من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
نارگیل الهام گرفته از هند را به مدت 40 دقیقه بپزید کاری بادمجان با هوموس آرامشبخش، آرامشبخش، فوقالعاده رضایتبخش و بهطور طبیعی بدون گوشت و لبنیات – سرشار از طعم است و تهیه آن آسان است!
چرا این دستور کاری بادمجان را دوست خواهید داشت
وقتی بادمجان به درستی پخته شود، خامه ای می شود و در دهان ذوب می شود و طعم های اطراف خود را به خود جذب می کند – من، برای تهیه خورش های ساده بادمجان خوشمزه، لاز،ا بادمجان گیاهی، پنه آلا نورما، و این دستور فوق العاده – خامه ای کاری بادمجان (همچنین به ،وان کاری بادمجان نیز شناخته می شود).
در این دستور پخت بادمجان، برشهای بادمجان تفت داده میشوند تا زم، که کاراملی شوند، کمی زغالی و نرم شوند، سپس به سس گوجهفرنگی شیرین و شور و قابل تنظیم با ادویه و سس شیر نارگیل کاری اضافه میشوند. وقتی با فیبر و پروتئین گیاهی موجود در نخود ،یب شوند، خوشمزه، مغذی و بسیار رضایت بخش هستند.
بهتر از همه، برخلاف دستور العملهای سنتی کاری هندی، این نسخه با خمیر یا پودر کاری و مواد کمهزینه و کمهزینه برای یک غذای پر طعم و بدون گوشت که برای آ، هفتههای شلوغ و زم، که هوس استراحت دارید، آسان میشود. . این غذا آماده است و فریزر نیز من، است.
یادداشت های مواد تشکیل دهنده
برای لیست کامل مواد، جایگزین ها و مقادیر به کارت دستور غذا مراجعه کنید.
به دنبال بادمجان باشید نرم و براق با پوست بدون چروک، و سنگین برای اندازه اش.
تغییرات دستور غذا
- ادویه جات دیگر: با ادویه هایی مانند زیره، پاپریکا، زردچوبه و/یا گشنیز آسیاب شده عمق بیشتری به آن اضافه کنید. با ،ج ، شروع کنید و به طعم آن اضافه کنید.
- برگ کاری: 1-3 بار در کاری بجوش،د – قبل از سرو بردارید.
- ادویه های بیشتر: مقداری فلفل چیلی، پودر چیلی/فلفل کاین یا فلفل چیلی ،د شده اضافه کنید.
- شکر: در صورت ،وم، برای متعادل ، اسیدیته در کاری گوجه فرنگی بادمجان.
- سیب زمینی: بادمجان، کاری و سیب زمینی بسیار خوشمزه هستند – از سیب زمینی معمولی یا شیرین استفاده کنید.
- سبزی: این دستور پخت بادمجان را با کدو حلوایی، گل کلم، فلفل دلمه ای، کدو سبز و غیره ،یب کنید.
- کاری تایلندی: از خمیر کاری تایلندی قرمز یا سبز استفاده کنید.
طرز تهیه کاری بادمجان و نخود
مرحله 1: فر را با دمای 450 درجه فارنهایت/230 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجان ها را به صورت ورقه های گرد 2 اینچی برش دهید، سپس آنها را در سینی فر قرار دهید. روغن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، دو طرف بادمجان ها را با قلم مو به طور مساوی ،ید، سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. از فر در میاریم و میذاریم کنار.
مرحله ۲: در حین تفت دادن، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید تا کمی زغال شود.
مرحله 3: خمیر کاری را به مدت 20 ث،ه هم بزنید، سپس شیر نارگیل و نخود را (در صورت استفاده) اضافه کنید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که بادمجان آماده شود بپزید.
مرحله 4: بادمجان ها را به صورت یک لایه (در بسته بندی محکم – از هم زدن آنها در سس) به تابه اضافه کنید.
به صورت اختیاری، برش های بادمجان را به نصف یا ربع برش دهیداگر چنین است، لطفا.
مرحله 5: درب تابه را بپوش،د و بادمجان ها را به مدت 5 دقیقه بجوش،د سپس آن را از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه درب ظرف را بدون مزاحمت بگذارید تا بادمجان طعم ها را به خود بگیرد و پخت کامل شود. در نهایت، بادمجان کاری شده را با تزیین گشنیز و برش های لیمو سرو کنید – لذت ببرید!
آن را بررسی کنید پوشش را بردارید و بادمجان را تست کنید تا آماده شود. اگر بادمجان لطیف و خامه ای بیشتری می خواهید بیشتر بپزید.
