دسته‌ها
اخبار

ران مرغ سرخ کن هوا – WellPlated.com


با پوست ترد، به طرز چشمگیری آبدار و پاپریکای سیر مالیده شده هوا سرخ کن ران مرغ یک دستور العمل بدون تلاش است که به اتفاق آرا مورد تحسین قرار می گیرد و باعث افزایش بی احترامی آشپزخانه می شود.

ران مرغ سرخ کن هوای ترد روی بشقاب

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

از بین ده‌ها دستور غذای سرخ‌کن بادی که من آزمایش کرده‌ام، این ران‌های مرغ سرخ‌کن بالاترین افتخار را در خانواده ما به دست آوردند: شوهرم هر هفته آنها را برای شام درخواست می‌کرد.

در واقع او آنها را بهترین مرغی که تا به حال درست کرده ام نامید!

بین تمام روش‌هایی که من مرغ را طبخ می‌کنم – ران مرغ پخته، سینه مرغ سرخ شده در تابه و همه این دستور العمل‌های مرغ سالم – کاملاً یک بی،ه است.

می‌دانم که او هم این را می‌خواهد، زیرا مرغ به ندرت باعث ،زش قلب می‌شود، در حالی که او از پروتئین‌های دیگری مانند ماهی سالمون با هوا سرخ‌کن یا سرخ‌کن گوشت خوک عصب، می‌شود.

(مگر اینکه بال مرغ سرخ کن هوا باشد، اما بیایید واقعی باشیم – این بیشتر در مورد سس بوفالو است.)

چهار ران مرغ سرخ کن با هوا در بشقاب با برش های لیمو

هر آنچه که باید در مورد ران مرغ سرخ کن با هوا بد،د

در انتهای ناهارخوری، این ران های مرغ آبدار همه چیز را دارند.

  • گوشت آبدارتر از آن چیزی است که فکر می کردید مرغ می تواند باشد.
  • طعم این چاشنی کمی دودی و پیچیده است، که یک پروفایل ایده آل برای مرغ است.
  • پوست بسیار ترد است، حتی آنهایی که معمولاً پوست مرغ نمی خورند (من) متوجه می شوند که قطعات ترد را می خورد.

اما این پایان ماجرا نیست.

از دیدگاه آشپز (این من و شما هستیم)، این شام سریع و آسان یک برنده واضح است.

  • ران مرغ با استخوان در 16 تا 20 دقیقه در سرخ کن با دمای 400 درجه فارنهایت پخته می شود..
  • لازم نیست قبل از سرخ ، ران مرغ وقت بگذارید تا ران مرغ را مرینیت کنید.
  • این مالش از ادویه‌های معمولی که احتمالاً قبلاً در انبار دارید، مانند پاپریکا و پودر سیر تهیه می‌شود.
بهترین سرخ کن بادی ران مرغ در بشقاب

طرز تهیه ران مرغ ترد در سرخ کن هوا

برای این دستور، می تو،د از ران مرغ با استخوان یا بدون استخوان استفاده کنید (من برای هر دو زمان در نظر گرفته ام)، اما من بسیار توصیه می شود برای این دستور از مرغ بدون پوست و استخوان استفاده کنید.

  • مانند این سینه مرغ پخته شده و مرغ کامل سرخ‌کننده هوا، پوست در رطوبت قفل می‌شود، بنابراین شما نیازی به صرف زمان برای آب نمک ، گوشت ندارید برای نتایج عالی، مانند سینه مرغ سرخ کن بدون استخوان.
  • را استخوان از درون به گوشت طعم می دهد و پخت بیش از حد مرغ را سخت می کند.
  • ران مرغ استخو، و پوستی است چانه زدن در مقایسه با بدون استخوان
  • ران مرغ سالم است! آنها سزاوار رپ بدی نیستند که گاهی اوقات دریافت می کنند. آنها که به روش درست تهیه شده اند (مانند سرخ کن بادی)، منبع عالی و بدون چربی پروتئین هستند و حاوی مواد مغذی مهمی مانند روی و آهن هستند.

مهم ترین ابزار برای پخت گوشت

در حالی که استفاده از ران مرغ بدون پوست و استخو، از شما در برابر گوشت خشک محافظت می کند تا زم، که از ران مرغ بدون پوست استفاده کنید، هنوز هم می تو،د ران مرغ را بیش از حد بپزید. برای بهترین نتایج از دماسنج خواندن فوری استفاده کنید.


