دسته‌ها
اخبار

سالاد کینوا – WellPlated.com


سالاد کینوا با نخود و فتا یک غذای خوب (و طعم خوب) است! کینوا با بهترین سس تازه، پر از مواد مغذی و طعم‌دار، مانند آروگولا، سبزی‌های تازه، فلفل قرمز بوداده و آجیل برشته شده، خوراکی مورد علاقه‌ام برای گل‌های لذیذ است. شما می تو،د آن را با مرغ روشن یا غذای گیاهی سبک و پر غذا میل کنید.

بهترین دستور تهیه سالاد کینوا

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

این سالاد کینوا آن را ادامه می دهد!

شما می تو،د از آن به روش های مختلف لذت ببرید.

  • سالاد کینوا به خوبی با غذاهای اصلی کبابی جفت می شود و آن را به یکی از بهترین خوراکی ها تبدیل می کند.
  • می‌تو،د با سینه مرغ پخته شده یا توفو سرخ‌کن با هوا برای ناهارهای آماده غذا، ،مت‌هایی را ت،یم کنید.
  • آن را در یک پیتا قرار دهید یا آن را با نان خانگی بریزید.
  • همه را به خودی خود اسنار کنید. کینوا سرشار از پروتئین است و باعث سیری آن می شود.

کاسه های غلات مد روز و گران به نظر می رسند، اما ،یب آن ها در خانه سریع و مقرون به صرفه است. به علاوه، شما می تو،د آنها را هر طور که دوست دارید سفارشی کنید!

یک کاسه بردارید و آماده پرتاب شویم.

به طور جدی سالاد کینوا در یک کاسه بزرگ

درباره کینوا

هنگامی که بد،د چگونه به درستی کینوا را بپزید و طعم آن را بچشید، مادام العمر در گروه کینوآ خواهید بود. فقط به تمام این دستور العمل های کینوآ نگاه کنید!

کینوا به دلایلی به ،وان یک “ابر غذا” توصیف می شود:

  • سرشار از فیبر و پروتئین (یک فنجان کینوا پخته شده حدود 5 گرم فیبر و 8 گرم پروتئین فراهم می کند)
  • یک پروتئین “کامل” در نظر گرفته می شود، به این م،ی که تمام 9 اسید آمینه ضروری را دارد که بدن ما به تنهایی قادر به ساخت آنها نیست.
  • سرشار از ویتامین هایی مانند منیزیم، پتاسیم، آهن و فولات است
  • غلات فوق العاده بدون گلوتن.
  • خوشمزه – لذیذ!

در اینجا روش من برای کینوآ کاملاً پخته شده است:

  • ابتدا آبکشی کنید. این پوشش پودری را که می تواند طعم آن را تلخ کند، از بین می برد.
  • به جوش بیاورید همراه با آب. آب و کینوا را در قابلمه بریزید و بجوش،د.
  • بجوش،د بدون پوشش. کینوا را با درب تابه بپزید.
  • بذار بشین تحت پوشش. بعد از اینکه پخت تمام شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید به مدت 5 دقیقه روی آن بماند.
  • پف کرده و سرو کنید!

برای جزئیات بیشتر در مورد نحوه طبخ کینوا، نحوه طبخ کینوا را بررسی کنید.

سالاد کینوا با فتا

طرز تهیه سالاد کینوا

سالاد کینوا را می توان سرد یا در دمای اتاق سرو کرد، بنابراین یک غذای عالی است.

پس از پخته شدن کینوآ، آن را در بهترین سس ریخته می‌شود: ،یبی خوش طعم از آب لیموی تازه، پاپریکای دودی و روغن زیتون.

این وعده غذایی سالم در 30 دقیقه آماده می شود.


مواد تشکیل دهنده

  • کوینو. اگرچه کینوا از نظر فنی یک دانه است، اما به ،وان یک غلات کامل طبقه بندی می شود. سالم و سیر کننده است
  • آرگولا. اختیاری است، اما راهی عالی برای افزودن مواد مغذی اضافی به این غذا و شبیه‌تر ، آن به سالاد.
  • نخود. نخود یک همراه عالی برای هر سالاد تازه است، مانند سالاد نخود مراکشی و سالاد نخود مدیترانه ای.
  • فلفل قرمز کبابی.مواد مخفی من برای درست ، این سالاد کینوا هر چیزی جز بدون طعم. می تو،د فلفل قرمز سوخاری را از ابتدا درست کنید یا از نوع آن در شیشه استفاده کنید.
  • آجیل. آجیل ترد لذت بخشی به سالاد اضافه می کند و سالاد را سیر کننده تر می کند. بادام، گردو یا پسته همگی خوشمزه خواهند بود.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

آجیل خود را برشته کنید! این مرحله تفاوت زیادی در طعم ایجاد می کند.

