این خامه ای، کمی شیرین و تند کاری نارگیل دستور غذا از کاری که چند سال پیش در طول سفرمان به تایلند خوردم الهام گرفته شده است. این نسخه با موادی که به راحتی پیدا می شوند ساخته شده است، با طعم غنی تایلندی بسته بندی شده است، دارای بافت ،ی دوست داشتنی است و همچنین گیاهخوار است!

چرا این دستور غذایی آسان کاری را دوست خواهید داشت؟
- طعم های گرم و پررنگ. غذاهای تایلندی پیچیده و معطر هستند، با نت های شیرین، تند و تند از موادی مانند فلفل قرمز، مرکبات، سیر و سس ماهی یا سس سویا. از Shrimp Pad Thai گرفته تا Panang Curry، ما آن را دوست داریم!
- سریع + تک گلدان. این یک غذای 30 دقیقه ای است و اگر برنج را تخفیف دهید، غذای یک دیگ هم هست. ی،ی زمان کمتری برای شستن ظروف و زمان بیشتری برای خوردن بهترین کاری نارگیل تا کنون!
- مواد لازم انباری. مواد تشکیل دهنده در این دستور غذا ساده و آسان است، مهم نیست که در کجا زندگی می کنید! خمیر کاری قرمز تایلندی (که به طور گسترده در فروشگاه های مواد غذایی در سراسر ایالات متحده موجود است)، یک قوطی نخود، شیر نارگیل کنسرو شده و یک کیسه سبزیجات یخ زده را در دسترس داشته باشید، و می تو،د این دستور غذا (یا ماسامان کاری!) را در هر زمان تهیه کنید. .
- تند. سس یکی از بهترین ،مت های کاری است. شیر نارگیل خامه ای گرما را رام می کند و سس کاری را روی برنج قهوه ای یا با نان آغشته می کند.
- سالم. این کاری نارگیل گیاهی مملو از سبزیجات، پروتئین گیاهی است و حتی بدون لبنیات است (پس بله، گیاهخوار است!).
- سازگار. نخود در دست نیست؟ از توفو کاری من یادداشت بردارید و توفو مکعبی یا سرخ کن هوا را عوض کنید. سبزیجات را در اینجا با هر چیزی که در کشوی تردتان است عوض کنید.

بررسی 5 ستاره
من این کار را چندین بار انجام دادهام و اکنون در چرخش منظم من است. واقعاً آسان، خوشمزه، سالم و سریع.»
– جن –
طرز تهیه کاری نارگیل
در تایلند، بیشتر کاریهای نارگیل که امتحان کردیم با مرغ درست میشدند (مانند کاری مرغ تایلندی)، اما برای اینکه این دستور پخت سریعتر باشد، با استفاده از نخود آن را به کاری سبزیجات تایلندی تبدیل کردم.
مواد تشکیل دهنده
- نخود. طعم ملایم نخود به خوبی با ادویههای پررنگتر در سس کاری آسان ،یب میشود، و بافت جویدنی دلپذیر آنها تضاد خوبی با خامهای سس دارد.
- خمیر کاری قرمز. ستاره نمایش که طعم و مزه را به هر لقمه ای از این کاری گیاهی سالم با نخود می دهد. هوس تنوع؟ خمیر کاری سبز را بردارید و از آن برای کاری سبز استفاده کنید!
نکته!
توجه داشته باشید که هر خمیر کاری از نظر طعم و حرارت کمی متفاوت است (برخی تند هستند و برخی دیگر ملایم تر هستند.) برای پیدا ، غذای مورد نظر کمی وقت بگذارید خمیر کاری قرمز مورد علاقه.
- شیر نارگیل و شکر نارگیل. این غذا را با مرغوبیت نارگیل دم کنید و آن را غنی، خامه ای و کمی شیرین کنید.
- من بید هستم. برای طعم قدیمی اومامی.
- سرکه برنج. ظرف را متعادل می کند و مقداری اسیدیته حیاتی به آن می بخشد.
- سبزیجات. من از فلفل دلمهای، پیاز، هویج و نخود استفاده کردم که همه آنها را در کاسههای کاری نارگیل خود در تایلند پیدا کردم.
- زنجبیل + سیر. یک دوتایی ضروری از ادویه های پویا که به این دستور غذا زیپ بیشتری می بخشد.
- برنج یا کینوا. برای خدمت. برنج قهوهای (من عاشق درست ، برنج قهوهای در دیگ فوری هستم) یا کینوآ پخته از موارد مورد علاقه من برای اضافه ، مقداری فیبر گیاهی حجیم و اضافی به این دستور پخت برای سیر ، بیشتر آن هستند. می تو،د از برنج سفید نیز استفاده کنید.

