دسته‌ها
اخبار

طرز تهیه خمیر کوکی خوراکی – به خوبی آبکاری شده توسط ارین


مامان میگهبله می تو،د خمیر را لیس بزنید“وقتی فهمیدی طرز تهیه خمیر کوکی خوراکی. در اینجا نحوه درست ، خمیر شیرینی دلپذیر که برای خوردن آن بی خطر است، با مواد شیرینی مورد علاقه ما مانند کره، شکر قهوه ای، و،ل و چیپس شکلات تهیه می شود. به علاوه شما پنج تنوع طعم خمیر کوکی را پیدا خواهید کرد.

بهترین خمیر کوکی خوراکی

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

دوستداران خمیر کوکی، این دستور برای شما من، است!

من و خواهرم هر کدام بعد از هم زدن خمیر شیرینی، یکی از همزن های آشپزخانه را می خوریم، مراسمی از دوران کودکی بود.

این دستور خمیر کوکی خوراکی بهترین دستور تهیه خمیر کوکی مستقیم است که خوردن آن بی خطر است.

بعلاوه، می توان آن را برای طعم های متعددی مانند شکلات دوبل و فون فتی تطبیق داد.

من با خمیرهای شیرینی خوراکی غریبه نیستم.

  • دستور تهیه خمیر کوکی سالم کمی سبک شده است، با کره بادام زمینی درست شده و به طور طبیعی شیرین شده است.
  • خمیر کوکی نخود یک خوراکی سالم است که با نخود، کره بادام زمینی و آرد جو دوسر درست می‌شود و واقعاً نمی‌تو،د طعم نخود را بچشید.
طعم های زیادی از خمیر کوکی های خوراکی در کاسه ها

چرا نمی تو،د خمیر شیرینی خام را بخورید؟

همانطور که احتمالاً شنیده اید، نباید خمیر شیرینی سنتی خام بخورید. من می دانم، چقدر ناخوشایند است.

اما چرا؟

  • تخم مرغ خام. سالمونلا باکتری یکی از شایع ترین علل مسمومیت غذایی طبق گفته FDA است و تخم مرغ خام می تواند حاوی سالمونلا..
  • آرد خام. آیا می دانستید که فقط تخم مرغ نیست که شما را بیمار می کند، بلکه آرد نیز می تواند شما را بیمار کند؟ به این دلیل که آرد می تواند به باکتری E. coli (eww) آلوده شود.

من تمایل دارم در لبه زندگی کنم و گهگاهی خمیر را مخفیانه گاز بزنم، اما این خطر را کاهش نمی دهد، زیرا حتی یک ذره کوچک باکتری می تواند برای بیمار ، شما کافی باشد.

دستور تهیه خمیر کوکی خوراکی در یک کاسه

اگر از آن دسته افرادی هستید که بیشتر برای خمیر شیرینی می پزند تا برای خود کلوچه، یا اگر هوس خمیر شیرینی دارید و می خواهید راهی برای لذت بردن از آن بی خطر داشته باشید، می تو،د خمیر کوکی خوراکی ایمن درست کنید!

از آنجایی که می‌خواهیم خمیر کوکی برای خوردن بی‌خطر باشد، باید به دو عاملی که آن را ناامن می‌کند، توجه کنیم: تخم‌مرغ خام و آرد خام.

  • تخم مرغ خام. این یکی آسان است؛ ما فقط آنها را حذف می کنیم! از آنجایی که کوکی ها نیازی به پخت ندارند، کمبود تخم مرغ روی دستور غذا تاثیر منفی نمی گذارد.
  • آرد خام. تنها کاری که باید انجام دهیم این است که ابتدا آن را بپزیم. مایکروویو کار را آسان می کند.

دوستداران خمیر کوکی، این دستور برای شما من، است!


