دسته‌ها
اخبار

کیش بروکلی – WellPlated.com


وقتی صحبت از یک غذای ستاره ای می شود که می تو،د در هر ساعت از روز با افتخار سرو کنید، کیش بروکلی به همان اندازه که همه کاره است (و لذیذ!) است.

یک بشقاب کیش بروکلی سالم با چنگال و سالاد جانبی

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

صبحانه، برانچ، ناهار، شام: یک تکه کیش برای همه آنها من، است.

به‌علاوه، هر میزان که تلاش می‌کنید، وضعیت یخچال و روحیه‌تان هر چه باشد، یک کیش برای مطابقت وجود دارد!

  • همه کاره. این دستور پخت کلم بروکلی چدار کیش است، اما می تواند مطابق با ذائقه شما باشد. بروکلی دوست ندارید؟ مشکلی نیست سبزیجات و پنیر مورد علاقه خود را با آن عوض کنید (تنوعات زیر را ببینید!)، یا حتی گوشت اضافه کنید.
  • آسان. پوسته پای خانگی بزرگترین ،مت است، اما هی، حتی می تو،د از آن صرف نظر کنید و به جای آن، کیش بدون پوسته یا دستور کیش آسان درست کنید.
  • برای هر وعده غذایی کار می کند. کیش کلم بروکلی را همراه با بیکن پخته شده در فر در میان وعده، در کنار سالاد آروگولا برای ناهار، یا با سوپ هویج بوداده برای شام سرو کنید.
  • بزرگ باقی مانده است. شما را نمی دانم، اما اگر بخواهم برای پختن زمان بگذارم، می خواهم بیش از یک وعده غذا بماند. کیش کلم بروکلی مانند رویا ذخیره می‌شود و دوباره گرم می‌شود، و همچنین برای فریزر نیز من، است.
  • سالم. اگر یک وعده غذایی حاوی کلم بروکلی است، می‌د،د که مواد مغذی خود را دریافت می‌کنید و تخم‌مرغ‌ها سرشار از پروتئین هستند. بعلاوه هیچ خامه سنگین یا مقادیر زیادی پنیر در اینجا وجود ندارد (اما نگران نباشید، طعم آن را یک ذره قرب، نمی کند!)
  • درجه یک. کیچه باعث می شود به چیزی فکر کنم که در یک چایخانه خوب سرو شود. برای مهمانان خوشحال آماده شوید!

نکاتی برای درست ، کیش عالی

  • نسبت فیلینگ من، به تخم مرغ. برای درست ، کیش رویایی و کرکی، باید از نسبت تخم مرغ به شیر من، استفاده کنید. شیر بیش از حد، و کیش شما آبکی خواهد شد. خیلی کم است و کیش شما خشک می شود.
  • بد،د کدام مواد پرکننده را از قبل بپزید. سبزیجاتی که به خودی خود ترد هستند یا آب را حذف می کنند، باید قبل از افزودن به کیش، تفت داده، تفت داده یا بخارپز شوند. بعلاوه قبل از پختن سبزیجات طعم و مزه می بخشد. همچنین، از گوشت خام نیز استفاده نکنید، بنابراین هر بیکن، ژامبون و غیره نیز از قبل پخته می شود.
  • کوره پوسته خود را بپزید. این یک فرآیند از قبل پختن کراست است تا خیس نشود. ما پوسته ترد و پوسته پوسته می خواهیم!
  • کمتر، بیشتر است. می دانم که می خواهید هر تکه پنیر و سبزیجات را اضافه کنید، اما باید جایی برای تخم مرغ ها باقی بگذاریم.
  • قبل از سرو استراحت کنید. کیش قبل از سرو باید خنک شود وگرنه وقتی می خواهید آن را برش دهید از بین می رود.

طرز تهیه کیش بروکلی

درست ، بهترین دستور العمل کیش بروکلی تا به حال آسان است!

فیلینگ و کراست را آماده کنید، هم بزنید، داخل کراست بریزید و بپزید.


مواد تشکیل دهنده

  • پوسته پای. ستاره کیش یک پوسته پوسته پوسته است. کراست پای گندم کامل را امتحان کنید (محبوب شخصی من که با آرد سبوس دار درست می شود؛ این پست نکاتی عالی برای تهیه پوسته پای دارد.) بدون کره یا وردنه، Oil Pie Crust درست کنید.

نکته!

اگر در هر نقطه پوسته تیره‌تر از آنچه می‌خواهید شد، آن را با فویل یا فویل بپوش،د سپر پوسته پای.

یادداشت رژیمی

برای تهیه کیش بدون گلوتن، دستور تهیه کراست پای بدون گلوتن را جستجو کنید، یا پوسته بدون گلوتن را از فروشگاه ،یداری کنید.

  • کلم بروکلی. کیش این امکان را فراهم می کند لذت ببرید کلم بروکلی در صبحانه یا هر وعده غذایی.

مبا، بازار

زیبایی کیش در تطبیق پذیری آن است. به راحتی می تو،د سبزیجات مورد علاقه خود را جایگزین کنید، فقط مطمئن شوید که ابتدا آنها را بپزید تا نرم شوند، آب را حذف کنید و طعم را اضافه کنید.

