
بروزرسانی: 23 خرداد 1404
کوکی های زنجبیلی بلغور جو دوسر - وگان با بودجه
من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
این راحت است بیسکویت جو زنجبیلی در داخل نرم و جویدنی، با لبه های ترد، و پر از ادویه های گرم و م، برای یک غذای خوشمزه تعطیلات!


چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت
آیا عاشق کوکی های جو دوسر نرم و جویدنی هستید (مثل این کوکی های شکلاتی با بلغور جو دوسر وگان؟ از شیرینی های زنجبیلی گرم سیر نمی شوید؟ اگر پاسخ به هر دو مثبت است، چرا آنها را به شکلی نرم، غلیظ، جویدنی، آرامش بخش و راحت ،یب نکنید. شیرینی زنجبیلی فوق العاده رضایت بخش به علاوه، بدون تخم مرغ و لبنیات است - و هیچ ، نمی تواند این را بگوید.
درست مانند نان زنجبیلی معمولی، این شیرینی های زنجبیلی بلغور جو دوسر حاوی ،یبی قوی از ادویه ها، شکر قهوه ای و م، ،بنده هستند. با این حال، پایه جو دوسر آن را بسیار نرم و بسیار جویدنی در وسط، با لبه های ترد، برای یک کیک جو دوسر فوق العاده راحت با پیچ و تاب پاییز و زمستان می کند. از همه مهمتر، خمیر به راحتی درست می شود و می توان آن را از قبل آماده کرد - من، برای کریسمس و فصل تعطیلات!
همچنین می تو،د از این شیرینی های م، کدو تنبل، شیرینی های زنجبیلی وگان ما، یا کوکی های شیرینی زنجبیلی وگان نرم ما لذت ببرید.
اجزاء
برای لیست کامل مواد، جایگزین ها و مقادیر به کارت دستور غذا مراجعه کنید.


افزونه های اختیاری
- طعم پرتقال (برای روشنایی کمی یک قاشق غذاخوری اضافه کنید)
- زنجبیل کریستالیزه (برای لقمه های جویدنی و زینتی ریز ،د شده)
- چیپس شکلات وگان (شیر، شکلات تیره یا سفید بدون لبنیات)
- آجیل/دانه ،د شده (اسند خام یا کمی برشته شده، گردو، تخم کدو تنبل و ...)
- نارگیل رنده شده (برای جویدن بیشتر و طعم گرمسیری چند قاشق غذاخوری اضافه کنید)
- هل (فقط کمی برای افزودن عمق به مخلوط ادویه ها)
- لایه شیشه ای (روکش ادویه و،ل یا کدو تنبل - برای چکاندن یا غوطه ور ،)
- شکلات سفید وگان (برای پاشیدن روی این کوکی های جو دوسر شیرینی زنجبیلی وگان)
طرز تهیه بیسکویت جو زنجبیلی
مرحله 1: ابتدا پودر کتان ریز آسیاب شده را با آب گرم در ظرفی مخلوط کنید و کنار بگذارید تا غلیظ شود.
مرحله 2: در همین حال، در یک کاسه متوسط، همه مواد خشک (آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر، زنجبیل و ادویه کدو حلوایی) را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، از همزن دستی (یا همزن ایستاده) کره گیاهی و شکر قهوه ای را بزنید تا سبک و پفکی شود. بقیه مواد خیس (عصاره و،ل، م، و تخم کتان) را اضافه کنید و با سرعت بالا به مدت یک دقیقه مخلوط کنید.
مرحله 3: مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا کمی مخلوط شوند. سپس جو دوسر را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند، مراقب باشید زیاد هم نزنید. سپس فر را با دمای 375 درجه فارنهایت/190 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوش،د.
مرحله 4: پس از گرم شدن از قبل، 2 قاشق غذاخوری از خمیر را روی تابه بریزید و بین آنها فاصله 2 اینچی بگذارید و به آرامی آنها را صاف کنید. کوکی های جو زنجبیلی را به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید تا زم، که لبه های طلایی با مرکز کمی نرم و نیم پز شوند. شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه روی سینی فر بگذارید و سپس آن ها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. در صورت تمایل، کوکی های شیرینی زنجبیلی جو دوسر فراست. لذت ببرید!
سوالات متداول
در حالی که ادویه کدو تنبل بسیار شبیه است، در مقایسه با نان زنجبیلی که حاوی زنجبیل است، بیشتر شبیه دارچین است. به همین دلیل، من PS را با زنجبیل آسیاب شده اضافه می کنم. از طرف دیگر، مخلوط ادویه را با 1 1/2 قاشق چایخوری ادویه شیرینی زنجبیلی جایگزین کنید.
بله، اما بافت کوکی ها نرم تر و کمتر جویدنی خواهد شد. همچنین در صورت تمایل می تو،د با آسیاب ، جو برای چند ث،ه به جایی در این بین بروید.
م، بلک استرپ تند تر و تلخ تر است، بنابراین اگر می خواهید از آن به ،وان جایگزین استفاده کنید، احتمالاً توصیه می کنم فقط از نصف مقدار آن (یا حتی کمتر) استفاده کنید. با این حال، این زیری نیست که من امتحان کردم.
مطمئنا - فقط از جو بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید و آرد را با مخلوط آرد GF جایگزین کنید، مانند آسیاب قرمز باب یا کینگ آرتور. ممکن است به آرد اضافی نیاز داشته باشید، بنابراین در صورت ،وم مقدار آن را تنظیم کنید.
نکات دستور غذا برای حرفه ای ها
- آرد را به درستی اندازه بگیرید: برای جلوگیری از کلوچه های جو دوسر غلیظ نان \u200b\u200bزنجبیلی. آن را در کیسه اش پهن کنید، سپس آن را در یک پیمانه قرار دهید، سپس آن را با چاقو صاف کنید.
- خمیر را زیاد مخلوط نکنید: فقط مخلوط کنید تا کاملا ،یب شوند. در غیر این صورت ممکن است روی برآمدگی و بافت کوکی ها تأثیر بگذارد.
- در پخت شیرینی زنجبیلی زیاده روی نکنید: طبیعی است که مرکز آن در خارج از فر نرم و پخته به نظر برسد.
- بقیه روی پله هاست: پس از پخت، کوکی های نان زنجبیلی بلغور جو وگان را به مدت 10 دقیقه روی سینی داغ بگذارید تا حرارت باقیمانده پخت و پز مرکز کوکی را به پایان برساند و بافت کاملاً نرم و جویدنی پیدا کند.


