دسته‌ها
اخبار

سوپ لوبیا سیاه و ژامبون


سوپ در یک کاسه سفید با روکش متن
سوپ در یک کاسه سفید با روکش متن

در اینجا یک سوپ لوبیا سیاه و ژامبون خوشمزه و رضایت بخش است که با الهام از سوپی که مادرم برای من درست می کرد. طعم دودی فراو، از هاک ژامبون دودی و بافت غلیظ و غنی دارد که یک وعده غذایی مقوی عالی برای ناهار روز سرد زمست، یا عصر سرد برای شام است.

سوپ لوبیا سیاه با گشنیز روی آن و ماست یون، با پیکو د گالو

من این سوپ ژامبون و لوبیا سیاه را در 29 آوریل 2014 به اشتراک گذاشتم. من دستور پخت و برخی از مطالب را کمی به روز کردم تا امروز دوباره آن را با شما به اشتراک بگذارم.

چرا ما این دستور العمل برای سوپ ژامبون لوبیا سیاه را دوست داریم

برای این سوپ غنی و مقوی ژامبون و لوبیا سیاه، لوبیاهای خشک را با هویج ژامبون دودی می پزم، سپس مقداری از لوبیاها را پوره می کنم، گوشت هاک ژامبون را رنده می کنم و این دو را با هم ،یب می کنم.

این دستور پخت آسان سوپ لوبیا سیاه برای آ، هفته یا زم، که برای شام مهمان دارید عالی است.

نکات مهم دستور غذا

  • دستور پخت عالی برای نگهداری در یخچال یا فریز ،.
  • این دستور غذا یک دسته بزرگ درست می کند، بنابراین برای سرگرمی عالی است.
  • هر وعده حاوی 21 گرم فیبر است.

مواد اصلی برای این سوپ ژامبون و لوبیا سیاه

مواد لازم برای سوپ ژامبون و لوبیا با روکش متنی
  • لوبیا سیاه خشک: حتما آنها را مرتب کنید تا ذرات یا سنگ های کوچک از بین بروند. آنها را با حبوبات دیگر در فروشگاه مواد غذایی یا در بخش عمده پیدا کنید. (این دستور غذا با لوبیا دریایی یا لوبیا کانلینی نیز کار می کند.)
  • اب: برای خیساندن حبوبات و همچنین پخت و پز به آب لوله کشی خنک نیاز دارید. شما می تو،د از آب مرغ کم سدیم یا آب سبزیجات استفاده کنید، اما طعم زیادی در این سوپ وجود دارد که من فقط آب را توصیه می کنم.
  • روغن زیتون اضافی: برای پختن سبزیجات
  • سبزیجات: پیاز شیرین، سیر، فلفل قرمز و پیازچه. در اینجا هم بداهه نوازی کنید. هویج، کرفس یا سیب زمینی شیرین نیز گزینه ای عالی برای استفاده برای پایه سبزیجات سوپ لوبیا سیاه هستند.
  • چاشنی ها: چاشنی خشک ایتالیایی، نمک کوشر، فلفل سیاه آسیاب شده، پودر چیلی چیپوتل (یا از پاپریکا دودی برای پودر فلفل استفاده کنید.)
  • شری خشک: یا از شراب سفید به ،وان جایگزین استفاده کنید.
  • هو، ژامبون دودی: این بند انگشتان خوک یا ساق ژامبون نیز شناخته می شود، این بند انگشتان از پاهای خوک بریده می شوند. شما همچنین می تو،د از استخوان ژامبون باقی مانده از ژامبون تعطیلات استفاده کنید. اگر هیچ یک از این گزینه ها را پیدا نکردید، به جای آن از مقدار کمی استیک ژامبون دودی ،د شده استفاده کنید.
  • سرکه شراب قرمز: سرکه به روشنایی می افزاید و کل سوپ را خوب می کند. راهنمای من در مورد سرکه را بخو،د تا ببینید اگر سرکه شراب قرمز ندارید از چه چیزی می تو،د استفاده کنید. این اختیاری است! شما نیز مانند من در دستور پخت سوپ عدس و این سوپ لوبیا قابلمه فوری، کمی آب لیمو هم بزنید. به همین هدف عمل می کند.

طرز تهیه این سوپ لوبیا سیاه با ژامبون

لوبیای خیس شده
آب را روی سبزیجات سرخ شده، لوبیاهای خیس شده و هاک ژامبون بریزید

مرحله 1: لوبیا سیاه خشک را خیس کنید

لوبیا سیاه و 6 فنجان آب سرد را در یک کاسه عمیق بریزید و کنار بگذارید تا به مدت 12 ساعت یا یک شب خیس بخورد. لوبیاها را آبکش کرده و آبکشی کنید.

