دسته‌ها
اخبار

سوپ عدس – WellPlated.com


می تو،د غذای راحتی داشته باشید و غذای سالم همزمان با سوپ عدس! عدس فروتن یک نیروگاه تغذیه است. این سوپ آسان آن را تبدیل به چیزی می کند که ارزش آن را داشته باشد.

کاسه سوپ عدس سالم

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

سوپ عدس با سبزیجات و گیاهان معطر در پایه شروع می شود و به آرامی تفت داده می شود تا طعم پیچیده ای ایجاد کند.

آبگوشت و عدس در ایجاد گلد، از سعادت درونی شما را در آغوش می گیرند.

در حالی که شاید ساده به نظر برسد و فتوژنیک ترین نباشد، این دستور پخت سوپ عدس سنتی طعم فوق العاده ای دارد و برای شما خوب است.

یک کاسه سوپ عدس با قاشق

من سوپ عدس را برای دوستان زیادی پخته و سرو کرده ام که همه آنها راغب کرده اند، و این یکی از شام های هفته من است.

سوپ عدس دنج، گرم و سیرکننده برای غذا دادن به جمعیت یا برای جمع شدن با شما و نتفلی، عالی است.

من چندین نسخه و روش پخت را آزمایش کرده ام، از جمله سوپ عدس قابلمه ای، سوپ عدس قابلمه فوری و سوپ عدس کاری.

مشخصات طعم و روش مورد علاقه خود را انتخاب کنید. شما واقعا نمی تو،د اشتباه کنید!

عدس خوش شانس است؟

خوب، اگر ایتالیایی هستید، به هر حال ممکن است اینطور فکر کنید. ایتالیایی ها رسم دارند در شب سال نو برای خوش شانسی عدس می خورند. با توجه به اینکه حبوبات مسطح شبیه سکه های رومی هستند، تصور می شد خوردن عدس ثروت و رفاه را به همراه دارد. بنابراین اگر در ایتالیا هستید یا می خواهید وانمود کنید که هستید، این دستور پخت سوپ عدس انتخاب عاقلانه ای برای شب سال نو خواهد بود!

همزن اجاق هلندی سوپ عدس

چرا سوپ عدس سالم است؟

عدس منبعی از ویتامین ها، پروتئین و فیبر است.

  • ویتامین ها. عدس ممکن است اندازه کوچکی داشته باشد، اما از نظر مواد مغذی قوی است! عدس دارای ویتامین های گروه B، پتاسیم، منیزیم و آهن است. در بالای عدس، مقدار زیادی ویتامین از سبزیجات موجود در سوپ نیز دریافت می کنید.
  • پروتئین. فقط نصف فنجان عدس پخته شده حاوی 9 گرم پروتئین است. این سوپ یک وعده غذایی جامد برای گیاهخواران و غیر گیاهخواران است.
  • فیبر. هویج و عدس هر دو منابع عالی فیبر هستند. در نصف فنجان عدس پخته 8 گرم فیبر وجود دارد! فیبر همراه با پروتئین واقعاً شما را سیر می کند و احساس رضایت را در شما ایجاد می کند.

از وعده های سبزیجات در هر کاسه لذت ببرید.

این سوپ حاوی ،یبی رنگارنگ از سبزیجات است که ویتامین های متنوع و طعم های لذیذ را برای بوت فراهم می کند.

سوپ عدس سالم با عدس سبز یا قهوه ای

طرز تهیه سوپ عدس

این دستور پخت آسان سوپ عدس یک نسخه اجاق گاز است که طعم های گرم ایتالیایی دارد.

نیازی به خیساندن عدس نیست.

در کمتر از یک ساعت آن را آماده خواهید کرد!


مواد تشکیل دهنده

  • سبزیجات. هر سوپ خوب با جام مقدس پیاز، سیر و هویج به آرامی سرخ شده شروع می شود.

مبا، بازار

با خیال راحت سبزیجات را بر اساس آنچه در دست دارید یا ترجیح می دهید اضافه یا کم کنید. می توان کرفس را به پایه اضافه کرد، یا مثلاً اسفناج را با کلم پیچ جایگزین کرد.

