دسته‌ها
اخبار

چوب ماهی وگان با توفو


هوس ماهی و چیپس دارید اما ماهی نمی خورید؟ اینها چوب ماهی وگان یک جایگزین عالی برای ماهی! ساخته شده با توفو به جای ماهی و نوری برای طعم غذاهای دریایی – آنها یک گزینه عالی برای گیاهخواران هستند.

چوب ماهی وگان با توفو پراکنده روی یک سطح سفید تکمیل شد

این چوب های ماهی وگان راهی عالی برای لذت بردن از ماهی و چیپس سنتی و در عین حال کاملاً 100% وگان است! توفو یک جایگزین گیاهی خوشمزه برای ماهی می سازد و نوری طعم خوبی به ماهی می دهد. سپس، فر آنها را به طرز خوشمزه ای ترد و ترد می پزد تا بهترین بافت را داشته باشند.

آنها را با سیب زمینی سرخ کرده مورد علاقه خود برای یک وعده غذایی به سبک میخانه وگان سرو کنید که همه خانواده دوست دارند! من دوست دارم یک خامه ای اضافه کنم سالاد کلم وگان و مقداری سس تارتار وگان یا سس کچاپ تند برای غوطه ور شدن.

اگر از این دستور غذای توفو لذت می برید، ممکن است آن را نیز دوست داشته باشید توفو پد تایلندی، استیک توفو کبابی، و ساندویچ توفو پستو.

چرا این دستور العمل کار می کند

  • غذای من، خانواده. توفو و نوری ماهی های گیاهی خوشمزه ای را درست می کنند که بچه ها و بزرگسالان آن را دوست خواهند داشت!
  • دستور تهیه ماهی وگان با مواد ساده.
  • راه های زیادی برای خدمت ، این دستور توفوی ماهی برای انواع غذاها و طعم ها.

آنچه در این دستور غذا می گنجد

به غیر از توفو و نوری، موادی که برای تهیه این چوب ماهی توفو نیاز دارید بسیار ساده است. در اینجا نکات مهمی از مواد اصلی مورد نیاز شما آورده شده است.

مواد تشکیل دهنده برای چوب ماهی وگان با توفو در برابر سطح سفید اندازه گیری شده است
  • توفو: از توفوی بسیار سفت استفاده کنید که برای چوب ها آبکش شده و فشرده شده است.
  • ورق نوری: برای افزودن طعم ماهی دریا به چوب ماهی توفو عالی است.
  • آرد همه منظوره و ،ده نان پانکو: برای پوشاندن چوب های ماهی توفو برای حدا،ر ترد شدن از آن استفاده کنید!
  • شیر گیاهی: هر کاری باشد اما فقط مطمئن شوید که شیرین نشده باشند و هیچ طعمی به آن اضافه نشود.
  • چاشنی ها: چاشنی خلیج قدیمی، پودر پیاز، پودر سیر و نمک.

چگونه میله های ماهی توفو درست کنیم

بیایید ببینیم چه چیزی در ساخت چوب ماهی توفو انجام می شود! برای دستورالعمل های دقیق، کارت دستور غذا را بررسی کنید.

  • 1) توفو را آماده کنید. بلوک توفو را از طول نصف کنید، سپس دو قطعه را دوباره از طول نصف کنید.
فرآیند برش توفو روی تخته برش
فرآیند برش توفو روی تخته برش
  • 2) ورق های نوری را برش دهید از طول نصف شده و سپس آن را به یک سوم برش دهید. در پایان باید 6 قطعه نوری در هر ورق داشته باشید.
تصویر فرآیند برش ورق نوری روی تخته برش
تصویر فرآیند برش ورق نوری روی تخته برش
  • 3) هر نوار توفو را روی یک تکه نوری قرار دهید و آن را رول کنید. نوری را با فرو بردن انگشتان خود در یک کاسه آب و کشیدن انگشت خیس خود روی درز ببندید.
فرآیند افزودن توفو به ورق نوری
ع، فرآیندی که چندین قطعه توفو رول شده را با ورقه های نوری نشان می دهد
  • 4) در یک کاسه، یک فنجان آرد، شیر گیاهی، چاشنی قدیمی خلیج، پودر پیاز و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
مواد تشکیل دهنده برای چوب ماهی وگان با توفو در برابر سطح سفید اندازه گیری شده است
شات فرآیند مخلوط ، آرد در قابلمه
شات فرآیند مخلوط ، مخلوط آرد در کاسه
شات فرآیند مخلوط ، مخلوط آرد در کاسه
  • 5) در بشقاب، با هم مخلوط کنید و یک فنجان آرد سوخاری و یک قاشق چایخوری نمک روی آن پخش کنید.
مواد تشکیل دهنده برای چوب ماهی وگان با توفو در برابر سطح سفید اندازه گیری شده است
فرآیند اضافه ، نمک به کاسه
  • 6) گسترش یافتن انتشار یافتن یک دوم فنجان آرد در یک بشقاب دیگر.
  • 7) توفوی رول شده با رول نوری نوارها روی بشقاب با آرد.
فرآیند افزودن و پوشش نوار توفو پوشیده شده نوری در پخت نان
فرآیند افزودن و پوشش نوار توفو پوشیده شده نوری در پخت نان
  • 8) نوارهای توفو را در مخلوط آرد و شیر گیاهی فرو کنید. حالا تکه توفوی آغشته شده را در ،ده نان و نمک بغلت،د.
فرآیند آغشته ، و پوشاندن نوار توفو در مخلوط آرد و شیر
فرآیند آغشته ، و پوشاندن نوار توفو در مخلوط آرد و شیر
فرآیند فرو بردن نوار توفو در مخلوط آرد
  • 9) قطعات را قرار دهید روی یک ورقه پخت ن،ب یا با پوشش اسپری پخت و پز.
فرآیند اضافه ، چند نوار توفو به ورقه پخت
  • 10) 20 دقیقه بپزید یا تا زم، که قطعات ترد شوند. از فر خارج کنید و با سس کچاپ یا سس تارتار گیاهی سرو کنید. لذت بردن!
فرآیند برداشتن نوارهای توفو از فر

