دسته‌ها
اخبار

دستور العمل مالش دنده شگفت انگیز – فیت یافته های غذایی


مالش خشک برای دنده ها.

در نهایت الف دستور مالش دنده بدون افزودنی که طعم شگفت انگیزی دارد! یک دسته از این مالش خشک برای دنده ها درست کنید موادی که احتمالا از قبل دارید در انباری شما

چه در حال درست ، دنده روی گریل باشید، چه دنده های سوسیس و یا دنده های ساده در فر ما، این همه منظوره را دوست خواهید داشت. مالش خشک برای دنده ها

مواد را روی یک بشقاب مالش دهید.

بهترین دستور مالش دنده

اگر دنده درست می‌کنید، وقت آن است که یک دسته از دنده‌ها را بسازید! این کاملا خوش طعم و شیرین است و برای دنده های پخته شده در فر، دنده های روی گریل و موارد دیگر عالی است.

بعلاوه، این دستور غذای دنده ای طعم بهتری نسبت به سایر مالش های موجود در فروشگاه دارد، به علاوه هیچ پرکننده یا مواد عجیب و غریبی که نتو،د در آن تلفظ کنید وجود ندارد. یک برد-برد!

چرا شما آن را دوست دارم!

  • این مالش دنده مقدار من،ی است خوش طعم و شیرین
  • لازم نیست به فروشگاه بدوید و ادویه‌هایی ب،ید که دیگر هرگز استفاده نخواهید کرد.
  • این فقط است 9 مواد تشکیل دهنده – و پاداش، شما احتمالاً همه اینها را در خانه در انبار خود دارید.
مالش دنده مواد در کاسه.

مواد لازم دستور تهیه ریب روب

این مالش دنده چه مزه ای دارد؟

این دنده ،یبی عالی از شیرینی و شور است. به لطف شکر قهوه ای کمی شیرین و به لطف سیر، نمک و فلفل و پودر فلفل قرمز بسیار خوشمزه است.

شیرین ترش کن: شکر قهوه ای را با ۱ قاشق غذاخوری زیاد کنید و به دلخواه میل کنید.

آن را تندتر کنید: تکه های فلفل قرمز را ۱/۲ قاشق غذاخوری زیاد کنید و به دلخواه میل کنید.

آن را فوق العاده تند کنید: 1 قاشق چایخوری اضافه کنید. فلفل کاین

چقدر باید از سایبان دنده استفاده کنم؟

به ازای 2-3 پوند از دنده ها —> از حدود 4-6 قاشق غذاخوری دنده مالش استفاده کنید.

مالش دنده روی شیشه.

چه مدت می تو،د مالش خشک را روی دنده ها بگذارید؟

توصیه می کنیم اجازه دهید دنده خود را حداقل 30 دقیقه روی گوشت ،ید اما تا یک شب. اگر از ماریناد دنده ای استفاده نمی کنید، توصیه می کنیم برای اطمینان از طعم عالی، اجازه دهید مالش خشک برای مدت بیشتری بماند.

بیشتر اوقات، هر چه دنده ها طول، تر در ادویه جات بنشینند، طعم بیشتری خواهند داشت!

شیشه های ادویه.

شیشه

کوزه های ادویه

ادویه های خانگی خود را با این مجموعه ظرف ادویه شیشه ای خالی سازماندهی کنید!

هم اکنون ،یداری کنید!

مالش خشک روی یک قفسه دنده.

طرز تهیه ریب روب

ساختن یک دسته از این مالش دنده نمی تواند آسان تر باشد!

  1. همه مواد را برای مالش خشک در یک کاسه با هم ،یب کرده و مخلوط کنید تا ،یب شوند.
  2. از این مالش خشک روی دستور دنده کبابی، دنده های پخته شده در فر، یا دنده های سوسیس یا 2 تا 3 پوند استفاده کنید. از هر دستور دنده‌های پشت بچه با پاشیدن آن روی دنده‌ها و استفاده از دستانتان برای ماساژ آن.
  3. باقیمانده مالش خشک دنده ای را در یک ظرف دربسته در مک، خنک و تاریک تا 3 ماه نگهداری کنید.

نحوه استفاده از این مالش خشک

  1. پوندهای مورد نظر خود را قرار دهید. از دنده های پشت بچه روی یک ورقه پخت لبه دار.
  2. روی مالش دنده بپاشید، آن را از هر طرف روی دنده ها ماساژ دهید. مطمئن شوید که همه ،مت ها پوشیده شده اند و سخاوتمندانه باشید!
  3. قبل از پختن دنده ها اجازه دهید حداقل 15 دقیقه بماند.

دنده کبابی با ذرت روی لپه.

آن را امتحان کنید!

دنده روی گریل

از این مالش خشک برای دنده ها در دستور العمل شگفت انگیز دنده کبابی ما استفاده کنید – این بهترین تطابق است!

دریافت دستور العمل

مالش خشک روی یک قفسه دنده.

سوالات متداول

چه مدت باید قبل از پختن روی دنده ها مالیده شود؟

شما باید اجازه دهید دنده های خود با مالش خشک حداقل 15 دقیقه سفت شوند، اما اگر در یخچال نگهداری شوند تا 48 ساعت. 15 دقیقه حداقل زمان لازم برای نرم ، گوشت است.

چه چیزی دنده ها را خشک می کند؟

دنده های خشک معمولاً در نتیجه فراموش ، برداشتن غشا یا پختن آن ها به صورت گرم و خیلی سریع است. یکی از این متغیرها یا هر دوی این متغیرها منجر به یک دنده جویدنی و خشک می شود.

چرا دنده ها را خشک کنید؟

استفاده از مالش خشک روی دنده ها قبل از پختن، طعم شگفت انگیز و ظاهری کاراملی دلپذیر را ایجاد می کند. از مالش خشک غافل نشوید!

ذخیره سازی

مالش دنده خود را در یک ظرف شیشه ای و بدون هوا در مک، خنک و تاریک مانند کابینت ادویه نگهداری کنید. این دستور پخت تا 3 ماه دوام دارد.

دنده های مالیده شده را روی یک بشقاب خشک کنید.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/rib-rub-recipe/