دسته‌ها
اخبار

420 تا از بهترین لیست غذاهای ایرانی + عکس گل من و تو-غذای رژیمی

حال آن را به همراه مقداری نمک و آب درون قابلمه بریزید تا به جوش بیاید. در هنگامی آبکشی کردن، کشمش‌ها را لای برنج بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد. سپس آن را در بشقاب بکشید و با گوشت پخته شده نوش جان کنید. برای مشاهده ادامه طرز تهیه میگو سوخاری بر روی لینک آن کلیک کنید. برای طرز تهیه ماهی شکم پر به صورت کامل و با نکات طلائی بر روی لینک کلیک کنید. ماهی شکم پر را هم در فر و هم بدون فر می‌توانید درست کنید.

  • البته واژه املت به معنی نوعی غذا، از اواخر قرن 17 میلادی ابداع شده است.
  • قیمه نثار با مخلفات زیادی كه دارد تبدیل به یكی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار شده است.
  • برای تهیه این پیتزای خوشمزه و ساده به موادی چون سیر، پیاز، قارچ، گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا مورد نیاز است.
  • سپس دو عدد پیاز و سیر و فلفل دلمه‌ای خرد شده به همراه آبلیمو بر روی مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم تا ۵ ساعت مواد به داخل مرغ بریان برود.
  • اما این خوراک خوشمزه و سنتی گیلانی با نان و برنج به عنوان غذای اصلی نیز قابل سرور است.
  • برای پخت بادمجان ابتدا خودش را در روغن سرخ یا گریل می‌کنند و سپس با گوشت گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی و ادیه جات می‌پزند.

گوجه فرنگی آنتی اکسیدان های زیادی دارد و وقتی پخته می شود، آنتی اکسیدان ها حتی بیشتر می شوند. این گیاه همچنین یک عنصر کم چرب با مقداری فیبر و پروتئین است. این دسر محبوب در مناطق گرم ایران و به خصوص جنوب و امتداد خلیج فارس طرفدار­های بسیاری دارد.

گوشت گوساله را روی تخته آشپزخانه ریز ریز کنید ، بعد بشویید و زمانی که آب گوشت‌ها در ابکش کشیده شد داخل پیاز داغ تفت دهید. خلال بادام و گردوهای خورد شده را به گوشت اضافه کرده و کشمش شسته شده را داخل گوشت و پیاز بریزید. برای ادامه‌ی مطالب طرز تهیه همبرگر خونگی بر روی لینک کلیک کنید. عدس خیس شده را آبکش می‌کنیم و بعد آنرا داخل قابلمه می‌ریزیم و روی آنرا آب می‌ریزیم، به‌ طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد. برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با کمک رنده با دنده ریز رنده کنید.

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و مجلسی نذری و جا افتاده

به عنوان یک غذای ساده نونی و بدون گوشت، بسیار ساده است و حتی می‌توان از آن به عنوان پیش‌غذا هم استفاده کرد. از آنجایی که آب برنج غنی از ویتامین B، C و E می باشد، استفاده از آن برای مو و پوست بسیار شایع شده است. صبور باشید تا آب قابلمه بجوشد، سپس برنج را به آن اضافه کنید. با توجه به تجربه ایی داشتیم، پیشنهاد می کنم این غذا را با ماهی و برنج طارم هاشمی میل بفرمایید و از مزه ی بی نظیر آن لذت ببرید.

خورشت قیمه

اخیرا این برند خوش‌نام (خاج خلیفه رهبر) اقدام به ارائه کیک یزدی در بسته بندی‌های زیبا و در کلاس بین المللی کرده است. به گونه‌ای که شما می‌توانید آن‌ها را بخرید و برای مدت زیادی نگهداری کرده و هر زمان که دلتان خواست از طعم اورجینال آن بچشید. اما اگر به مغازه‌های حاج خلیفه رهبر دسترسی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم طرز تهیه کیک یزدی حاج خلیفه در خانه را در وبلاگ آرسس شف مطالعه کنید. رشته پلو یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که پیشینه تاریخی دارد.

برخلاف خورشت فسنجان که ظاهر جالبی ندارد، زرشک پلو دیزاینی جذاب دارد و با استقبال گردشگران خارجی نیز مواجه می شود. برای پخت یک زرشت پلوی ناب ایرانی ابتدا مرغ را با طعم دهنده هایی چون زعفران و پیاز مزه دار می کنند و سپس آن را در روغن داغ سرخ می نمایند. در کنار این غذا پلوی خوش بوی ایرانی را می پزند و آن را با مخلفاتی چون بادام، زرشک، پسته و… ترکیب رنگی این غذا دوست داشتنی است و هرکسی را به وجد می آورد. ناگفته نماند که استفاده از سینه مرغ برای زرشک پلو بهتر است. ماده‌ی اصلی فسنجان گردو است اما می توان آن را با پسته و بادام نیز پخت.

دلمه آذربایجان شرقی

در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید. این لیست به شما کمک می کند تا با توجه به مواد اولیه در دسترس، بتوانید منوی روزانه یا هفتگی متنوعی تهیه کنید. معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار می‌رود، انتخاب می‌شوند. بعضی از غذاها هم بومی یک شهر یا منطقه هستند و با سبزیجات بومی آن منطقه درست می‌شوند و نام مواد به کار رفته در این غذاها، روی آنها گذاشته می‌شود.

حدود ۲۵ دقیقه تا ۱ ساعت باید زمان دهید تا کوفته‌‌ها کاملاً نرم و آماده سرو شوند. برای خواندن طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا می‌توانید به مقاله طرز تهیه کوفته سبزی مراجعه کنید. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده می‌شود و سپس کوفته‌های خوشمزه داخل سس گوجه قرار می‌گیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید. را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی که قدمت طولانی دارد، به خوبی حفظ کرده‌اند و هنوز هم آن را در مهمانی‌ها و دورهمی‌هایشان می‌پزند.

بنظر می‌رسد واژه تاچین تغییر کرده کلمه ته چین خودمان است. قورمه سبزی امروز در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و هر شهر بسته به سبزی‌های منطقه خود این خورش را به شیوه‌ای متفاوت درست می‌کند. قرمه سبزی را در بهار شمال ایران با سبزی خوردن تازه صرف کنید، در تابستان غرب کشور با ماست محلی، در پاییز جنوب با سالاد شیرازی و زمستان شرق با ترشی محلی. این‌ها نشانه این است که همه ایران قورمه سبزی را متعلق به خود می‌دانند.