دسته‌ها
اخبار

مرغ مارسالا – WellPlated.com


شیک و در عین حال آسان، این طرز تهیه مرغ مارسالا یک ک،یک ایتالیایی-آمریکایی است که باید امشب درست کنید. سس شراب قارچ خوش طعم (بدون خامه غلیظ!) کتلت های مرغ آبدار و کمی سرخ شده در تابه را می پوشاند، آماده روی رشته فرنگی یا با پوره سیب زمینی.

بهترین دستور پخت مرغ مارسالا در تابه

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

سبک شده، در عین حال با طعمی غنی، این بهترین دستور غذای مرغ مارسالا است: اجرای اجاق گاز معروف من مرغ مارسالا.

سس مرغ مارسالای من بدون خامه غلیظ درست می شود.

قارچ ها را با کره و موسیر تفت می دهند، سپس با شراب مارسالا و آب مرغ کم می کنند.

  • مانند پیکاتا مرغ، یکی دیگر از غذاهای مورد علاقه ایتالیایی، کتلت های مرغ نیز به آرامی در آرد ریخته می شوند و سپس سرخ می شوند و سس می شوند.
  • مانند سینه مرغ سرخ شده در تابه، این دستور پخت مرغ مارسالا سریع پخته می شود و نتایج مرطوب و فوق العاده آبدار می دهد.

این دستور غذای ساده و سالم مرغ مارسالا کاملاً چاشنی شده است و زیتون گاردن را از آب (یا بهتر است بگویم از ماهیتابه) بیرون می‌کشد.

این دستور مرغ سریع و خوش طعم برای مهمانان یا یک شام ساده شب هفته عالی است.

در کل زمان 30 دقیقه آماده است!

دستور مارسالای مرغ خامه ای

انتخاب شراب مارسالا برای مرغ

شاید از خود بپرسید که شراب مارسالا چیست و آیا باید با شراب شیرین مارسالا بپزید یا خشک.

  • شراب مارسالا یک شراب غنی شده (مانند شری، پورت یا ورموت) است که در نزدیکی شهر مارسالا در سیسیل، ایتالیا تولید می شود.
  • شراب مارسالا می تواند برای نوشیدن یا آشپزی باشد! در واقع یک شراب شیرین یا دسر عالی درست می کند، بنابراین در حین پخت و پز چند جرعه میل کنید.
  • برای مرغ مارسالا، من یک شراب خشک مارسالا را انتخاب می کنم تا با طعم های خوش طعم غذا ب،بد.

شراب مارسالا حاوی الکل است که در طول فرآیند پخت خارج می شود.

مارسالای مرغ خامه ای بدون خامه

طرز تهیه بهترین دستور پخت مرغ مارسالا

دستور تهیه این مرغ مارسالا نسبتاً ساده است.

کتلت های مرغ را در آرد لایروبی می کنند، سپس در تابه سرخ می کنند.

سس در همان ماهیتابه ای که مرغ در آن پخته شده جمع می شود (برای طعم بیشتر و غذاهای کمتر امتیاز بگیرید!).


مواد تشکیل دهنده

  • جوجه. سینه های مرغ بدون استخوان و بدون پوست برای هر غذای ساده ایتالیایی، از جمله پارمزان مرغ پخته، مورد علاقه من است.

طرز تهیه کتلت مرغ

می‌تو،د کتلت‌های مرغ از قبل برش داده شده ،یداری کنید، یا خودتان آن‌ها را از سینه‌های مرغ معمولی بدون استخوان و بدون پوست برش دهید. تکه های مرغ را تا حد امکان به طور مساوی برش داده و بکوبید.

  • هر سینه مرغ را با احتیاط از وسط به صورت افقی با فشار دادن دست خود روی سینه مرغ روی یک تخته برش در حالی که چاقو را از داخل آن بلغز،د، برش دهید.
  • به آرامی به ضخامت یکنواخت بکوبید، یک تکه موم یا کاغذ روغنی یا بسته بندی پ،تیکی روی آن قرار دهید.
پتک و مرغ برای مارسالا مرغ
  • شراب مارسالا. به غذا طعم ک،یک می دهد. به دنبال شراب واقعی مارسالا باشید، نه نسخه شراب پخت و پز.

