دسته‌ها
اخبار

ادویه مرغ همه منظوره (خیلی راحت!)


چاشنی مرغ

آیا به دنبال یک 5 ستاره هستید؟ چاشنی برای مرغ? پیداش کردی! این همه منظوره طعم دار چاشنی مرغ می توان از آن برای چاشنی سینه ها، پاها، ران ها، مرغ های کامل و موارد دیگر استفاده کرد!

همه ادویه ها یا گیاهان مختلف خشک شده در یک بشقاب.

چاشنی خوش طعم برای مرغ

آیا می خواهید بفهمید که مرغ خود را با چه طعمی مزه دار کنید؟ می تو،د یکی از آن چاشنی های مرغ از قبل مخلوط شده را در فروشگاه مواد غذایی ب،ید یا می تو،د این چاشنی مرغ خانگی را درست کنید!

این به طور جدی لذت بخش ترین چاشنی برای مرغ است. شیرین، خوش طعم و در عین حال کمی دودی است. این خوشمزه است که روی سینه مرغ سرخ شده و در دستور پخت مرغ و برنج خانگی ما استفاده می شود. شما همچنین می تو،د از آن برای طعم دادن به تمام برش های مرغ استفاده کنید.

چرا چاشنی خانگی درست کنیم؟

ما دوست داریم برای بیشتر چیزها چاشنی های خانگی خودمان درست کنیم! مالش گوشت خوک، چاشنی فاهیتا و چاشنی چیلی خانگی ما از موارد مورد علاقه ما هستند. دستور العمل های چاشنی خانگی بهترین هستند زیرا:

کنترل نمک: شما می تو،د کنترل کنید که چه مقدار نمک در مخلوط ادویه های خود می ریزید! هنگامی که شما مخلوط های ،یداری شده در فروشگاه را ،یداری می کنید، به داشتن نمک زیاد و گاهی اوقات حتی پرکننده ختم می شوند!

حرارت: کنترل سطح ادویه و شیرینی مخلوط ادویه ها بسیار مفید است! شما می تو،د آن را برای خودتان بسازید!

ساخت پیش رو: هنگامی که ،یبی را که دوست دارید پیدا کردید، می تو،د یک دسته دوتایی یا سه گانه درست کنید و آن را در دست داشته باشید!

ادویه های همه منظوره را روی سینه مرغ بپاشید.

مواد لازم برای چاشنی مرغ

این چاشنی مرغ با گیاهان خشک و ادویه‌هایی که احتمالاً از قبل در دسترس دارید درست می‌شود. در اینجا همه چیزهایی که نیاز دارید وجود دارد.

  • پودر سیر
  • پودر فلفل قرمز
  • زیره
  • آویشن خشک
  • ،دل آسیاب شده
  • ریحان خشک شده
  • فلفل آسیاب شده
  • تکه های فلفل قرمز
  • نمک دریا
  • فلفل قرمز
  • شکر قهوهای

چگونه مرغ را مزه دار کنیم

آیا نمی د،د چگونه مرغ را مزه دار کنید؟ آن چنان آسان. نکته شماره 1 ما این است که مطمئن شوید مرغ خود را کم مزه نکنید. هیچ چیز بدتر از مرغ بدون طعم نیست. به علاوه، این چاشنی بیش از حد شور نیست، بنابراین شما واقعاً نمی تو،د بیش از حد آن را چاشنی کنید.

  1. مرغ خود را با دستمال کاغذی خشک کنید.
  2. سپس، ادویه را روی همه طرف مرغ خود بپاشید و به آرامی آن را به گوشت ،ید.
  3. اجازه دهید حدود 15 دقیقه بماند تا طعم مطلوبی داشته باشد.

انواع مرغ که می تو،د مزه دار کنید

از این چاشنی مرغ می تو،د از هر برش مرغی استفاده کنید. از پاها تا ران ها تا بال ها. شما نمی تو،د اشتباه کنید.

جوجه خود را مزه دار کردید، حالا چه؟

بعد از اینکه تصمیم گرفتید از چه قطعه مرغی استفاده کنید، گزینه های زیادی نیز برای آن دارید چگونه شما مرغ چاشنی خود را بپزید تمام روش هایی که می تو،د مرغ خود را بعد از مزه دار ، آن بپزید، بررسی کنید!

چاشنی مرغ همه منظوره در یک شیشه کوچک.

نسبت چاشنی به مرغ

یک قانون سرانگشتی خوب این است 1 قاشق غذاخوری چاشنی به ازای هر 1 پوند مرغ. به طور معمول 1 پوند سینه مرغ حدود 3 سینه مرغ تولید می کند، بنابراین می تو،د از 1 قاشق چایخوری در هر سینه استفاده کنید.

ماندگاری یک ادویه خانگی چقدر است؟

این چاشنی مرغ خانگی در صورتی که در یک ظرف دربسته در مک، خنک و تاریک نگهداری شود حدود 3 ماه دوام خواهد داشت.

شیشه های ادویه جات

شیشه

کوزه های ادویه

ادویه های خانگی خود را با این مجموعه ظرف ادویه شیشه ای خالی سازماندهی کنید!

هم اکنون ،یداری کنید!

ذخیره سازی

این چاشنی را در ظرف دربسته مانند شیشه تا 3 ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

سینه مرغ پخته شده را روی تخته برش مزه دار کنید.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/best-chicken-seasoning-recipe/