دسته‌ها
اخبار

کیک پوره سیب زمینی پارمزان | COOKTORIA


اینها کیک پوره سیب زمینی پارمزان خیلی اعتیاد آور هستند یک پوسته ترد و پنیری، فیله نرم و مخملی پوره سیب زمینی را پنهان می کند. آنها یک غذای جانبی کامل یا یک غذای گیاهی پر را درست می کنند.

کیک پوره سیب زمینی در یک بشقاب سفید

از بین تمام دستور العمل های جدیدی که اخیرا درست کرده ام، این کیک های سیب زمینی پارمزان یکی از بهترین ها در آشپزخانه من است. این دستور ساده است، به مواد کمی نیاز دارد و نتایج خوشمزه ای به همراه دارد. شما باید اینها را امتحان کنید، دوست.

من با خوردن کیک سیب زمینی بزرگ شدم. من تنوع زیادی از این غذای خوشمزه را امتحان کردم، اما بالا،ه غذایی را پیدا کردم که قرار است به آن ب،بم. این کیک های پارمزان فقط بهترین هستند! افزودن پنیر پارمزان و سبزیجات تازه طعم بسیار زیادی به غذا می‌دهد و فرو بردن کیک‌ها در پارمزان قبل از سرخ ،، باعث می‌شود پوسته طلایی خوشمزه‌تر و تردتر شود. بیایید آشپزی را شروع کنیم!

آموزش تصویری کیک سیب زمینی پارمزان

محتویات اصلی

  • سیب زمینی پخته. من ترجیح می دهم در این دستور غذا از سیب زمینی آب پز به جای سیب زمینی پوره شده باقی مانده استفاده کنم، زیرا به این ترتیب، من همیشه همان بافت و قوام را دارم.
  • پنیر پارمسان. می تو،د پارمزان ریز رنده شده ب،ید یا خودتان آن را رنده کنید.
  • تخم مرغ. این کمک می کند تا مخلوط سیب زمینی بهتر در کنار هم بماند.
  • جعفری + پیازچه. این گیاهان طعم زیادی را اضافه می کنند. در صورت تمایل می تو،د آن را با شوید، گشنیز، پیازچه یا ریحان جایگزین کنید.
  • ارد. از آرد همه منظوره معمولی سفید شده یا سفید نشده استفاده کنید.
  • نمک + فلفل.

طرز تهیه کیک پوره سیب زمینی پارمزان

1. سیب زمینی ها را در آب جوش به آرامی بپزید تا نرم شوند، حدود 20 تا 25 دقیقه، بسته به اندازه. بگذارید کاملا خنک شوند. پوست کندن.

2. سیب زمینی ها را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و با استفاده از پوره سیب زمینی خوب له کنید.

پوره ، سیب زمینی در یک کاسه

3. در همان کاسه، تخم مرغ، پارمزان، جعفری، پیازچه، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید.

اضافه ، پارمزان و گیاهان به پوره سیب زمینی

4. حدود یک ½ فنجان از مخلوط سیب زمینی را بردارید و آن را به شکل یک نبات درست کنید.

شکل دادن به نبات سیب زمینی

5. حدود ½ فنجان پارمزان را در یک ظرف کم عمق بریزید. پتی ها را در پارمزان بغلت،د تا پوشانده شوند.

پوشاندن پتی سیب زمینی در پنیر پارمزان

6. مقداری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ و ن،ب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نان‌های سیب‌زمینی را اضافه کنید و هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای طلایی شوند.

سرخ ، کیک سیب زمینی در ماهیتابه
کیک پوره سیب زمینی روی تابه

از چه نوع سیب زمینی استفاده کنیم

یک سیب زمینی نشاسته ای، مانند سیب زمینی آیداهو یا راست، بهترین انتخاب برای این دستور است. یوکان گلد کیک های سیب زمینی عالی نیز درست می کند. گاهی اوقات، اگر از سیب زمینی طلایی یوکان استفاده می کنم، دوست دارم مقداری از پوست را روی آن بگذارم، زیرا من عاشق بافتی هستم که به کیک اضافه می کند.

درباره استفاده از پوره سیب زمینی باقیمانده

بسیاری از شما پرسیده اید که آیا می توان از باقی مانده پوره سیب زمینی در این دستور استفاده کرد؟ پاسخ این است: نه همیشه. بسته به نحوه تهیه پوره سیب زمینی، گاهی اوقات برای درست ، این کیک ها خیلی خوب عمل نمی کنند. اگر برای تهیه پوره سیب زمینی از شیر (یا خامه ترش) زیادی استفاده شده باشد، کیک های سیب زمینی در هنگام سرخ ، لطیف می شوند و به سختی برگردانده می شوند.

نکات و ترفندهای مفید

سیب زمینی ها را خنک کنید. قبل از اضافه ، بقیه مواد و درست ، کیک، مطمئن شوید که سیب زمینی ها کاملا خنک شده اند. اگر از سیب زمینی داغ استفاده می کنید، کیک های سیب زمینی شما به خوبی شکل خود را حفظ نمی کنند.

پتک ها را خیلی نازک نکنید. ضخامت کیک شما باید حدود 1 اینچ باشد. به این ترتیب، چرخاندن آنها راحت تر خواهد بود و از هم نمی پاشند.