  • گیاهان و ادویه جات ترشی جات. آویشن تازه و برگ بو باعث افزایش خاکی بودن عدس و گرمی کلی ظرف می شود.

مبا، بازار

برای چرخاندن سوپ عدس مدیترانه‌ای، آویشن را با یک مشت جعفری تازه عوض کنید و ¼ قاشق چای‌خوری زردچوبه یا گشنیز و 1 قاشق چای‌خوری زیره را به آن اضافه کنید. پارمزان را حذف کنید

  • گوجه فرنگیها. آن قطعات اصلی انبارداری را از بین ببرید. فصل سوپ است گوجه فرنگی به طعم آبگوشت و مایع مورد نیاز برای پختن عدس اضافه می کند.

نکته!

در مورد زمان دم کشیدن گوجه فرنگی ها صبور باشید. در این مورد، گوجه‌فرنگی‌های ش،ته‌شده سوپ شادی را ایجاد می‌کنند، زیرا از هیچ طعم بالقوه‌ای چشم پوشی نمی‌کنید.

  • عدس. شما قبلاً گزارش من را شنیده اید که عدس چقدر سالم و شگفت انگیز است (ما آنها را در Instant Pot Lentil Curry نیز دوست داریم!). انواع مختلف عدس تمایزات طعمی متفاوتی دارند. این سوپ با عدس قهوه ای یا سبز (که به آن عدس د پوی نیز می گویند) به خوبی کار می کند.

بهترین عدس برای سوپ

هنگام تهیه سوپ، عدس های سفت تری را انتخاب کنید که در مدت زمان طول، تری بپزد، شکل خود را حفظ کند. عدس قهوه ای یا سبز به خوبی کار می کند.

عدس قرمز و عدس زرد بسیار لطیف هستند، بنابراین در حالی که برای دستور پخت سریع مانند دال عالی هستند، در سوپ نرم می شوند.

نکته!

شما باید عدس خود را قبل از پختن بشویید زیرا هر گونه ،یفی یا ، را از بین می برد.

  • ابگوشت. آب سبزیجات این غذا را گیاهی نگه می دارد، اما آب مرغ را می توان در غیر این صورت استفاده کرد. برای اینکه سوپ خیلی شور نشود از سدیم کم استفاده کنید.
  • کلم پیچ. این سبزی مد روز اینجاست که بماند. سبز برگی محکم، برای سوپ ایده‌آل است زیرا ماندگاری دارد.
  • سرکه شری. یکی از نت های پای، که واقعا این سمفونی سوپ را زنده می کند.

نکته تعویض

به جای شری می توان از سرکه شراب قرمز استفاده کرد، مشکلی نیست.

  • فلفل قرمز. اختیاری است، اما من آن را برای کمی گرما دوست دارم.
  • عسل. برای متعادل ، اسیدیته و کامل ، آن.
  • پنیر پارمزان. پارمزان تازه رنده شده در انتها هم زده می شود تا مقداری خامه و پنیری لذیذ به آن اضافه شود، به علاوه مقدار بیشتری روی کاسه شما اضافه شود و لبخند بزنید و احساس زیبایی داشته باشید. برای تهیه سوپ عدس وگان، به سادگی آن را حذف کنید.

نکته!

دفعه بعد که کمی پارم تازه را اصلاح کردید، پوست خود را ذخیره کنید! آنها افزودنی های عالی به سوپ ها برای طعم و عمق بیشتر ایجاد می کنند. اگر سوپ دارید، آن را تا زم، که سوپ می جوشد اضافه کنید و قبل از سرو بردارید.

در صورت تمایل مقداری بیکن اضافه کنید

همانطور که گفته شد بیکن جزء دستور غذا نیست، اما می تواند برای افزایش طعم آن اضافه شود (البته اگر نگران درست ، سوپ گیاهی نیستید).

  1. بیکن را تکه تکه کنید و دستور پخت را با قهوه ای ، بیکن در قابلمه شروع کنید.
  2. پس از پخته شدن، بیکن را در بشقاب بریزید و در انتها دوباره آن را اضافه کنید.
  3. سبزیجات را در بیکن باقی مانده در قابلمه تفت دهید.