مرحله 2: لوبیا، ژامبون و سبزیجات را بپزید

روغن را در یک قابلمه بزرگ یا یک فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کنید و 4 تا 6 دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم و قهوه ای شود. ادویه ایتالیایی، فلفل و چیپس را با هم مخلوط کرده و 30 تا 60 ث،ه هم بزنید تا معطر شود. شری را اضافه کنید و 1 تا 3 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید تا تقریباً کاملاً تبخیر شود. لوبیاهای آبکش شده، فلفل دلمه ای قرمز، هاک ژامبون و 8 فنجان آب سرد را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید تا بجوشد ملایم، تقریباً متوسط ​​تا کم، و بپزید تا زم، که لوبیاها کاملا نرم و از هم جدا شوند، 1 ½ تا 2 ساعت.

لوبیای پوره شده را به سوپ اضافه کنید تا غلیظ شود
ژامبون رنده شده را دوباره به سوپ اضافه کنید

مرحله 3: مقداری سوپ را پوره کرده و ژامبون را اضافه کنید

هوک ژامبون را بردارید. کمی از سوپ را با مخلوط کن غوطه وری پوره کنید یا یک یا دو فنجان را به مخلوط کن اضافه کنید و پوره کنید. این اختیاری است اما واقعاً سوپ را به خوبی غلیظ می کند.

سوپ را در قابلمه برگرد،د و نمک را هم بزنید. ژامبون را از استخوان خارج کنید، گوشت را رنده کنید و هر گونه چربی را دور بریزید. ژامبون و سرکه را داخل سوپ بریزید و در صورت تمایل نمک را تنظیم کنید. سوپ لوبیا سیاه را با هاک ژامبون در کاسه ها ریخته و روی آن سبزی پیازچه را روی آن قرار دهید.

سوپ بعد از اینکه ژامبون هم زده شد دوباره داخل آن شد

سوالات متداول و نکات تخصصی

دستورالعمل ذخیره سازی: سوپ لوبیا سیاه و ژامبون را در ظرف های دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو حرارت دهید تا زم، که کاملاً گرم شود، 1 تا 2 دقیقه. از طرف دیگر، تا 3 ماه فریز کنید. اجازه دهید سوپ یک شب در یخچال یخ بزند یا در مایکروویو یا اجاق گاز یخ زدایی شود.

آماده سازی: این یک دستور پخت فوق العاده است! می تو،د آن را یک روز قبل درست کنید یا آن را در حالت انجماد قرار دهید. برای دستورالعمل های ذخیره سازی به بالا مراجعه کنید. روز بعد غلیظ تر می شود، بنابراین در حین گرم ، مجدد، کمی آب یا آب گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

چرا نمک و اسیدیته (در این مورد، سرکه) را به دستور العمل ها اضافه کنید: بهترین چیز در مورد نمک و اسیدیته این است که می تو،د این طعم ها را بدون هیچ کا،ی به دستور العمل ها اضافه کنید. بنابراین اگر در حال تهیه یک دستور غذا هستید و فکر می‌کنید به مقداری نیاز دارد، قبل از اضافه ، کره یا چربی به آن، کمی نمک و مقداری اسید اضافه کنید. ممکن است تعجب کنید که متوجه شوید کل دستور غذا تغییر خواهد کرد.

نحوه گرم ، مجدد: در یک قابلمه سوپ ته سنگین را روی حرارت متوسط ​​هم بزنید. با آب اضافی یا آب گوشت به غلظت دلخواه رقیق کنید. حرارت دهید تا بخار داغ شود. در روش دیگر، ،مت هایی را در مایکروویو در ظرف مخصوص مایکروویو به مدت حدود 4 دقیقه با قدرت بالا گرم کنید و تا نیمه هم بزنید.

