دسته‌ها
اخبار

Chicken Shish Tawook – لیمو کاسه®

Chicken Shish Tawook، یک غذای سنتی لبن،، آبدار و لطیف از یک ماریناد ساده از آب لیموی تازه و سیر تهیه می شود.

یک چنگال شیش تاووک مرغ لبن،.

اگر بتوانم تا آ، عمرم هر روز یک غذا بخورم، قطعاً غذای لبن، خواهد بود. شیش تاووک مرغ (که شیش تاووک نیز نوشته می شود)، یک غذای محلی در لبنان و سوریه، سینه مرغ مرینیت شده ای است که معمولاً روی سیخ کباب می شود. از آنجایی که ما در میشیگان زندگی می کنیم که در آن 75 درصد از سال گریل پوشیده از برف است، بیشتر روزهای سال مرغ را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون سرخ می کنیم. من مرغ را در فر هم برشته کردم و خوب کار می کند.

چرا این مرغ شیش تاووک را دوست خواهید داشت

  • این فقط از 5 ماده ساده استفاده می کند که احتمالاً قبلاً آنها را دارید!
  • منبعی عالی از پروتئین که تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت.
  • طعم آن به تنهایی عالی است، اما در سالاد یا نان پیتا عالی است. تهیه غذای آسان!

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای شیش تاووک لبن، با مرغ
  • سینه مرغ: یک ،مت بزرگ، مرطوب و گوشتی مرغ که به راحتی در دسترس و مقرون به صرفه است. ران مرغ نیز موثر خواهد بود.
  • لیموناد: روشن و اسیدی است و به ،وان یک نرم کننده طبیعی عالی برای گوشت عمل می کند.
  • طعم لیمو: طعم مرکبات تازه و شدید بدون هیچ گونه تلخی.
  • سیر: طعم آجیلی، خاکی و قوی که به خوبی با لیمو جفت می شود.
  • روغن زیتون: یک افزودنی عالی برای هر ماریناد برای حجم دادن به مرغ.

طرز تهیه شیش تاووک با مرغ

سیر را رنده کنید

مرحله 1. آماده سازی مرغ شیش تاووک را با استفاده از یک هواپیمای کوچک برای رنده ، سیر تازه در یک کاسه بزرگ شروع کنید.

روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید 1

مرحله 2. مقداری روغن زیتون بریزید.

پوست لیموترش

مرحله 3. برای فشار دادن یک لیموترش تازه در مخلوط، از یک زستر یا میکرو زستر استفاده کنید.

لیز یک لیمو را فشار می دهد

مرحله 4. بعد از اینکه لیمو را فشار دادید، آن را فشار داده و به کاسه اضافه کنید.

مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.

ادویه ها را به کاسه اضافه کنید

مرحله 5. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

لیز مرغ را برش می دهد

مرحله 6. پس از اتمام آماده سازی ماریناد، سینه مرغ را بردارید و آن را به مکعب برش دهید.

مرغ را داخل ماریناد بریزید

مرحله 7. مکعب های مرغ را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در ماریناد پوشانده شود. حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

پختن شیش تاووک با مرغ

مرحله 8. پس از آماده شدن برای پخت، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید. مرغ را با آب باقیمانده اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.

شیش تاووک مرغ لبن،.

مرغ شیش تاووک لبن، را با تزئین جعفری تازه سرو کنید و لذت ببرید.

سوالات متداول

تفاوت بین شاورما مرغ و طووک مرغ چیست؟

بزرگترین تفاوت این است که شاورما مرغ از ادویه های گرم تری استفاده می کند، معمولا بیشتر از تاووک مرغ.

آیا شیش تاووک سالم است؟

کا،ی و چربی نسبتاً کمی دارد، بنابراین یک دستور غذای سالم برای افزودن به شام ​​است.

باقی مانده تاووک مرغ را چگونه نگهداری می کنید؟

در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود، باقیمانده آن تا 4 روز قابل نگهداری است.

شیش تاووک پهن مرغ لبن،

دستور العمل های لبن، بیشتر

بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!

آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

لیز شیش تاووک مرغ لبن، می خورد.

اگر به مقداری الهام نیاز دارید، باقیمانده تاووک مرغ شیش طعم خوشمزه ای دارد که در نان پیتا با ماست خیار و هوموس پیچیده شده است. در نظرات به من بگویید که چگونه آن را دوست دارید!

چنگال شما منتظر است.

شیش تاووک مرغ لبن،

مرغ شیش تاووک


لیز دلا کروچه

شیش تاووک، یک غذای سنتی لبن، است که با یک ماریناد ساده از آب لیموی تازه و سیر، آبدار و لطیف درست می شود.

مقدماتی: 10 دقیقه

آشپزی: 7 دقیقه

کل: 17 دقیقه

سنجاق

سهام4

  • 20 اونس استخوان (سینه مرغ بدون پوست – مکعبی ،د شده)
  • 1 آب لیمو و پوست
  • 2 میخک سیر (رنده شده)
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • جعفری تازه برای سرو
  • مکعب های سینه مرغ را در یک کاسه شیشه ای یا کیسه پ،تیکی بزرگ با قابلیت درزگیری قرار دهید.

    20 اونس بدون استخوان

  • آب لیمو، پوست، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ به طور یکنواخت با ماریناد آغشته شود. آن را به مدت 20 دقیقه یا تا یک شب در یخچال قرار دهید.

    آب لیمو و پوست 1 عدد، 2 حبه سیر، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری فلفل

  • تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید. مرغ را با تمام ماریناد به تابه اضافه کنید. مرغ را به مدت 5 تا 7 دقیقه مرتباً هم بزنید تا کمی قهوه ای شود.

    1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

  • روی آن را با جعفری تازه ،د شده سرو کنید.

    جعفری تازه برای سرو

لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.


کا،ی: 160Kcal | کربوهیدرات ها: 1.5g | پروتئین: 28.8g | چربی: 5.3g | چربی اشباع شده: 0.4g | چربی های چند غیر اشباع: 4.9g | کلسترول: 75میلی گرم | سدیم: 869میلی گرم | فیبر: 0.1g | شکر: 0.4g




منبع: https://thelemonbowl.com/lebanese-chicken-tawook/