جهت

- تفت دهید. من دوست دارم از روغن نارگیل استفاده کنم اما روغن کانولا یا روغن آووکادو نیز موثر هستند.

- آروماتیک ها را اضافه کنید. سیر، زنجبیل و خمیر کاری روی حرارت با طعم شکوفا می شوند.

- سبزیجات را اضافه کنید. به راحتی با سبزیجات انتخابی خود بازی کنید.

- شیر نارگیل و نخود را اضافه کنید. همه را با هم هم بزنید.
- بجوش،د. در 10-15 دقیقه، کاری شما غلیظ می شود.

- مواد تکمیل کننده را اضافه کنید. سس سویا و سرکه برنج، به علاوه نخود فرنگی منجمد در صورت تمایل (آنها بلافاصله آب می شوند).

- خدمت. روی برنج یا کینوآ، تزئین شده با گشنیز تازه، یا از کاری هندی قرض بگیرید و با نان خانگی آغشته کنید. لذت ببرید!
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره ،. باقیمانده غذا را به مدت 3 تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
- برای گرم ،. در تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید تا دم بکشد. همچنین می تو،د تا زم، که گرم شود، در یک ظرف درپوش مخصوص مایکروویو قرار دهید.
- یخ زدن. من انجماد را توصیه نمی کنم، زیرا سس های انجمادی با پایه های شیر نارگیل بهترین شانس را نداشته ام.

