دسته‌ها
اخبار

تاکو سیب زمینی و نخود – بر اساس یک بودجه گیاهی


این تاکوهای سیب زمینی و نخود با سبزیجات تازه، یک وعده غذایی فوق العاده ساده، دلپذیر و خوشمزه شب هفته است که فقط در 20 دقیقه آماده می شود!

چهار تاکوی کامل سیب زمینی و نخود روی یک سطح سفید

چرا این دستور العمل تاکو سیب زمینی و نخود را دوست خواهید داشت؟

ما این واقعیت را پنهان نخواهیم کرد که وسواس تاکو داریم. دستور العمل هایی مانند تاکوی توفو، تاکوی صبحانه، تاکوی سبزیجات بو داده، و این تاکوهای لوبیا گاربانزو سریع و ساده در کنار هم ریخته می شوند، فوق العاده همه کاره و خوشمزه هستند!

اما، چه چیز خاصی در مورد این تاکوهای نخود و سیب زمینی وجود دارد؟

  • شما آنها را از آشپزخانه تا میز در 20 دقیقه – من، برای شب های شلوغ هفته.
  • حداقل تلاش – جدا از کمی ،د ، و تفت دادن، تلاش عملی کمی برای تهیه این تاکوهای لوبیا گاربانزو وجود دارد.
  • آنها با طعم و مزه بسته بندی شده اند حداقل (و ساده) مواد تشکیل دهنده شربت خانه.
  • نخود هستند سرشار از پروتئین گیاهی، یک غذای دل،ب و رضایت بخش را درست می کند.
  • وجود دارد هیچ چیز پردازش نشده در این دستور تاکوی نخود – حتی چاشنی تاکوی از پیش ساخته نشده.
  • آنها هستند رژیم پسند، از جمله بدون لبنیات، بدون گلوتن، بدون سویا، گیاهخواری و وگان.
  • این تاکوهای نخود وگان هستند فوق العاده همه کاره برای همه جایگزین ها و افزودنی های مورد علاقه ما به خواندن ادامه دهید.
  • تاکوها عالی هستند غذای دلپذیر برای جمعیت میهمانان می‌توانند فیلینگ را تنظیم کنند و رویه‌های خود را متن، با رژیم غذایی و طعم خود انتخاب کنند.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

این دستور غذای تاکوی نخود بر کمتر از 10 ماده (به اضافه نمک و فلفل) متکی است که بسیاری از آنها ممکن است قبلاً در انبار یا یخچال شما باشند.

مواد تشکیل دهنده تاکوی سیب زمینی و نخود در برابر یک سطح سبک اندازه گیری شده است

فیلینگ تاکوی نخود سیب زمینی

  • سیب زمینی: بهتر است از یک سیب‌زمینی رست یا سیب‌زمینی دیگری استفاده کنید که بیشتر روی آن مومی باشد، بنابراین هنگام پختن شکل خود را حفظ می‌کند. سیب زمینی شیرین یا کدو حلوایی نیز موثر است.
  • نخود / لوبیا گاربانزو: ما از نخود کنسرو شده (معمولی یا کم سدیم) استفاده می کنیم اما در صورت تمایل از نخود خانگی استفاده می کنیم. لوبیا سیاه هم کار می کند.
  • زیره: طعمی لذیذ و خاکی ارائه می دهد.
  • نمک و فلفل: برای طعم دادن به طعم.
  • روغن: از هر روغن با حرارت بالا استفاده کنید.

برای طعم بیشتر در گوشت تاکوی نخود، می تو،د اضافه کنید پیاز و سیر پودر برای طعم های معطر تر، پونه کوهی برای طعم گیاهی خاکی، دودی فلفل قرمز برای سیگار کشیدن، و فلفل یا فلفل قرمز پودر برای ادویه با این حال، در صورت تمایل، از چاشنی تاکوی ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید.