  • پیاز سبز. طعم لطیف پیاز مکمل تخم مرغ و پنیر است. همراه با کلم بروکلی پخته می‌شود تا پیازها نرم شوند و طعم آن‌ها مشخص شود.
  • تخم مرغ. ،صر کلیدی! من از پنج تخم مرغ برای یک کیش استفاده می کنم.
  • شیر. من از 1٪ برای روشن ، آن استفاده کردم، اما شما می تو،د برای غنای بیشتر از ،یبی از شیر کامل و خامه استفاده کنید.
  • پنیر. بهترین پنیر برای کیش پنیری است که کاملا طعم دار باشد و به آرامی ذوب شود. برای این نسخه کلم بروکلی، من از ،یب چدار تیز و پارمزان استفاده می کنم. گرویر یا موزارلای دودی نیز عالی خواهد بود.
  • چاشنی. از آنجایی که تخم‌مرغ‌ها نسبتاً ملایم هستند، آن‌ها را با نمک و فلفل خوب و در صورت تمایل کمی کاین مزه دار می‌کنیم.

جهت

خمیر پوسته پای برای تهیه پوسته برای کیش بروکلی آسان باز می شود
  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پای خود را به شکل دایره 11 اینچی بپیچید.
خمیر پوسته پای در ظرف پای برای بهترین کیچ کلم بروکلی تا کنون
  1. خمیر را به ظرف پای 9 اینچی منتقل کنید، سپس کور کنید. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.
کلم بروکلی را در یک تابه تفت دهید تا کیش کلم بروکلی سالم باشد
  1. کلم بروکلی ،د شده و پیاز سبز را در یک ماهیتابه بزرگ با دمای متوسط ​​بپزید.
شیر و ادویه ها را با هم زدن تخم مرغ ها برای پر ، آسان کیش بروکلی
  1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شیر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
،یب مواد کیش بروکلی در یک پوسته پای
  1. کلم بروکلی و پنیر را به پوسته اضافه کنید.
مخلوطی از پنیر تخم مرغ و سبزیجات پخته شده برای کیش بروکلی در ورقه پخت
  1. روی مخلوط تخم مرغ بریزید. کیش بروکلی را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید، 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید، سپس برش بزنید و سرو کنید. لذت ببرید!

تغییرات کیش

یک شیک پوش آشپزی، کیش می تواند ،یبات طعم بی پایان را امتحان کند.

برخی از این تغییرات را امتحان کنید:

یا با خودت بازی کن! برخی از ،یبات به نظر من دینامیت هستند:

  • مکزیکی. C،rizo، فلفل بوداده، و پنیر Colby-jack
  • مدیترانه ای. فتا، اسفناج، قارچ و زیتون
  • بیکن + چدار. یک انتخاب ک،یک از بیکن بادی سرخ کن پخته و ،د شده استفاده کنید.
  • ژامبون + گرویر. پنیر لطفا!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. برای نگهداری کیش، اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود، بسته بندی کنید و سپس تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را در قالب پای در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا به آرامی در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. می تو،د یک کیش را فریز کنید. کیش را محکم در بسته بندی پ،تیکی بپیچید و تا 3 ماه در ظرفی بدون هوا در فریزر قرار دهید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکات ذخیره سازی

تک تک وعده‌ها را محکم بپیچید، سپس در یک کیسه فریزر Ziplock نگهداری کنید تا در آینده از یک تکه کیش لذت ببرید!

نکته آماده سازی غذا

کراست را از روز قبل آماده کرده و کور کنید. همچنین می تو،د فیلینگ پیاز بروکلی را آماده کنید و پنیر را رنده کنید و در یخچال نگهداری کنید. درست قبل از پخت جمع کنید.

چه چیزی را با کیش بروکلی سرو کنید

سیب زمینی صبحانه دیگ

صبحانه و عصرانه

سیب زمینی صبحانه دیگ

4 ساعت 15 دقیقه

کاسه سالاد میوه آسان

سالاد

سالاد میوه

25 دقیقه

یک شب نان تست فرانسوی بلوبری لیمو.  این نسخه سالم از کاسه نان تست فرانسوی از شب قبل آماده شده است، بنابراین صبح، تنها کاری که باید انجام دهید پخت است!  دستور غذا در wellplated.com |  @wellplated

صبحانه و عصرانه

کاسرول نان تست فرانسوی بلوبری

9 ساعت 15 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • سپر پوسته پای. این یک ابزار مفید برای هر کیش یا پای است. ساخته شده از سیلی، برای جلوگیری از سوختن لبه های پای.
  • ورق پخت. اینها ورقه های پخت من هستند!
  • همزن کوچک. من دوست دارم از یک همزن کوچک به جای همزن با اندازه کامل استفاده کنم. مانور دادن آسان تر است و برای استفاده در کاسه های کوچکتر یا فنجان های اندازه گیری عالی است.

