دسته‌ها
اخبار

سوپ عدس لیمویی با اسفناج


سوپ عدس لیمویی با اسفناج طعم دارچین، زیره و سیر را افزایش می دهد.

تزیین سوپ عدس لیمو با اسفناج با آب لیموی تازه.

جای تعجب نیست که من عاشق استفاده از لیمو در بیشتر غذاهایم هستم، بنابراین آن را به سوپ هایم نیز اضافه می کنم. سوپ عدس لیمویی من با اسفناج یک غذای اصلی پر از پروتئین و فیبر است، منهای چربی اشباع شده و کلسترول که معمولاً با منابع پروتئین مرتبط است. این غذای مقوی در یک کاسه راه حل من،ی برای ،، است که به دنبال مصرف کمتر گوشت هستند. به همان اندازه که من عاشق گوشت هستم، راه هایی برای گنجاندن سایر اشکال پروتئین در رژیم غذایی خود پیدا کرده ام که کمی مقرون به صرفه هستند، و چه ،ی تنوع را دوست ندارد؟

،اصر

  • هویج: هویج با طعم کمی شیرین، رنگ، طعم و مواد مغذی را به این سوپ اضافه می کند.
  • کرفس: حتی زم، که کرفس پخته می‌شود، می‌تواند کمی ترد را حفظ کند که به همراه ویتامین‌ها به بافت آن اضافه می‌کند.
  • پیازها: پیاز سفید بدون غلبه بر سوپ با طعم پیاز، طعم لذیذی می‌افزاید.
  • سیر: مغزی و شیرین وقتی پخته می شود، نرم می شود و به قوام کره ای تبدیل می شود و خوش عطر می شود.
  • دارچین: ادویه ای گرم و منبع خوبی از آنتی ا،یدان است، بسته به نوع آن می تواند شیرین یا تندتر باشد.
  • زیره: یکی دیگر از ادویه های خاکی، غنی و گرم که می تواند مرز تند باشد.
  • عدس: عدس خوشمزه، دل،ب و سریع پخته می شود، در حالی که کا،ی نسبتا کمی دارد، منبع عالی فیبر، آهن، فولات و سایر ویتامین ها است.
  • سوپ مرغ: برای اینکه این غذا را گیاهی نگه دارید، به جای آن از آب سبزیجات به ،وان پایه ای خوش طعم برای سوپ استفاده کنید.
  • برگ بو: در حالی که نمی خواهید واقعاً آن را بخورید، برگ بو طعم معطر، فلفلی و تا حدودی تلخی را اضافه می کند که تعادل را متعادل می کند و طعم های دیگر را در سوپ تقویت می کند.
  • اسفناج: تازه یا منجمد، این سبزی برگ سبز سرشار از آهن، ویتامین C و کلسیم است و منبع عالی فیبر است.
  • آب لیمو: طعمی روشن، اسیدی و تازه که به خوبی با اسفناج و عدس جفت می شود.

طرز تهیه سوپ عدس لیمویی با اسفناج

ب، کرفس

سوپ خود را با تهیه مواد تشکیل دهنده خود شروع کنید، از جمله شستن و ،د ، کرفس، هویج و پیاز.

پختن پیاز در کف قابلمه

سپس در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیاز ،د شده، هویج و کرفس را با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.

سیر را در قابلمه 2 رنده کنید

می تو،د سیر خود را ،د کنید یا از یک سیر استفاده کنید میکرو هواپیما تا آن را مستقیماً در قابلمه رنده کنید. بپزید تا معطر شود.

اضافه ، دارچین به سوپ

دارچین و زیره را به سبزیجات پخته شده اضافه کنید.

پختن سبزیجات در کف قابلمه

هم بزنید تا یکدست شود و چند دقیقه دیگر بپزید تا طعم ادویه ها آزاد شود.

اضافه ، عدس به قابلمه

سپس عدس خشک را به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

اضافه ، آب مرغ به قابلمه

آب، آب گوشت و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

سوپ چاشنی 1

با مقداری نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 35 دقیقه یا تا زم، که عدس نرم و لطیف شود بپزد.

اسفناج را به سوپ اضافه کنید

پس از پخته شدن عدس به اندازه دلخواه، برگ های اسفناج خود را اضافه کنید.

اضافه ، آب لیمو به سوپ

سوپ خود را با آب لیموی تازه تمام کنید.

سوپ عدس لیمویی با اسفناج ۲

برگ بو را بردارید و سپس سرو کنید و از سوپ عدس لیمویی خود با اسفناج لذت ببرید!

سوالات متداول:

چه رنگ عدس سالم ترین است؟

همه عدس ها برای شما مفید هستند و از نظر مواد مغذی بسیار متعادل هستند، اما عدس سیاه مغذی ترین نوع در نظر گرفته می شود.

چه پروتئینی با عدس جفت می شود؟

عدس به خودی خود سرشار از پروتئین است، اما برای ایجاد پروتئین کامل، بهتر است آن را با برنج وحشی، دانه کنجد یا آجیل همراه کنید.

آیا می توانم سوپ عدس را فریز کنم؟

بله، تو میتونی! آن را در یک ظرف محفوظ و ایمن در فریزر یا کیسه ای با قابلیت آب بندی مجدد ببندید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

سوپ عدس لیمویی با اسفناج.

دستور العمل های بیشتر سوپ

بخور، لایک کن، به اشتراک بگذار!

آیا این سوپ را امتحان کردید و دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال لذت بردن از سوپ عدس لیمو با اسفناج.

چه در حال آماده ، وعده غذایی برای ناهار در هفته باشید، چه نیاز به یک شام جدید یک کاسه ای داشته باشید، سوپ عدس لیمویی من با اسفناج مطمئناً خوشحال کننده است.

قاشق شما منتظر است.

سوپ عدس لیمویی با اسفناج ۲

سوپ عدس لیمویی با اسفناج

سوپ عدس لیمویی با اسفناج طعم دارچین، زیره و سیر را افزایش می دهد.

آماده سازی: 15 دقیقه

پختن: 1 ساعت

جمع: 1 ساعت 15 دقیقه

خدمات: 8

  • یک قابلمه بزرگ سوپ را با اسپری ن،ب اسپری کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید.

  • هویج، کرفس، پیاز و سیر را به مدت 3-6 دقیقه یا تا زم، که شروع به نرم شدن کنند تفت دهید.

  • نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به آزاد شدن آب آن کمک کنید.

  • دارچین و زیره را مستقیماً به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.

  • 2 دقیقه دیگر بپزید تا ادویه ها بیرون بیایند.

  • عدس را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • با فلفل مزه دار کنید و آب، آب مرغ و برگ بو را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید و به مدت 30-45 دقیقه یا تا زم، که عدس نرم شود کم کنید. درست قبل از سرو، اسفناج و آب لیمو را اضافه کنید. بگذارید بجوشد سپس 5 دقیقه دیگر بجوش،د.

  • طعم چاشنی را بچشید و بر اساس آن تنظیم کنید. با خیال راحت دارچین، زیره، نمک یا فلفل بیشتری اضافه کنید.

  • قبل از سرو، برگ بو را بردارید.

منبع عالی ویتامین A و آهن است. منبع خوب ویتامین C و کلسیم.


کا،ی: 188کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 25.5gپروتئین: 9.6gچربی: 0.8gسدیم: 524میلی گرمفیبر: 10.7g





منبع: https://thelemonbowl.com/lemony-lentil-soup-with-spinach/