دسته‌ها
اخبار

سوپ کلم بوقلمون | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این سوپ کلم بوقلمون یک غذای خوشمزه با الهام از آسیایی است که شما را از درون گرم می کند. خوش طعم و پر از سبزیجات لطیف و بوقلمون، فقط با یک لمس گرما خوش طعم است.

این سوپ کلم بوقلمون غذای من،ی برای راحتی در هوای سردتر است. الهام گرفته از آسیایی، طعم‌های مرزه و اومامی زیادی دارد و از سیر، زنجبیل و روغن کنجد برای تقویت طعم آن استفاده می‌کند. مقدار زیادی بوقلمون، کلم ،د شده لطیف و پیاز سرخ شده این سوپ را به یک وعده غذایی سیر کننده و سیر کننده تبدیل می کند بدون اینکه سنگین باشد.

شما هم از همه کاره بودن و آسان بودن این دستور غذا لذت خواهید برد. بعد از اینکه مواد داخل قابلمه هستند، در حالی که روی چیزهای دیگر کار می کنید، بگذارید بپزد. برای ناهارها و شام های دیگر یک دسته دوتایی درست کنید، زیرا این ظرف به خوبی یخ می زند. تنوع زیادی وجود دارد که با طعم های موجود در این سوپ کلم بوقلمون عالی عمل می کند، بنابراین احساس راحتی کنید که چه چیزی برای شما مفید است را امتحان کنید. حتی می تو،د این غذا را با باقی مانده بوقلمون روز شکرگزاری در زمان من، درست کنید. بیایید ببینیم چه چیزی در آن وجود دارد.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • ،یه زمینی یا هر گوشت چرخ کرده دیگری.
  • کلم.
  • هویج. برای رنگ زیبا.
  • روغن. از هر روغنی با طعم خنثی که دارید استفاده کنید.
  • پیاز.
  • سیر + زنجبیل.
  • آبگوشت سبزیجات. یا آبگوشت دلخواه.
  • من بید هستم.
  • سریراچا برای لمس گرما.
  • روغن کنجد. طعم خوبی به آن اضافه می کند.
  • پیازچه. یا پیازچه.

چگونه آن را درست کنیم

1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را در روغن با حرارت متوسط ​​بپزید، تا زم، که تازه شروع به قهوه ای شدن کند (حدود 5 دقیقه).

پختن پیاز

2. سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

زنجبیل و سیر را اضافه کنید

3. سپس بوقلمون آسیاب شده را اضافه کنید و بپزید، آن را تکه تکه کنید تا زم، که کاملا پخته شود و شروع به طلایی شدن کند.

پختن بوقلمون

4. در این مرحله سس سویا، سیریراچا، هویج، کلم و آب سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید، با درب بپوش،د و حدود 25 دقیقه بپزید.

اضافه ، کلم و آب گوشت و پختن

5. در آ، روغن کنجد و پیازچه را اضافه کنید. هم بزنید، حرارت را خاموش کنید و سرو کنید.

اضافه ، پیازچه و روغن کنجد

نکاتی برای بهترین سوپ کلم بوقلمون

  • پیازها را سرخ کنید. این مرحله طعم و شیرینی زیادی را از پیاز آزاد می کند. بعد از اینکه شفاف و قهوه ای شدند طعم لذیذی خواهند داشت و مقدار زیادی به این سوپ اضافه می کنند.
  • در حین پختن گوشت را ،د کنید. بوقلمون آسیاب شده مانند گوشت های دیگر به راحتی توده می شود و پس از پخته شدن به سختی ،د می شود. با انجام این کار آن را به تکه های کوچکتر تبدیل می کند و اطمینان حاصل می کند که کاملاً پخته شده است.
  • سبزیجات را به طور مساوی ،د کنید. کلم و هویج هر دو می توانند خیلی ترد باشند زیرا به اندازه کافی پخته نمی شوند، بنابراین آنها را کوچکتر و به طور مساوی برش دهید تا هر تکه آنقدر بپزد که نرم شود.
  • یک دسته دوتایی درست کنید. این سوپ کلم بوقلمون خوش طعم است و یک ناهار عالی برای روز بعد درست می کند. به اندازه کافی درست کنید تا در طول هفته چیزهای باقی مانده برای لذت بردن داشته باشید.

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات مختلف را اضافه کنید. این سوپ کلم بوقلمون را می تو،د با سبزیجات دیگری مانند بوک چوی، قارچ، اسفناج، کرفس، فلفل دلمه ای یا هر چیزی که در دست دارید میل کنید.
  • سطح ادویه را تغییر دهید. اگر از یک سوپ تندتر لذت می برید، سریراچا یا مقداری روغن چیلی اضافه کنید. اما اگر آن را بیشتر طعم‌دار می‌پسندید تا تند، سعی کنید سیریراچا را کم کنید یا کلا از آن صرفنظر کنید. هرطور شما میخواهید.
  • گوشت های مختلف را جایگزین کنید. این سوپ را می توان با سوسیس، گوشت چرخ کرده، مرغ یا کوفته کوچک درست کرد. فقط گوشتی را که انتخاب می کنید در اندازه کوچکتر نگه دارید.
  • این غذا را گیاهی/وگان کنید. به جای بوقلمون، می تو،د از توفو، عدس، لوبیا یا تمپه برای پروتئین استفاده کنید. هر یک از اینها با طعم سایر مواد کار می کند.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

