دسته‌ها
اخبار

سالاد 7 لایه – WellPlated.com


ما امروز آن مدرسه قدیمی را با یک مورد علاقه ج،ی شروع می کنیم که یکی از اصلی ترین موارد در گردهمایی های ما در دوران رشد بود: سالاد 7 لایه. تهیه شده از کاهو، نخود فرنگی، گوجه فرنگی، بیکن، سس شیرین بر پایه مایونز، پنیر چدار و تخم مرغ های آب پز سفت، همه لایه ها با هم هستند و در هر خوراکی یا تعطیلاتی نقش آفرینی می کنند.

بهترین سالاد 7 لایه در یک کاسه کوچک

چرا این دستور العمل سالاد ک،یک را دوست خواهید داشت؟

  • خیره کننده. وقتی صحبت از ارائه به میان می آید، سالاد 7 لایه سنتی یک دزد نمایشی است. هر لایه زیبا خودنمایی می کند.
  • سرگرم کننده و متفاوت. سالاد لایه پرتاب نمی شود. میهمانان از انبرهای بلند استفاده می کنند تا از بالا به سالاد برسند و از هر لایه مقداری از آن را بگیرند. غیر منتظره و لذت بخش است.
  • خنک و با طراوت. سالادی که در یک غذای بزرگ روی هم می چینید کاسه کوچک ممکن است عجیب به نظر برسد، اما با آن سس کاهویی خنک و خامه‌ای، در یک غذای گرم تابست، یا یک مهم،، به بهترین شکل ممکن می‌شود.
  • پیشاپیش دوستانه. سالاد 7 لایه را می توان از شب قبل درست کرد، بنابراین برای سرگرمی ایده آل است.
  • یکپارچهسازی با سیستمعامل (به روشی خوب). اگر در غرب میانه بزرگ شده اید، دیدن سالادی که حاوی بیکن، تخم مرغ، پنیر و سس مایونز بیشتری نسبت به سبزی های واقعی است، احتمالاً شما را شگفت زده نخواهد کرد (درست به سالاد سیب زمینی سالم، سالاد رامن، و سالاد پاستا میگو. شما لطفا). این یک بازگشت نوستالژیک است که به نقطه ای برخورد می کند!
سالاد 7 لایه آسان در ظرف سرو

درباره این دستور العمل سالاد 7 لایه

سالاد هفت لایه به دلیل لایه‌های جذاب بصری، طعم‌ها و بافت‌های متنوع و ،یبات دلپذیرش (پنیر، بیکن و تخم‌مرغ، آیا ،ی؟

آنچه هر یک از هفت لایه را تشکیل می دهد متفاوت است.

در واقع، حتی منابع “سنتی” برای دستور العمل سالاد لایه ای (کرافت، بتی کراکر، زن پیشگام) کاملاً موافق نیستند.

موارد زیر بر اساس سالاد 7 لایه ای است که خانواده من در زمان رشد مصرف می ،د.

اگر از دوستداران قدیمی سالاد لایه بردار هستید، می دانم که از برداشت تازه ای که در اینجا از آن دارم قدرد، خواهید کرد.

  • من کاهوی یخ‌سبرگ را با رومیایی خوشمزه‌تر و مغذی‌تر عوض کردم.
  • من سبزیجات اضافی برای رنگ و ترد اضافه کردم.
  • سس معمولاً ملایم با پارمزان و سیر تقویت می شود.

برای ،، که از سالادهای سبک تر/سالم ترشان قدرد، می کنند، نسخه من را نیز دوست خواهید داشت.

  • به جای مایونز (یا میراکل ویپ) و شکر در سس، از ماست یون، و عسل استفاده کردم.
  • بیکن را کم کردم کمی. نسخه اصلی نیاز به یک پوند کامل دارد، که (به من اعتماد کنید، هرگز فکر نمی کردم این را بگویم) واقعاً بیش از حد بود. هماهنگی مواد دیگر را به هم زد.
  • برای پنیر، این دستور یک چدار تیز را انتخاب می کند. شما می تو،د با کمتر از آن فرار کنید، اما هنوز هم اثر طعمی کامل را دارید.
مواد مختلف در کاسه برای سالاد 7 لایه

