دسته‌ها
اخبار

خوش طعم ترین رول های نارنجی شیرین


رول های نارنجی.

این های گنگ رول های نارنجی شیرین ،بناک، رنگارنگ و روی آن با پوست پرتقال پوشانده شده است. آنها را برای تعطیلات یا برای یک صبحانه خاص درست کنید.

رول نارنجی شیرین در تابه.

رول های خوشمزه پرتقال

رول های نارنجی همیشه ایده خوبی هستند. ما رول کدو تنبل، رول دارچین افرا داریم و باید یک رول پرتقال به فهرست خود اضافه کنیم. این رول‌های نارنجی دارای طعمی درخشان و مرکباتی، وسطی مایل به خوشبویی و فراستی هستند که نمی‌تو،د در برابر آن مقاومت کنید.

چرا شما آن را دوست دارم!

دلایلی که چرا آن را دوست خواهید داشت.

از شب قبل آماده کنید: می تو،د رول های خود را از شب قبل آماده کرده و یک شب در یخچال نگهداری کنید. به سادگی صبح بپزید و از آن لذت ببرید.

طعم شگفت انگیز: طعم شگفت انگیز پرتقال را در هر لقمه پیدا خواهید کرد – زیرا پوست پرتقال در خمیر و فراست وجود دارد 🙂

بهتر از ،ید در فروشگاه: اگر خانواده‌تان با رول‌های پرتقال پی،بری بزرگ شده‌اند، این رول‌های نارنجی را برای جمع بعدی‌تان درست کنید تا خانواده را تحت تأثیر قرار دهید!

رول های پرتقال شیرین را رول کنید.

مواد لازم برای رول پرتقال

مواد تشکیل دهنده این رول های پرتقالی را می توان به 3 ،صر ت،یم کرد: خمیر، فیلینگ و مایه کیک در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

خمیر

  • شیر 2 درصد
  • آب پرتقال
  • مخمر سریع السیر
  • شربت افرا
  • کره بدون نمک
  • تخم مرغ
  • آرد همه منظوره
  • پوست پرتقال
  • نمک

پر كردن

  • کره بدون نمک
  • شکر قهوه ای روشن
  • دارچین آسیاب شده

آیسینگ

  • شکر پودر شده
  • پوست پرتقال
  • آب پرتقال

ابزارهای مفید آشپزی

مطمئن شوید که خود را برای موفقیت آماده کرده اید و هر گونه ابزار لازم برای پخت این رول های نارنجی را تهیه کنید.

در تابه رول می کند.

طرز تهیه رول پرتقالی

مطمئن شوید که تمام راه را به سمت کارت دستور غذا رفته تا لیست کامل مواد و دستور پخت نوشته شده را دریافت کنید.

رول های نارنجی را درست کنید.

با اضافه ، شیر گرم به مخمر شروع کنید. اجازه دهید مخمر حدود 5 دقیقه شکوفا شود. سپس آب پرتقال، شربت افرا، کره ذوب شده، تخم مرغ و پوست پرتقال را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

آرد و نمک را به آرامی با استفاده از همزن ایستاده با سرعت کم با قلاب خمیر به مواد مرطوب اضافه کنید. پس از اضافه شدن تمام آرد و تشکیل خمیر پشمالو، به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زم، که خمیر صاف و کشدار شود ورز دهید (هنگامی که آن را می‌زنید باید به عقب برگردد).

خمیر را به کاسه ای که کمی روغن زده شده منتقل کنید و روی آن را با پ،تیک و سپس یک حوله چای بپوش،د. آن را در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود – حدود 1-1.5 ساعت.

فیلینگ را مخلوط کنید

در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید تا آماده استفاده شود.

رول های نارنجی را جمع کنید

زم، که خمیر به مدت 1 تا 1.5 ساعت ور آمد، آن را روی سطح کمی آردپاشی شده باز کنید و به شکل مستطیلی به طول تقریبی 18 اینچ، عرض 12 اینچ و ضخامت 1/4 اینچ بغلط،د.

مخلوط فیلینگ را روی خمیر پخش کنید و مطمئن شوید که تا لبه ها پخش شود. سپس در یک کنده محکم بغلت،د و از یکی از اضلاع بلند شروع کنید. لاگ را به رول های 1 اینچی برش دهید.

یک ظرف پخت 9×13 اینچی را با کره ،ید یا روی آن را با کاغذ روغنی بپوش،د. رول ها را به ظرف اضافه کنید، مطمئن شوید که به سختی لمس می شوند.