  • پنیر. پنیر بز یا پنیر فتا به حالت خامه‌ای و کمی تانگ اضافه می‌کند. برای تهیه سالاد کینوآ وگان می تو،د آنها را حذف کنید.
  • آب لیمو. برای سس سالاد

نکته!

ریختن سس روی کینوآ در حالی که هنوز گرم است به دانه ها کمک می کند تا طعم آن را بنوشند.

  • فلفل قرمز دودی. یک ماده قدرتمند برای ارائه طعم و مزه به سس سالاد کینوا.
  • گیاهان تازه. از ،یب مورد علاقه خود از جعفری، ریحان یا شوید استفاده کنید.

ایده های بیشتر برای مواد تشکیل دهنده سالاد کینوا

سالاد کینوا همه کاره است. با خیال راحت سبزیجات و سبزی های مورد علاقه خود را اضافه یا کم کنید. برخی از آنها که فکر می کنم خوشمزه باشد:

  • خیار
  • آووکادو
  • گوجه فرنگی گی،ی یا گوجه فرنگی ،د شده
  • پیازچه
  • فلفل دلمه ای قرمز ،د شده
  • زیتون کالاماتا

جهت

طرز تهیه کینوآ برای سالاد کینوا
  1. کینوا را بپزید.
سس سالاد کینوا
  1. مواد سس را با همزن بزنید.
کینوآ برای سالاد کینوا
  1. در یک کاسه بزرگ، سه چهارم سس را در کینوآ گرم هم بزنید.
دستور پخت تاپینگ برای سالاد کینوا
  1. آرگولا، نخود، فلفل دلمه ای و هر کدام سه چهارم بادام و پنیر بز را با هم مخلوط کرده و به میزان دلخواه سس بیشتری اضافه کنید.
سالاد کینوآ خوشمزه با سبزیجات
  1. باقیمانده پنیر بز و آجیل را روی آن بپاشید. بگذارید 10 دقیقه بنشیند و از آن لذت ببرید!

به سالاد کینوا پروتئین بیشتری اضافه کنید

در حالی که این سالاد گیاهی کینوآ به تنهایی سیر کننده است، می تو،د یک پروتئین اضافی مصرف کنید:

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. باقیمانده غذاها را تا 1 هفته در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

نکته آماده سازی غذا

سالاد کینوا مزه ی باقیمانده ی آن عالی است و یک دستور العمل عالی برای آماده سازی غذا است. یک دسته بزرگ درست کنید و سپس تمام هفته از آن برای ناهار لذت ببرید!

چه چیزی را با سالاد کینوا سرو کنید

  • همزن کوچک. من این همزن 9 اینچی را در 99٪ مواقع به یک همزن استاندارد با اندازه کامل ترجیح می دهم. مانور دادن آن آسان است
  • کاسه سالاد. در همان ظرف زیبایی که سالاد را با آن مخلوط کرده اید سرو کنید.
  • چاقوی سرآشپز. به جرات می گویم، را مهمترین ابزار برای هر آشپزخانه
بهترین دستور تهیه سالاد کینوا

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

سالاد کینوا آسان و سریع

با این سالاد کینوا، کل غذا را به خانه بیاورید!

سوالات متداول

آیا کینوا پروتئین است یا کربوهیدرات؟

کینوا یک کربوهیدرات بدون گلوتن و غنی از پروتئین است که یک پروتئین کامل نیز در نظر گرفته می شود، به این م،ی که حاوی تمام نه اسید آمینه ضروری است که بدن ما به تنهایی قادر به ساخت آنها نیست. این در واقع یک دانه است (دانه های غلات مانند گندم و جو از علف ها به دست می آیند)، اما اغلب به ،وان غلات شناخته می شود، زیرا این روشی است که ما آن را طبخ و می خوریم. اگر می خواهید فنی اضافی داشته باشید، این یک است شبه غلات.

چه چیزی سالم تر است: کینوا یا برنج؟

کینوا دو برابر برنج سفید پروتئین و همچنین فیبر بیشتری دارد. با این حال، برنج قهوه ای دانه بلند انتخاب سالم دیگری برای افزودن سالاد پرکننده و غلات کامل سالم است. نحوه پخت برنج قهوه ای و برنج قهوه ای قابلمه فوری را ببینید.

