دسته‌ها
اخبار

پنکیک اسفناج موزی آسان – بر اساس یک بودجه گیاهی


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

از مزایای تغذیه ای قدرتمند و رنگ سبز زیبای اسفناج بدون طعم در این پنکیک اسفناج موزی مرطوب و کرکی لذت ببرید! بدون لبنیات، بدون تخم مرغ، بدون شکر تصفیه شده، وگان، و در صورت تمایل بدون گلوتن!

پشته کامل پنکیک اسفناج موز آسان در برابر یک سطح سبک

پنکیک اسفناج وگان کرکی و مغذی

همانطور که این پنکیک های سبز پر جنب و جوش در روز سنت پاتریک یا هالووین در خانه هستند، دیگر نیازی نیست منتظر یک موقعیت خاص باشید تا با این پنکیک های موز و اسفناج خوشمزه، مواد مغذی اضافی را در صبحانه خود پنهان کنید.

در واقع، این پنکیک اسفناج مورد تایید کودکان می تواند تنها در 40 دقیقه در هر روز هفته روی میز ناهار خوری شما قرار گیرد و یک مرحله سرگرم کننده و مغذی برای پنکیک های معمولی موز است.

چرا این دستور پنکیک اسفناج را دوست خواهید داشت؟

  • مملو از مواد مغذی پنهان! اسفناج منبع غنی فیبر و چندین ماده مغذی از جمله ویتامین های A، C و K و همچنین آهن، کلسیم و فولات است.
  • ساخت آسان! فقط چند ماده ی آشپزی (+ بدون رنگ/رنگ مصنوعی!)، یک مخلوط کن، یک کاسه و یک ماهیتابه، این پنکیک موز اسفناج را در عرض 40 دقیقه روی میز شما قرار می دهد.
  • سازگار! می‌تو،د آن‌ها را بدون گلوتن درست کنید، از آرد گندم کامل، بدون شکر استفاده کنید، موز را جایگزین کنید یا حتی آن‌ها را طعم‌دار کنید.
  • طعم عالی! حتی با آن همه اسفناج، نمی‌تو،د طعم سبزی‌ها (مانند اسموتی کلم آناناسی ما!) را بچشید، جز کوچک‌ترین نشانه‌های خاکی بودن. در عوض، آنها فقط طعم پنکیک موز وگان خوشمزه را می دهند.
  • غذاخوری کودک و شلوغ تایید شد! پنکیک اسفناج برای پوشاندن مخفیانه سبزی‌هایی که در غیر این صورت نمی‌خورند، بدون اینکه متوجه شوند چیزی سالم می‌خورند، عالی هستند.
  • آماده ، غذا دوستانه! می تو،د خمیر را از قبل آماده کنید و پنکیک پخته شده به خوبی در یخچال یا فریزر نگهداری می شود.

مواد تشکیل دهنده

برای تهیه این دستور العمل ساده پنکیک اسفناج وگان با ۸ ماده که با همه مواد معمولی درست شده است، به یخچال و انباری خود مراجعه کنید.

