کلم برو،ل کبابی از داخل کاملا پخته شده و از بیرون کمی زغال شده بیرون می آید. ناگفته نماند که این دستور پخت سرشار از با،امیک و ادویه جات است.
بهترین کلم برو،ل کبابی
هیچ چیز بهتر از تابستان در مینیاپولیس وجود ندارد! ما زمستان های طول، داریم که تا زم، که 7 ماه در سرمای سرد بگذر،د لذت بخش است. ما یک بهار کوتاه داریم و سپس BAM، 80 درجه است و مردم با لباس شنا در حال قدم زدن هستند.
کباب ، چیزی است که ما در Fit Foodie Finds به شدت به آن علاقه داریم و وقتی ،ت به کباب ، سبزیجات می رسد، همه ما به آن علاقه داریم! کلم برو،ل کبابی باید یکی از سبزیجات مورد علاقه ما برای کباب ، باشد، زیرا از بیرون ترد و در داخل کاملا پخته شده است.
این دستور پخت کلم برو،ل کبابی در فویل از ابتدا جامد بوده و یکی از محبوب ترین دستور العمل های کباب ، ما در Fit Foodie Finds است. به خواندن ادامه دهید تا یاد بگیرید چگونه کلم برو،ل کاملاً پخته شده را روی گریل تهیه کنید.
آنچه شما نیاز دارید (مواد اولیه ساده)
- کلم برو،ل تازه
- روغن زیتون
- سرکه بازامیک
- حبه های سیر
- پودر سیر
- نمک و فلفل
افزودنیهای اختیاری: سایر ادویههایی که به مخلوط اضافه میشوند بسیار خوشمزه هستند شامل پودر پیاز، ،دل خشک، پاپریکا دودی یا پونه کوهی است.
نکته شماره 1: فقط از کلم برو،ل تازه استفاده کنید
ما در اینجا در مورد کلم برو،ل منجمد صحبت نمی کنیم. من افراد زیادی را می شناسم که از کلم برو،ل متنفرند زیرا در آن بزرگ شده اند منجمد کلم برو،ل اگر به جوانه های یخ زده برو،ل علاقه دارید، قدرت بیشتری برای شما خواهد داشت. با این حال، آن چیزها از برگ های خیس در یک روز پاییزی ترد پس از بارندگی، خیس تر هستند. آیا مرا حس می کنی؟
این دستور غذا فقط با کلم برو،ل تازه و چاق استفاده می شود. به شما قول می دهم طعم و بافت آن بسیار بهتر خواهد بود. خیلی لطیف در داخل.
نکات بیشتر در مورد نحوه گریل ، کلم برو،ل
- کلم برو،ل را بشویید: حتماً کلم برو،ل خود را بشویید تا هرگونه ،یفی یا باقیمانده آن پاک شود.
- آنها را خشک کنید: کلم برو،ل را خشک کنید تا رطوبت آن از بین برود. این کار را انجام می دهیم تا در حین کباب ، کباب نشوند.
- گریل با حرارت متوسط رو به بالا: کلم برو،ل را با حرارت متوسط/بالا – حدود 400 درجه فارنهایت تا 450 درجه فارنهایت گریل کنید. همچنین، مهم است که یک گریل داغ داشته باشید، پس حتما آن را از قبل گرم کنید!
- فصل من،: ما عاشق پختن کلم برو،ل با با،امیک، روغن زیتون و سیر هستیم. با خیال راحت ،یب ادویه مورد علاقه خود را به کلم برو،ل خود اضافه کنید.
- کاملا بپزید: آنها را بیشتر از آنچه فکر می کنید بپزید! داخل آن بیشتر طول می کشد و برگ های بیرونی زیبا و ترد می شوند.
اکنون، برو،ل را به لیست مواد غذایی اضافه کنید و این هفته به آنها فرصت دهید! #برو،ل برای زندگی
سوالات متداول
آیا قبل از پختن باید کلم برو،ل را خیس کنید؟
نیازی به خیس ، کلم برو،ل قبل از کباب ، نیست.
چرا کلم برو،ل من ترد نمی شود؟
حتماً کلم برو،ل خود را با حرارت متوسط رو به بالا بپزید تا بیرون آن خوب و ترد شود و داخل آن نرم و لطیف شود.
چگونه تلخی کلم برو،ل را از بین ببرم؟
مطمئن شوید که انتهای کلم برو،ل خود را برش داده و آن را با ادویه جات مزه دار کنید تا طعم تلخ آن از بین برود.
چرا از فویل قلع برای کلم برو،ل روی گریل استفاده کنیم؟
قایق فویل قلع در این دستور غذا کلیدی است! این کار برو،ل شما را از ریزش توری گریل دور نگه می دارد و به آنها اجازه می دهد در حین پخت و پز ترد شوند.
به سادگی لبه های تکه فویل حلبی خود را تا کنید، اساساً یک لبه در 4 طرف ایجاد کنید. این کار برو،ل و روغن با،امیک و زیتون شما را با خیال راحت در داخل قایق فویل حلبی و دور از شعله گریل نگه می دارد.
اشاره کوتاه: با خیال راحت از الف استفاده کنید سبد کبابی به جای یک قایق فویل حلبی اگر آن را دارید!
ایده خدمت!
کلم برو،ل کبابی خود را با نم نم نم نم با،امیک کهنه شده و کمی پنیر پارمزان پر کنید تا یکی از عالی ترین غذاهای تابست، که تا به حال خورده اید.
دستورالعمل فر
یک ورقه پخت را با فویل حلبی بپوش،د و سپس کلم برو،ل و ادویه ها را اضافه کنید. روی روغن زیتون بریزید و بریزید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه تفت دهید. در اینجا کلم های برو،ل را در فر ما بررسی کنید.
ذخیره سازی
بهترین راه برای نگهداری کلم برو،ل کبابی در یک ظرف دربسته در یخچال است. اطمینان حاصل کنید که فویل قلع را دور بریزید و فقط کلم برو،ل را در ظرف قرار دهید. من همچنین آنها را در یک کیسه پ،تیکی به اندازه گالن ذخیره کرده ام!
برای گرم ، مجدد: به سادگی برو،ل را روی یک بشقاب مایکروویو قرار دهید و به مدت 60 تا 90 ث،ه در مایکروویو قرار دهید. از طرف دیگر، می تو،د دوباره روی اجاق گاز گرم کنید.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/grilled-brussels-sprouts/