مواد تشکیل دهنده

  • ران مرغ. ران های مرغ با استخوان و پوست برای سرخ کن هوا ایده آل هستند. گوشت در طول پخت نرم و آبدار می ماند و پوست آن ، خورده و ترد می شود.
  • پاپریکا + پاپریکا دودی. ،یب پاپریکا و پاپریکا دودی تعادل کاملی بین شیرینی و دود ایجاد می کند.
  • پودر سیر. برای لمس طعم سیر اعتیاد آور.
  • نمک + فلفل. افزودنی‌های طعم ک،یک که نمی‌توان از دست داد.
  • روغن زیتون. کمک می کند تا مخلوط ادویه به ران مرغ ب،بد و پوست آن ترد شود. بدون نیاز به اسپری پخت و پز

جهت

ادویه در یک کاسه
  1. مخلوط ادویه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
گوشت خام پوشیده از ادویه در یک کاسه
  1. ران ها را با حوله کاغذی خشک کنید سپس به کاسه اضافه کنید. مرغ را با روغن و ادویه ها بپوش،د.
ران مرغ خام در سرخ کن بادی
  1. پوست ران مرغ را به سمت پایین در سبد سرخ کن هوا قرار دهید.
  2. ران مرغ را به مدت 16 تا 22 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید و تا نیمه برگرد،د. از دماسنج گوشت برای بررسی پخت و پز استفاده کنید. بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. لذت ببرید! روی آن را با جعفری تازه، گشنیز یا آویشن بریزید.

نکته ای در مورد دمای مرغ

طبق FDA، ران مرغ باید در دمای داخلی 165 درجه فارنهایت بر روی یک دماسنج خواندن فوری که در ضخیم ترین ،مت ران قرار داده شده است، پخته شود، بدون اینکه استخوان را لمس کند.

که گفت دمای مرغ در حالت استراحت همچنان افزایش می یابد. استراحت دادن به گوشت برای نتایج آبدار ضروری است.

من ترجیح می‌دهم ران‌های مرغم را از سرخ‌کن با دمای ۱۵۵ تا ۱۶۰ درجه فارنهایت بیرون بکشم و ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت بدهم و اجازه می‌دهم پخت و پز کار را تمام کند. من هرگز با مرغ نیم پز مشکلی نداشتم.

سرخ کن با ران مرغ داخلش

روش‌های بیشتر برای طعم‌دار ، ران‌های مرغ با سرخ‌کن با هوا

  • پارمزان بادی سرخ کن ران مرغ. 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان تازه رنده شده را به مخلوط ادویه خود اضافه کنید. (لطفا این را با سالاد کلم برو،ل تراشیده شده میل کنم.)
  • سرخ کن با هوای تند ران مرغ. 1/4 قاشق چایخوری فلفل کاین را به مخلوط ادویه اضافه کنید.
  • ران مرغ سرخ کن بادی شکر قهوه ای. 2 قاشق چایخوری شکر قهوه ای را به مخلوط ادویه اضافه کنید. (برای پای، شبیه به BBQ، ران ها را با سس باربیکیو خوشمزه یا هر سس bbq سرو کنید.)
  • ران مرغ سرخ کن ایتالیایی. 2 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی را به مخلوط ادویه اضافه کنید.
  • کاری سرخ کن ران مرغ. 2 قاشق چایخوری پودر کاری را به مخلوط ادویه اضافه کنید. (این با برنج زردچوبه خوشمزه است.)
  • کره سیر بادی سرخ کن ران مرغ. پاپریکا دودی را حذف کنید، یک قاشق چایخوری پودر سیر اضافه کنید و روغن زیتون را با کره ذوب شده عوض کنید. (من، برای جفت شدن با پاستا سیر.)
  • لیمو هوا سرخ کن ران مرغ. پوست 1 لیمو را به مخلوط ادویه اضافه کنید. (این را با پاستا آل لیمون یا برنج لیمو امتحان کنید. بسیار عالی!)

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ را در ظرف در بسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقیمانده غذا را به آرامی در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در سرخ کن هوا گرم کنید.
  • یخ زدن. ران ها را تا 3 ماه در یک ظرف نگهداری ایمن در فریزر دربسته منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

نکته آماده سازی غذا

تا 1 روز قبل، ران مرغ را در مخلوط روغن و ادویه بپوش،د. روی آن را بپوش،د و در یخچال قرار دهید تا آماده طبخ شوید.