چند راه دیگر برای خوش طعم ، کینوا چیست؟

کینوآ به خودی خود دارای طعم کمی آجیلی است، یک ماده همه کاره برای طعم دادن به طرق مختلف، از سالاد شیرین کینوا قرمز، سفید و آبی گرفته تا سالاد کینوا ذرت خیاب، تند مکزیکی. پختن کینوا در آب با کیفیت به جای آب، یک راه آسان برای افزودن طعم بیشتر به کینوآ است.

تفاوت بین کینوا قرمز و کینوا سفید چیست؟

کینوا قرمز در مقایسه با انواع رایج‌تر کینوا سفید، طعم قوی‌تری دارد. توجه داشته باشید که کینوا قرمز ممکن است چند دقیقه بیشتر طول بکشد تا پخته شود و منجر به بافتی دل،ب و جویدنی شود.

  • 1 فنجان کوینولای نپخته
  • 2 فنجان ها اب
  • 1 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر ت،یم شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1/4 فنجان آب لیموی تازه فشرده حدود 1 عدد لیمو متوسط
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 1 فنجان بچه آرگولا بسته بندی شده محکم اختیاری
  • 1/4 فنجان جعفری تازه ،د شده آزاد بسته بندی شده است ریحان، شوید، یا سایر گیاهان نرم و لطیف (یا مخلوط!)
  • 1 می تواند سدیم نخود را کاهش دهد شسته و آبکش شده
  • 1 شیشه 14 اونس فلفل قرمز تفت داده شده، آبکش شده، خشک شده و ،د شده (حدود 1 فنجان)
  • 3/4 فنجان بادام برشته شده یا تقریباً ،د شده، گردوی برشته شده ،د شده، یا پسته برشته شده*، ت،یم شده
  • 3/4 فنجان ها پنیر بز یا فتا ،د شده حدود 4 اونس ت،یم شده است

  • کینوا را خوب بشویید و آبکش کنید (این کار طعم گاه تلخ را از بین می برد). در یک قابلمه متوسط ​​با آب و 1 قاشق چایخوری نمک بریزید. بجوش،د، سپس حرارت را کم کنید و به آرامی بدون درب بجوش،د، حرارت را در صورت نیاز تنظیم کنید تا آرام بجوشد، تا زم، که کینوا بیشتر آب را به خود جذب کند، نرم شود (اما خمیده نشود)، و مارپیچ کوچک را ببینید از هر دانه، حدود 15 دقیقه. روی آن را بپوش،د و از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند. درب آن را باز کنید، با چنگال پف کنید، سپس به یک کاسه بزرگ همزن منتقل کنید و بگذارید خنک شود.

  • در یک کاسه کوچک یا فنجان اندازه گیری مایع با یک فواره، روغن، آب لیمو، پاپریکا دودی و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقی مانده را با هم مخلوط کنید. در حالی که کینوا هنوز کمی گرم است، حدود دو سوم آن را روی کینوآ بریزید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • آرگولا، نخود، فلفل دلمه ای و هر کدام سه چهارم بادام و پنیر بز را اضافه کنید. بچشید و به میزان دلخواه چند قاشق دیگر سس را هم بزنید.

  • پنیر بز باقی مانده را روی آن بپاشید. اگر زمان اجازه داد، بگذارید 10 دقیقه بماند تا طعم ها جذب شوند یا به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. خنک یا در دمای اتاق میل فرمائید.

*برای بو دادن آجیل: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. آجیل ها را در یک لایه روی یک ورقه پخت بدون روغن پهن کنید. به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید، تا زم، که آجیل ها بوی معطر و برشته ای پیدا کنند و ترد شوند. بلافاصله به تخته برش منتقل کنید تا خنک شود.

  • برای ذخیره ،: باقیمانده غذا را تا 1 هفته در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

خدمت: 1از 6کا،ی: 326کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 23gپروتئین: 12gچربی: 22gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 4gچربی اشباع شده: 11gچربی ترانس: 0.002gکلسترول: 13میلی گرمپتاسیم: 320میلی گرمفیبر: 4gقند: 1gویتامین A: 784IUویتامین سی: 11میلی گرمکلسیم: 105میلی گرماهن: 3میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

غذاهای کینوا بیشتر

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/quinoa-salad/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D