تمام جزییات معماری رستوران چلچراغ از سبک و سیاق قدیمی الهام گرفتهشده است. دیوارهای کاهگلی و نام رستوران که با کاشیهای فیروزهای بر این دیوارها خودنمایی میکنند، بخشی از زیبایی رستوران است. غذای چلچراغ نیز یکی از بهترینها در بین تمام رستورانهای شهرکرد است.
- در این کافه میتوانید انواع دمنوشهای گیاهی و سنتی را سفارش دهید.
- هر چقدر گوشت نازک تر باشد، بهتر پخته شده و ظاهر آن نیز زیباتر است.
- توله نوعی گیاه با برگهای نسبتا پهن است که در پاییز و زمستان در بیشتر مناطق خوزستان می روید.
- بهترین حالت و خوشمزه ترین آن این است که این غذا روی منقل آماده شود.
- دقت کنید در هنگام اضافه کردن آب لیمو، 1 الی 2 قاشق سوپ خوری بیشتر اضافه نکنید تا طعم قالب در کباب به سمت ترشی نرود.
پوست به را نیز کنده و به اندازه پره های پرتقال ورقه ورقه می بریم. گوشت را نیز به شکل ورقه های نازک( تقریبا به طول و عرض دو بند انگشت) تکه تکه می کنیم. اکنون یک قابلمه تقریبا بزرگ روی اجاق می گذاریم و دو قاشق روغن کف آن می ریزیم و نخست دو ردیف پیاز حلقه شده قرار میدهیم.
کبابی گلپایگانی
در ادامه زعفران دم کرده، روغن مایع، سس سویا، ماسک چکیده و فلفل و نمک را به طرف حاوی گوشت و مرغ اضافه می کنیم. سپس ظرف را چند ساعت کنار بگذارید، تا گوشت مرغ و گوساله به خوبی مزه دار شود. چزنک رغو نوعی نوع نان روغنی و از محبوبترین غذاهای محلی لری است.
هر سیخ کباب کوبیده – سیخ 80 گرم0 (
در ادامه اجازه می دهیم تا کباب ها سرخ شوند و از انواع سبزیجات علاوه بر گوجه فرنگی می توانید کنار کباب بختیاری استفاده کنید ( مثل قارچ کبابی، فلفل کبابی یا حتی سیب زمینی سرخ شده ) و با پلو این کباب خوش طعم را نوش جان کنید. برای تهیه این غذای لری، ترخینه را در آب خیس میدهند تا نرم شود و آن را با آب روی دیگ میگذارند و حبوبات را اضافه میکنند تا خوب بپزد. پیاز داغ و ادویههای لازم را به آن اضافه میکنند و اجازه میدهند آش خوب جا بیفتد.
سپس برگه ها را در ظرفی دیگر به همراه مقداری آب روی حرارت می گذارند تا پخته شود. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، سبزی و دوغ را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید تا آش کاملاً جا بیافتد. پیاز را در تابه ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر و زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. آرد برنج را با یک پیمانه از مایه آش رقیق کنید، سپس آن را همراه نیمی از مخلوط پیاز داغ، مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه آش بیافزایید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر بماند تا آش کاملاً بپزد. آش دوغ را در ظرف مورد نظر ریخته، بقیه پیازداغ و سیرداغ را روی آن بریزید و با نعناع داغ تزیین و سرو کنید.
اگر میخواهید به جایی بروید که سلیقههای سنتی و سلیقههای مدرن با یکدیگر به صلح برسند، پیشنهاد ما به شما رستوران کی تو است. در این رستوران هم غذاهای سنتی و انواع خورشهای ایرانی سرو میشوند و هم غذاهایی مانند ساندویچهای مختلف و پاستا. رستوران کی تو، یکی از متنوعترین منوها را بین رستورانهای شهرکرد دارد. محیط این رستوران برای جمعهای خانوادگی و یا سپریکردن عصرانه همراه با دوستان، بسیار مناسب است. در ابتدای پخت باید آتش کباب تند باشد تا روی گوشت کمی برشته شود.