با پوشش پ،تیکی و سپس یک حوله چای بپوش،د و آنها را در جای گرمی قرار دهید تا زم، که رول ها شروع به لمس ، کنند – حدود 30 دقیقه. در حالی که رول ها بلند می شوند، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و مایه کیک را درست کنید.

مایه پرتقال را درست کنید.

آب پرتقال، عصاره و،ل و پوست پرتقال را در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال ،یب کنید.

وقتی مواد خیس یکدست شد، همزن را با سرعت کم روشن کنید و پودر قند را به آرامی اضافه کنید.

کناره های کاسه را بتراشید و همزن را روی سرعت متوسط ​​قرار دهید. به مدت 30-45 ث،ه یا تا زم، که مایه کیک سبک و پفکی شود هم بزنید. کنار بگذارید.

رول های پرتقالی را به مدت 15-17 دقیقه (بسته به فر شما) بپزید یا تا زم، که وسط ها تنظیم شوند، مطمئن شوید که بیش از حد نپزید.

اجازه دهید رول های پرتقال 10 دقیقه قبل از مایه کیک خنک شوند.

نکته

برای رول های بزرگتر، کنده محکم را با شروع از یکی از اضلاع کوتاه بغلت،د.

نکات برتر

رول های بزرگتر می خواهید؟ اگر این ها را از سمت کوتاه خمیر بغلت،د، رول های بزرگتری به دست می آید (کاری که در ع، ها انجام دادیم). اگر از سمت دراز خمیر رول کنید، رول های کوچکتری به دست می آید.

شیر را بیش از حد گرم نکنید – از آنجایی که مخمر در شیر گرم شروع می شود، نمی خواهید خیلی گرم باشد. زم، که دمای شیر حدود 110 درجه فارنهایت باشد، مخمر به خوبی شکوفا می شود. اگر شیر خیلی گرم باشد، می تواند مخمر را از بین ببرد. برع،، اگر شیر خیلی سرد باشد، زمان شکوفه دادن مخمر به سختی می‌گذرد که می‌تواند منجر به غلتک‌های متراکم شود – هیچ‌، این را نمی‌خواهد!

استفاده از مخمر زودبازده – ما عاشق استفاده از مخمر سریع برای این رول ها هستیم! از نظر فنی، مخمر زودبازده نیازی ندارد که قبل از مخلوط شدن در خمیر، اجازه دهید آن را شکوفا کنید، اما ما دوست داریم که آن را در شیر گرم شروع کنیم تا امکان بالا آمدن کامل فراهم شود.

رول دارچین

خوشگل

رول دارچین افرا

بیشتر

رول نارنجی با فراستینگ روی آن.

دستورالعمل رول نارنجی یک شب

برای تهیه این رول‌های پرتقال از شب قبل و تنها کاری که باید صبح هنگام سرو آن‌ها انجام دهید پختن آن است، دستورالعمل‌های ساده زیر را دنبال کنید:

  1. رول ها را طبق دستورالعمل تا مرحله 11 درست کنید.
  2. سپس صبح، رول ها را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند (تقریباً 30 دقیقه).
  3. طبق دستور پخت کنید.
  4. فراست و لذت ببرید!

ذخیره سازی

این رول های پرتقالی را در ظرف دربسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.

برای گرم ، مجدد: در حالی که گرم ، مجدد در مایکروویو کاملاً کار می کند، روش ترجیحی ما در فر است. رول ها را با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که رول ها گرم و درست مثل اولین باری که آنها را از فر خارج کردید خوشمزه و خوشمزه شوند گرم کنید.

یک رول نارنجی که لقمه ای از آن بیرون آورده شده است.
رول های پرتقال مات شده در یک ظرف قابلمه.

رول های نارنجی شیرین

این رول های نارنجی شیرین، خوش طعم، شیرین و برانچ عالی برای هر موقعیتی هستند. روی این رول‌ها روی این رول‌ها روی پوست پرتقال خوشمزه ،ید تا تمام شود!

آمادگی:2 ساعت ها

پختن:17 دقایق

جمع:2 ساعت ها 17 دقایق

،اصر

خمیر

  • ½ فنجان شیر 2 درصد تا 100-110 درجه فارنهایت گرم می شود
  • ½ فنجان آب پرتقال
  • 1 بسته ای از مخمر سریع ا،شد
  • ¼ فنجان شربت افرا
  • 3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده (ترجیحا بدون نمک)
  • 1 تخم مرغ بزرگ دمای اتاق
  • 3.5 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال
  • 1 قاشق چایخوری نمک

آیسینگ

  • 2-3 فنجان ها شکر پودر شده بسته به اینکه چقدر ضخیم آیسینگ خود را دوست دارید
  • 1 قاشق سوپخوری از پوست پرتقال
  • 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال

دستورالعمل ها

  • رول دارچین را درست کنید. شیر گرم و مخمر را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. آن را کنار بگذارید تا مخمر گل کند/حباب بزند – حدود 5 دقیقه.