مواد دیگر:

  • چیپس ذرت: از تورتیلاهای ذرت نرم ،یداری شده یا خانگی استفاده کنید. تاکوهای از پیش ساخته شده با پوسته سخت نیز موثر خواهند بود و یک یا دو مرحله شما را نجات خواهند داد!
  • روغن: حتما از روغن پخت و پز با حرارت بالا استفاده کنید (نه روغن زیتون!).
  • سبزیجات: این تاکوهای لوبیا گاربانزو کاملاً با سبزیجات تازه مانند جفت می شوند
    • کاهو (کاهوی یخ، کلم ،د شده یا بنفش)
    • گوجه فرنگی (یک یا چند گوجه گی،ی بزرگ)
    • ذرت (تازه، منجمد و ذوب شده، یا کنسرو شده – در صورت تمایل کبابی)
  • قاچ لیمو: (یا لیموترش) برای سرو در کنار تاکوهای مونتاژ شده سیب زمینی و نخود. لطفا آن را از دست ندهید!
  • سس تند: (اختیاری) به ،وان چاشنی روی تاکوی نخود و سیب زمینی بریزید. ما استفاده از sriracha را دوست داریم.

چگونه تاکوی نخود وگان درست کنیم؟

  • 1) ابتدا فر را با دمای 375 درجه فارنهایت/190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قبل از اینکه تورتیلاها را روی دو تا از میله های ف،ی روی قفسه فر بپوش،د، به آرامی دو طرف تورتیلاها را با روغن پخت و پز با برس اسپری یا برس ،ید (به طوری که شکل تا شده ایجاد کنند – رجوع کنید به تصاویر).
فرآیند سمپاشی تورتیلا با روغن
  • 2) پس از گرم شدن، تورتیلاها را به فر منتقل کنید و 8 تا 10 دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید.
فرآیند قرار دادن تورتیلا روی دو میله فر
دو تورتیلا روی میله های اجاق گاز

آنها هنوز هم مستقیماً از فر نرم خواهند بود اما همانطور که سرد می شوند سفت شوند.

  • 3) در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و به قطعات کوچک نیم اینچی ،د کنید و به یک قابلمه متوسط ​​با آب نمک فراوان منتقل کنید. آب را به جوش آورده و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زم، که سیب زمینی ها نرم شوند بپزید. سپس آب آن را خالی کرده و سیب زمینی ها را مزه دار کنید.
فرآیند اضافه ، سیب زمینی به قابلمه
فرآیند اضافه ، ادویه به دیگ سیب زمینی
  • 4) همزمان نخودها را آبکش کرده و خشک کنید و به ماهیتابه متوسطی که از قبل گرم شده منتقل کنید. زیره را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 3-5 دقیقه بپزید تا گرم شود.
فرآیند اضافه ، نخود به ماهیتابه
فرآیند افزودن چاشنی به نخود
شات نخود پخته شده در تابه را پردازش کنید

به صورت اختیاری ابتدا مقدار کمی روغن آشپزی اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا نخود ترد شود.

  • 5) تاکوهای نخود سیب زمینی را با چیدن لایه لایه سیب زمینی، نخود، کاهو و گوجه فرنگی در تورتیلا و در صورت تمایل آنها را با سس تند بریزید. هر تاکو را با یک لیمو یا لیموترش سرو کنید و لذت ببرید!
مواد تشکیل دهنده تاکوی سیب زمینی و نخود در برابر یک سطح سبک اندازه گیری شده است

راه های دیگر برای گرم ، تورتیلا

اگر می خواهید تورتیلاها را بدون شکل دادن به پوسته های سخت گرم کنید، چندین گزینه دارید:

  1. یک پشته از تورتیلاها را در فویل بپیچید و آنها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت/175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه گرم کنید.
  2. آنها را در یک ماهیتابه خشک به مدت 20-30 ث،ه در هر طرف برشته کنید.
  3. از انبر برای نگه داشتن آنها (به صورت جداگانه) روی شعله اجاق گاز (در هر طرف 10-20 ث،ه) استفاده کنید تا کمی ذغالی شوند. این نسخه یک طعم دودی خوشمزه را نیز اضافه می کند.

