دسته‌ها
اخبار

مارچوبه بو داده | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این مارچوبه بو داده پخته می شود تا نرم و طعم دار شود. در این دستور غذای ساده و آسان فقط از تعداد انگشت شماری مواد برای درست ، یک پیش غذای خوشمزه استفاده می شود.

مارچوبه برشته شده در سینی فر

اگر عاشق یک غذای جانبی خوش طعم و سالم هستید، پس این مارچوبه برشته برای شما من، است. این غذا با روغن ریخته شده و چاشنی ادویه جات ترشی جات بسیار آسان است و طعم عالی دارد. نیزه‌های مارچوبه از برشته شدن لطیف هستند و می‌تو،د از آن‌ها لذت ببرید یا آن‌ها را در سرخ‌کن هوا بپزید تا بیرونی ترد داشته باشید.

تهیه این مارچوبه ها برای صرفه جویی در زمان آسان است. می تو،د آنها را از روزها قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید یا حتی برای وعده غذایی بعدی آنها را فریز کنید. این سبزی همچنین همه کاره است، بنابراین می تو،د آن را با غذاهای اصلی مورد علاقه خود میل کنید. بیایید ببینیم برای درست ، این مارچوبه سوخاری خوشمزه به چه چیزهایی نیاز دارید.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • مارچوبه.
  • روغن زیتون. یا هر نوع روغن دیگری که شما ترجیح می دهید.
  • چاشنی ها پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه.

طرز تهیه مارچوبه بو داده

1. فر یا سرخ کن را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. انتهای چوبی مارچوبه را بشکنید یا ببرید.

قطع ، ساقه ها از مارچوبه

2. مارچوبه ها را در سینی فر بچینید و سپس پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا زم، که مارچوبه با روغن و ادویه ها آغشته شود.

چاشنی مارچوبه

3. نیزه های مارچوبه غلیظ را به مدت 12-14 دقیقه و مارچوبه های نازک را به مدت 8-10 دقیقه یا تا زم، که چاقو یا چنگال جفتی که در پایه بزرگترین نیزه قرار داده شده مقاومت کمی پیدا کند بپزید.

مارچوبه برشته که از فر در می آید
مارچوبه برشته شده در سینی

نکات و ترفندهای مفید

  • مارچوبه با کیفیت را انتخاب کنید. مارچوبه هایی را انتخاب کنید که سفت، چاق و روشن هستند. نوک ها باید محکم بسته شوند. آنها را به صورت عمودی در آب نگهداری کنید تا زم، که آماده استفاده از آنها شوید.
  • انتهای چوبی آن را ،د کنید. ته نیزه های مارچوبه سفت و فیبری است، بنابراین بهتر است آنها را با چاقو ببرید یا با دستان خود جدا کنید تا طعم بهتری داشته باشید.
  • از سرخ کن هوا استفاده کنید. سرخ کن های هوا به سرعت هوای گرم را به گردش در می آورند، بنابراین پختن مارچوبه چاشنی شده به صورت یکجا باعث می شود داخل آن زیبا و لطیف شود در حالی که بیرون تردی بیرونی دارد.
  • مارچوبه غلیظ تر را مدت بیشتری بپزید. نیزه ها را بر اساس ضخامت آنها بپزید تا از سوختن یا کم پختن آنها جلوگیری شود. نیزه های ضخیم باید حدود 12-14 دقیقه بپزند، در حالی که نازک تر باید بعد از 8-10 دقیقه پخته شوند.

تغییرات این دستور غذا

  • نان را به آنها اضافه کنید. نیزه ها را قبل از تفت دادن در تخم مرغ و سپس آرد سوخاری پانکو فرو کنید. این باعث می‌شود که هنگام پختن یا سرخ شدن در هوا، ترد خوشمزه‌ای به آن‌ها بدهد.
  • چاشنی های مختلف را جایگزین کنید. این نیزه ها را در پودر چیلی، پودر پیاز، پودر سیر، چاشنی ایتالیایی، بربر یا فلفل کاین بریزید. یا از گیاه، مانند ترخون، پیازچه و شوید استفاده کنید.
  • آنها را با هوا سرخ کنید. این مارچوبه برشته را در سرخ کن بادی درست کنید. فقط آن را برای مدت زمان مشابه روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. آنها با یک کرانچ اضافی بیرون خواهند آمد.
  • طعم های اضافی زیادی اضافه کنید. با افزودن پنیر پارمزان، سرکه با،امیک یا آب لیمو، این غذا را خوشمزه تر کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این مارچوبه برشته شده را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. همچنین می تو،د پس از خنک شدن آنها را فریز کنید. بعد از اینکه به مدت 1 تا 2 ساعت روی تابه ورقه ای فریز کردید، آنها را در کیسه زیپ لاک فریزر قرار دهید. آنها می توانند تا 6 ماه تازه بمانند. فقط کافی است یک شب در یخچال ذوب کنید و دوباره در سرخ کن یا فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