مبا، بازار

شراب مارسالا بدیهی است که یک ،صر ضروری برای دستور پخت مرغ مارسالا است. اگر مشتاق هستید و می خواهید چیزی مشابه درست کنید، شراب مادیرا نزدیک ترین طعم را دارد یا می تو،د شراب غنی شده دیگری مانند شری الکلی (نه شری پختن) را امتحان کنید.

  • ارد. برای لایروبی سینه مرغ این باعث ترد بیرونی می شود و رطوبت را در خود قفل می کند.
  • روغن زیتون. برای سرخ ، مرغ.
  • کره. برای تفت دادن قارچ و موسیر و طعم دادن.
  • سیر. برای دستور العمل های ایتالیایی من ضروری است.
  • موسیر. طعم لطیف تر پیاز را ارائه می دهد.
  • قارچ. من قارچ ،ی را دوست دارم، اما از انواع انتخابی خود مانند شیتاکه یا قارچ های وحشی مخلوط استفاده کنید. من قارچ دکمه‌ای سفید را توصیه نمی‌کنم چون خیلی خوش طعم نیستند.
  • سرکه شری. برای یک اسیدیته مورد نیاز برای کامل ، طعم ها.
  • سوپ مرغ. این مایع آشپزی خوش طعم آن را تند می کند. برای کنترل سطح نمک، سدیم کم را انتخاب کنید.
  • گیاهان تازه. ظرف را با آویشن تازه یا جعفری به زیبایی تمام کنید.

جهت

مرغ و یک پتک برای مرغ مارسالا
  1. سینه های مرغ را شکافته، به طور مساوی بکوبید و سپس مرغ را مزه دار کنید.
مرغ سوخاری برای مرغ مارسالا
  1. کناره های کتلت های مرغ را در آرد ،ید.
مرغ قهوه ای برای مرغ مارسالا
  1. به صورت دسته جمعی، مرغ را در روغن زیتون داغ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا در یک ماهیتابه بزرگ بپزید، سپس به یک بشقاب منتقل کنید.
تفت دادن قارچ برای مرغ مارسالا
  1. کره، قارچ، موسیر و نمک را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم و قهوه ای شوند.
قارچ و شراب برای مرغ مارسالا
  1. سرکه مارسالا و شری را داخل آن بریزید و کم کنید. آب مرغ را اضافه کنید و بجوش،د، سپس باقی مانده کره را هم بزنید. مرغ را دوباره داخل تابه بریزید و آویشن تازه بپاشید. لذت ببرید!
مارسالای مرغ با قارچ و شراب

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ مارسالا را در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذاها را به آرامی در یک تابه روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. مرغ را تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

  • برای صرفه جویی در زمان آماده سازی، قارچ از قبل برش داده شده ب،ید.
  • سینه های مرغ را از یک روز قبل ت،یم کرده و موسیر را برش دهید.
  • هر یک از مواد را در یک ظرف نگهداری مجزا دربسته در یخچال قرار دهید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.

جفت ، شراب

از مارسالا مرغ با همان شراب سفید خشک مانند Sauvignon Blanc یا Pinot Grigio لذت ببرید. همچنین می تو،د آن را با رز خشک یا پینو نوآر سرو کنید.

با مرغ مارسالا چی سرو کنیم

مرغ مارسالا به طور سنتی با برنج، پاستا یا پوره سیب زمینی سرو می شود. همچنین همراه با لوبیا سبز یا سالاد سبز عالی خواهد بود.

بهترین دستور پخت مرغ مارسالا در تابه

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

مارسالای مرغ آسان با گاز گرفتن از آن

یک شام مرتفع درست شده در یک تابه و در 30 دقیقه صاف، مرغ مارسالا ارزش سفر به فروشگاه برای شراب مارسالا را دارد.

سوالات متداول

آیا شراب مارسالا حاوی الکل است؟

بله، مارسالای مورد استفاده برای تهیه مارسالای مرغ شرابی و الکلی است و با شراب پخت و پز متفاوت است. در حالی که مرغ مارسالا طعم همنام و طعم خود را از شراب می گیرد، اگر ترجیح می دهید این غذا را بدون الکل درست کنید، می تو،د آب مرغ بیشتری را جایگزین کنید.

