در ادامه رب گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویه را در تابه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. اردک شکمپر، یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که از سالهای دور در استان مازندران در کنار غذاهای دیگری چون مرغ شکمپر و غاز شکمپر خورده میشده است. برنج، پیاز، سیب زمینی، انواع گوشت (شتر، بره، گوسفند، گاو، مرغ و ماهی)، رب گوجهفرنگی، روغن و هویج از مواد تشکیلدهنده این پلوی سنتی با طعمی بینهایت لذیذ هستند. چکدرمه تا حد بسیاری به استانبولی شباهت دارد و معمولا با مخلفات محلی مانند دوغ شتر، ماست و خیار یا ماست و بورانی سرو میشود. گوشت استفاده شده در خورش خلال، گوشت گوسفند یا گوساله است؛ اما در برخی از طرز تهیهها از گوشت سفید مانند گوشت مرغ یا بوقلمون نیز برای تهیه این خورش استفاده میشود. یکی از مهمترین مواد اولیه خورش خلال بادام کرمانشاهی، روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی است که طعم و عطر بینظیری به این غذا هدیه میکند.
- آب لوبیای خیس خورده را خالی کنید و آن را بههمراه دو پارچ آب در قابلمه بریزید.
- برای تهیه این آش ترکی بهتر است از روغن حیوانی یا کره محلی استفاده کنید.
- این آش را به شادی میمنت روییدن دندان بچهها میپزند و شاید بتوان گفت این آش نوعی غذایی آئینی است که در پخت آن از نخود، لوبیا، عدس، باقلا، گندم استفاده میکنند.
- این پارک یکی از قدیمیترین پارکها در استان چهار محال و بختیاری است و هرساله در فصل بهار و تابستان میزبان ورود خیل مسافران است.
پس از اینکه کار سیخ کردن کباب به اتمام رسید باید منقل ذغال را آماده کنید. نکته مهم در مورد تهیه منقل ذغال این است که حتما ذغال ها به صورت یکدست روشن شوند زیرا ذغال خام علاوه بر تاثیر منفی روی طعم کباب ، برای سلامتی نیز زیان آور است. بریز به زبان بختیاری یعنی سرخ کردن، آب بریز یعنی گوشتی که با آب خودش بپزد و سرخ شود، که بصورت مخفف در آمده و شده آبریز.
آش دوغ بختیاری؛ از قدیمی ترین غذاهای محلی شهرکرد
بروجن دومین شهر پر جمعیت استان چهارمحال بختیاری است که در شرقیترین نقطه استان و در فاصله ۶۰ کیلومتری از مرکز آن قرار گرفته است. بروجن در فهرست بلندترین شهرهای ایران جای دارد و معروفترین جاذبههای آن تالاب چغاخور و تالاب گندمان است که هر ساله میزبان پرندگان مهاجر زیادی است. اغراق نیست اگر بگوییم دیدنیهای طبیعی چهارمحال و بختیاری از شمار خارج است.
طرز تهیه کباب پیچ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
این غذای مشهور بهدلیل داشتن بلغور گندم، ارزش غذایی و فیبر بسیار بالایی دارد و فوقالعاده مقوی است. از جمله خواص سوپ بلغور ارومیه میتوان به محافظت از پوست، هضم آسان، تقویت سیستم گوارشی و پیشگیری از سرطان اشاره کرد. کباب بختیاری را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب طرز تهیه این کباب بسیار خوشمزه را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا بتوانید به راحتی و در مدت زمان کمی آن را تهیه و نوش جان کنید.
قلعه اعیانی و خان نشین این مجموعه تاریخی دارای ۳۸ ستون سنگی می باشد . این قلعه شامل نقوش افسانهای و اسطورهای، زندگی روزمره، گل و گیاه، گل و گلدان، گل و مرغ، نقوش، پیچش گیاهی و نقوش فرشته است. این نقوش به صورت ماهرانه و زیبا خلق شده و در برخی موارد به صورت برجسته حجاری شده است . اتاق سنگی های جونقان واقع در ۸ کیلومتری شهر جونقان و در ابتدای تنگه درکش ورکش مسیر شهرکرد-اردل، با شیوه های خارق العاده به صورت خشکه چین احداث گردیده اند .
کمی از مواد فلافل را بردارید و آن را با دست، کاتر برش یا فلافلزن، شکل دهید. هر سمت فلافلها باید برای سه تا چهار دقیقه سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. فلافلها ی سرخ شده را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. فلافل را با کاهو، گوجهفرنگی، خیار شور و سس مخصوص فلافل اهوازی یا سس انبه سرو کنید. اشکنه، یکی از غذاهای اصیل، لذیذ و بدون گوشت ایرانی است که معمولا همراه با نان سرو میشود.