مواد تشکیل دهنده برای پنکیک اسفناج موز آسان در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
  • اسفناج: ما طعم ملایم تر اسفناج بچه را ترجیح می دهیم، اگرچه اسفناج معمولی نیز موثر است. اگر می خواهید از اسفناج یخ زده استفاده کنید، آن را ذوب کرده و تمام مایع اضافی را بگیرید. کلم پیچ کودک نیز ممکن است موثر باشد، اگرچه ما آن را امتحان نکرده ایم.
  • موز: از یک موز خیلی رسیده (نرم با لکه های سیاه فراوان) استفاده کنید. در این پنکیک های اسفناج سالم و بدون تخم مرغ به ،وان یک ،ب و شیرین کننده طبیعی عمل می کند.
  • عصاره و،ل: از و،ل طبیعی برای جلوگیری از مزه مصنوعی استفاده کنید.
  • شیرین کننده: ما اغلب از شربت افرا یا آ، استفاده می‌کردیم، اگرچه شکر قهوه‌ای دانه‌بندی شده یا حتی یک جایگزین شکر نیز مؤثر است.
  • گیاه-شیر پایه: از هر کدام استفاده کنید ی،ی شیر بادام، شیر سویا، شیر نارگیل و غیره.
  • ارد: می تو،د از آرد 100% همه منظوره، مخلوط 50/50 AP و آرد گندم کامل استفاده کنید، یا حتی با آرد گندم سیاه یا اسپل شده آزمایش کنید.
  • پودر خمیرمایه: برای کمک به تهیه پنکیک های پف کرده و پف کرده به سبک آمریکایی.
  • نمک: برای متعادل ، و تقویت طعم ها.
  • روغن: از روغن خنثی آشپزی (مانند روغن نباتی) یا کره گیاهی بدون نمک برای سرخ ، تابه استفاده کنید.

چه چیزی می توانم به پنکیک اضافه کنم؟

از آنجایی که طعم اسفناج در این پنکیک ها قابل توجه نیست، می تو،د اساساً آنها را مانند پنکیک های معمولی موز وگان رفتار کنید و طعم/بافت را با موارد زیر اضافه کنید:

  • ادویه دارچین، جوز هندی یا کدو تنبل
  • زغال اخته / تمشک / توت فرنگی
  • کشمش
  • شکلات چیپسی بدون لبنیات
  • نارگیل ،د شده
  • آجیل ،د شده (گردو، گردو، گردو و …)
  • پودر پروتئین گیاهی (مقداری آرد را با یک قاشق پودر پروتئین جایگزین کنید)

طرز تهیه پنکیک اسفناج موز

  • 1) ابتدا شیر گیاهی و اسفناج را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
اسفناج در کنار مخلوط کن
روند شات مخلوط ، اسفناج در مخلوط کن
  • 2) در همین حین، مواد باقیمانده (منهای روغن) را در یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید و هم بزنید. سپس، شیر اسفناج را به آرامی در آن بریزید و به آرامی آن را مخلوط کنید/هم بزنید تا خمیر شود.
ع، فرآیند له ، موز برای پنکیک اسفناج موز آسان
ع، فرآیند له ، موز برای پنکیک اسفناج موز آسان
مواد تشکیل دهنده برای پنکیک اسفناج موز آسان در برابر یک سطح سفید اندازه گیری شده است
فرآیند مخلوط ، مواد با هم برای پنکیک اسفناج موز آسان
فرآیند مخلوط ، مواد با هم برای پنکیک اسفناج موز آسان

یا اینکه بقیه مواد را مستقیماً در مخلوط کن بریزید. چند توده کوچک اشکالی ندارد – فقط مراقب باشید که خمیر را زیاد کار نکنید.

بسته به آرد استفاده شده، شما ممکن است نیاز باشد مقدار مایع را کمی تنظیم کنید. همچنین، خمیر پنکیک آرد اسپلد از 15 دقیقه زمان استراحت قبل از استفاده سود می برد.

  • 3) مقدار کمی از روغن (یا کره گیاهی) را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن، از یک پیمانه اندازه گیری ½ فنجان یا معادل آن استفاده کنید تا خمیر را داخل تابه بریزید و آن را کمی با کف فنجان پخش کنید. این کار را با هر تعداد پنکیک که می تو،د در ماهیتابه خود جا دهید تکرار کنید.
فرآیند مخلوط ، مواد با هم برای پنکیک اسفناج موز آسان
  • 4) پس از تشکیل حباب ها روی سطح پنکیک، آنها را به دقت برگرد،د و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا کمی قهوه ای شوند. این کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید، سپس پنکیک اسفناج را با مواد مورد علاقه خود (مانند کره گیاهی و شربت افرا) سرو کنید و لذت ببرید!
فرآیند اضافه ، خمیر پنکیک اسفناج آسان موز به تابه

در صورت تمایل پنکیک ها را در فر از قبل گرم شده (در کنار هم، نه روی هم قرار داده شده) با دمای 200 درجه فارنهایت/95 درجه سانتیگراد گرم نگه دارید تا زم، که دسته های بیشتری درست کنید.