دستورالعمل های ذخیره سازی
حرکت رو به جلو: خمیر کوکی زنجبیلی را می تو،د تا دو روز قبل آماده کنید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. سپس آن را به دمای اتاق برس،د تا ادامه یابد.
شما می تو،د خمیر کوکی وگان را فریز کنید با شکل دادن به کوکی ها، آنها را با فلاش فریز کنید، سپس آنها را تا 3 ماه به Ziplock/Stasher منتقل کنید. با چند دقیقه اضافی از یخ زده بپزید.
محل: باقی مانده کوکی های بلغور جو دوسر ساده یا یخ زده را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 3 روز یا تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید (چند دقیقه قبل از خوردن آن ها را از یخچال خارج کنید).
فریز کنید: این کوکی های بلغور جو دوسر وگان را روی یک سینی فریز کنید تا سفت شوند و آن ها را به مدت 3 ماه به زیپلاک/استاشر منتقل کنید. یک شب در یخچال یا به سرعت در مایکروویو آب کنید.


در یک کاسه کوچک، پودر کتان را با آب گرم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک آرد، شکر گرانول، جوش شیرین، بکینگ پودر، پودر زنجبیل و ادویه کدو حلوایی را مخلوط کنید. کنار بگذارید.
با استفاده از همزن دستی، در یک کاسه بزرگ، کره گیاهی را با شکر قهوه ای مخلوط کنید. آنقدر بزنید تا سبک و پفی شود. سپس م،، عصاره و،ل و مخلوط کتان را اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه با حرارت زیاد مخلوط کنید.
در همان کاسه مخلوط آرد را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد کمی با هم ،یب شوند. جو دوسر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد خشک مرطوب و خوب ،یب شوند، اما زیاد مخلوط نکنید. تا زم، که فر گرم شد آن را کنار بگذارید.
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.
- 2 قاشق غذاخوری از خمیر را بردارید، به شکل یک توپ سبک در بیاورید، سپس آن را با فاصله حدود 2 اینچ روی ورقه پخت قرار دهید و آن را به آرامی فشار دهید تا صاف شود.
به مدت 8 تا 12 دقیقه یا تا زم، که دور تا دور کوکی ها طلایی شده و وسط آن کمی نپخته شود بپزید.
- از فر خارج می کنیم و به مدت 10 دقیقه روی سینی فر می گذاریم تا خودش را بگیرد. با قاشق به احتیاط روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود. گرم یا در دمای اتاق لذت ببرید.
- خمیر را زیاد مخلوط نکنید: فقط مخلوط کنید تا کاملا ،یب شود. در غیر این صورت ممکن است روی برآمدگی و بافت کوکی ها تأثیر بگذارد.
- در پخت شیرینی زنجبیلی زیاده روی نکنید: طبیعی است که مرکز آن در خارج از فر نرم و پخته به نظر برسد.
- بقیه روی پله هاست: پس از پخت، کوکی های نان زنجبیلی بلغور جو وگان را به مدت 10 دقیقه روی سینی داغ بگذارید تا حرارت باقیمانده پخت و پز مرکز کوکی را به پایان برساند و بافت کاملاً نرم و جویدنی پیدا کند.
کا،ی: 211Kcalکربوهیدرات ها: 32gپروتئین: 3gچربی: 8gچربی اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی های تک غیر اشباع: 4gچربی های ترانس: 1gسدیم: 118میلی گرمپتاسیم: 145میلی گرمفیبر: 2gشکر: 17gویتامین A: 0.3IUویتامین C: 0.03میلی گرمکلسیم: 32میلی گرمآهن: 1میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
،ت: صبحانه و دسر
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: فر
رژیم غذایی: سبزی
منبع: https://plantbasedonabudget.com/،bread-oatmeal-cookies/