- فر هلندی. (این یکی برجسته است این یکی دیگر از گزینه های عالی و اقتصادی تر است.)
- قابلمه فوری. من برنج قهوه ای را در من می پزم قابلمه فوری، و هر بار عالی است. (البته می تو،د برنج را در یک قابلمه معمولی هم بپزید!)
خوشحال کننده است که بدانم اگرچه ممکن است نتوانم به این زودی به چیانگ مای برگردم تا یک فیل را حمام کنم، حداقل می توانم این تجربه را از طریق این دستور غذای کاری نارگیل وگان آسان تجربه کنم.
نکات و ترفندهای دستور غذا
- از سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید. به راحتی می تو،د سبزیجات مختلف را متن، با ذائقه خود و آنچه در یخچالتان است جایگزین کنید – گل کلم، کلم بروکلی، غلاف نخود، بوک چوی، سیب زمینی شیرین، بادمجان.. همه اینها یک بازی منصفانه است! به خاطر داشته باشید که زمان پخت ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد زیرا برخی از سبزیجات سریعتر یا طول، تر از آنچه برای دستور اصلی انتخاب شده اند پخته می شوند.
- روی چند ماده تایلندی سرمایه گذاری کنید. واقعاً شگفتانگیز است که وقتی سس ماهی، یک شیشه کاری قرمز و یک قوطی شیر نارگیل میخورید، چند دستور غذای دیگر میتو،د درست کنید. این دستور العمل های الهام گرفته از آسیایی را برای ایده های بیشتر ببینید و آنها را به سبد ،ید خود اضافه کنید!
- مزه، مزه، مزه. از تنظیم سس مطابق با ذائقه خود نترسید. سس سویا اضافی (برای شوری بیشتر)، شکر نارگیل (برای شیرینی بیشتر) یا فلفل قرمز (برای حرارت بیشتر) اضافه کنید. این دستور پخت برای پالت های مختلف همه کاره است.
- 1 قاشق سوپخوری روغن نارگیل یا روغن زیتون فوق بکر یا روغن هسته انگور را جایگزین کنید
- 1 متوسط پیاز زرد برشهای نازک
- 4 میخک ها سیر چرخ کرده
- 2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ،د شده یا در یک پیمانه، 2 تا 3 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- 3 قاشق غذاخوری خمیر کاری قرمز تایلندی به علاوه 2 قاشق چایخوری
- 1/4 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
- 6 کوچک/متوسط هویج پوست کنده و به ضخامت 1/4 اینچ برش داده شده (حدود 2 فنجان)
- 2 بزرگ فلفل دلمه ای قرمز هسته دار و برش خورده
- 2 قوطی ها شیر نارگیل سبک (قوطی های 14 اونسی)
- 2-4 قاشق چای خوری شکر نارگیل شکر قهوه ای یا شکر توربینادو
- 1 می توان نخود کم سدیم (15 اونس)، شسته و تخلیه شده است
- 2 قاشق غذاخوری من بید هستم به علاوه 2 قاشق چایخوری، یا تمبرهندی برای تهیه دستور بدون گلوتن
- 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
- 1 فنجان نخود فرنگی منجمد
- گشنیز تازه ،د شده برای خدمت
- آماده شده برنج قهوه ای یا کوینو برای خدمت
-
یک قابلمه بزرگ مانند فر هلندی را روی متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، روغن نارگیل و پیاز را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
-
سیر و زنجبیل را اضافه کنید و بگذارید 30 ث،ه بپزد، سپس رب کاری قرمز و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند و اجازه دهید 1 دقیقه دیگر بپزد. هویج و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا با ادویه ها و کاری آغشته شود.
-
شیر نارگیل، 2 قاشق چایخوری شکر و نخود را با هم مخلوط کنید، سپس روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه به پختن (بدون درپوش) ادامه دهید تا کمی غلیظ شود و سبزیجات ترد شوند.
-
سس سویا و سرکه برنج را هم بزنید. بچشید و به دلخواه سس سویا (برای شوری بیشتر)، شکر (برای شیرینی بیشتر) یا فلفل قرمز (برای حرارت بیشتر) اضافه کنید. نخودفرنگی را هم بزنید و بگذارید 3 دقیقه دیگر بپزد. به صورت گرم روی برنج یا کینوآ سرو کنید و با گشنیز تازه تزیین کنید.
- برای ذخیره ،: باقیمانده غذا را در ظرف دربسته به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
- برای گرم ،: در تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید تا دم بکشد. همچنین میتو،د تا زم، که گرم شود، در یک ظرف درپوش مخصوص مایکروویو قرار دهید از طریق.
- یخ زدن: من انجماد را توصیه نمیکنم، زیرا سسهای انجمادی که پایه شیر نارگیل دارند بهترین شانس را نداشتهام.
خدمت: 1(از 4)، با 1/2 فنجان برنج قهوه ای آماده شدهکا،ی: 519کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 68gپروتئین: 13gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 17gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 1gپتاسیم: 785میلی گرمفیبر: 13gقند: 12gویتامین A: 15362IUویتامین سی: 127میلی گرمکلسیم: 114میلی گرماهن: 4میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.
ثبت نام من
سوالات متداول
آره! برای ،، که محدودیت های غذایی دارند، این دستور کاری وگان را می توان به راحتی بدون گلوتن تهیه کرد. شما باید سس سویا را با تاماری بدون گلوتن تعویض کنید و همچنین باید بر،ب تمام مواد دیگر را بررسی کنید تا مطمئن شوید آنهایی را انتخاب میکنید که فاقد گلوتن هستند و در یک مرکز تایید شده بدون گلوتن تولید میشوند.
در حالی که من به دلایل زیادی میزان دقیق سدیم دستور العمل های خود را مح،ه نمی کنم، دستور العمل های کاری معمولاً برای ،، که سعی در تماشای سدیم آنها دارند بهترین نیستند. هم سس سویا و هم خمیر کاری قرمز حاوی مقدار زیادی سدیم هستند. با این حال، دستور العملهای خمیر کاری خانگی زیادی وجود دارد که به شما کمک میکند تا حدی که میخواهید سطح سدیم را کنترل کنید. برخی از مارک ها انواع کم سدیم این مواد را نیز ارائه می دهند.
در حالی که غذاهای هندی و تایلندی هر دو دارای کاری هستند که شامل شیر نارگیل است، این دستور کاری کاری نارگیل بیشتر یادآور غذاهایی است که در تایلند یا رستوران های تایلندی در سراسر جهان پیدا می کنید.
دستور العمل های مرتبط
این دستور العمل های دیگر با الهام از آسیا را از دست ندهید:
منبع: https://www.wellplated.com/coconut-curry/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D