نکات تخصصی و سوالات متداول

  • حتما از توفوی آبکش شده و فشرده استفاده کنید برای درست ، چوب ماهی گیاهی در اینجا مقاله ای در مورد نحوه انجام این کار وجود دارد!
  • آرد سوخاری پانکو بهترین گزینه است برای یک ترد خوب در بیرون
  • نوری را نادیده نگیرید اگر طعم ماهی ک،یک را می خواهید.
آیا می تو،د چوب ماهی وگان را منجمد کنید؟

بله، می تو،د اما ممکن است بافت توفو را کمی تغییر دهد. اگر قبلا توفو را فریز نکرده اید، ابتدا آن را با چند تکه تست کنید تا مطمئن شوید که با تغییرات بافت خوب هستید. توفو را کمی سفت تر می کند اما می تواند کمی اسفنجی تر نیز باشد.

چوب ماهی وگان با توفو پراکنده روی یک سطح سفید تکمیل شد

نحوه ذخیره سازی

  • باقیمانده: برای بهترین نتیجه، باقی مانده چوب ماهی توفو را تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.
  • گرم ، مجدد: چوب های سبزیجات را در سینی فر برگرد،د و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که کاملا گرم شود گرم کنید.

چه چیزی را با چوب ماهی وگان سرو کنید

  • تاکو ماهی وگان: آنها را با مقداری به تورتیلاها اضافه کنید سالسا، گواکامولو تمام تاکوهای مورد علاقه شما.
  • ساندویچ ماهی وگان: آنها را در هات داگ وگان یا نان هوگی برای ساندویچ ماهی ترد گیاهی سرو کنید!
  • آنها را به ناگت ماهی توفو تبدیل کنید. توفو را به جای نوارهای بلند به صورت مربع برش دهید.
  • یک سس اضافه کنید: با کمی سس مایونز گیاهی، ترشی ،د شده و آب لیمو، سس تارتار وگان درست کنید! یا با مقداری سس تند یا سس کچاپ تند آن را ساده نگه دارید.
  • ماهی و چیپس وگان: آنها را با سرخ کرده مورد علاقه خود سرو کنید! من آنها را با سیب زمینی سرخ کرده یا هویج سرخ کرده!

دستور العمل های بیشتر توفو

ع، ها توسط آلفونسو رویا

چوب ماهی وگان با توفو پراکنده روی یک سطح سفید تکمیل شد

چوب ماهی وگان با توفو

ترنس پاسکال

هوس ماهی و چیپس دارید اما ماهی نمی خورید؟ اینها چوب ماهی وگان یک جایگزین عالی برای ماهی! ساخته شده با توفو به جای ماهی و نوری برای طعم غذاهای دریایی – آنها یک گزینه عالی برای گیاهخواران هستند.

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

دوره شام

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 298 کیلو کا،ی

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • بلوک توفو را از طول نصف کنید، سپس دو قطعه را دوباره از طول نصف کنید.

  • ورق های نوری را از طول نصف کنید. سپس ورق را به یک سوم برش دهید. در پایان باید 6 قطعه نوری در هر ورق داشته باشید.

  • نوار توفو را روی قطعه نوری قرار دهید. رول کنید، و مهر و موم کنید. می تو،د با فرو بردن انگشتان خود در یک کاسه آب و کشیدن انگشت خیس خود روی درز، نوری را ببندید.

  • در یک کاسه، 1 فنجان آرد، شیر گیاهی، چاشنی قدیمی خلیج، پودر پیاز و پودر سیر را مخلوط کنید. در یک بشقاب، با هم مخلوط کنید و 1 فنجان ،ده نان و 1 قاشق چایخوری نمک را پخش کنید.

  • در یک بشقاب دیگر ½ فنجان آرد پخش کنید. نوارهای توفو با روکش نوری را بردارید و روی بشقاب را با آرد بغلت،د.

  • سپس نوارهای توفو را در مخلوط آرد و شیر گیاهی فرو کنید. حالا تکه توفوی آغشته شده را در ،ده نان و نمک بغلت،د. قطعات را روی یک ورقه پخت ن،ب یا با پوشش اسپری آشپزی قرار دهید.

  • به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که قطعات ترد شوند بپزید. از فر خارج کنید و با سس کچاپ یا سس تارتار گیاهی سرو کنید. لذت بردن!

  • حتما از توفوی آبکش شده و فشرده استفاده کنید برای درست ، چوب ماهی گیاهی در اینجا مقاله ای در مورد نحوه انجام این کار وجود دارد!
  • آرد سوخاری پانکو بهترین گزینه است برای یک ترد خوب در بیرون
  • نوری را از دست ندهید اگر طعم ماهی ک،یک را می خواهید.

کا،ی: 298کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 50gپروتئین: 15gچربی: 4gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 837میلی گرمپتاسیم: 251میلی گرمفیبر: 2gقند: 2gویتامین A: 143IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 149میلی گرماهن: 4میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/fish-sticks/