دسته‌ها
اخبار

لوبیا چیتی مکزیکی | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

اینها لوبیا چیتی مکزیکی نرم، خامه ای و سیر کننده هستند. آنها با گوجه فرنگی شیرین، جالاپینو تند و لوبیاهای خوشمزه برای یک غذای واقعا خوشمزه درست می شوند.

لوبیا چیتی مکزیکی روی کاردک

این لوبیا چیتی مکزیکی ساده و آسان را دوست خواهید داشت. آنها نه تنها سریع درست می شوند، بلکه یک غذای جانبی همه کاره درست می کنند که با بسیاری دیگر به خوبی کار می کند و طعم خوشمزه ای نیز دارند. تضاد گوجه‌فرنگی شیرین با پیاز تند و سیر، با ادویه‌ی کافی از jalapenos، این دستور را بسیار خوش طعم کرده است.

این یک جنبه سالم برای شام یا یک ناهار سریع است. می تو،د آن را با سبزیجات، تاکو، برنج، کینوا و غیره سرو کنید. با تمام غذاهایی که باهاش ​​امتحان کردم طعمش عالیه. همچنین می‌تو،د طعم‌ها را تغییر دهید تا برای شما من، باشد. هزاران تنوع برای امتحان وجود دارد. اما ابتدا، بیایید نگاهی به مواد اولیه این لوبیا چیتی مکزیکی بیندازیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • روغن زیتون. یا هر نوع دیگری که شما ترجیح می دهید.
  • پیاز. زرد یا سفید کار خواهد کرد.
  • گوجه فرنگی. می تو،د پوست را روی آن بگذارید یا آن را لایه برداری کنید.
  • فلفل هالوپینو. دانه ها را بردارید.
  • سیر. یا می تو،د از پودر سیر استفاده کنید.
  • پونه کوهی. ن،اع خشک نیز گزینه دیگری است.
  • پودر زیره. برای طعم گرم و دل،ب در این غذا.
  • فلفل قرمز. برای طعم دودی.
  • لوبیا چیتی. آنها را خودتان بپزید یا از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
  • آبگوشت سبزیجات. من استفاده کردم بهتر از بویلون، بدون پایه مرغ برای درست ، آبگوشتم
  • آب لیمو. این عطر و طعم مرکبات عالی را اضافه می کند.
  • نمک. مزه.
  • گشنیز. برای تزئین.

طرز تهیه لوبیا چیتی مکزیکی

1. در یک تابه بزرگ یا یک قابلمه متوسط، پیازها و فلفل هالاپینو را در روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​حدود 5 دقیقه تفت دهید.

پختن پیاز و هالاپینو

2. حالا سیر، گوجه فرنگی، زیره، پونه کوهی، پاپریکا و نمک را اضافه کنید. همه چیز را برای 3-4 دقیقه دیگر بپزید.

اضافه ، گوجه فرنگی و ادویه جات ترشی جات

3. سپس، لوبیا چیتی و آب سبزیجات را اضافه کنید. در قابلمه را با درب ببندید، آن را به جوش آورید، حرارت را کم کنید و حبوبات را حدود 20 دقیقه بجوش،د.

اضافه ، لوبیا چیتی و آب گوشت

4. پس از پختن لوبیاها، مقداری از آنها را با قاشق له کنید. این یک قوام خامه ای به آبگوشت سبزیجات باقیمانده می دهد. (شاید لازم باشد مقداری آب گوشت اضافه کنید).

لوبیاها را با قاشق چوبی ،د می کنیم

5. در آ، آبلیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با تزیین گشنیز تازه سرو کنید.

ع، نزدیک از لوبیا چیتی مکزیکی

نکات و ترفندهای مفید

  • پوست گوجه فرنگی را جدا کنید. این پوست ها حاوی فلاونول هستند که مواد مغذی ای هستند که طعم تلخی دارند. حذف آنها باعث می شود لوبیای شما طعم بهتری داشته باشد و همچنین قوام نرم تری خواهد داشت.
  • پیازها و هالاپینو را مدت بیشتری تفت دهید. هرچه این دو ماده را بیشتر بپزید، طعم بیشتری آزاد می شود. این کار باعث می شود که ادویه به غذا اضافه شود و طعم آن بهتر شود.
  • دانه ها را از هالاپنو جدا کنید. دانه ها جایی هستند که بیشتر گرما در آن قرار دارد. اگر از شر دانه ها خلاص شوید، هنوز مقداری تندی در لوبیا چیتی مکزیکی خود خواهید داشت، البته نه زیاد.
  • مقداری از لوبیا چیتی را له کنید. شما نمی خواهید این کار را با تمام حبوبات انجام دهید، فقط با مقداری. این یک بافت صاف و خامه ای ایجاد می کند که با مقداری لوبیا کامل کاملاً خوشمزه است.

