تلاش برای درست ، از ابتدا ممکن است در تعطیلات ارزشمند به نظر برسد، اما این بدان م،ا نیست که نمی تو،د به دنبال راه های آسان برای ساده ، فرآیند پخت و پز باشید. از آهسته پز خود استفاده کنید و این را درست کنید پر ، قابلمه با سیب، زغال اخته و اسپند!
دستور پخت را برای من ایمیل کنید
ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.
هر از چند گاهی، ما بهترینهای Well Plated را برای شما ارسال میکنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید
یک دستور العمل آسان برای پر ، قابلمه
نه تنها قیمه در اجاقهای آهستهپز نسبت به قیمههای سنتی که در فر پخته میشوند کمتر نگهداری میشود (همین را میتوان در مورد پوره سیبزمینی قابلمهای نیز گفت)، یک استدلال قوی وجود دارد که در واقع طعم بهتری دارد.
پرکننده قابلمه در مرکز مرطوب باقی می ماند و سطح بیشتری برای لبه های ترد و طلایی دارد.
به علاوه، برون سپاری قیمه به آرام پز به این م،ی است که فضای بسیار مورد نیاز فر برای سایر تلاش ها در روز شکرگزاری و فراتر از آن آزاد خواهد بود.
و منظور من از “تلاش”، سیب زمینی شیرین و اسپند با لعاب ویسکی، سیب زمینی دلمه ای خانگی، کاسرول سیب زمینی شیرین سالم و کلم برو،ل است.
فکر می کنم ممکن است بخواهید بوقلمون را در فر هم آب بگیرید.
بررسی 5 ستاره
“همه خوشحال شدند، من قطعاً در سال آینده و سال بعد از آن شرکت خواهم کرد.
– شنی –
پرکننده قابلمه – صرفه جویی در فضای فر!
هر وقت ،ی به من گفت که اهمیتی به قیمه شکرگزاری نمیدهد، این یک جمله منفی بود که با فراو، شگفتانگیزی شنیدم، با توجه به اینکه ماده اولیه دستور غذا نیز یکی از محبوبترین غذاها در جهان (نان) است که من را کمی ناراحت میکند. . داخل
همچنین باعث میشود که بخواهم با لحنی که شوک و وحشت را منتقل میکند، بگویم: «چطور میتو، فی، را دوست نداشته باشی؟»
من استعداد درام دارم.
9 بار از 10، هر ،ی که من می بینم که فی، را دوست ندارد، فقط مواد پر شده را امتحان کرده است.
من هیچ مخالفی ندارم که هرازگاهی روی کیفیت صرفه جویی کنم، اما فی، جعبه ای و فی، واقعی از ابتدا نمی توانند متفاوت تر از این باشند.
هر یک از مخلوطهای پرکننده جعبهای که من امتحان کردهام، اساساً حبههای نان سفت، خشک و ریز است که در آب مرغ غوطهور شده، با یک بسته چاشنی خوب ریخته شده و در یکی از این دو حالت از فر بیرون میآیند: کاملا خشک یا بهطور غیر اشتها آور خیس (و شما نمی تو،د پر شدن خیس را تعمیر کنید).
نه ممنون املاک محدود شکم من در روز شکرگزاری بهتر است در جای دیگری تخصیص داده شود.
با این حال، پر ، نان خانگی؟ حالا این یک داستان کاملا متفاوت است!
بالشتک در مقابل لباس
از نظر فنی، روز شکرگزاری پر ، در داخل بوقلمون پخته می شود (از این رو به آن “پر ،” می گویند)، در حالی که … لباس پوشیدن در تابه ای جداگانه بپزید.
- به طور کلی پختن قیمه در داخل پرنده توصیه نمی شود، زیرا بوقلمون قبل از اینکه قیمه به دمای ایمن برای خوردن برسد خشک می شود… و چون اگر خانواده شما مانند خانواده من هستند، مقدار کمی قیمه داخل بوقلمون جا می گیرد. نخواهد رفت تقریباً برای غذا دادن به جمعیت کافی باشد.
- بنابراین، من هستماگر میخواهید فنی شوید، این دستور غذا را باید «چشمانداز قابلمه» نامید نه «پر ، قابلمه». با این حال، این دو اصطلاح کاملاً به جای یکدیگر استفاده می شوند. من با گفتن «پر ،» بزرگ شدم و این عادت ماندگار شد.
طرز تهیه فیل ظروف
زیبایی قیمه های خانگی روش های متفاوت و خوشمزه ای است که می تو،د طعم آن را افزایش دهید.
من دهها فیلینگ مختلف را در طول سالها درست کردهام: پر ، شاه بلوط، فیلینگ برنج وحشی، فیل مافین، و پر ، نان ذرت. من همه آنها را دوست دارم، اما پر ، قابلمه امروزی ،یبی از مواد است که من بارها و بارها به آن باز می گردم.