بهترین غذای پای

این بشقاب پای 9 اینچی سنگی در فریزر و تا دمای 500 درجه فارنهایت ایمن است. برای هر یک از بهترین دستور العمل های کیش و بسیاری از پای ها عالی است!

یک بشقاب کیش بروکلی سالم با چنگال و سالاد جانبی

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

بسته بندی شده با سبزیجات، پنیر، تخم مرغ، همه در یک پوسته پوسته پوسته، کیش بروکلی یک صبحانه سالم همه در یک است که شما عاشق آن خواهید شد!

سوالات متداول

آیا کیش نیاز به یخچال دارد؟

بله، کیش نباید در دمای اتاق نگهداری شود.

تفاوت بین کیچه، املت و فریتاتا چیست؟

کیچه پوسته دارد و املت و فریتاتا این گونه نیستند. فریتاتا و املت روی اجاق پخته می شوند. فریتاتاها در فر تمام می شوند. به جای آن فریتاتای سیب زمینی و فریتاتای سفیده تخم مرغ من را بررسی کنید.

آیا کیش یک صبحانه سالم است؟

کاملا! پر از پروتئین و سبزیجات، کیش روز شما را تقویت می کند.

چرا کیش من آبکی است؟

شیر یا سبزیجات آبکی زیاد باعث ایجاد کیش آبکی می شود. به ،وان مثال، گوجه فرنگی خام و کدو سبز، یا اسفناج ،د شده که آب آن کاملاً گرفته نشده است، افزودنی های خوبی نیستند.

  • 1 پوسته پای برای دستور العمل ها به Crust پای گندم کامل یا Oil Pie Crust مراجعه کنید
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی
  • 2 فنجان ها گلچه های بروکلی ریز ،د شده حدود 2 تاج کوچک
  • 1 پیاز سبز دسته کوچک برش های نازک (حدود 1 فنجان)
  • 5 تخم مرغ های بزرگ
  • 3/4 فنجان شیر (من از 1% استفاده کردم؛ برای غنای بیشتر از شیر کامل یا ،یبی از شیر و خامه استفاده کنید)
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی اختیاری
  • 2 اونس پنیر چدار بسیار تیز ،د شده حدود 1/2 فنجان، یا گرویر، موزارلای دودی یا پنیر مشابه کاملاً طعم دار و در حال ذوب صاف را با هم عوض کنید.
  • 1 اونس پنیر پارمزان ریز رنده شده حدود 1/4 فنجان ت،یم شده است

  • فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پای خود را به شکل دایره 11 اینچی بپیچید، سپس آن را به یک ظرف پای معمولی 9 اینچی منتقل کنید. لبه های بالایی را بسازید و فلوت کنید تا لبه ای برای نگه داشتن فیلینگ ایجاد کنید. آن را با فویل آلومینیومی بپوش،د. با وزن پای یا لوبیای خشک پر کنید، سپس به مدت 10 دقیقه بپزید. ظرف را از فر خارج کرده، لوبیاها و فویل را با دقت بیرون بیاورید، سپس پوسته را به فر برگرد،د و حدود 3 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی روشن شود. دمای فر را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید (در این مرحله، لوبیاها را دور بریزید یا برای پخت پای بعدی ذخیره کنید.)

  • در همین حال، در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را با حرارت متوسط ​​گرم کنید. کلم بروکلی ،د شده را اضافه کنید و 4 دقیقه تفت دهید. پیاز سبز را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا کلم بروکلی ترد شود و پیاز نرم شود، ۱ تا ۲ دقیقه دیگر.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شیر، نمک، فلفل سیاه و کاین را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  • مخلوط کلم بروکلی را در کف پوسته کورک پخته شده پخش کنید. چلو و نیمی از پارمزان را به طور مساوی بپاشید. مخلوط تخم مرغ را با احتیاط داخل آن بریزید، سپس باقیمانده پارمزان را روی آن بپاشید.

  • کیش را با احتیاط روی یک ورقه پخت قرار دهید تا قطرات آن از بین برود. حدود 40 تا 50 دقیقه تا زم، که چاقویی که در فاصله 1 اینچی از لبه پوسته فرو رفته است، تمیز بیرون بیاید و مرکز آن جا بیفتد، بپزید. اگر در هر نقطه ای پوسته تیره تر از آنچه می خواهید شد، آن را با فویل یا محافظ پوسته پای محافظت کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند و سپس برش بزنید و سرو کنید.

  • برای ذخیره ،: برای نگهداری کیش، اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود، بسته بندی کنید و سپس تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را در ظرف پای در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا به آرامی در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: می تو،د یک کیش را فریز کنید. کیش را محکم در بسته بندی پ،تیکی بپیچید و تا 3 ماه در یک ظرف نگهداری از فریزر دربسته فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

کا،ی: 290کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 12gچربی: 18gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 0.01gکلسترول: 151میلی گرمپتاسیم: 285میلی گرمفیبر: 2gقند: 3gویتامین A: 765IUویتامین سی: 30میلی گرمکلسیم: 199میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

برانچ بیشتر برای عشق

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/broccoli-quiche/