می تو،د این سوپ کلم بوقلمون را در یخچال در ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کنید. اگر اضافه درست کردید، می تو،د آن را در کیسه زیپ دار فریزر نیز فریز کنید. فقط آن را صاف بخواب،د تا یخ بزند، سپس آن را به صورت عمودی نگه دارید تا فضا ذخیره شود. 4-6 ماه ادامه خواهد داشت. یک شب در یخچال ذوب کنید و دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

این را با چه چیزی سرو کنیم

  • نان. مقداری نان برشته یا نان باگت را با این سوپ همراه با مقداری کره سرو کنید. ترد بودن نان مکمل خوبی برای این سوپ است.
  • دانه ها. برنج، کینوا، ،، و سایر غلات به خوبی با سوپ کلم بوقلمون ست می شوند. می تو،د آنها را در کنار هم سرو کنید یا هم بزنید.
  • سالاد. برای ،یب سوپ و سالاد، این را امتحان کنید سالاد کلم شگفت انگیز یا سالاد سبز مورد علاقه شما با این سس سالاد هویج زنجبیلی.
  • رشته فرنگی / پاستا. می تو،د این غذا را در کنار نودل لو ماین یا چو ماین میل کنید و یا با ماکارونی مانند پاستا مو فرشته آسان. Orzo یکی دیگر از گزینه های عالی است.

این سوپ کلم بوقلمون خوشمزه، خوش طعم و سیر کننده است. امیدوارم شما هم مثل ما از این غذای سالم و با الهام از آسیایی لذت ببرید.

دستور العمل های خوشمزه تر کلم:

سوپ کلم بوقلمون

ت،ا شف

این سوپ کلم بوقلمون یک غذای خوشمزه با الهام از آسیایی است که شما را از درون گرم می کند. خوش طعم و پر از سبزیجات لطیف و بوقلمون، فقط با یک لمس گرما خوش طعم است.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 267 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="14309" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="14309" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="14309" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن دانه انگور
  • 1 کم اهمیت پیاز سفید، ،د شده
  • 2 بزرگ حبه های سیر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده
  • 1 پوند. بوقلمون آسیاب شده
  • 3 قاشق غذاخوری من بید هستم
  • ½ قاشق غذاخوری سریراچا
  • 2 متوسط هویج، رنده شده
  • 1 کم اهمیت کلم سبز، ،د شده (حدود 1 ½ پوند.)
  • 6 فنجان ها آب سبزیجات یا نوع دیگر
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ½ فنجان پیازچه یا پیازچه ،د شده

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه متوسط، پیاز را در روغن با حرارت متوسط ​​بپزید، تا زم، که تازه شروع به قهوه ای شدن کند (حدود 5 دقیقه).

  • سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

  • سپس بوقلمون آسیاب شده را اضافه کنید و بپزید، آن را تکه تکه کنید، تا زم، که کاملا پخته شود و شروع به طلایی شدن کند.

  • در این مرحله سس سویا، سیریراچا، هویج، کلم و آب سبزیجات را اضافه کنید. هم بزنید، با یک درب بپوش،د و حدود 25 دقیقه بپزید.

  • در آ، روغن کنجد و پیازچه را اضافه کنید. هم بزنید، حرارت را خاموش کنید و سرو کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات مختلف را اضافه کنید. این سوپ کلم بوقلمون را می تو،د با سبزیجات دیگری مانند بوک چوی، قارچ، اسفناج، کرفس، فلفل دلمه ای یا هر چیزی که در دست دارید میل کنید.
  • سطح ادویه را تغییر دهید. اگر از یک سوپ تندتر لذت می برید، سریراچا یا مقداری روغن چیلی اضافه کنید. اما اگر آن را بیشتر طعم‌دار می‌پسندید تا تند، سعی کنید سیریراچا را کم کنید یا کلا از آن صرفنظر کنید. هرطور شما میخواهید.
  • گوشت های مختلف را جایگزین کنید. این سوپ را می توان با سوسیس، گوشت چرخ کرده، مرغ یا کوفته کوچک درست کرد. فقط گوشتی را که انتخاب می کنید در اندازه کوچکتر نگه دارید.
  • این غذا را گیاهی/وگان کنید. به جای بوقلمون، می تو،د از توفو، عدس، لوبیا یا تمپه برای پروتئین استفاده کنید. هر یک از اینها با طعم سایر مواد کار می کند.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

می تو،د این سوپ کلم بوقلمون را در یخچال در ظرف در بسته به مدت 3 تا 4 روز نگهداری کنید. اگر اضافه درست کردید، می تو،د آن را در کیسه زیپ دار فریزر نیز فریز کنید. فقط آن را صاف بخواب،د تا یخ بزند، سپس آن را به صورت عمودی نگه دارید تا فضا ذخیره شود. 4-6 ماه ادامه خواهد داشت. یک شب در یخچال ذوب کنید و دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

تغذیه

کا،ی: 267کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 31gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 5gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 62میلی گرمسدیم: 798میلی گرمپتاسیم: 798میلی گرمفیبر: 6gقند: 8gویتامین A: 5302IUویتامین سی: 70میلی گرمکلسیم: 105میلی گرماهن: 2میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/turkey-cabbage-soup/