سوالات متداول

آیا می توانم پنکیک وگان بدون گلوتن درست کنم؟

می تو،د از یک جایگزین 1:1 برای آرد همه منظوره بدون گلوتن استفاده کنید. آنها ممکن است به همان اندازه کرکی نباشند، اما باید کار کنند.

آیا می توانم موز را جایگزین کنم؟

می تو،د دستور غذا را با سایر مواد پوره شده امتحان کنید. ما پنکیک ها و شیرینی های موفقی را با سس سیب شیرین نشده، پوره سیب زمینی شیرین، پوره کدو تنبل یا حتی آووکادوی له شده درست کرده ایم (که ممکن است برای تهیه پنکیک اسفناج خوش طعم مفید باشد).

ماست غلیظ بدون لبنیات به سبک یون، نیز ممکن است موثر باشد، اگرچه ما آن را امتحان نکرده ایم.

آیا می تو،د اسفناج را در این پنکیک های موزی مزه کنید؟

نه. وقتی با موز، شیرین کننده و سایر مواد ،یب شود، طعم عملاً از بین می رود و لطیف ترین ته رنگ های “خاکی” را باقی می گذارد.

آیا می تو،د خمیر پنکیک را از قبل درست کنید؟

بله، می تو،د خمیر را 1 تا 2 روز قبل درست کنید و آن را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید، البته بهتر است تا قبل از پختن، بکینگ پودر را حذف کنید.
وقتی پنکیک می خواهید، اجازه دهید خمیر به مدت 20 دقیقه به دمای اتاق برسد، بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و پنکیک ها را بپزید.

آیا می توانم با این خمیر پنکیک اسفناج وافل درست کنم؟

ما امتحان نکرده‌ایم، اگرچه نمی‌تو،م ببینیم چرا نه.

نکات برتر دستور غذا

  • از مخلوط کن استفاده کنید نه غذاساز: دومی ممکن است برای مخلوط ، یکنواخت اسفناج مشکل داشته باشد.
  • از مخلوط ، بیش از حد خمیر خودداری کنید: این باعث کار بیش از حد گلوتن می شود و منجر به پنکیک های متراکم و ،تیکی می شود. در صورت نیاز خمیر را به مدت 20 دقیقه استراحت دهید (تا گلوتن شل شود).
  • از بکینگ پودر تازه استفاده کنید: اگر دیگر کار نمی کند، پنکیک پف نمی کند و داخل آن پف نمی کند.
  • تابه را از قبل گرم کنید: این باعث می شود پنکیک به طور یکنواخت پخته شود.
  • یک پنکیک آزمایشی درست کنید: به این ترتیب، در صورت نیاز می تو،د دما و زمان بندی را بدون هدر دادن خمیر زیاد تنظیم کنید.
پشته کامل پنکیک اسفناج موز آسان در برابر یک سطح سبک

بهترین تاپینگ های پنکیک وگان

در اینجا فقط چند تاپینگ وجود دارد که می تو،د با این پنکیک اسفناج لذت ببرید.

  • کره بدون لبنیات
  • شربت افرا، آ، یا شربت دیگر
  • خامه فرم گرفته نارگیل
  • ماست بدون لبنیات
  • یک پیمانه بستنی وگان و،لی
  • کره آجیل/کره تخمه یا پخش فندق شکلاتی وگان
  • مقداری اسپند یا سایر آجیل/دانه های ،د شده یا گرانولا را اضافه کنید
  • کمپوت سیب یا توت
  • انواع توت های تازه / برش های موز

شما همچنین می تو،د از پنکیک به ،وان “نان” برای تهیه ساندویچ های پنکیک خوشمزه استفاده کنید.