مواد تشکیل دهنده

  • ارد. آرد همه منظوره خوب پایه خمیر کوکی های خوراکی ما است. برای تهیه این خمیر شیرینی شکلاتی خوراکی باید از آرد عملیات حرارتی شده استفاده کنید.
  • کره. وقتی صحبت از خمیر شیرینی به میان می آید، زیاده روی لازم است. کره در قلب طعم آنها قرار دارد.
  • شکر قهوهای. شکر قهوه ای روشن نسبت به شکر گرانول سفید کمی گرما به شیرینی آن اضافه می کند.
  • شیر. یا خامه بزنید تا خمیر را نازک کنید تا به قوام من،ی برسد.
  • و،ل. عصاره و،ل خالص یک ،صر ضروری برای محصولات پخته شده (یا در این مورد، بدون پخت!) با طعم واقعی است.
  • جوش شیرین. حتی اگر کوکی ها پخته نشده باشند، جوش شیرین طعم شیرینی آشنا به خمیر می دهد.
  • چیپس شکلاتی. من مینی ها را برای این خمیر کوکی خوراکی دوست داشتم زیرا می تو،د لقمه های کوچکی از خمیر بگیرید، اما از شکلات ،د شده یا چیپس معمولی استفاده کنید. شکلات تلخ مورد علاقه من است.

جهت

یک کاسه آرد برای خمیر کوکی خوراکی
  1. آرد را در مایکروویو بپزید.
مخلوط ، خمیر کوکی خوراکی برای خوردن بی خطر است
  1. در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با هم مخلوط کنید.
آماده برای خوردن خمیر کوکی خوراکی در یک کاسه
  1. شیر، و،ل، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
آماده برای خوردن خمیر شیرینی خوراکی آسان
  1. در حین هم زدن آرد را به آرامی به آن اضافه کنید.
خمیر کوکی خوراکی چیپسی شکلاتی
  1. تکه های شکلات پیچیده شده. لذت ببرید!

طرز تهیه طعم های مختلف از خمیر شیرینی خوراکی

  • فونفتی. شکر قهوه ای را با شکر سفید عوض کنید و به جای شکلات چیپسی ها را به آن اضافه کنید.
  • شکلات دوبل. نیمی از آرد را با پودر کاکائو شیرین نشده جایگزین کنید و یک قاشق غذاخوری شیر دیگر اضافه کنید.
  • کره بادام زمینی. 1/4 فنجان کره بادام زمینی خامه ای را اضافه کنید. برای قدرت دو برابر کره بادام زمینی، به جای چیپس های شکلاتی از چیپس های کره بادام زمینی استفاده کنید.
  • بلغور جو دوسر کشمش. نیمی از آرد را با جو سریع جایگزین کنید و به جای شکلات چیپسی از کشمش استفاده کنید.
دستور تهیه خمیر شیرینی خوراکی ساده

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقی مانده خمیر شیرینی خوراکی را در ظرف دربسته در یخچال تا 1 هفته نگهداری کنید (انگار تا این حد ماندگار باشد).
  • یخ زدن. خمیر کوکی های خوراکی را می توان تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کرد. قبل از لذت بردن، بگذارید یک شبه آب شود.

چه چیزی را با خمیر کوکی خوراکی سرو کنید

  • شیر طلایی. یک کلوچه یک لیوان شیر می خواهد. این خمیر کوکی خوراکی بهترین کلاهک شب خواهد بود.
  • بستنی شیر جو دوسر. بستنی خود را با خمیر شیرینی خوراکی خوشمزه خود پر کنید.
  • براونی. چه چیزی با دسر بهتر از دسر بیشتر می شود؟ این وان کاسه براونی من را به هر مهم، می برد.
  • کاسه های مخلوط کن. با این مجموعه کاسه مخلوط کن شیشه ای تودرتو یک کاسه برای هر کار اختلاط وجود دارد.
  • همزن برقی. اگر نمی تو،د برای همزن ایستاده معروف فنر کنید، یک همزن دستی نیز این کار را انجام می دهد!
  • کاردک ،تیکی. خمیر کوکی و آشپزخانه ضروری است. این مجموعه دارای هر اندازه است.
بهترین خمیر کوکی خوراکی

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

درست ، خمیر کوکی خوراکی در یک کاسه

اکنون که می د،د چگونه خمیر شیرینی خوراکی درست کنید، منتظر چه چیزی هستید؟

هلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللو خمیر لیس خوبی!

سوالات متداول

اگر خمیر شیرینی خوراکی بپزید چه اتفاقی می افتد؟

شما می توان خمیر کوکی خوراکی را بپزید، اما توجه داشته باشید که کوکی ها بسیار نرم و صاف می مانند. اگر می خواهید این دستور پخت را بپزید، سعی می کنم شیر را حذف کنم.

