این غذای ترش و خوشطعم را با آلو، قیسی، مرغ، شکر و زعفران میپزند. به پلو اصفهانی ، یک غذای سنتی است که بسیار هم خوشمزه است. یکی از این غذاهای بسیار مقوی، شله بریان با زیره است که بافتی نرم و کوبیده شده دارد و طعمی محبوب و دوست داشتنی دارد.
- ایران در زمان امپراتوری پارس با کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق و همچنین افغانستان، پاکستان، کشورهای عربی و ترکیه همسایه بود.
- این رستوران طیف گستردهای از غذاهای کبابی را با مرغ، بره، ماهی و بسیاری از انواع دیگر ارائه میدهد و کلم پلو انتخابی همیشه محبوب بوده است.
- تنوع غذاهای سنتی که اغلب محلی هستند و از طعمهای متمایز و خوشمزهای برخوردارند، میتوانند لذت هر سفری را دوچندان کنند.
- رشتهپلو یكی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است كه بیشتر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و كشمش یا هر دو طبخ میشود.
- یک غذای ایرانی ساده که معمولا به عنوان پیشغذا هم از آن استفاده میشود، «شیر برنج» است.
پیازهای خلالی خرد شده را در مقداری روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازها بیفزایید و خوب با هم مخلوط کنید و تفت دهید. نام این غذا از کلمه عربی «لخلخه» بهمعنای «بوی خوش» گرفته شده است. این خوراک با نامهای متفاوت در برخی دیگر از شهرهای جنوبی و هرمزگان نیز طبخ میشود؛ اما مشهورترین نام آن، دمی لخ لخ یا لخلاخ بوشهری است. این غذا با دو دستور پخت متفاوت درست میشود که تفاوت عمده آنها در استفاده از لیمو عمانی یا تمر هندی است. آش مغذی ترخینه، متشکل از ترخینه جامد، حبوباتی چون عدس، لوبیا و نخود، سبزیجات معطر، پیاز، فلفل و زردچوبه است.
به غیر از لوبیا چشمبلبلی از مرغ، شوید و انواع طعمدهندهها هم در تهیه این غذا میریزند. معروفترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویهجات در تهیه این غذا استفاده میشود. کلم پلو شیرازی را حتما با سالاد شیرازی نوش جان کنید تا از طعم و مزه آن بیشتر لذت ببرید. در خیلی از شهرهای ایران، خورشت آلو مسما را درست میکنند، البته در هر شهر به سبک خود.
طرز تهیه دلمه کلم اناری غذای شب یلدا
دمی بلغور ساده، جایگزین مناسبی برای برنج است و میتوان آن را با انواع خورش و غذاهای گوشتی نیز سرو کرد. طبع گندم، برخلاف برنج، گرم است و بهدلیل وجود فیبر بالا، شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه میدارد. البته باید بدانید که بلغور پلو در برخی مناطق از ترکیب برنج و بلغور گندم درست میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بلغور پلو، طرز تهیه پلو با بلغور گندم و انواع آن آشنا کنیم.
انواع کباب ها
همچنین لیمو عمانیها باید درون آب سرد قرار داده شده و یک سوراخ کوچک روی آنها ایجاد شود، بدینترتیب تلخی آنها گرفته خواهد شد. بعد از آن که پیازها کمی سبک شدند گوشت ها را خرد کرده و اضافه نمایید. کمی گوشت را تفت دهید و اجازه دهید بوی زهم آنها گرفته شود. ابتدا گوشت هارا به همراه پیاز تفت داده و با افزودن آب کم به خوبی می پزیم. برنج را هم در آب جوش پخته و آبکش کرده و سپس اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.
معروفترین سمبوسه هم همان نوعی است که با نان لواش درست میشود. از نام رستوران نون و نمک فخرالملوک میتوانید متوجه شوید که رستورانی بسیار با اصل و نسب، سنتی و زیباست. این رستوران در جنوب تهران و محدوده بهارستان قرار دارد. مهمترین نکتهای که باید درباره نون و نمک فخرالملوک به آن اشاره کنیم این است که رستوران در ساختمانی 140ساله قرار دارد که قدمت آن به دوران قاجار باز میگردد. رستوران نون و نمک فخرالملوک دارای فضاسازی بسیار اصیل و واقعی است و اصلاً احساس نمیکنید که دکورها تزئینی هستند.
شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان گیلان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. ماش پلو یا پلو ماش، یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ میشود. این غذای مقوی و مفید را میتوان بهصورت گیاهی و ساده یا با گوشت چرخکرده، ماهی، تکههای مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست کرد. ماش، برنج، پیاز، کره، نمک، فلفل و زردچوبه از مواد اصلی تشکیلدهنده ماش پلو هستند.
خلال پسته و بادام گام نهایی در تزیین این پلو خوشمزه و خوش عطر است. برای این که یکی دیگر از آشهای خوشمزه ایرانی را امتحان کنید آماده هستید؟ آش یخ یکی دیگر از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است که میتوان گفت خاصتری آش ایرانی محسوب میشود. برای تهیه آش یخ، برنج، ماست ترش، سبزی، سیر و برگ چغندر استفاده میشود. رستوران سنتی مرشد با داشتن 4 شعبه مختلف در گوشهگوشه شهر تهران جزو بزرگترین رستوران های سنتی تهران است. این رستوران با فضای سنتی و دلنشینی که دارد روح و جانتان را نوازش میدهد.