اجزاء
- نان. نان صنعتگر با کیفیت می تواند تفاوت زیادی در دستور پخت چاشنی خانگی شما ایجاد کند. نان سبوس دار کشور یا نان خمیر مایه بهترین نان برای قیمه است.
- اسپند. من عاشق اضافه ، اسپند به این دستور چاشنی هستم. آنها طعم و طعم آجیلی فوق العاده ای را اضافه می کنند.
نکته جایگزین!
در حالی که اسپند برای پر ، مورد علاقه من است، گردو و بادام نیز خوشمزه هستند.
- کرفس. ترد و تازه.
- گیاهان. مریم گلی و آویشن تازه، رنگ خاکی آرام و لطیفی به آن اضافه می کنند که شبیه طعم ناب پاییز است.
- سیب. برای بافت عالی، سیب ترد مانند گرنی اسمیت، ه، کریسپ، فوجی یا بانوی صورتی را انتخاب کنید.
- زغال اخته خشک شده. من عاشق شیرینی جویدنی هستم که زغال اخته خشک شده را به پر ، اضافه می کند.
ارتقاء دستور غذا
اگر می خواهید قیمه دیگ سیب خود را به مرحله بعدی برس،د، می تو،د آن را با سوسیس (من از سوسیس بوقلمون یا مرغ استفاده می کنم) یا قارچ تفت داده شده را به یک قیمه قابلمه تبدیل کنید.
فقط مطمئن شوید که ظرفیت گلدان خود را زیر نظر داشته باشید. ممکن است لازم باشد مخلوط های دیگر را کمی کاهش دهید تا مطمئن شوید که زیاده روی نکنید.
مسیرها
- مکعب های نان را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 12 دقیقه برشته کنید.
- آجیل را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. به آرام پز منتقل کنید.
- پیاز و کرفس را سرخ کنید.
- سبزی ها را اضافه کنید، سپس مخلوط را در آرام پز بریزید.
- سیب و زغال اخته را هم بزنید. تخم مرغ و آبگوشت را با هم مخلوط کرده و سپس مخلوط را در آرام پز قرار دهید.
- یک حوله را روی اجاق گاز آهسته قرار دهید، سپس با درب آن بپوش،د (پر ، باید پوشانده شود). 3 تا 4 ساعت بجوش،د. روی آن را با جعفری تازه بریزید و لذت ببرید!
نصیحت
توصیه نمیکنم این دستور پخت را زیاد بپزید، زیرا ممکن است قبل از شروع سوختن لبهها کاملاً پخته نشود.
نکات ذخیره سازی
- برای ذخیره سازی. مواد پر شده را در ظرفی دربسته تا 4 روز در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ،. باقیمانده غذا را به آرامی در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. همچنین می تو،د قیمه را در اجاق آهسته با تنظیم “گرم” گرم نگه دارید.
- برای یخ زدن. مواد پر شده را در یک ظرف نگهدارنده هوادار و ایمن تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
از قبل راهنمایی کنید
می تو،د تمام مواد فیلینگ را به صورت جداگانه (نان و آجیل، سبزیجات، مخلوط تخم مرغ و آبگوشت) تهیه کنید و سپس جداگانه نگهداری کنید و نان و مغزها را در دمای محیط و بقیه را در یخچال نگهداری کنید. درست قبل از پخت مخلوط کنید.
چه چیزی را با پر ، قابلمه سرو کنید
علاوه بر بوقلمون، قیمه دیگ و مرغ یا خوک نیز ،یبی خوشمزه هستند. یا این فیلینگ را با غذای اصلی گیاهی سرو کنید.
- آرام پز. چیزی که باید در هر آشپزخانه ای وجود داشته باشد!
- ورق های پخت. در ابتدا خوب و برشته شدن مکعب های نان بسیار مهم است و این ورقه های پخت برای این کار عالی هستند.
- ماهیتابه ن،ب. با این تابه دیگر از باقیمانده مواد غذایی گیر نخواهید کرد.
بهترین چاشنی ظرف غذا با سیب و سبزی! آهسته پز قیمه را گرم نگه می دارد، فر را آزاد می کند و برای جمعیت عالی است.
دستور غذا را برای من ایمیل کنید
ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.
هر از چند گاهی، ما بهترینهای Well Plated را برای شما ارسال میکنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1 قرص نان نان روستایی غلات کامل یا نان خمیر ترش (16 تا 18 اونس نان)، به مکعب های 1 اینچی (حدود 10 فنجان) بریده شده است.