آیا می توانم فقط خمیر کوکی گیاهی درست کنم تا خمیر کوکی برای خوردن ایمن باشد؟

فقط تخم‌مرغ‌ها برای خوردن در خمیر کوکی‌ها خطرناک نیستند، بنابراین اگر کوکی‌های بدون تخم‌مرغ یا گیاه‌خواری درست می‌کنید، کاملاً بی‌خطر نیستید، زیرا خوردن آرد خام نیز خطرناک است.

چگونه آرد را بپزم تا خام نباشد؟

می تو،د آرد را با مایکروویو یا پختن آن در فر برای خوردن بی خطر کنید. مایکروویو با حرارت بالا به مدت 1 دقیقه می تواند باکتری های احتمالی را از بین ببرد یا پخت در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه. آرد باید به 160 درجه فارنهایت برسد.

چگونه خمیر کوکی را برای بستنی خمیر کوکی درست کنم؟

برای تهیه بستنی خمیر کوکی کاملا آمریکایی، از این دستور خمیر کوکی خوراکی استفاده کنید، 10 دقیقه خنک کنید، سپس خمیر را به شکل توپ های کوچک در آورید. قبل از مخلوط ، با بستنی خود فریز کنید.

  • 1/2 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/4 فنجان کره بدون نمک نرم شده و به 4 ،مت ت،یم می شود
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای روشن
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری شیر یا خامه
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/8 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 فنجان مینی چیپس شکلاتی

  • آرد را در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و به مدت 1 دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا حرارت داده شود و باکتری‌ها از بین بروند. بگذارید کاملا خنک شود و به دمای اتاق برسد. برای گزینه فر برای عملیات حرارتی آرد، به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید.

  • در یک کاسه، کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود. شیر، و،ل، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.

  • آرد را کم کم با سرعت کم اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود.

  • تکه های شکلات پیچیده شده.

برای انواع خمیر شیرینی خوراکی:

  • فونفتی: شکر قهوه ای را جایگزین شکر سفید کنید، شکلات چیپسی ها را حذف کنید و 1/4 فنجان رنگین کمان بپاشید. از مخلوط ، بیش از حد خودداری کنید، زیرا رنگ پاشیده می شود.

  • شکلات دوبل: نیمی از آرد همه منظوره را با پودر کاکائو شیرین نشده جایگزین کنید. 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.

  • کره بادام زمینی: از 1/4 فنجان کره و 1/4 فنجان کره بادام زمینی خامه ای استفاده کنید. همچنین می تو،د چیپس های شکلاتی را با کره بادام زمینی جایگزین کنید تا کره بادام زمینی بیشتر شود.

  • کشمش بلغور جو دوسر: نیمی از آرد همه منظوره را با جو دوسر سریع و چیپس های شکلات را با کشمش جایگزین کنید. یا چیپس ها را برای خمیر کوکی چیپسی شکلاتی بلغور جو دوسر نگه دارید.

  • برای پختن آرد به جای مایکروویو، یک توری در وسط فر قرار دهید و از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آرد را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بریزید. 10 دقیقه بپزید. برای بررسی آماده بودن، آرد را در یک تپه جمع کنید و یک دماسنج خواندن فوری را در مرکز قرار دهید. باید حداقل 160 درجه فارنهایت ثبت شود. اگر نشد، آرد را دوباره پخش کنید و پخت را ادامه دهید و هر 3 تا 5 دقیقه دما را دوباره بررسی کنید. حدود 30 دقیقه بگذارید آرد کاملا خنک شود و به دمای اتاق برسد.
  • اگر خمیر کوکی خوراکی را به بستنی اضافه کنید، خمیر را حداقل 10 دقیقه سرد کنید، سپس به شکل توپ های کوچک بغلت،د و قبل از مخلوط ، آن با بستنی، فریز کنید.

خدمت: 1 (از 4 عدد – شکلات چیپسی)کا،ی: 272کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 33gپروتئین: 2gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 9gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.5gکلسترول: 33میلی گرمپتاسیم: 48میلی گرمفیبر: 1gقند: 21gویتامین A: 389IUویتامین سی: 0.1میلی گرمکلسیم: 37میلی گرماهن: 1میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من


منبع: https://www.wellplated.com/edible-cookie-dough/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D