این مارچوبه سوخاری را با چی سرو کنیم

  • پروتئین. این مارچوبه های برشته را با آن سرو کنید دستکش پر شده اسفناج، کاسه برنج مرغ، ماهی قزل آلا در سس فلفل سوخاری، یا توفو در سس هندی.
  • پاستا. از این غذا به ،وان غذای جانبی ماکارونی مورد علاقه خود لذت ببرید، مانند پاستا کدو حلوایی سریع، پاستا مو فرشته آسان، یا اسپاگتی با روغن زیتون و سیر.
  • سیب زمینیها. این مارچوبه خیلی خوبه کیک پوره سیب زمینی پارمزان، سیب زمینی تفت داده شده، پوره سیب زمینی مریم گلی، یا سیب زمینی ،د شده پخته.
  • سوپ. این سبزی را با یک کاسه سرو کنید سوپ عدس و کلم پیچ، سوپ کلم بوقلمون، سوپ تورتلینی خامه ای، یا سوپ پیراشکی مرغ و پنیر.
مارچوبه برشته شده در بشقاب

امیدوارم شما هم مثل ما این غذای جانبی مارچوبه برشته را دوست داشته باشید. این ساده، سالم و کاملا خوشمزه است. آن را با غذاهای اصلی مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید!

مخلفات سبزیجات خوشمزه تر:

مارچوبه بو داده

ت،ا شف

این مارچوبه بو داده پخته می شود تا نرم و طعم دار شود. در این دستور غذای ساده و آسان فقط از تعداد انگشت شماری مواد برای درست ، یک پیش غذای خوشمزه استفاده می شود.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره ظرف جانبی

غذا آمریکایی

خدمات 2 وعده های غذایی

کا،ی 119 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="2" data-recipe="20968" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="2" data-recipe="20968" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="2" data-recipe="20968" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 پوند. نیزه های مارچوبه
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • نان را به آنها اضافه کنید. نیزه ها را قبل از تفت دادن در تخم مرغ و سپس آرد سوخاری پانکو فرو کنید. این باعث می‌شود که هنگام پختن یا سرخ شدن در هوا، ترد خوشمزه‌ای به آن‌ها بدهد.
  • چاشنی های مختلف را جایگزین کنید. این نیزه ها را در پودر چیلی، پودر پیاز، پودر سیر، چاشنی ایتالیایی، بربر یا فلفل کاین بریزید. یا از گیاه، مانند ترخون، پیازچه و شوید استفاده کنید.
  • آنها را با هوا سرخ کنید. این مارچوبه برشته را در سرخ کن بادی درست کنید. فقط آن را برای مدت زمان مشابه روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. آنها با یک کرانچ اضافی بیرون خواهند آمد.
  • طعم های اضافی زیادی اضافه کنید. با افزودن پنیر پارمزان، سرکه با،امیک یا آب لیمو، این غذا را خوشمزه تر کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این مارچوبه برشته شده را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. همچنین می تو،د پس از خنک شدن آنها را فریز کنید. بعد از اینکه به مدت 1 تا 2 ساعت روی تابه ورقه ای فریز کردید، آنها را در کیسه زیپ لاک فریزر قرار دهید. آنها می توانند تا 6 ماه تازه بمانند. فقط کافی است یک شب در یخچال ذوب کنید و دوباره در سرخ کن یا فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

تغذیه

کا،ی: 119کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 5gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gسدیم: 245میلی گرمپتاسیم: 505میلی گرمفیبر: 5gقند: 4gویتامین A: 2323IUویتامین سی: 13میلی گرمکلسیم: 60میلی گرماهن: 5میلی گرم

این دستور را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/roasted-asparagus/