دسته‌ها
اخبار

کوکی‌های آرد بادام (بدون گلوتن!)


کلاژ تصویری از کوکی ها
بشقاب کوکی های نان کوتاه با کپی روی تصویر
کلاژ تصویر کوکی های آرد بادام

اینها را اضافه کنید کلوچه های آرد بادام به منوی جلسه بعدی شما! این کوکی‌ها کره‌ای هستند، بدون گلوتن هستند و به راحتی در کمترین زمان آماده می‌شوند.

کوکی های آرد بادام در بشقاب.

بهترین شیرینی های آرد بادام

به دنبال شیرینی های خوشمزه آرد بادام در این فصل پخت تعطیلات هستید؟ این کوکی‌های آرد بادام بسیار آسان درست می‌شوند و شرط می‌بندم همه مواد مورد نیاز را در خانه دارید، هیچ چیز جالبی نیست!

چرا این کوکی ها را دوست خواهید داشت

  • می تو،د کوکی های شیرینی کوتاه خوشمزه درست کنید که بدون گلوتن و خوشمزه هستند!
  • بدون ریختن خمیر کوکی یا نیاز به برش کوکی. فقط به مقداری پ،تیک و یک چاقوی تیز نیاز دارید.
  • می تو،د این شیرینی ها را هر طور که می خواهید تزئین کنید. آنها را در شکلات آغشته کنید، اسپرینک، اضافه کنید یا آجیل ،د شده را اضافه کنید!

مهم نیست که در این زمان از سال تعطیلات را جشن می گیرید یا نه، فصل پخت و پز و دنج بودن است. ما در این فصل تعطیلات دستور العمل های شیرینی بسیار خوشمزه ای مانند این کوکی های کاکائویی داغ و دستور العمل سالم باکی برای تعطیلات تهیه کرده ایم. شما فقط نمی تو،د اشتباه کنید!

مواد در یک کاسه.

تمام مواد مورد نیاز شما

هر آنچه برای این کوکی ها نیاز دارید در حال حاضر در انبار یا یخچال شما موجود است! در اینجا همه چیزهایی که نیاز دارید وجود دارد.

  • آرد بادام
  • کره
  • شربت افرا
  • عصاره بادام
  • نمک
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل
  • پاشیدن یا آجیل
کوکی های آرد بادام که در پ،تیک پیچیده شده اند.
کوکی های آرد بادام ورقه شده.

طرز تهیه شیرینی آرد بادام

مطمئن شوید که تمام راه را به سمت کارت دستور غذا رفته تا لیست کامل مواد و دستور پخت نوشته شده را دریافت کنید.

  1. همه مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید تا ،یب شوند.
  2. کنده نان کوتاه خود را در یک تکه پ،تیک بغلت،د و آن را حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3. در حالی که چوب نان کوتاه شما در یخچال است، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با اسپری روغن نارگیل اسپری کنید یا روی آن را با کاغذ روغنی بپوش،د.
  4. کنده نان کوتاه خود را از یخچال خارج کرده و به ضخامت 1/4 برش دهید. این کار را تا زم، تکرار کنید که کل سیاهه را برش دهید.
  5. کوکی ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید و به مدت 12-14 دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
  6. دور کوکی ها را هر طور که دوست دارید تزئین کنید. دستورالعمل های زیر را ببینید!

شیرینی های شکری در مقابل شیرینی های شیرین

درست ، این کوکی‌های آرد بادام بسیار ساده است. بسیاری از مردم این سوال را می پرسند: تفاوت بین کلوچه های شکری و کلوچه ها چیست؟ کلوچه های شکری (مانند شیرینی های بدون گلوتن کریسمس ما) معمولاً کمی شیرین تر هستند.

کوکی‌های نان کمی غلیظ‌تر و خشک‌تر هستند و وقتی به شیرینی‌های شیرین فکر می‌کنم، به عصاره بادام فکر می‌کنم.

سوال در مورد کوکی آرد بادام

آیا می توانم به جای آرد معمولی برای شیرینی از آرد بادام استفاده کنم؟

توصیه می کنیم فقط از آرد بادام برای دستورهایی که نیاز به آرد بادام دارند استفاده کنید! آرد بادام جایگزین خوبی برای آرد معمولی نیست.