اگر از روش 2 یا 3 استفاده می کنید، آنها را زیر یک حوله ظرف تمیز قرار دهید برای گرم نگه داشتن آنها

نکات و نکات دستور العمل برتر

  • برای صرفه جویی در زمان / تلاش: از تاکوهای پوسته سخت ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
  • مطمئن شوید که نخود خشک است: در غیر این صورت، روغن داغ ممکن است پاشیده شود و ترد نخواهند شد (اگر این همان چیزی است که می خواهید).
  • برای سیب زمینی ترد: بعد از پختن سیب زمینی ها، اجازه دهید چند دقیقه در قابلمه دم بکشد تا بیرون آن خشک شود، سپس با روغن و ادویه ها بریزید و سرخ کنید تا ترد شوند (آنها را زیاد هم نزنید تا پوسته شکل بگیرد).
  • چاشنی را تنظیم کنید: ما همه چیز را ساده نگه داشته ایم، اما طعم/ادویه بیشتری را با پودر پیاز یا سیر، پاپریکا دودی، پونه کوهی و/یا فلفل یا پودر کاین اضافه کنید.
  • بهترین استفاده را از زمان ببرید: این دستور فقط 20 دقیقه طول می کشد اگر از زمان خود نهایت استفاده را ببرید. در حالی که فر از قبل گرم می شود، مواد مختلف (آبکش، ،د شده و غیره) را آماده کنید، سپس شروع به پختن سیب زمینی و نخود در حین پخت تورتیلا و غیره کنید.

سوالات متداول

آیا می تو،د کنسرو نخود را بپزید؟

کنسرو نخود از نظر فنی از قبل پخته شده است، اما می تو،د به راحتی آنها را در دستور العمل ها گرم کرده و بپزید. فقط مراقب باشید زیاد پخته نشوند وگرنه ،اب می شوند.

برای پروتئین گیاهی چه چیزی می تو،د در تاکو قرار دهید؟

وقتی هنوز پروتئین زیادی می‌خواهیم، ​​دوست داریم از پرکننده‌های تاکوی وگان مانند توفو، تمپه، نخود، لوبیا و عدس استفاده کنیم.

چگونه می توانم از نخود و سیب زمینی استفاده کنم؟

می‌تو،د از باقیمانده‌ها به روش‌های مختلفی استفاده کنید: آن‌ها را به سالاد پاستا، کاسه سالاد، بسته‌بندی، غلات و موارد دیگر اضافه کنید.

آیا می توانم آنها را با تورتیلاهای نرم سرو کنم؟

ما عاشق بافت ترد فوق العاده ای هستیم که با تاکوهای پوسته سخت سرو می شود. با این حال، آنها همچنین طعم لذیذی با تورتیلاهای ذرت معمولی یا تورتیلاهای آرد نرم دارند.

سه تاکو سیب زمینی و نخود کامل روی یک سطح سفید

چه چیز دیگری می توانم به تاکوی نخود اضافه کنم؟

  • قارچ: برای طعم، بافت و لطافت بیشتر در کنار نخود، مقداری قارچ سرخ شده یا تفت داده شده اضافه کنید.
  • سبزیجات دیگر: می تو،د از سبزیجات زیادی در این تاکوهای لوبیا گاربانزو استفاده کنید. ی،ی کدو سبز، فلفل دلمه ای، بادمجان و غیره.
  • پیکو د گالو: یا یکی دیگر از سالساهای تازه بر پایه گوجه فرنگی یا حتی گوجه فرنگی ،د شده.
  • اسلاو: برای ترد و تازگی بیشتر در تاکوهای خیاب، وگان.
  • آووکادو: گواکامول ورقه ای یا خامه ای.
  • لوبیا سرخ شده: برای استفاده، به جای یا در کنار گواکامول، به ،وان اسپری خامه ای (به علاوه پروتئین بیشتر)!
  • برش های جالاپینو: برای افزودن حرارت به دستور تاکوی نخود.
  • گشنیز تازه: یا جعفری تازه برای تزئین.
  • خامه ترش وگان: یا سس خامه ای دیگر.
  • پنیر وگان: پنیر رنده شده وگان در تاکوی سیب زمینی نخود طعم عالی دارد.
  • ترشی پیاز قرمز: برای طعم شیرین و تند و یک رنگ اضافه.

