اسفناج و مرغ را بهصورت یکلایه در ته وسط تهچین قرار دهید و باقی مواد را روی آنها بریزید. آش غذایی دوست داشتنی است که با آش سبزی، نخود، لوبیا، عدس، کشک و با توجه به نوع آن از مواد لازم دیگری درست میشود. برای خوشمزهتر شدن این غذای معروف گیلانی بهتر از گوجهفرنگی تازه استفاده کنیم. فطایر یک غذای عربی و لبنانی است که داخل خمیر آن را با مواد مختلفی میتوانید پر کنید. برای تهیه این پیتزای خوشمزه و ساده به موادی چون سیر، پیاز، قارچ، گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا مورد نیاز است. برای ابتدای کار پیاز سیر را تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم.
- اگر تمایل دارید میتوانید از کلم قمری هم استفاده کنید.
- محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه را در کنار غذا نبینی.
- حدود نیمی از مردم جهان به شکل روزانه در یک وعده غذایی حداقل از برنج استفاده می کنند.
در این نظرسنجی 70% مخاطبین قورمه سبزی را ترجیح دادند. شله زرد یکی از دسرهای ایرانی است که ریشه در فرهنگ ما دارد. امروزه بسیاری از افرادی که نذر دارند، شله زرد درست میکنند و طلب اجابت خواستهشان را از خداوند میکنند. در سفره های افطار ماه مبارک رمضان و یا نذریهای ماه محرم شله زرد بیشتر دیده میشود. از المانهای مهم تاریخ آئینی و داستانهای سنتی ایران شله زرد نذری است. از آشهای مرسوم در ایران، ترخینه جو یا آش جو است که با کمی تغییر در بیشتر شهرستانهای ایران تهیه میشود.
شوید پلو
محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد. لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.
دستور پخت آش رشته
برای طرز تهیه خورش اسپناساک هم تنها به اسفناج و تخم مرغ به عنوان مواد اولیه نیاز دارید. طبق نظر سنجی، کباب، فسنجان، قرمه سبزی، خورش قیمه، آبگوشت و ته چین هستند. امروز انواع غذاهای ایرانی در رستورانهای کشورهای دیگر سرو میشود. کباب ایرانی از زمان ناصرالدین شاه وارد ایران شده و با تغییراتی که کرده به شکل کباب کوبیده امروزی درآمده و به عنوان یک غذایی ایرانی شناخته میشود. در این مقاله به بررسی غذاهای پرطرفدار ایرانی میپردازیم.
ترشی تره نوعی خورشت است که در گیلان و مازندران طبخ میشود. ولی اگر از اسم آن حدس زدید که ترش است در این مورد موفق بوده اید چون بی اغراق واقعا ترش است و اگر علاقه به غذاهای ترش دارید پیشنهاد میکنیم این خورشت بی نظیر را حتما امتحان کنید. غذاهای شمال ایران جز معدود غذاهایی هستند که پایشان را به سفره همه ایرانیها باز کردهاند. این خورشت لذیذ هم به تنهایی و هم به همراه ماهی دودی در شمال سرور میشود.
انواع کباب و کوبیده در میان ایرانی ها و گردشگران نیز بسیار معروف و پرطرفدار می باشد. وجود سبزی های معطر و عالی برای طبخ این خورش و گوشت و لوبیا قرمز و لیمو آن را عالی و دلچسب خواهد کرد. از آنجا که کشور ما خاک حاصل خیز فراوانی دارد، شالی کاران در مناطق مختلف به کشت برنج می پردازند. به همین دلیل نان و برنج، بیشترین بخش خوراک ایرانی ها را تشکیل می دهند. در مطلب زیر طرز تهیه چند نوع اشکنه خوشمزه را خواهید دید.
در ماهی شکم پر موادی مانند سیر، نعناع و جعفری به همراه گشنیز، انار جنگلی یا رب انار و گردوی خرد شده بریزید. البته بسته به محل زندگی و نوع ماهی میتوانید مواد داخل آن را تغییر دهید. سوپ هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذا برای سرماخوردگی و غذای رژیمی مناسب است.