جهت

پیاز را در قابلمه تفت می دهیم
  1. پیاز تفت داده شده.
هویج و پیاز در حال جوشیدن با آویشن تازه
  1. سیر، هویج، آویشن، چاشنی را اضافه کنید.
پختن سوپ عدس در قابلمه با سبزیجات و آب گوشت
  1. گوجه فرنگی را اضافه کنید و بجوش،د.
گوجه فرنگی و عدس برای تهیه سوپ عدس اضافه شده است
  1. عدس، آبگوشت و برگ بو را اضافه کنید. به آرامی بجوش،د تا عدس نرم شود.
قابلمه سوپ عدس خامه ای
  1. سوپ را با مخلوط کن غوطه ور به طور مختصر پوره کنید.
اضافه ، پنیر پارمزان به قابلمه سوپ عدس سالم
  1. کلم پیچ، سرکه، عسل و تکه های فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. در قابلمه را تا حدی بپوش،د و کلم پیچ را بپزید. پارمزان را هم بزنید. گرم را با پاشیدن پارمزان سرو کنید. لذت ببرید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. سوپ عدس تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود و در ظرف در بسته نگهداری می شود.
  • برای گرم ،. دوباره در فر هلندی روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین تا داغ یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن. این سوپ برای یک وعده غذایی در فریزر عالی است، این سوپ را می‌توان در ظرف نگهداری دربسته و ایمن در فریزر (من عاشق استفاده از کیسه‌های Ziplock و قرار دادن آن‌ها صاف برای یخ زدن) تا 3 ماه نگهداری کرد. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

سبزیجات را می توان از قبل آماده کرد تا در زمان پخت روز صرفه جویی شود. هویج و سیر را پوست بگیرید و ،د کنید، سپس یک روز قبل از پختن سوپ عدس در ظرف در یخچال نگهداری کنید.

چه چیزی را با سوپ عدس سرو کنید

در حالی که سوپ به خودی خود یک وعده غذایی کامل و سیر کننده است، یک سالاد و/یا نان یک ،یب ک،یک را ایجاد می کند.

ابزارهای پیشنهادی برای تهیه این دستور غذا

  • فر هلندی. من مال خودم را خیلی دوست دارم که اسم دارد. این همچنین یک گزینه عالی و راحت تر در کیف پول است.
  • قاشق چوبی. ابزار مورد علاقه من برای تفت دادن و هم زدن.
  • ملاقه. آن را سرو کنید!

بهترین فر هلندی

یک اجاق هلندی با کیفیت بالا تا آ، عمر در کنار شما می پزد. ایمن در فر است، بنابراین می تو،د از آن برای دستور العمل هایی مانند این استفاده کنید که باید از اجاق گاز به فر منتقل شوند و دوباره برگردید.

یک کاسه سوپ عدس با قاشق

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

سلامتی و طعم و مزه متقابل نیستند.

یک کاسه بزرگ بردارید و یک قاشق را برای سلامتی خود بردارید و راحتی

سوالات متداول

چه نوع عدس برای سوپ من، است؟

انواع زیادی عدس موجود است و برای سوپ عدس من، است. از عدس سفت تری مانند قهوه ای یا سبز استفاده کنید. من عدس قرمز را برای سوپ عدس توصیه نمی کنم زیرا به راحتی تجزیه می شود و سوپ را لطیف می کند.

آیا سوپ عدس فاقد گلوتن است؟

آره! عدس یک حبوبات است.

آیا برای تهیه سوپ عدس باید عدس را خیس کنیم؟

نه. لازم نیست عدس ها را قبل از اضافه ، به سوپ خیس کنید. عدس زودپز است و مانند حبوبات دل،ب تر مانند لوبیا نیازی به خیساندن ندارد.