تغییرات این دستور غذا

  • این را با سبزیجات دیگر درست کنید. می تو،د این دستور را با سبزیجات دیگر نیز درست کنید. آن را با قارچ، کرفس، هویج، فلفل دلمه ای یا ذرت امتحان کنید.
  • گیاهان و ادویه جات دیگر را جایگزین کنید. طعم این لوبیا چیتی مکزیکی را با چاشنی های دیگر مانند ن،اع، ​​پیازچه، پودر پیاز، چاشنی تاکو یا فاهیتا، یا پودر چیلی تغییر دهید. یک قاشق چایخوری پوره Chi،le در سس Adobo باعث اضافه شدن عالی می شود!
  • سطح حرارت را تنظیم کنید. این غذا را با گذاشتن دانه‌های jalapeno یا اضافه ، سس تند، Sriracha یا فلفل قرمز تندتر کنید.
  • نوع دیگری از لوبیا را جایگزین کنید. علاوه بر لوبیا چیتی، می تو،د از لوبیا چشم بلبلی، لوبیا کانلینی یا لوبیای سیاه نیز استفاده کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقیمانده این لوبیا چیتی مکزیکی را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا 4 روز در یخچال همچنین می‌تو،د آن‌ها را با قرار دادن آن‌ها در یک کیسه زیپ‌دار فریزر و فریز ، آن‌ها به صورت صاف، منجمد کنید، بنابراین می‌توان آن‌ها را به‌طور عمودی نگهداری کرد تا فضای اتاق ذخیره شود. بگذارید یک شب در یخچال یخ بزنند، سپس دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

این لوبیا چیتی مکزیکی را با چه چیزی سرو کنید

لوبیا چیتی مکزیکی در بشقاب با برنج کنار

امیدوارم این لوبیا چیتی مکزیکی خوشمزه و ساده را دوست داشته باشید. آنها غذای جانبی عالی را در آن شب های شلوغ هفته درست می کنند. لذت بردن!

دستور العمل های لوبیا خوشمزه تر برای امتحان:

لوبیا چیتی مکزیکی

ت،ا شف

اینها لوبیا چیتی مکزیکی نرم، خامه ای و سیر کننده هستند. آنها با گوجه فرنگی شیرین، جالاپینو تند و لوبیاهای خوشمزه برای یک غذای واقعا خوشمزه درست می شوند.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 35 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره ناهار، مخلفات

غذا مکزیکی

خدمات 4 سروینگ ها

کا،ی 339 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="20906" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="20906" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="20906" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 کم اهمیت پیاز، ،د شده
  • 1 بزرگ فلفل هالاپینو، داخل آن را برداشته و مکعبی می کنیم
  • 1 بزرگ گوجه فرنگی آلو، ،د شده
  • 2 متوسط حبه سیر، ،د شده
  • ½ قاشق چایخوری پونه کوهی
  • ½ قاشق چایخوری زیره
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • 28 اونس (2 قوطی) لوبیا چیتی، کنسرو شده یا خانگی و آبکش شده مایع
  • 1 فنجان آبگوشت سبزیجات
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • فنجان گشنیز ،د شده، برای تزئین

دستورالعمل ها

  • در یک تابه بزرگ یا یک قابلمه متوسط، پیاز و فلفل هالاپینو را در روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​حدود 5 دقیقه تفت دهید.

  • حالا سیر، گوجه فرنگی، زیره، پونه کوهی، پاپریکا و نمک را اضافه کنید. همه چیز را برای 3-4 دقیقه دیگر بپزید.

  • سپس لوبیا چیتی و آب سبزیجات را اضافه کنید. در قابلمه را با درب ببندید، آن را به جوش آورید، حرارت را کم کنید و حبوبات را حدود 20 دقیقه بجوش،د.

  • پس از پختن لوبیاها، مقداری از آنها را با قاشق له کنید. این یک قوام خامه ای به آبگوشت سبزیجات باقیمانده می دهد. (شاید لازم باشد مقداری آب گوشت اضافه کنید).

  • در آ، آبلیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با تزیین گشنیز تازه به همراه مقداری برنج در کنار آن سرو کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • این را با سبزیجات دیگر درست کنید. می تو،د این دستور را با سبزیجات دیگر نیز درست کنید. آن را با قارچ، کرفس، هویج، فلفل دلمه ای یا ذرت امتحان کنید.
  • گیاهان و ادویه جات دیگر را جایگزین کنید. طعم این لوبیا چیتی مکزیکی را با چاشنی های دیگر مانند ن،اع، ​​پیازچه، پودر پیاز، چاشنی تاکو یا فاهیتا، یا پودر چیلی تغییر دهید. یک قاشق چایخوری پوره Chi،le در سس Adobo باعث اضافه شدن عالی می شود!
  • سطح حرارت را تنظیم کنید. این غذا را با گذاشتن دانه‌های jalapeno یا اضافه ، سس تند، Sriracha یا فلفل قرمز تندتر کنید.
  • نوع دیگری از لوبیا را جایگزین کنید. علاوه بر لوبیا چیتی، می تو،د از لوبیا چشم بلبلی، لوبیا کانلینی یا لوبیای سیاه نیز استفاده کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقیمانده این لوبیا چیتی مکزیکی را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا 4 روز در یخچال همچنین می‌تو،د آن‌ها را با قرار دادن آن‌ها در یک کیسه زیپ‌دار فریزر و فریز ، آن‌ها به صورت صاف، منجمد کنید، بنابراین می‌توان آن‌ها را به‌طور عمودی نگهداری کرد تا فضای اتاق ذخیره شود. بگذارید یک شب در یخچال یخ بزنند، سپس دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

تغذیه

کا،ی: 339کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 57gپروتئین: 19gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gسدیم: 479میلی گرمپتاسیم: 979میلی گرمفیبر: 19gقند: 3gویتامین A: 616IUویتامین سی: 11میلی گرمکلسیم: 118میلی گرماهن: 5میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/mexican-pinto-beans/