رویه های مورد علاقه ما برای ،یب در این تاکوهای لوبیا گاربانزو شامل گواکامول (که به خوبی با نخود جفت می شود)، پیکو د گالو و خامه ترش وگان است.

آماده سازی، ذخیره سازی و گرم ، مجدد

پس از مونتاژ، از تاکوها به سرعت لذت ببرید تا از خیس شدن آنها جلوگیری کنید. باقیمانده مواد پرکننده (از جمله نخود، سیب زمینی یا سبزیجات سالاد) در یخچال در ظروف دربسته جداگانه نگهداری می شود. سبزیجات را به مدت 3-4 روز و نخود را تا یک هفته نگهداری کنید.

توصیه می کنیم نخودها را در تابه ای با کمی روغن گرم کنید تا کمی بافت ترد آن ها بازگردد. سیب زمینی را نیز می توان در تابه سرخ کرد یا در مایکروویو گرم کرد.

توصیه های خدمت

از این تاکوهای نخود به تنهایی لذت ببرید یا با غذاهای جانبی مانند:

دستور العمل های بیشتر نخود وگان

همچنین ممکن است از مرور لیست 23 دستور العمل خوشمزه نخود وگان لذت ببرید!

ع، ها توسط آلفونسو رویا

سه تاکو سیب زمینی و نخود کامل روی یک سطح سفید

تاکو سیب زمینی و نخود

ساحل مرجی

این تاکوهای سیب زمینی و نخود با سبزیجات تازه، یک وعده غذایی فوق العاده ساده، دلپذیر و خوشمزه شب هفته است که فقط در 20 دقیقه آماده می شود!

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان کل 35 دقیقه

دوره شام نهار

غذا مکزیکی

خدمات 2 وعده های غذایی

کا،ی 514 کیلو کا،ی

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاهای خود را با اسپری یا برس زدن روغن پخت و پز با حرارت بالا در دو طرف آماده کنید. وقتی فر گرم شد، تورتیلاها را با خیال راحت روی دو میله قرار دهید تا روی میله ها تا شوند. 8-10 دقیقه بپزید. از اجاق بیرون آورید وکنار بگذارید.

  • سیب زمینی های مکعبی را با کمی نمک در یک قابلمه متوسط ​​بریزید و با آب سرد بپوش،د و بگذارید بجوشد. 8-10 دقیقه روی متوسط ​​رو به بالا حرارت دهید تا نرم شود. نمک یا فلفل را به مزه اضافه کنید.

  • نخودها را در یک ماهیتابه کوچک یا متوسط ​​قرار دهید (روغن با حرارت بالا اختیاری است). زیره را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زم، که پخته شود بپزید.

  • تاکوهای خود را جمع آوری کنید! سیب زمینی، نخود، گوجه فرنگی و کاهو را در تورتیلا بچینید. یک تکه لیمو را روی هر تاکو فشار دهید. اگر سس تند دوست دارید، سس تند را روی تاکو بریزید.

لطفا توجه داشته باشید که از روغن با حرارت بالا استفاده کنید.

  • برای صرفه جویی در زمان / تلاش: از تاکوهای پوسته سخت ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
  • مطمئن شوید که نخود خشک است: در غیر این صورت، روغن داغ ممکن است پاشیده شود و ترد نخواهند شد (اگر این همان چیزی است که می خواهید).
  • برای سیب زمینی ترد: بعد از پختن سیب زمینی ها، اجازه دهید چند دقیقه در قابلمه دم بکشد تا بیرون آن خشک شود، سپس با روغن و ادویه ها بریزید و سرخ کنید تا ترد شوند (آنها را زیاد هم نزنید تا پوسته شکل بگیرد).

کا،ی: 514کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 96gپروتئین: 19gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 4gسدیم: 233میلی گرمپتاسیم: 1255میلی گرمفیبر: 16gقند: 13gویتامین A: 850IUویتامین سی: 31میلی گرمکلسیم: 122میلی گرماهن: 6میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com سعی در ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای دارد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول، نام تجاری ،یداری شده و سایر روش های غیر قابل پیش بینی تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال هیچ گونه ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.


منبع: https://plantbasedonabudget.com/،ato-chickpea-tacos/