دسته‌ها
اخبار

میگوی پیچیده شده با بیکن – فیت فودی ها


میگو پیچیده شده بیکن.

به دنبال یک پیش غذای عالی برای دور هم جمع شدن بعدی خود هستید؟ این میگو پیچیده شده بیکن آیا آن است! آنها فوق العاده آبدار، دودی، خوش طعم و فوق العاده آسان تهیه می شوند.

بیکن میگو پیچیده شده در یک بشقاب.

میگو پیچیده شده بیکن کامل

این را تصور کنید: میگوی آبدار در سس ،دل لذیذ، لیمویی، سیر و عسلی که در بیکن دودی و ترد و خوشمزه پیچیده شده است. من شما را نمی دانم، اما من هستم قبلا، پیش از این آب دهان

چیزی که ما در مورد این میگو پیچیده شده بیکن دوست داریم این است که حداقل آماده سازی را می طلبد و فقط به 20 دقیقه برای پخت نیاز دارد. برای تهیه غذا یا به ،وان یک پیش غذای ساده مهم، که هر جمعیتی را راضی می کند عالی است!

مواد ماریناد میگو در یک کاسه.

آنچه برای میگو پیچیده شده بیکن نیاز دارید

این دستور پخت میگو با بیکن از مواد ساده ای استفاده می کند که احتمالاً از قبل در انباری خود پیدا خواهید کرد و یک پیش غذای آسان را ایجاد می کند که تعادل عالی طعم را فراهم می کند.

  • میگو: برای تهیه این دستور ساده به 14 میگو خام اضافی، دم کرده، پوست کنده و رگبردار نیاز دارید!
  • بیکن: برای این دستور پخت بیکن نازک می خواهید تا اطمینان حاصل شود که بیکن به راحتی دور میگو پیچیده می شود.
  • فلفل آسیاب شده: فلفل تازه ،‌خورده، آ،ین لمس کامل را به میگوی خوش طعم بیکن شما می‌افزاید.

نکات میگو!

وقتی در فروشگاه مواد غذایی میگوی تازه می ،ید، به دنبال آن باشید میگوی پوست کنده و رگه شده. فرآیند لایه برداری و لایه برداری خسته کننده است، بنابراین در وقت و ناامیدی شما صرفه جویی می شود!

آیا می تو،د از میگوی منجمد استفاده کنید؟ آره! اما قبل از تهیه این دستور، مطمئن شوید که ذوب شده است.

میشه از میگوی پخته استفاده کرد؟ ما استفاده از می،ای از قبل پخته شده را برای این دستور توصیه نمی کنیم.

میگوی خام در یک کاسه با ماریناد.

بهترین ماریناد میگو

اگر ماریناد میگوی خانگی ما را در دسترس دارید، می تو،د از آن استفاده کنید. در غیر این صورت، این ،یبی است که ما در این دستور استفاده کردیم:

  • آب لیمو
  • روغن زیتون
  • سیر
  • ،دل
  • عسل
  • نمک
  • پودر فلفل قرمز
  • دریاچه های فلفل قرمز
  • فلفل قرمز

چرا ابتدا بیکن را بپزیم؟

مهم است که ابتدا برش های بیکن خود را بپزید زیرا زمان پخت میگو و بیکن متفاوت است. پخت کامل میگو در فر حدود 8 تا 10 دقیقه طول می کشد، در حالی که بیکن 15 تا 20 دقیقه طول می کشد.

به همین دلیل است که در دستور پخت ما ابتدا بیکن را قبل از اینکه آن را با میگو بپیچیم کمی بپزیم. در غیر این صورت، بسته به زمان پخت شما، میگوی ،تیکی، میگوی بیش از حد پخته یا فلاپی، بیکن نیم پز خواهید داشت.

می،ای بیکن پیچیده شده روی یک ورقه پخت.

طرز تهیه میگوی پیچیده شده با بیکن

میگو ماریناد

مواد لازم برای ماریناد میگو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و هم بزنید تا ،یب شوند.

بعد، می،ای خود را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا آغشته شود. اجازه دهید می،ا حداقل 20 دقیقه در ماریناد بمانند.

بیکن را بپزید

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک توری سیمی را روی یک ورقه پخت روکش شده با فویل قرار دهید و نیم‌های بیکن را به‌صورت دست نخورده روی آن قرار دهید.

داخل فر گذاشته و به مدت 6 دقیقه بپزید. سپس، بیکن خود را برگرد،د و 6 دقیقه دیگر بپزید.

بگذارید بیکن استراحت کند

بیکن خود را از فر خارج کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه استراحت کند تا زم، که به اندازه کافی خنک شوند تا لمس شوند.

بیکن را بپیچید

بعد، یک میگو جامبو را در انتهای یک تکه بیکن قرار دهید و با احتیاط میگو را حلقه حلقه کنید به طوری که بیکن شروع به پیچیدن دور آن کند. مطمئن شوید که آن را محکم بپیچید!

سپس از یک خلال دندان برای محکم ، میگو و بیکن در کنار هم استفاده کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام می،ای شما در بیکن پیچیده شود. ماریناد اضافی میگو را دور بریزید.