سوپ لوبیا سیاه با گشنیز روی آن و ماست یون، با پیکو د گالو

ایده های برتر برای سوپ لوبیا سیاه با ژامبون

سوپ لوبیا سیاه با انواع تاپینگ ها شگفت انگیز است! اینجا برخی از علاقه مندی های ما وجود دارد:

  • یک حبه خامه ترش یا کمی ماست یون، روی آن قرار دهید
  • با قاشق روی سالسا و کمی گشنیز تازه بپاشید
  • پیاز سبز (یا پیازچه) را اضافه کنید و با سرکه بپاشید (به یادداشت ما در مورد گزینه های دیگر مراجعه کنید)
  • آووکادو را ،د کنید و به هر کاسه به همراه پنیر چدار و به جای سرکه، کمی آب لیموترش اضافه کنید.
  • ذرت، پیکو د گالو و سس تند را اضافه کنید.
  • با ایده های تزئین سوپ لوبیا سیاه خود بیایید و در زیر به من اطلاع دهید!

با سوپ لوبیا سیاه چه می شود؟

ما عاشق سرو کاسه های این سوپ با نوعی نان یا سالاد در کنار آن هستیم. در اینجا چند ایده وجود دارد!

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

در اینجا یک سوپ ژامبون لوبیا سیاه خوشمزه و رضایت بخش است که از سوپی که مادرم برای من درست می کرد الهام گرفته شده است. طعم دودی فراو، از هاک ژامبون دودی و بافت غلیظ و غنی دارد که یک وعده غذایی مقوی عالی برای یک روز یا عصر زمست، است.


  • 1 پوند لوبیا سیاه خشک، مرتب شده است
  • 4 قاشق چایخوری روغن زیتون اضافی
  • 3 حبه سیر، ،د شده
  • 1 پیاز شیرین بزرگ، ،د شده
  • 2 قاشق چایخوری چاشنی خشک ایتالیایی
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • ½ قاشق چای خوری پودر چیلی چیپوتل خشک، اختیاری
  • ¼ فنجان شری خشک
  • 1 فلفل دلمه ای ،د شده را بخو،د
  • 1 پوند ژامبون دودی، حدود 2 عدد کوچک (یا استخوان ژامبون)
  • ½ قاشق چای خوری نمک، یا بیشتر به مزه
  • ½ فنجان سبزی پیازچه خلال شده
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز، یا بیشتر به مزه (اختیاری)


  1. لوبیا سیاه و 6 فنجان آب سرد را در یک کاسه عمیق ،یب کنید و بگذارید یک شب یا 12 ساعت خیس بخورد. لوبیا را آبکش کرده و آبکشی کنید.
  2. روغن را در یک قابلمه سوپ بزرگ با کف سنگین روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کنید و 4 تا 6 دقیقه مرتب هم بزنید تا نرم و قهوه ای شود. ادویه ایتالیایی، فلفل و چیپس را با هم مخلوط کرده و 30 تا 60 ث،ه هم بزنید تا معطر شود. شری را اضافه کنید و 1 تا 3 دقیقه بپزید و گهگاهی هم بزنید تا تقریباً کاملاً تبخیر شود. لوبیاهای آبکش شده، فلفل دلمه ای قرمز، هاک ژامبون و 8 فنجان آب سرد را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید تا بجوشد ملایم، تقریباً متوسط ​​تا کم، و بپزید تا زم، که لوبیاها کاملا نرم و از هم جدا شوند، 1 ½ تا 2 ساعت.
  3. هاک ژامبون را بردارید. یک یا دو فنجان از سوپ را در مخلوط کن پوره کنید (احتیاط کنید) یا با مخلوط کن غوطه وری کمی پوره کنید. نمک را هم بزنید. ژامبون را از استخوان خارج کرده، گوشت را رنده کرده و هر گونه چربی را دور بریزید. ژامبون و سرکه را داخل سوپ هم بزنید، در صورت تمایل نمک را تنظیم کنید. سوپ را داخل کاسه ها بریزید و روی آن سبزی پیازچه قرار دهید. متناوبا، در صورت تمایل، 1 قاشق چایخوری سرکه را روی هر وعده شناور کنید.

یادداشت

دستورالعمل ذخیره سازی: سوپ را در ظروف دربسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو حرارت دهید تا زم، که کاملاً گرم شود، 1 تا 2 دقیقه. از طرف دیگر، تا 3 ماه فریز کنید. اجازه دهید سوپ یک شب در یخچال یخ بزند یا در مایکروویو یا اجاق گاز یخ زدایی شود.

  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 2 ساعت
  • دسته بندی: سوپ
  • روش: صفحه اجاق گاز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 فنجان
  • کا،ی: 244
  • قند: 5 گرم
  • چربی: 7 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 41 گرم
  • فیبر: 21 گرم
  • پروتئین: 20 گرم

کلید واژه ها: سوپ لوبیا سیاه

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/smoky-black-bean-soup-ham-،cks-vinegar/