با پارمزان سخاوتمند باشید. وقتی پتی‌ها را در مخلوط پارمزان می‌پیچید، پنیر را داخل پتی‌ها فشار دهید. این مرحله طعم و تردی بیشتری به کیک های سیب زمینی می دهد.

گیاهان را به طعم اضافه کنید. اگرچه من در این دستور غذا از جعفری و پیازچه استفاده می کنم، با خیال راحت می تو،د سبزیجات را جایگزین کنید تا با ذائقه شما مطابقت داشته باشد. شوید، گشنیز، پیازچه و ریحان بسیار من، هستند.

کمانچه نزن صبور باشید و بگذارید کیک ها 3-4 دقیقه قبل از برگرداندن آنها سرخ شوند. اگر آنها را خیلی زود برگرد،د، می تو،د کیک را ،اب کنید.

ع، نزدیک از کیک پوره سیب زمینی

طرز سرو کیک پوره سیب زمینی

صبحانه. اینها را با یک قاشق ماست یا خامه ترش روی آن سرو کنید.

ناهار. اینها را با سالاد تازه در کنار آن سرو کنید.

شام. آنها را با ماهی، مرغ، گوشت، سبزیجات کبابی یا توفو در کناره سرو کنید. ماهی قزل آلا با سس فلفل سوخاری، مرغ شکم پر اسفناج، کاد پخته شده و سبزیجات سوخاری به طرز شگفت انگیزی با این کیک های سیب زمینی جفت می شود.

همه. روز طول،! به طور جدی، آنها بسیار خوب هستند. هر چه که برای سرو این کیک ها انتخاب کنید، از درست ، آن ها خوشحال خواهید شد.

از این دستور العمل ها نیز لذت خواهید برد:

کیک پوره سیب زمینی پارمزان

ت،ا شف

اینها کیک پوره سیب زمینی پارمزان خیلی اعتیاد آور هستند یک پوسته ترد و پنیری، فیله نرم و مخملی پوره سیب زمینی را پنهان می کند. آنها یک غذای جانبی کامل یا یک غذای گیاهی پر را درست می کنند.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

پخت و پز و خنک ، سیب زمینی 2 ساعت

زمان کل 2 ساعت 25 دقیقه

دوره ناهار، مخلفات

غذا آمریکایی

خدمات 6 کیک ها

کا،ی 235 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="6" data-recipe="9179" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="6" data-recipe="9179" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="6" data-recipe="9179" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 2 بزرگ سیب زمینیها حدود 1 پوند
  • 1 تخم مرغ
  • 1 فنجان پارمزان رنده شده + ½ فنجان اضافی برای لایروبی
  • ¼ فنجان جعفری ،د شده
  • ¼ فنجان پیازچه ،د شده یا پیازچه
  • ¼ فنجان آرد همه منظوره
  • ½ قاشق چایخوری نمک یا به سلیقه
  • ½ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ ،

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی ها را در آب جوش به آرامی بپزید تا نرم شوند، حدود 20 تا 25 دقیقه، بسته به اندازه. بگذارید کاملا خنک شوند. پوست کندن.

  • سیب زمینی ها را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و با استفاده از پوره سیب زمینی خوب له کنید.

  • در همان کاسه، تخم مرغ، پارمزان، جعفری، پیازچه، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید.

  • حدود ½ فنجان از مخلوط سیب زمینی را بریزید و آن را به شکل نبات درآورید.

  • حدود ½ فنجان پارمزان را در یک ظرف کم عمق بریزید. پتی ها را در پارمزان بغلت،د تا پوشانده شوند.

  • مقداری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ و ن،ب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نان‌های سیب‌زمینی را اضافه کنید و هر طرف را حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای طلایی شوند.

یادداشت

نکات و ترفندهای مفید

سیب زمینی ها را خنک کنید. قبل از اضافه ، بقیه مواد و درست ، کیک، مطمئن شوید که سیب زمینی ها کاملا خنک شده اند. اگر از سیب زمینی داغ استفاده می کنید، کیک های سیب زمینی شما به خوبی شکل خود را حفظ نمی کنند.
پتک ها را خیلی نازک نکنید. ضخامت کیک شما باید حدود 1 اینچ باشد. به این ترتیب، چرخاندن آنها راحت تر خواهد بود و از هم نمی پاشند.
با پارمزان سخاوتمند باشید. وقتی پتی‌ها را در مخلوط پارمزان می‌پیچید، پنیر را داخل پتی‌ها فشار دهید. این مرحله طعم و تردی بیشتری به کیک های سیب زمینی می دهد.
گیاهان را به طعم اضافه کنید. اگرچه من در این دستور غذا از جعفری و پیازچه استفاده می کنم، با خیال راحت می تو،د سبزیجات را جایگزین کنید تا با ذائقه شما مطابقت داشته باشد. شوید، گشنیز، پیازچه و ریحان بسیار من، هستند.
کمانچه نزن صبور باشید و بگذارید کیک ها 3-4 دقیقه قبل از برگرداندن آنها سرخ شوند. اگر آنها را خیلی زود برگرد،د، می تو،د کیک را ،اب کنید.

تغذیه

کا،ی: 235کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 21gپروتئین: 12gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 5gکلسترول: 45میلی گرمسدیم: 489میلی گرمپتاسیم: 557میلی گرمفیبر: 3gقند: 1gویتامین A: 496IUویتامین سی: 18میلی گرمکلسیم: 268میلی گرماهن: 5میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/mashed-،ato-cakes/