پخت میگو

می،ای پیچیده شده بیکن خود را روی توری سیمی بچینید و دوباره در فر قرار دهید تا به مدت 5 دقیقه بپزد. سپس می،ای خود را برگرد،د و 4 تا 5 دقیقه دیگر بپزید.
میگو را از فر خارج کنید و با فلفل تازه ،د شده ،د کنید. از میگوی بیکن خود لذت ببرید!

می،ای بیکن پیچیده شده روی یک ورقه پخت.

آ،ین دستور العمل های ماهی قزل آلا

بیشتر

نکته شماره 1 ما

بنابراین، چگونه می‌توان بیکن ترد را در بیرون و میگوی فوق‌العاده لطیف در داخل به دست آورد؟ نکته شماره 1 ما یک قفسه پخت ف،ی است!

قرار دادن میگو در بالای یک قفسه باعث می شود که چربی بیکن از روی میگو چکه کند و روی ورقه پخت قرار گیرد. در غیر این صورت، اگر میگو در روغن بنشیند، بیکن به سختی ترد می شود.

ابتدا ورقه پخت خود را با فویل قلع بپوش،د (برای تمیز ، آسان)، سپس یک قفسه پخت ف،ی روی آن قرار دهید!

میگو پیچیده شده با بیکن را آماده کنید

می،ای پیچیده شده بیکن خود را زودتر درست کنید با آماده ، همه چیز در مرحله 4، و سپس می،ای پیچیده شده با بیکن نیمه آماده خود را تا 2 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

سپس، تمام کاری که باید انجام دهید این است که آ،ین مرحله درست قبل از سرو میگوی خوشمزه خود انجام دهید: به مدت 5 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت بپزید، آن را برگرد،د، 4 تا 5 دقیقه دیگر بپزید و سپس میگو را از فر خارج کنید.

ذخیره سازی

برای نگهداری میگوی خود، اجازه دهید میگو پیچیده شده با بیکن کاملا خنک شود. سپس به ظرف دربسته منتقل کنید و درب آن را ببندید. حدا،ر 1-2 روز در یخچال نگهداری شود.

ما توصیه نمی کنیم میگو خود را دوباره گرم کنید زیرا بافت ،تیکی و نامطلوب خواهد شد.

بیکن میگو پیچیده شده در یک بشقاب سرو.
میگو پیچیده شده بیکن.

میگو پیچیده شده بیکن

اینها میگو پیچیده شده بیکن فوق العاده آبدار، دودی، خوش طعم و فوق العاده آسان درست می شوند. یک پیش غذای کامل!

آمادگی:30 دقایق

پختن:15 دقایق

جمع:45 دقایق

،اصر

  • 1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 5 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری ،دل سنگی
  • 1 قاشق چایخوری عسل
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا درشت
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 14 میگو خام اضافی دم روی، پوست کنده و رگه شده
  • 14 قطعات از نازک بیکن خام، نصف شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده

دستورالعمل ها

  • آب لیمو، روغن زیتون، سیر، ،دل، عسل، نمک، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز و پاپریکا را در یک کاسه بزرگ بریزید و مواد را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. می،ا را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا می،ا در ماریناد آغشته شوند. اجازه دهید میگو به مدت 20 دقیقه در ماریناد بماند.

  • فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک توری سیمی را روی یک ورقه پخت با پوشش فویل قرار دهید. نیم‌های بیکن را روی توری سیمی قرار دهید تا با هم تماس نداشته باشند و سپس با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۶ دقیقه بپزید. سپس بیکن را به طرف دیگر برگرد،د و 6 دقیقه دیگر بپزید.

  • بیکن را از فر خارج کرده و اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

  • سپس یک میگو جامبو را در انتهای یک تکه بیکن قرار دهید و با احتیاط میگو را داخل بیکن بغلت،د. از یک خلال دندان برای محکم ، میگو و بیکن در کنار هم استفاده کنید. این کار را تکرار کنید تا تمام می،ا در بیکن پیچیده شوند. ماریناد اضافی میگو را دور بریزید.

  • می،ای پیچیده شده بیکن را روی توری سیمی بچینید و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید. به مدت 5 دقیقه بپزید، ورق بزنید و 4-5 دقیقه دیگر بپزید. سپس می،ا را از فر خارج کنید.

  • فلفل تازه ، خورده را روی می،ای پیچیده شده بیکن ،د کنید و لذت ببرید.

نکات و نکات

  • اگر نمی تو،د میگو جامبو XL را پیدا کنید، می تو،د از هر اندازه ای استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که می،ای کوچکتر به زمان کمتری برای پخت نیاز دارند. اگر می،ای کوچکتری دارید، بیکن را چند دقیقه بیشتر بپزید.

ارزش غذایی

کا،ی: 75کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 2g پروتئین: 6g چربی: 5g فیبر: 0.3g قند: 1g


منبع: https://fitfoodiefinds.com/bacon-wrapped-shrimp/