دسته‌ها
اخبار

بهترین سالاد آروگولا (بدون گلوتن!) متناسب با غذا


این یک غذای ساده و خوشمزه است دستور تهیه سالاد روگولا. از آرگولا، میوه های خشک، سبزیجات و میوه درست می شود. این غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی است!

سالاد آروگولا در یک کاسه.

این سالاد آرگولا یک راه عالی برای دریافت دوز روزانه میوه و سبزیجات است. همچنین منبع خوبی از پروتئین و چربی های سالم است. وینگرت با،امیک طعم شیرینی و اسیدی را اضافه می کند که تلخی آروگولا را متعادل می کند. این سالاد برای یک ناهار یا شام سبک عالی است.

آرگولا چیست؟

آرگولا نوعی سبز فلفلی و برگ‌دار است که اغلب در سالاد استفاده می‌شود. طعم کمی تلخی دارد که می توان آن را با میوه های شیرین، آجیل های شور و پنیر خامه ای متعادل کرد. این دستور تهیه سالاد آروگولا یک راه عالی برای لذت بردن از طعم آرگولا بدون تلخی است.

چرا با آرگولا آشپزی کنیم؟

  • آروگولا شگفت انگیزترین طعم تند را دارد! برخلاف سایر سبزی ها، نیازی به افزودن مقدار زیادی سس یا طعم به این سبزی ها ندارید، زیرا طعم بسیار زیادی را ارائه می دهند.
  • آروگولا مملو از کلسیم، پتاسیم و ویتامین است!
  • پرورش آرگولا در باغ شخصی شما بسیار آسان است! رشد آن آسان است و هنگامی که آن را کوتاه کردید، بارها و بارها رشد می کند. بنابراین شما در تمام تابستان آروگولا دارید!
  • آرگولا نه تنها در سالاد عالی است، بلکه می تو،د پستو درست کنید، آن را به املت اضافه کنید و حتی آن را در پاستا بریزید!
آرگولا در ظرف

آنچه برای این سالاد آرگولا نیاز دارید

آرگولای تازه

این یک سالاد روگولا است، مردم. از آرگولا استفاده کنید! با این حال، اگر آرگولا ندارید و می خواهید یک سالاد خوشمزه درست کنید، کلم پیچ ماساژ داده شده یا سبزی های بهاری با مقداری سبزی ریز همه گزینه های خوبی هستند!

آجیل + دانه ها

کرانچ در سالاد بسیار مهم است! آجیل و دانه ها بافت کمی به هر سالادی می دهند و خوردن آن ها را سرگرم کننده تر می کند! آجیل ها و دانه ها نه تنها بافتی را اضافه می کنند، بلکه دارای مواد مغذی هستند و فیبر، پروتئین، امگا 3 و موارد دیگر را اضافه می کنند!

ما از آجیل کاج در این سالاد روگولا استفاده می کنیم، اما می تو،د هر یک از مغزها یا دانه های زیر را به ،وان جایگزین اضافه کنید!

  • بادام خلال شده
  • دانه های آفتابگردان
  • دانه های کنجد
  • پسته
  • گردو
  • گردوی آمریکایی

پنیر

وقتی صحبت از سالاد آرگولا می شود، کمی پنیر ضروری است! پنیر طعمی خامه ای، ترش و حتی آجیلی به همه سالادها اضافه می کند! ما در این سالاد از پنیر بز استفاده کردیم، اما از هر یک از گزینه های پنیر زیر استفاده کنید.

  • فتا پاشیده
  • کوتجیا
  • پنیر پارمزان تراشیده شده
  • پنیر چدار به مکعب های کوچک بریده شده است

خشک + میوه تازه

میوه های خشک و میوه های تازه افزودنی های عالی به سالاد آرگولا هستند! آنها به هر لقمه کمی شیرینی می دهند تا طعم های نمکی و خاکی را که با هر سالادی می آید متعادل کند!

ما از زغال اخته تازه و گی، خشک در این سالاد استفاده کردیم، اما تغییر میوه در این سالاد بر اساس این فصل جالب است!

  • توت ها
  • سیب
  • کشمش
  • آلبالو خشکه
  • زردآلو خشک

سبزیجات

اگرچه پایه این سالاد یک سبزی (روگولا) است، من فکر می کنم مهم است که به هر سالاد سبزیجات بیشتری اضافه کنید!

مخصوصا سبزیجاتی که می تو،د به اندازه لقمه ،د کنید. من صادقانه معتقدم که اطمینان از دریافت تقریباً همه مواد در هر لقمه، سالاد را بسیار بهتر می کند!

سیر قرمز ،د شده و گوجه گی،ی را نصف کردیم به این سالاد اضافه کردیم.

سس آسان سالاد روگولا

نکته زیبا در مورد تهیه سالاد در خانه این است که شما می تو،د انتخاب کنید که چه چیزی را در آن قرار دهید! سس یک راه عالی برای درست ، هر سالادی است!

ما از وینگرت با،امیک معمولی خود برای این سالاد آروگولا استفاده کردیم، اما اگر این مورد شما نیست، هر یک از دستور العمل های سس ما این کار را انجام می دهد! در زیر سه سس دیگر وجود دارد که در این سالاد استفاده می کنیم!