آیا می تو،د چیپس های شکلاتی را به این خمیر کوکی اضافه کنید؟

بله، می تو،د به این خمیر کوکی کوکی های شکلاتی اضافه کنید! قبل از اینکه کلوچه های آرد بادام را به شکل کنده درست کنید، چیپس های شکلات را اضافه کنید.

آیا این کوکی ها را فریز می کنید؟

دو روش مختلف برای فریز ، این کوکی ها وجود دارد! می تو،د خمیر را فریز کنید هنگامی که به یک سیاهه چوبی تبدیل می شود. فقط مطمئن شوید که کنده خمیر کوکی را محکم در پ،تیک پیچیده و سپس در فویل حلبی قرار دهید.

می تو،د بعد از پختن کوکی ها را فریز کنید. قبل از گذاشتن کوکی ها در ظرف در بسته و در فریزر بگذارید کاملا خنک شوند.

کوکی ها روی یک قفسه خنک کننده با آبپاش.

نکات حرفه ای برای کوکی های آرد بادام

ما با استفاده از آرد بادام و عصاره بادام در این کلوچه های نان کوتاه چون می خواستیم برای همه قابل دسترس باشد! حتی اگر از مقدار کمی گلوتن در رژیم غذایی خود لذت می برید، با خوردن این کوکی های آرد بادام لذیذ آن را از دست نخواهید داد.

بگذارید خمیر خودش را بگیرد

نکته کلیدی در تهیه این کوکی ها این است که به خمیر زمان کافی بدهید تا در یخچال بماند. هنگامی که آنها را به صورت گرد برش دادید و آنها را پختید، وظیفه بسیار مهمی دارید که تصمیم بگیرید چگونه آنها را تزئین کنید.

مانند یک قهرمان تزئین کنید

ما به دلایل واضح به سراغ اسپرینکل های قرمز و سبز رفتیم. با این حال، مقداری بادام خلال شده هم ریختیم چون زیبا هستند. با خیال راحت این کوکی ها و شکلات های خوشمزه را غوطه ور کنید و بگذارید به همان اندازه خوشمزه باشند!

دستورالعمل های ذخیره سازی

کوکی ها را در یک ظرف دربسته با یک تکه کاغذ روغنی در بین لایه ها بچینید. تا 3-5 روز در جای خنک و تاریک نگهداری شود.

دستورالعمل فریزر

کوکی ها هم با تزئین و هم بدون تزئین به خوبی یخ می زنند

کوکی ها را در یک کیسه فریزر با یک تکه کاغذ روغنی در بین لایه ها قرار دهید. سپس تا 3 ماه فریز کنید.

کوکی های آرد بادام روی هم.

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

دستور العمل های کوکی سالم

دستورالعمل ها

  • ابتدا همه مواد را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و مخلوط کنید. وقتی مواد با هم ،یب شدند، با دستان خود خمیر را به شکل کنده ای (به قطر حدود 1.5 اینچ) در آورید.

  • چوب نان کوتاه خود را در یک تکه پ،تیک بغلت،د و حداقل 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • در حالی که چوب نان کوتاه شما در یخچال است، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با اسپری روغن نارگیل اسپری کنید یا با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • چوب نان کوتاه خود را از یخچال خارج کرده و به ضخامت 1/4 برش دهید. این کار را تکرار کنید تا زم، که کل سیاهه را برش دهید.

  • کوکی ها را روی ورقه پخت قرار دهید و به مدت 12-14 دقیقه بپزید.

  • از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

  • چیپس های شکلات و روغن نارگیل را در یک کاسه کوچک بریزید و در مایکروویو یا یک دیگ دوبل ذوب کنید.

  • در مرحله بعد، نیمی از یک کلوچه را در شکلات ذوب شده فرو کنید. اجازه دهید شکلات از کوکی چکه کند و سپس شکلات ذوب شده را با اسپرینکل، آجیل یا هر چیزی که ترجیح می دهید بپاشید! آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام کوکی ها از بین بروند.

  • بگذارید کاملا خنک شود. سرو کنید یا در فریزر نگهداری کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 162کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 14g پروتئین: 2g چربی: 12g فیبر: 2g قند: 10g

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds




منبع: https://fitfoodiefinds.com/s،rtbread-almond-flour-cookies/