
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404
ژامبون پخته با خردل و لعاب شکر قهوه ای
طرز ساخت را بیاموزید گوشت خوک پخته عالی با ،دل را با شکر قهوه ای بپوش،د. یک دستور العمل ساده برای یک غذای اصلی در تعطیلات که خانواده شما دوست خواهد داشت، این دستور پخت ژامبون پخته شده آسان همیشه باعث خوشحالی جمعیت می شود.

وقتی صحبت از غذاهای آسان و من، خانواده می شود، ژامبون پخته همیشه ایده خوبی است. کاملاً پخته و دودی شده، هنگام ،ید ژامبون، تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک لعاب برای طعم بیشتر اضافه کنید. این ژامبون پخته گرم و خوشمزه با دمای اتاق یا سرد، شام آ، هفته، شام یکشنبه یا غذای تعطیلات برای سرو در کریسمس یا عید پاک است.
جدای از رویداد اصلی، بهترین بخش در مورد ژامبون پخته این است که مقدار زیادی باقیمانده برای تبدیل به وعده های غذایی اضافی مانند ژامبون آرام پز و سوپ لوبیا، فنجان های تخم مرغ پخته شده آسان با ژامبون یا تخم مرغ، ساندویچ های صبحانه ژامبون و پنیر وجود دارد.
چرا این ژامبون پخته شده را دوست خواهید داشت
- یک راه نسبتا آسان برای تغذیه یک گروه بزرگ!
- ایده آل برای طیف گسترده ای از من،ت ها، از جمله شام \u200b\u200bکریسمس.
- غذاهای باقیمانده در سایر دستور العمل ها عالی هستند و تا 4 روز در یخچال باقی می مانند. خوب هم یخ می زند!
مواد تشکیل دهنده
- گوشت خوک: گوشت خوک بدون پوست، دودی و پخته شده مورد علاقه من است که معمولاً از استخوان استفاده می شود زیرا طعم بیشتری را اضافه می کند.
- میخک: این مواد معطر تند به گوشت خوک اضافه می کند.
- شکر قهوه ای: طعم غنی و شیرین به ،وان پایه ای برای لعاب.
- ،دل: من دوست دارم از ،دل دیژون استفاده کنم، این طعم را برای متعادل ، شیرینی اضافه می کند.
- لیموناد: اسید ضروری و طراوت روشنی را به لعاب اضافه می کند.
طرز تهیه گوشت خوک پخته با لعاب ،دل شکر قهوه ای

مرحله 1. برای شروع، گوشت را با استفاده از یک چاقوی تیز به قطعات الماس برش دهید و سپس آن را با میخک کامل بکوبید. سپس گوشت خوک را در ماهیتابه به مدت یک ساعت و نیم با دمای 350 درجه بپزید.

مرحله 2. در حالی که گوشت خوک در حال پخت است، شکر قهوه ای، ،دل دیژون و آب لیمو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. با استفاده از قلم مو، لعاب را به طور مساوی روی ژامبون پخش کنید. سپس گوشت خوک را 30 دقیقه دیگر در فر بپزید.

پس از اتمام پخت، مطمئن شوید که گوشت خوک را قبل از برش دادن حداقل 15 دقیقه استراحت دهید. این اجازه می دهد تا آب میوه ها به طور مساوی توزیع شوند. در غیر این صورت شما خطر سرو گوشت خشک و بیش از حد پخته را دارید. اما بعد از آن انتظار کوتاه، می تو،د از ژامبون پخته شده با لعاب ،دل و شکر قهوه ای لذت ببرید!
سوالات متداول
آیا باید در حین پختن گوشت خوک را بپوشانم؟
شما مجبور نیستید این دستور را درست کنید. هنگامی که با تکنیک امتیازدهی استفاده می شود، لعاب باید برای مرطوب نگه داشتن گوشت خوک کار کند. اما من معمولا توصیه می کنم هنگام پخت روی گوشت خوک را بپوش،د.
چقدر طول خواهد کشید؟
هنگامی که در یخچال نگهداری می شود، گوشت خوک پخته شده به مدت 3-4 روز نگهداری می شود. یا می توان آن را به مدت 3-4 ماه در فریزر قرار داد.
ثبت گوشت به چه م،است؟
امتیاز دادن به سادگی به م،ای ب، شکاف ها در بالای گوشت است. در این مورد، امتیازدهی به استفاده از چاقو برای ایجاد نوعی الگوی الماس بر روی سطح گوشت خوک اشاره دارد. در اینجا یک ویدیو عالی برای کمک به شما وجود دارد!
آیا مهم است که از چه نوع گوشت خوکی استفاده کنم؟
از آنجایی که ما در حال افزودن لعاب به گوشت خوک هستیم، ،ید لعاب از قبل مرینیت شده یا طعم دار را توصیه نمی کنم. در غیر این صورت، با خیال راحت از هر چیزی که برای شما راحت تر است استفاده کنید.

مخلفات عالی
بخورید، لایک کنید، به اشتراک بگذارید!
آیا این برش فیله را امتحان کرده اید و آن را دوست داشته اید؟ دفعه بعد که این کار را انجام دادید، ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.
ایده آل برای شکرگزاری، کریسمس، عید پاک، یا فقط به این دلیل که این ژامبون پخته شده با لعاب ،دل شکر قهوه ای مورد توجه تمام خانواده خواهد بود!
چنگال شما منتظر است.
آیا شما من را امتحان کردید
ژامبون پخته با ،دل و لعاب شکر قهوه ای?
، 🌟 امتیاز ستاره در نظرات به ما بگویید که چگونه آن را دوست داشتید و آن را به اشتراک بگذارید اینستاگرام، فیس بوک & پینترست.
ما دوست داریم از شما بشنویم! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.

ژامبون پخته با ،دل و لعاب شکر قهوه ای
لیز دلا کروچهاین دستور پخت آسان ژامبون پخته شده با شکر قهوه ای و ،دل دیژون همیشه مورد علاقه خانواده است.
مقدماتی: 15 دقیقه
آشپزی: 2 ساعت 15 دقیقه
کل: 2 ساعت 30 دقیقه
سهام21
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ما کمک می کند تا به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا ادامه دهیم.
این گوشت خوک را می توان گرم، در دمای اتاق یا سرد سرو کرد. غذاهای باقیمانده در سوپ، ساندویچ، سالاد و غیره عالی هستند.
ارسال: 6اونس | کا،ی: 236Kcal | کربوهیدرات ها: 11g | پروتئین: 25g | چربی: 10g | چربی اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی های تک غیر اشباع: 4g | چربی های ترانس: 0g | کلسترول: 95میلی گرم | سدیم: 1543میلی گرم | پتاسیم: 386میلی گرم | فیبر: 0.2g | شکر: 10g | ویتامین A: 3IU | ویتامین C: 31میلی گرم | کلسیم: 19میلی گرم | آهن: 1میلی گرم
منبع: https://thelemonbowl.com/baked-ham-with-brown-sugar-mus،-glaze/