دسته‌ها
اخبار

کوکی های بوسه کره بادام زمینی – Fit Foodie Finds


شیرینی های خوش طعم کره بادام زمینی.

این فوق العاده ترین زمان سال برای ساختن است شیرینی های خوش طعم کره بادام زمینی! این کوکی‌های کره بادام‌زمینی در شکر می‌غلتانند و روی آن را با یک بوسه شکلاتی می‌پوش،م.

شیرینی بوسه کره بادام زمینی در بشقاب.

کوکی های مورد علاقه بوسه کره بادام زمینی

پخت و پز در تعطیلات در حال انجام است، و ما در مورد این کوکی های بوسه کره بادام زمینی بسیار هیجان زده هستیم! آنها کاملا جویدنی هستند فقط با مقدار من، شکلات از بوسه هرشی در بالا.

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

دستور العمل ک،یک کوکی تعطیلات!

گزینه ای برای درست ، خمیر قبل از زمان، و فریز ، برای بعد.

از انواع بوسه های هرشی که ترجیح می دهید استفاده کنید! این کوکی ها با بوسه های ن،اع فلفلی، شکلات تلخ یا شکلات سفید شگفت انگیز خواهند بود.

کره بادام زمینی خمیر کوکی ها را در یک کاسه بوسید.

مواد تشکیل دهنده ویژه

مواد خشک

  • آرد همه منظوره
  • پودر خمیرمایه
  • نمک کوشر

مواد مرطوب

  • کره بدون نمک نرم شده است
  • شکر قهوه ای روشن
  • عصاره و،ل
  • کره بادام زمینی چکه ای کاملا طبیعی
  • تخم مرغ
  • شیر

تاپینگ ها

  • شکر دانه ریز
  • بوسه های هرشی
  • پوست بادام شکلاتی سفید ریخته شده

ابزار آشپزخانه توصیه شده

کره بادام زمینی خمیر کوکی را روی یک ورقه پخت غلتیده شده در شکر قرار دهید.

طرز تهیه کوکی های بوسه کره بادام زمینی

پیش گرم ، و آماده سازی

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

مواد خشک را با هم ،یب کنید

آرد، جوش شیرین و نمک را به یک کاسه اضافه کنید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. کنار بگذارید.

مواد مرطوب را با هم ،یب کنید

کره، شکر قهوه ای و عصاره و،ل را در یک کاسه همزن ایستاده اضافه کنید و با سرعت متوسط/بالا هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

کره بادام زمینی را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و سپس تخم مرغ را در کاسه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغ یکدست شود.

مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید

مواد خشک را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خشک کاملا با هم ،یب شوند سپس شیر را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

گلوله های خمیر کوکی را رول کنید

شکر گرانول را در یک کاسه جداگانه بریزید و سپس از یک قاشق غذاخوری یا قاشق غذاخوری بیسکوییت استفاده کنید تا یک گلوله خمیر کوکی را در دستان خود بردارید.

خمیر کوکی را بین دستان خود بچرخ،د تا به شکل یک توپ درآید. سپس، گلوله خمیر کوکی را در شکر دانه ریز بغلت،د تا پوشش داده شود و آن را روی ورقه پخت قرار دهید.

پخت کوکی ها

ورقه پخت را در فر قرار دهید و کوکی ها را به مدت 9 تا 11 دقیقه یا تا زم، که رویه های کوکی ها شروع به ، خوردن کنند بپزید.

بوسه اضافه کنید

ورقه پخت را از فر خارج کنید و بگذارید کوکی ها به مدت 1 دقیقه استراحت کنند و سپس با احتیاط یک بوسه شکلاتی را در وسط هر کوکی قرار دهید. با استفاده از یک کاردک، هر کوکی را با احتیاط جدا کرده و روی توری خنک کننده قرار دهید.

لذت بردن!

به راحتی می تو،د کوکی های بوسه کره بادام زمینی را با پوسته بادام شکلات سفید آب شده بپاشید.

اجازه دهید کوکی ها قبل از خوردن یا نگهداری در ظرف دربسته کاملاً خنک شوند.

لذت بردن!

کوکی های کره بادام زمینی را روی یک ورقه پخت ببوسید.

نکات برتر

کره بادام زمینی چکه ای در مقابل غیر چکه ای: اگر از کره بادام زمینی مشابه Skippy یا Jiff اصلی استفاده می کنید، سپس با 1 فنجان کره بادام زمینی شروع کنید و از آنجا به بالا بروید. احتمالاً نسبت به زم، که از کره بادام زمینی چکه ای استفاده می کنید به کره بادام زمینی کمتری نیاز خواهید داشت.

شیر را حذف نکنید: شیر را اضافه می کنند تا آرد را هیدراته کند تا کوکی ها بعد از پخت از هم نپاشند.

بوسه هرشی مورد علاقه خود را انتخاب کنید: به راحتی می تو،د از شکلات تلخ، شکلات شیری، بوسه شکلاتی ن،اع یا هر نوع دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید!

در صورت تمایل از غلتاندن شکر صرف نظر کنید: غلتاندن گلوله خمیر کوکی در شکر گرانول یک مرحله سنتی هنگام درست ، شکوفه کره بادام زمینی است، اگر شکر اضافه نمی‌خواهید از آن صرف نظر کنید.

شیرینی بوسه کره بادام زمینی در بشقاب.

ذخیره سازی

اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه ای به اندازه گالن منتقل کنید و تا 5 روز در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

آیا می توانم کوکی های بوسه کره بادام زمینی را فریز کنم؟

برای فریز ، این دستور پخت کوکی دو گزینه دارید.

خمیر > خمیر را در پ،تیک بپیچید و سپس در کیسه ای به اندازه گالن در فریزر قرار دهید. تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کنید و تا 3 ماه منجمد کنید.

کوکی ها > اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند و سپس داخل کیسه ای به اندازه گالن در فریزر قرار دهید. تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کنید و تا 3 ماه منجمد کنید.

شیرینی بوسه کره بادام زمینی در بشقاب.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/peanut-،er-kiss-cookies/