سوالات متداول
نه، در واقع به نگه داشتن بادمجان کمک می کند. با این حال، اگر بافت آن را دوست ندارید، پوست آن را جدا کنید.
بله، اما احتمالاً باید این کار را در دو دسته انجام دهید و در تابه سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.
نکات دستور غذا برای حرفه ای ها
- برای طعم عمیق تر: رب کاری/پودر کاری را با مواد معطر تفت دهید تا معطر شود تا طعم ها شکوفا شوند، قبل از اینکه مایع را به تابه اضافه کنید.
- تنظیم بافت: میزان ریز ،د ، بادمجان و/یا له ، بخشی از نخود را برای قوام/بافت متفاوت تغییر دهید.
- نیشگون گرفتن و کشیدن به سلیقه: پس از جوشاندن، بادمجان کاری شده را بچشید و در صورت تمایل رب/پودر کاری بیشتری اضافه کنید.
ارائه پیشنهادات
این کاری بادمجان خامه ای و آرامش بخش را به تنهایی یا در کنار آن میل کنید:
دستورالعمل های ذخیره سازی
باقیمانده غذا را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید به مدت 4-5 روز در یخچال قرار دهید.
همچنین میتو،د کاری بادمجان را از نظر فنی در یک ظرف مخصوص فریزر منجمد کنید تا 3 ماهاگرچه بادمجان وقتی آب شود نرم می شود (یک شب در یخچال).
گرم ، مجدد با استفاده از مایکروویو یا اجاق گاز، در صورت ،وم کمی آب یا شیر گیاهی اضافه کنید تا به حالت خامه ای برگردد.
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید، سپس یک ورقه پخت بزرگ را با یک ورقه سیلی، یا کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.
- بادمجان ها را به صورت یک لایه روی سینی فر قرار دهید.
در یک کاسه کوچک روغن، نمک و فلفل را مخلوط کنید. هر دو طرف بادمجان را به طور یکنواخت با کل مخلوط روغن ،ید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که طلایی و نرم شود، اما نه خیلی نرم، تفت دهید. از فر در میاریم و میذاریم کنار.
در حالی که بادمجان ها در حال کباب شدن هستند، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط در ماهیتابه ای درب دار گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که کمی زغالی شود تفت دهید.
خمیر کاری را اضافه کنید و 20 ث،ه هم بزنید. شیر نارگیل و دانه های گاربانزو (در صورت استفاده) را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که بادمجان آماده بیرون آمدن از فر شود بجوش،د. هر از گاهی هم بزنید تا سس به کف تابه ن،بد.
پس از آماده شدن بادمجان ها، آنها را با احتیاط به صورت جداگانه به تابه منتقل کنید. اگر ماهیتابه بزرگی دارید، سعی کنید آن را در یک لایه صاف قرار دهید. اگر محکم در تابه جا شود اشکالی ندارد. آن را برگرد،د و سعی نکنید آن را کاملاً با سس بپوش،د.
- با درب بپوش،د و به مدت 5 دقیقه بجوش،د. شعله را خاموش کنید و با درب آن به مدت 10 دقیقه بدون مزاحمت بگذارید تا بادمجان طعم آن را گرفته و پخت کامل شود. درب را بردارید و بادمجان را با توجه به ترجیح شخصی خود تست کنید تا پخته شود. برای بادمجان نرم و خامه ای مدت بیشتری بپزید.
- سرو کنید، در صورت تمایل با برش های گشنیز و لیموترش روی برنج تزئین کنید.
- برای طعم عمیق تر: رب کاری/پودر کاری را با مواد معطر تفت دهید تا معطر شود تا طعم ها شکوفا شوند، قبل از اینکه مایع را به تابه اضافه کنید.
- تنظیم بافت: میزان ریز ،د ، بادمجان و/یا له ، بخشی از نخود را برای قوام/بافت متفاوت تغییر دهید.
- نیشگون گرفتن و کشیدن به سلیقه: پس از جوشاندن، بادمجان کاری شده را بچشید و در صورت تمایل رب/پودر کاری بیشتری اضافه کنید.
کا،ی: 610Kcalکربوهیدرات ها: 57gپروتئین: 16gچربی: 40gچربی اشباع شده: 22gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی های تک غیر اشباع: 12gسدیم: 750میلی گرمپتاسیم: 1434میلی گرمفیبر: 18gشکر: 19gویتامین A: 576IUویتامین C: 20میلی گرمکلسیم: 141میلی گرمآهن: 9میلی گرم
سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
،ت: شام
آشپزخانه: هندی
جاده: فر، اجاق گاز
رژیم غذایی: سبزی
منبع: https://plantbasedonabudget.com/quick-eggplant-curry/