تمام مواد لازم برای سالاد روگولا در بشقاب

نکات مهم برای بهترین سالاد آروگولا

  • از آرگولای تازه استفاده کنید. آروگولا زم، بهتر است که تازه باشد. به دنبال آروگولا باشید که سبز تیره و دارای عطر فلفلی است.
  • سالاد را زیاد نپوش،د. آروگولا سبز لطیفی است و اگر بیش از حد لباس پوشیده شود به راحتی پژمرده می شود. از یک دست سبک برای پانسمان استفاده کنید و در صورت نیاز مقدار بیشتری اضافه کنید.
  • تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید. این سالاد آرگولا یک بوم خالی عالی است. میوه ها، آجیل و پنیر مورد علاقه خود را اضافه کنید تا سالادی من، برای ذائقه شما ایجاد کنید.

سوالات متداول

سالاد روگولا ک،یک چیست؟

یک سالاد روگولای ک،یک از آرگولا، پارمزان تازه تراشیده شده، وینگرت لیمویی ساده و (گاهی) آجیل کاج برشته شده تشکیل شده است! اگر احساس می کنید یک سالاد ساده دارید، نمی تو،د با یک سالاد روگولای ک،یک اشتباه کنید.

چه چیزی با آرگولا خوب است؟

از آنجایی که آروگولا کمی طعم تندتری دارد، توصیه می کنیم آرگولا را با مواد شیرین تر مانند میوه های خشک و سس های روشن و سبک سالاد ،یب کنید.

با سالاد روگولا چی سرو کنم؟

هر پروتئین کبابی، پخته شده یا سرخ شده با سالاد آروگولا بسیار خوب است. ما گوشت مرغ لیمویی یون، یا نبات ماهی سالمون را توصیه می کنیم.

سالاد آروگولا در یک کاسه.

با روگولا به جز سالاد چه می توان کرد؟

کارهای زیادی وجود دارد که می تو،د با آرگولا انجام دهید! در اینجا برخی از روش های مورد علاقه ما برای خوردن آرگولا در صورتی که آن را در سالاد نداریم، آورده شده است.

  • آرگولا را در پاستا بریزید: آروگولا طعم فوق العاده ای به هر پاستا اضافه می کند! دوست داریم ماکارونی درست کنیم و بعد آرگولای تازه را درست در آ، داخل پاستا می چینیم. این شگفت انگیز است! این ماکارونی خامه ای مارچوبه یا این ماکارونی خوشمزه BLT را ببینید. هر دو دستور غذا حاوی آرگولا هستند!
  • آرگولا را به صبحانه خود اضافه کنید: آرگولا را همیشه به یک تخم مرغ یا املت اضافه می کنیم! می تو،د این ساندویچ صبحانه خوشمزه را نیز درست کنید. این یک صبحانه در FFF است!
  • پستو یا تبولی روگولا درست کنید: برخی از مردم تنها از آروگولا مانند سایر گیاهان تازه استفاده می کنند زیرا طعم فلفلی دارد. این باعث می شود آن را به یک ماده ایده آل برای افزودن به پستو یا تابولی تبدیل کنید! ما در این دستور ماهی سالمون مدیترانه ای یک پستوی خوشمزه آروگولا درست کردیم و به این تابولی کینوا آرگولا اضافه کردیم!
سالاد آروگولا در یک کاسه کوچک
یک کاسه سالاد سالم

بهترین دستور پخت سالاد آرگولا

این دستور غذای آرگولا ،یبی عالی از آرگولای فلفلی، زغال اخته تازه، پنیر بز تند و گوجه فرنگی شیرین است که همگی با یک وینگرت با،امیک ساده و خوش طعم پوشیده شده اند.

آمادگی:20 دقایق

پختن:5 دقایق

جمع:25 دقایق

،اصر

  • 3 قاشق غذاخوری سرکه با،امیک*
  • 1/4 فنجان آجیل کاج
  • 2.5 اونس آرگولا
  • 1/2 پیاز قرمز متوسط ،د شده
  • 1/2 فنجان زغال اخته تازه
  • 12 اونس گوجه گی،ی
  • 1/3 فنجان آلبالو خشکه
  • 1/3 فنجان پنیر بز ،د می شود

دستورالعمل ها

  • با تهیه این وینگرت با،امیک شروع کنید و سپس کنار بگذارید. گزینه ای برای استفاده از هر وینگرتی که در دست دارید، اما ما عاشق با،امیک خانگی خود هستیم.
  • سپس، در یک تابه کوچک، آجیل کاج را روی حرارت متوسط ​​به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود، برشته کنید. مراقب باشید، آجیل کاج می تواند خیلی سریع از قهوه ای به سوخته تبدیل شود، بنابراین مراقب آنها باشید. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • آرگولا، پیاز قرمز، زغال اخته، گوجه فرنگی، گی،، پنیر بز و مغز کاج را در یک کاسه بزرگ بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

  • در نهایت، سس را هر بار یک قاشق غذاخوری روی سالاد بریزید. اضافه ، یک قاشق غذاخوری سس را ادامه دهید تا سالاد به اندازه دلخواه سس شود.**

نکات و نکات

  • اگر کل وینگرت با،امیک خانگی ما را درست کنید، سس باقی مانده برای شما باقی خواهد ماند! ماندگاری آن در یخچال تا 7 روز!
  • اگر بلافاصله سرو نمی‌کنید، تا زمان سرو از چاشنی سالاد خودداری کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 173کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 21g پروتئین: 4g چربی: 9g فیبر: 3g قند: 14g


منبع: https://fitfoodiefinds.com/the-best-arugula-salad/