طرز تهیه سالاد 7 لایه

مواد تشکیل دهنده

  • رومین. ترد، خنک و محکم، رومی انتخابی ایده آل برای این سالاد است. بافت آن می تواند در برابر بار سنگین مواد دیگر مقاومت کند و به این سرعت خیس نمی شود.
  • بیکن. بیکن ترد و دودی یکی از اجزای ضروری این سالاد است. بیکن همچنین به سیر ، بیشتر این سالاد کمک می کند. شما همچنین می تو،د بیکن را با ژامبون ،د شده برای اثر مشابه عوض کنید.
  • تخم مرغ آب پز سفت. یک مکمل خامه ای برای بیکن ترد. تخم مرغ ها طعم غنی، پروتئین و چربی های سالم را اضافه می کنند.
  • پیاز قرمز. خیساندن پیاز قرمز در آب ابتدا سفتی آن را از بین می برد و فقط کمی لقمه باقی می ماند. شما همچنین می تو،د پیاز سبز را تعویض کنید، بدون نیاز به خیس ،.
  • گوجه فرنگیها. گوجه گی،ی آبدار شیرینی فوق العاده ای به سالاد می دهد و با تخم مرغ و بیکن طعم فوق العاده ای دارد.
  • نخود فرنگی منجمد. یک راه آسان برای افزودن سبزیجات بیشتر. در حالی که همه افراد نخود سبز را در سالاد دوست ندارند، در اینجا آنها کار می کنند.
  • پنیر چدار تیز فوق العاده. طعم تند و پنیری چدار بسیار تیز در میان سایر مواد از بین نمی رود.
  • سس ماست یون،. ،یبی ساده از ماست یون،، پارمزان، عسل (معاوضه من با شکر سفید)، سرکه سیب، نمک و پودر سیر. خامه ای، پنیری، تند، شور و کمی شیرین است.

نکته تعویض

دستور پخت سالاد هفت لایه سنتی مست،م سس مایونز یا خامه ترش یا مخلوط است. ماست یون، جایگزین سالم ترجیحی من است، اگرچه در صورت تمایل می تو،د آن را با ،یبی 50/50 از این دو جایگزین کنید.

جهت

  1. آماده شدن. بیکن را بپزید، تخم مرغ ها را آب پز کنید و پیاز قرمز را خیس کنید.
سس در حال هم زدن در یک کاسه
  1. پانسمان را درست کنید. غلیظ و ،ی خواهد شد.
کاهو رومی در یک کاسه کوچک
  1. سبزها را لایه لایه کنید. پایه تازه را درست می کنند.
کاهو، گوجه فرنگی و پیاز در یک کاسه کوچک
  1. مقداری رنگ اضافه کنید. گوجه فرنگی و پیاز قرمز یک نوار زیبا اضافه می کنند.
سالاد 7 لایه در حال مونتاژ در ظرف
  1. نخود و تخم مرغ را لایه لایه کنید. به نظر می رسد پاک است!
سس به کاسه ای از مواد اضافه می شود
  1. پانسمان را روی آن ،ید. یک لایه ضخیم خواهد بود.
  2. چیزهای خوب را اضافه کنید. بیکن و پنیر رنده شده.
7 لایه سالاد در یک کاسه کوچک
  1. خنک. برای حداقل 1 ساعت. سپس لذت ببرید!

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. با پوشش پ،تیکی بپوش،د و باقی مانده سالاد را تا 2 روز در یخچال بگذارید.

نکته آماده سازی غذا

تا یک روز قبل، تخم مرغ ها را بجوش،د، بیکن را بپزید و پیاز قرمز را خیس کنید/ریز ،د کنید. می‌تو،د گوجه‌فرنگی و روما را نیز ،د کنید و پنیر چدار را نیز ،د کنید. هر یک از مواد را در یخچال بگذارید تا زم، که دستور پخت را تمام کنید.

چه چیزی را با سالاد 7 لایه سرو کنید

نکات و ترفندهای دستور غذا

  • بازی در اطراف. از این دستور به ،وان نقطه شروع استفاده کنید و با خیال راحت سبزیجات دیگر را جایگزین کنید (یا بیش از 7 لایه انجام دهید!). به ،وان مثال، می تو،د یک سالاد ۷ لایه با گل کلم، کلم بروکلی، کرفس، خیار، ذرت، فلفل دلمه ای قرمز یا حتی آووکادو درست کنید!
  • بیکن کریسپی را دریافت کنید. شما می خواهید آن را به مقداری ترد خوب اضافه کنید. بیکن پخته شده در فر و بیکن با هوا سرخ کن را برای روش های آسان برای پخت بیکن ترد و عالی ببینید.
  • از تخم مرغ و بیکن غافل نشوید. متأسفانه، من توصیه نمی کنم این سالاد 7 لایه وگان یا گیاهی باشد، زیرا بیکن و تخم مرغ آب پز سفت آن چیزی است که سالاد را درست می کند. بهترین طعم آن
  • جلوتر برو. این سالاد آسان است، اما دارای اجزای زیادی است. کمی از استرس خودداری کنید و تخم مرغ ها را روز قبل به سختی بجوش،د. (روش پیشنهادی: تخم مرغ آب پز در قابلمه فوری.)