سرخ کن آسان ران مرغ در بشقاب

چه چیزی را با ران مرغ سرخ کن با هوا سرو کنیم

ران مرغ سرخ کن هوای ترد روی بشقاب

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

سوالات متداول

آیا می تو،د ران مرغ یخ زده را با هوا سرخ کنید؟

آره! برخلاف Crock، Shredded Chicken، قرار دادن مرغ منجمد در سرخ کن با هوا مشکلی ندارد. من فقط این را با ران‌های بدون پوست پیشنهاد می‌کنم، زیرا پختن استخوان داخل آن دشوار است. ران مرغ یخ زده را به مدت 12 دقیقه در دمای 360 درجه فارنهایت سرخ کنید و تا نیمه برگرد،د. سپس آماده بودن را بررسی کنید.

آیا می توانم از ران مرغ بدون استخوان استفاده کنم؟

در حالی که من عاشق استفاده از ران مرغ بدون استخوان برای این دستور غذا هستم، می تو،د به جای آن از ران های بدون استخوان استفاده کنید. برای راهنمایی به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید.

آیا باید ران مرغ را ماریناد کنم؟

استفاده از مالش یا ماریناد یک راه عالی برای طعم دادن به مرغ است. برای مالش، از مخلوط چاشنی زیر استفاده کنید، یا می تو،د ماریناد مرغ مورد علاقه من یا ماریناد ران مرغ را امتحان کنید.

فیلم ران مرغ سرخ کن با هوا

اگر از این ویدیو لذت می برید لطفا در کانال یوتیوب ما مش، شوید. حتماً روی نماد BELL کلیک کنید تا بتو،د اولین ،ی باشید که از ارسال یک ویدیوی جدید مطلع می شوید (و از شما برای اشتراک متشکریم!).

ویدیوی یوتیوب


  • در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، پاپریکا دودی، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  • ران مرغ را از دو طرف خیلی خشک کنید سپس به کاسه اضافه کنید. روی آن روغن بپاشید، سپس آن را روی مخلوط ادویه بریزید.

  • سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ران های مرغ را به صورت یک لایه به سمت پوست اضافه کنید (مطمئن شوید که با هم تماس نداشته باشند، در صورت تماس، مرغ را به صورت دسته ای بپزید).

  • ران های مرغ را به مدت 16 تا 22 دقیقه در هوا سرخ کنید و تا نیمه برگرد،د تا دماسنج خواندن فوری که در ضخیم ترین ،مت ران قرار داده شده (اما استخوان را لمس نمی کند) به 155 درجه فارنهایت برسد. کنار بگذارید، روی آن را بپوش،د و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند (مرغ توسط سازمان غذا و داروی آمریکا در دمای 165 درجه فارنهایت پخته شده است، اما دما همچنان در حالت استراحت بالا می‌رود؛ مدل‌های سرخ‌کن هوا در زمان پخت متفاوت هستند، بنابراین برای ایمن بودن، زودتر چک کنید) . داغ، با تکه‌های لیمو (آنها را روی سرو خود فشار دهید) و با سبزیجات تازه سرو کنید.

ویدیوی یوتیوب

  • برای ران های بدون استخوان: طبق دستور با مخلوط ادویه بپوش،د. سرخ کن را از قبل با دمای 380 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس مرغ را به سمت پایین اضافه کنید. به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید و نیمی از آن را برگرد،د تا مرغ به 155 درجه فارنهایت با دماسنج خواندن فوری برسد. اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند (دما همچنان بالا می رود) سپس گرم میل کنید.
  • برای ذخیره ،: مرغ را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را به آرامی در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در مایکروویو دوباره گرم کنید.
  • یخ زدن: ران ها را تا 3 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر منجمد کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1(از 4)کا،ی: 389کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 2gپروتئین: 24gچربی: 31gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 6gچربی اشباع شده: 15gچربی ترانس: 1gکلسترول: 142میلی گرمپتاسیم: 369میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 1407IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 20میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های بیشتر ران مرغ

مشاهده همه دستور العمل ها

آیا این دستور پخت را امتحان کردید؟

می خواهم ببینم!

دنبال ، @wellplated در اینستاگرام، یک ع، بگیرید و آن را تگ کنید #آبکاری شده. من دوست دارم بدانم چه چیزی درست می کنید!




منبع: https://www.wellplated.com/air-fryer-chicken-thighs/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D