  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز زرد متوسط به تاس های ¼ اینچی برش دهید
  • 6 حبه های سیر چرخ کرده (حدود 2 قاشق غذاخوری)
  • 4 شاخه های آویشن تازه با ریسمان آشپزخانه (یا 1/2 قاشق چایخوری خشک شده)
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 4 هویج متوسط تمیز کرده و به تاس های ½ اینچی برش دهید (پوست برداری اختیاری است)
  • 1 15 اونس می‌تو،د گوجه‌فرنگی‌های برشته‌شده را در آب‌شان بریزید
  • 1 15 اونس قوطی گوجه فرنگی ،د شده
  • 1 فنجان عدس قهوه ای یا سبز با هر گونه عدس چروکیده دور ریخته شده شسته شود
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات کم سدیم
  • 2 برگ بو
  • 1 1/2 فنجان ها کلم پیچ ساقه دار و ،د شده
  • 2 قاشق چای خوری سرکه شری یا سرکه شراب قرمز
  • 1 قاشق چایخوری عسل یا شکر گرانول
  • 1/8 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز اختیاری
  • 1/4 فنجان پارمزان تازه رنده شده به علاوه موارد اضافی برای سرو (از مخمرهای غذایی خودداری کنید یا آن را عوض کنید تا وگان بسازید)

  • در یک اجاق هلندی یا قابلمه سوپ بزرگ و محکم مشابه، روغن را با دمای متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه، گهگاه هم بزنید تا پیاز خیلی نرم و قهوه ای شود.

  • سیر، هویج، شاخه های آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. بپزید تا هویج ها به سختی نرم شوند، 2 تا 3 دقیقه. گوجه‌فرنگی‌های ،د شده و ،د شده را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بجوش،د و بگذارید 2 دقیقه بجوشد.

  • عدس را اضافه کنید و هم بزنید تا بپوشد. آبگوشت و برگ بو را اضافه کنید. حرارت را زیاد کرده و مخلوط را به جوش بیاورید، سپس در قابلمه را تا حدی بپوش،د و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد. بگذارید دم بکشد، حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید تا عدس ها به آرامی بجوشد اما نجوشد، تا زم، که عدس ها نرم شوند، اما نرم نشوند، حدود 25 دقیقه. ماهی بگیرید و برگ بو و بسته آویشن را دور بریزید.

  • با یک مخلوط کن غوطه ور، سوپ را برای مدت کوتاهی پوره کنید تا کمی غلیظ شود، اما مقدار زیادی عدس و سبزیجات دست نخورده باقی بمانند (یا می تو،د حدود 2 عدد ملاقه بزرگ را به مخلوط کن منتقل کنید، پوره کنید، سپس به سوپ برگرد،د).

  • کلم پیچ، سرکه، عسل و تکه های فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. در قابلمه را تا حدی بپوش،د و اجازه دهید حدود 5 تا 7 دقیقه با حرارت کم بپزد تا کلم پیچ نرم شود. پارمزان را هم بزنید. چاشنی را به دلخواه بچشید و تنظیم کنید. با پاشیدن پارمزان گرم میل کنید.

  • برای ذخیره ،: سوپ عدس تا 5 روز در یخچال نگهداری می شود و در ظرف در بسته نگهداری می شود.
  • برای گرم ، مجدد: دوباره در فر هلندی روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین تا داغ یا در مایکروویو گرم کنید.
  • یخ زدن: این سوپ برای یک وعده غذایی در فریزر عالی است، این سوپ را می‌توان تا 3 ماه در محفظه‌های دربسته و ایمن در فریزر نگهداری کرد (من عاشق استفاده از کیسه‌های Ziplock و قرار دادن آن‌ها در فریزر هستم) تا 3 ماه. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته! پوست پارمزان اضافی دارید؟ آن را با آب گوشت اضافه کنید و در حین پختن عدس بپزید.

کا،ی: 258کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 34gپروتئین: 12gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gکلسترول: 4میلی گرمپتاسیم: 549میلی گرمفیبر: 13gقند: 7gویتامین A: 8847IUویتامین سی: 24میلی گرمکلسیم: 146میلی گرماهن: 4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

سوپ های سالم و راحت تر

نمای نزدیک از سوپ مینسترون تقریباً گیاهی در یک قابلمه سوپ قرمز

سوپ و خورش

سوپ سبزی ولوبیا وماکارونی

55 دقیقه

یک کاسه با سوپ 15 لوبیا سالم

سوپ و خورش

15 سوپ لوبیا

2 ساعت

سوپ گوجه فرنگی ساده آهسته پز.  دستور العمل ساده و سالم قابلمه.  دستور غذا در wellplated.com |  @wellplated

سوپ و خورش

سوپ گوجه فرنگی

5 ساعت 45 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/lentil-soup/