برای سالاد:

  • 8 اونس بیکن برش مرکزی
  • 4 تخم مرغ های بزرگ
  • 2/3 فنجان پیاز قرمز ،د شده
  • 8 فنجان ها کاهوی رومی ،د شده از حدود 2 قلب رومی (12 اونس رومی ،د شده)
  • 1 پینت گوجه گی،ی نصف شد
  • 1 (10 اونس) بسته بندی نخود فرنگی منجمد ذوب شده
  • 2/3 فنجان پنیر چدار تیز تازه ،د شده برای بیشترین تضاد رنگ از چدار زرد استفاده کنید

  • بیکن را بپزید و ،د کنید یا ،د کنید (برای روش های آسان به بیکن پخته شده در فر و بیکن با هوا سرخ کن مراجعه کنید). پیاز قرمز را در یک کاسه کوچک بریزید و با آب سرد بپوش،د. بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند سپس آبکش کنید و خشک کنید.
  • تخم مرغ ها را به سختی بجوش،د: یک قابلمه متوسط ​​آب نمک را به جوش بیاورید. با یک قاشق سوراخ شده، تخم مرغ ها را به آرامی در آب در حال جوش بریزید. حرارت را تنظیم کنید تا بجوشد ملایم و ثابت بماند. اجازه دهید تخم‌مرغ‌ها به مدت 8 دقیقه با حرارت ملایم و کم بجوشد تا زرده‌ها کمی مرموز شوند (یا تا 9 دقیقه برای زرده‌های کاملاً سفت بپزند). در این فاصله یک حمام یخی بزرگ آماده کنید. با استفاده از قاشق سوراخ شده تخم مرغ ها را با دقت به حمام یخ منتقل کنید. پوسته ها را به آرامی با پشت قاشق بشکنید، سپس آن ها را در آب برگرد،د (این کار باعث می شود پوست کندن آنها راحت تر شود). پوست گرفته و ،د کنید.

  • سس را آماده کنید: در یک کاسه متوسط، ماست یون،، پارمزان، عسل، سرکه، نمک و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. طعم و مزه را به دلخواه تنظیم کنید.

  • روما را در کف یک کاسه بزرگ، صاف و شفاف قرار دهید—شما می خواهید بتو،د لایه ها را ببینید و آنها را به طور مساوی پخش کنید. اگر یک کاسه کوچک دارید خوب کار می کند.

  • بعد، لایه های سالاد را بسازید و هر کدام را به طور مساوی پخش کنید. با گوجه فرنگی و پیاز قرمز شروع کنید.

  • نخود و تخم مرغ را اضافه کنید.

  • پانسمان را به طور مساوی روی ،مت بالایی پخش کنید. لایه روی پنیر، سپس بیکن. حداقل 1 ساعت (یا یک شب) در یخچال بگذارید.

  • برای سرو، از انبر بلند سالاد یا قاشق بلند مشابهی استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد از لایه‌ها به پایین برسید. مطمئن شوید که هر وعده مقداری از همه چیز را دارد.

  • نکته: بسته به اندازه کاسه سرو، ممکن است لازم باشد مقدار هر لایه را تنظیم کنید. از قضاوت خود استفاده کنید و از آن لذت ببرید.
  • برای ذخیره ،: باقیمانده سالاد 7 لایه را بپوش،د و تا 2 روز در یخچال بگذارید. هر پانسمان استفاده نشده را می توان به مدت 2 تا 3 روز در یخچال در ظرف دربسته یا شیشه مزون نگهداری کرد.

خدمت: 1(از 10)کا،ی: 236کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 12gپروتئین: 13gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 6gچربی ترانس: 0.04gکلسترول: 94میلی گرمپتاسیم: 404میلی گرمفیبر: 3gقند: 6gویتامین A: 3947IUویتامین سی: 24میلی گرمکلسیم: 164میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

سوالات متداول

چه غذایی برای سالاد 7 لایه بهتر است؟

به نظر من بهترین غذا برای سالاد 7 لایه یک کاسه ریزه است (مانند این یکی). اگر یک کاسه کوچک ندارید، هر کاسه شیشه ای شفاف و بزرگ با ته صاف (مانند این گزینه سرگرم کننده) به خوبی کار خواهد کرد.

آیا می توانم از تخم مرغ های پخته شده در فروشگاه استفاده کنم؟

برای سرعت بخشیدن به زمان آماده سازی این سالاد، می تو،د تخم مرغ آب پز سفت را از فروشگاه مواد غذایی ،یداری کنید.

آیا می توانم پانسمان مزرعه را عوض کنم؟

شخصاً، من فکر می کنم که سس دامداری به تنهایی برای سالاد هفت لایه بسیار نازک است، که نیاز به سس آنقدر ضخیم دارد که به ،وان لایه خودش بدون چکیدن در برگ ها بماند. اگر می‌خواهید یک نسخه رنچ داشته باشید، از این ماست یون، رنچ دیپ برای سس استفاده کنید، یا یک یا دو قاشق غذاخوری از یک بسته چاشنی رنچ را در ماست یون، یا خامه ترش بریزید و از آن به ،وان سس استفاده کنید.

سالادهای بیشتر برای جمعیت

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/7-layer-salad/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D