  • سپس آب پرتقال، شربت افرا، کره ذوب شده، تخم مرغ و پوست پرتقال را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • با استفاده از همزن ایستاده با سرعت کم با قلاب خمیر، آرد و نمک را به آرامی داخل مواد خیس هم بزنید. پس از اضافه شدن تمام آرد و تشکیل خمیر پشمالو، به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زم، که خمیر صاف و کشدار شود ورز دهید (هنگامی که آن را می‌زنید باید به عقب برگردد).

  • خمیر را به کاسه ای که کمی روغن زده شده منتقل کنید و روی آن را با پ،تیک و سپس یک حوله چای بپوش،د. آن را در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود – حدود 1-1.5 ساعت.

  • فیلینگ را درست کنید. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، کره و دارچین را با هم مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید تا آماده استفاده شود.

  • رول های نارنجی را جمع کنید. زم، که خمیر به مدت 1 تا 1.5 ساعت ور آمد، آن را روی سطح کمی آرد پاشی شده باز کنید.

  • آن را به شکل مستطیلی بغلت،د که تقریباً 18 اینچ طول، 12 اینچ عرض و 1/4 اینچ ضخامت دارد.

  • مخلوط فیلینگ را روی خمیر پخش کنید و مطمئن شوید که تا لبه ها پخش شود. سپس در یک کنده محکم بغلت،د و از یکی از اضلاع بلند شروع کنید. برای رول های بزرگتر، کنده محکم را با شروع از یکی از اضلاع کوتاه بغلت،د.

  • لاگ را به رول های 1 اینچی برش دهید. با این کار حدود 12 رول به دست می آید، بسته به اینکه چوبتان را چقدر محکم بغلت،د و از ،مت بلند یا کوتاه خمیر شروع به غلتیدن کنید.

  • یک ظرف پخت 9×13 اینچی را با کره ،ید یا روی آن را با کاغذ روغنی بپوش،د. رول ها را به ظرف اضافه کنید، مطمئن شوید که به سختی لمس می شوند. بسته به اینکه چقدر خمیر را داخل چوب حلقه کرده اید، می تو،د رول های 3×4 یا 2×4 را با رول های اضافی در یک ظرف پخت دیگر قرار دهید.

  • اگر رول ها را از قبل درست می کنید، آنها را در پ،تیک بپیچید و تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی رول ها را برای پخت آماده کردید به دمای اتاق (حدود 30 دقیقه) برس،د و سپس به مرحله 13 بروید.

  • اگر رول‌ها را از قبل درست نمی‌کنید، روی آن را با پ،تیک و سپس یک حوله چای بپوش،د و آن‌ها را در جای گرمی قرار دهید تا زم، که رول‌ها شروع به لمس ، کنند – حدود 30 دقیقه. در حالی که رول ها بلند می شوند، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و مایه کیک را درست کنید.

  • مایه پرتقال را درست کنید. آب پرتقال، عصاره و،ل و پوست پرتقال را در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال ،یب کنید.

  • وقتی مواد خیس یکدست شد، همزن را با سرعت کم روشن کنید و پودر قند را به آرامی اضافه کنید.

  • کناره های کاسه را بتراشید و همزن را روی سرعت متوسط ​​قرار دهید. به مدت 30-45 ث،ه یا تا زم، که مایه کیک سبک و پفکی شود هم بزنید. کنار بگذارید.

  • رول های پرتقالی را به مدت 15-17 دقیقه (بسته به فر شما) بپزید یا تا زم، که وسط ها تنظیم شوند، مطمئن شوید که بیش از حد نپزید.

  • اجازه دهید رول های پرتقال 10 دقیقه قبل از مایه کیک خنک شوند.

نکات و نکات

  • اگر این ها را از سمت کوتاه خمیر بغلت،د، رول های بزرگتری به دست می آید (کاری که در ع، ها انجام دادیم). اگر از سمت دراز خمیر رول کنید، رول های کوچکتری به دست می آید.

ارزش غذایی

کا،ی: 359کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 69g پروتئین: 5g چربی: 8g فیبر: 2g قند: 39g


منبع: https://fitfoodiefinds.com/sweet-orange-rolls/