- 1 فنجان اسپند تقریباً ،د شده گردو یا بادام (اسپند مورد علاقه من برای پر ، است)
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 2 پیاز زرد سایز متوسط مکعب ها
- 1 قاشق چای خوری نمک کوشر
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 4 ساقه های بزرگ کرفس مکعب ها
- ¼ فنجان برگ های مریم گلی تازه ریز ،د شده
- 6 شاخه های آویشن کندن برگ ها (ساقه های سخت را دور بریزید)
- 1 سیب ترد مانند ننه اسمیت، ه، کریسپ، فوجی یا بانوی صورتی (من پوست ها را گذاشتم، اما در صورت تمایل می تو،د آنها را پوست بگیرید)، به مکعب های متوسط برش دهید.
- 1 فنجان کرن بری خشک قند کمی دارد
- 2 تخم مرغ بزرگ ضربه جزئی
- 3 فنجان آبگوشت بوقلمون کم سدیم یا آب مرغ
- جعفری تازه اختیاری برای خدمات
-
آرام پز 6 یا 7 لیتری را با اسپری ن،ب به آرامی بپوش،د. قفسه های فر را در یک سوم بالایی و پایینی فر قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. مکعب های نان را به صورت یک لایه روی دو ورقه فر لبه دار بزرگ بچینید.
-
به مدت 12 دقیقه بپزید، سپس مکعب های نان را برگرد،د و آجیل ها را روی آن بپاشید. پخت را ادامه دهید تا آجیل ها برشته و ترد شوند و حبه های نان خشک شوند، 5 تا 8 دقیقه دیگر. آجیل ها را تا آ، با دقت تماشا کنید تا نسوزند. از فر خارج کرده و بلافاصله در آرام پز آماده شده قرار دهید.
-
در همین حین، روغن زیتون و کره را در یک ماهیتابه بزرگ ن،ب روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد و کره آب شد، پیاز و نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه بپزید تا پیازها شروع به نرم شدن کنند. کرفس را اضافه کنید و 5 تا 8 دقیقه دیگر تا زم، که کرفس نرم و پیاز طلایی شود به پخت ادامه دهید.
-
مریم گلی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد. با مکعب های نان به آرام پز اضافه کنید.
-
سیب ها و کرن بری های ،د شده را به آرام پز اضافه کنید، سپس با استفاده از یک قاشق بزرگ، خیلی آرام هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش شوند. در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ ها و آب گوشت را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. روی مخلوط مکعب نان بریزید، سپس به آرامی هم بزنید تا ،یب شود. مخلوط را چند دقیقه بگذارید، سپس دوباره آن را تا کنید تا نان به طور یکنواخت مرطوب شود.
-
یک حوله آشپزخانه تمیز یا دو لایه حوله کاغذی را در بالای اجاق گاز قرار دهید تا از همه طرف آویزان باشد. این به جذب رطوبت کمک می کند. روی آن را بپوش،د، اجازه دهید حوله کاغذی از کنارههای درب آن پایین بیاید و به مدت 3 تا 4 ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا اطراف لبهها کمی ترد شوند و در مرکز قرار بگیرند. در صورت تمایل با جعفری تازه بپاشید. گرم سرو کنید.
- برای حرکت رو به جلو: می تو،د تمام مواد فیلینگ را به صورت جداگانه (نان و آجیل، سبزیجات، مخلوط تخم مرغ و آبگوشت) تهیه کنید و سپس جداگانه نگهداری کنید و نان/آجیل را در دمای اتاق و بقیه را در یخچال نگهداری کنید. درست قبل از پخت مخلوط کنید.
- برای ذخیره سازی: فیلینگ را تا 4 روز در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
- برای گرم ،: باقیمانده غذا را به آرامی در یک ظرف پخت در فر با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. همچنین می تو،د قیمه را در اجاق آهسته با تنظیم “گرم” گرم نگه دارید.
- برای یخ زدن: مواد پر شده را در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه فریز کنید. قبل از گرم ، مجدد اجازه دهید یک شب در یخچال ذوب شود.
- من پختن این دستور غذا را روی حرارت زیاد توصیه نمی کنم، زیرا ممکن است قبل از شروع سوختن لبه ها کاملاً پخته نشود.
ارسال: 1(از 12)، حدود 1 فنجان پرکا،ی: 221Kcalکربوهیدرات ها: 27gپروتئین: 7gچربی: 11gچربی اشباع شده: 2gکلسترول: 34میلی گرمفیبر: 4gشکر: 5g
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی پیدا کنید.
من را ثبت نام کن
طرف های خوشمزه تر شکرگزاری
اگر به دنبال سایر مخلفات تعطیلات هستید، این غذا تنها یکی از بسیاری از غذاهاست طرف های شکرگزاری سالم در سایت من
منبع: https://www.wellplated.com/slow-cooker-stuffing/