دستورالعمل های ذخیره سازی

فروشگاه: اجازه دهید پنکیک های اسفناج خنک شوند و آنها را در ظرف در بسته با کاغذ روغنی بین لایه ها (برای جلوگیری از ،بیدن) به مدت 3-5 روز نگهداری کنید.

یخ زدگی: پنکیک های خنک شده را در یک سینی بزرگ با فاصله بین آنها پهن کنید و در حالت انجماد قرار دهید تا جامد شوند. سپس آنها را به مدت 2 ماه به کیسه Ziplock/Stasher منتقل کنید. می تو،د آنها را دوباره از حالت یخ زده گرم کنید یا ابتدا آنها را یک شب در یخچال قرار دهید.

دوباره گرم کنید: می‌تو،د این پنکیک‌های اسفناج وگان را در مایکروویو (از یخ‌زده یا سرد)، توستر یا (برای دسته‌های بزرگ) در فر با دمای 350 درجه فارنهایت/175 درجه سانتی‌گراد تا زم، که گرم شوند (حدود 10 دقیقه) دوباره گرم کنید.

پشته کامل پنکیک اسفناج موز آسان در برابر یک سطح سبک

دستور العمل های بیشتر برای صبحانه شیرین

ع، ها توسط آلفونسو رویا

پشته کامل پنکیک اسفناج موز آسان در برابر یک سطح سبک
  • در مخلوط کن شیر گیاهی و اسفناج را با هم مخلوط کنید تا تکه های اسفناج باقی نماند.

  • بقیه مواد را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید. شیر سبز را داخل آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

  • یک تابه ن،ب را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. اگر تابه ن،ب ندارید (یا تابه ن،ب شما کمی بیشتر نیاز دارد)، می تو،د تابه را کمی روغن بزنید.

  • خمیر را با ½ پیمانه بردارید و روی تابه ای که از قبل گرم شده بریزید. هنگامی که حباب ها شروع به تشکیل شدن ،د، پنکیک را برگرد،د و طرف دیگر آن را بپزید تا قهوه ای روشن شود. از روی حرارت بردارید و این کار را تکرار کنید تا تمام خمیر پخته شود.

  • از مخلوط کن استفاده کنید نه غذاساز: دومی ممکن است برای مخلوط ، یکنواخت اسفناج مشکل داشته باشد.
  • از مخلوط ، بیش از حد خمیر خودداری کنید: این باعث کار بیش از حد گلوتن می شود و منجر به پنکیک های متراکم و ،تیکی می شود. در صورت نیاز خمیر را به مدت 20 دقیقه استراحت دهید (تا گلوتن شل شود).
  • از بکینگ پودر تازه استفاده کنید: اگر دیگر کار نمی کند، پنکیک پف نمی کند و داخل آن پف نمی کند.

کا،ی: 416کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 90gپروتئین: 9gچربی: 3gچربی های اشباع شده: 0.3gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 1195میلی گرمپتاسیم: 727میلی گرمفیبر: 6gقند: 25gویتامین A: 2900IUویتامین سی: 22میلی گرمکلسیم: 432میلی گرماهن: 5میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

نویسنده: تونی اوکاموتو

دوره: صبحانه

غذا: آمریکایی

روش: اجاق گاز

رژیم غذایی: وگان

کلید واژه ها: بدون لبنیات، صبحانه آسان، پنکیک سبز، سبزیجات مخفی، من، برای کودکان، پنکیک اسفناج، پنکیک روز سنت پاتریک، پنکیک روز سنت پتی، صبحانه وگان، برانچ گیاهی، پنکیک گیاهی



منبع: https://plantbasedonabudget.com/spinach-banana-pancakes/