بهترین راه برای نرم ، مرغ چیست؟

کوبیدن سینه مرغ یک راه آسان برای نرم ، مرغ است. در حالی که زدن سینه مرغ رضایت بخش است، اما ممکن است ،یف باشد. برای حفظ آب مرغ، می تو،د مرغ را قبل از کوبیدن یا در یک کیسه زیپ دار بین لایه های پ،تیکی قرار دهید.

از چه نوع مرغی برای مرغ مارسالا استفاده کنم؟

من دوست دارم از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنم، اما اگر ترجیح می دهید می تو،د آن را با ران مرغ نیز درست کنید. همچنین می تو،د خلاق باشید و گوشت خوک مارسالا را با تکه های گوشت خوک نازک بدون استخوان درست کنید.

چگونه می توانم مرغ مارسالا را بدون گلوتن درست کنم؟

مرغ مارسالا را می توان با تعویض یک آرد بدون گلوتن 1:1 با آرد همه منظوره بدون گلوتن درست کرد.

  • 2 سینه مرغ متوسط ​​بدون پوست بدون استخوان
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/4 فنجان آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی ت،یم شده
  • 3 قاشق غذاخوری کره بدون نمک نرم شده ت،یم شده
  • 1 موسیر متوسط ریز ،د شده
  • 3 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 1 قاشق غذاخوری)
  • 8 اونس ،نی ورقه شده قارچ شیتاکه یا مخلوط وحشی (اگر عاشق قارچ هستید تا 16 اونس افزایش دهید)
  • 1/2 فنجان شراب خشک مارسالا نپختن شراب؛ یا بیشتر آب مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه شری یا سرکه شراب قرمز
  • 1/2 فنجان سوپ مرغ
  • 2 قاشق چای خوری آویشن تازه ،د شده یا 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ،د شده

  • هر سینه مرغ را به صورت افقی به دو نیم ت،یم کنید تا دو تکه مرغ نازکتر (به نام کتلت) ایجاد شود. (با احتیاط دست خود را روی آن قرار دهید تا احساس کنید که مرغ را به طور مساوی برش می دهید یا نه.) یک تکه پ،تیکی را روی مرغ قرار دهید، سپس با ،مت صاف یک پتک گوشت یا وردنه، به آرامی. آن را به ضخامت یکنواخت (حدود 1/4 اینچ یا بیشتر ضخامت) بکوبید. هر دو طرف مرغ را با 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک ظرف کم عمق (یک ظرف پای خوب کار می کند)، آرد را قرار دهید. با انبر مرغ را از دو طرف کمی لایروبی کنید.

  • در یک تابه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. هنگامی که روغن داغ شد و براق شد، 2 عدد از تکه های مرغ را در یک لایه اضافه کنید (هنگامی که مرغ را کنار می گذارید، آن را از خود دور کنید). هر دو طرف را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و مرغ پخته شود، حدود 2 تا 3 دقیقه در هر طرف. با فویل به بشقاب و چادر منتقل کنید تا گرم بماند. 1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را اضافه کنید، سپس با 2 تکه مرغ باقی مانده این کار را تکرار کنید.

  • به ماهیتابه، 2 قاشق غذاخوری کره، قارچ، موسیر و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را اضافه کنید. حدود 6 تا 8 دقیقه بپزید تا قارچ ها نرم شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند.

  • مارسالا و سرکه را در آن بریزید. هم بزنید و کف تابه را بتراشید. بگذارید بپزد تا مارسالا به نصف کاهش یابد، حدود 3 دقیقه.

  • آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه بجوشد. 1 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را هم بزنید. با احتیاط مزه کنید و به میزان دلخواه نمک یا فلفل بیشتری اضافه کنید سپس مرغ را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید. اجازه دهید برای مدت کوتاهی گرم شود (30 ث،ه تا 1 دقیقه). همه جا را با آویشن تازه بپاشید. بلافاصله لذت ببرید.

  • برای ذخیره ،: مرغ مارسالا را در ظرف دربسته تا 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را به آرامی در تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: مرغ را تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1 (از 4)کا،ی: 302کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 15gپروتئین: 15gچربی: 17gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 0.4gکلسترول: 59میلی گرمپتاسیم: 546میلی گرمفیبر: 1gقند: 4gویتامین A: 329IUویتامین سی: 4میلی گرمکلسیم: 32میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

موارد دلخواه ایتالیایی بیشتر با مرغ

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/chicken-marsala-recipe/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D