دسته‌ها
اخبار

پاستا کدو تنبل کبابی | کوکتوریا

توسط ت،ا شیف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

از این دل،ب و خوشمزه لذت ببرید پاستا کدو تنبل کبابی دستور غذا! تهیه شده با سیر و گیاهان، مطمئناً به یکی از محبوب ترین غذاهای پاییز تبدیل خواهد شد.

پاستا کدو تنبل در یک کاسه

این پاستا کدو تنبل برشته یک جشن واقعی از طعم های پاییزی است! شیرینی کدو تنبل برشته، پایه ای غنی و مخملی ایجاد می کند که به زیبایی پاستا را می پوشاند. قندهای طبیعی با کاراملی شدن در فر غلیظ می شوند و به این غذا عمق لذت بخشی می دهند.

افزودن سیر طعم لذیذی به غذا می بخشد و به غذا گرما و عطر می بخشد. رزماری تازه طعم ها را به سطح جدیدی می برد. وقتی پنیر موزارلا را مخلوط می‌کنید، به بافت خامه‌ای تبدیل می‌شود و آن رشته‌های پنیری غیرقابل مقاومت را ایجاد می‌کند. پارمزان رنده شده روی آن، طعم تند و نمکی به آن اضافه می کند که شیرینی کدو تنبل را متعادل می کند. شما واقعاً نمی خواهید این دستور العمل ساده الهام گرفته از پاییز را از دست بدهید!

فیلم آموزشی برای پاستا کدو حلوایی

اجزای اصلی

  • کدو تنبل. کدو حلوایی شکری یا کدو حلوایی برای این دستور بهترین هستند. این گونه‌ها نه تنها طعم سس ماکارونی کدو تنبل را افزایش می‌دهند، بلکه به رنگ زیبا و بافت خامه‌ای نیز کمک می‌کنند.
  • پاستا. Ditalini یا پوسته های کوچک در اینجا بهترین کار را دارند.
  • پنیر ما در اینجا از ،یب پنیر موزارلا و پارمزان استفاده خواهیم کرد.
  • سیر از یک لامپ سیر کامل استفاده کنید.
  • رزماری. در صورت امکان تازه
  • روغن زیتون یا روغن آووکادو
  • آب سبزیجات. من معمولا از آب و رب سبزیجات استفاده می کنم (پیوند وابسته).
  • ادویه جات ترشی جات پونه کوهی، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه.
مواد لازم برای تهیه پاستا کدو حلواییمواد لازم برای تهیه پاستا کدو حلوایی

طرز تهیه این پاستا کدو حلوایی

1. کدو تنبل کبابی. ،مت بالای پیاز سیر را حدود 1 اینچ از بالا ببرید تا حبه ها در معرض دید قرار گیرند. سیر، کدو حلوایی ،د شده و رزماری را در ظرف مخصوص فر بریزید و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید. به مدت 45-50 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. پس از تفت دادن سیر، آن را سرد کنید، سپس حبه ها را فشار داده و پوست آن را جدا کنید. برگ های رزماری را از ساقه جدا کنید.

تفت دادن کدو تنبلتفت دادن کدو تنبل

2. ماکارونی را بپزید. برگ های سیر، کدو تنبل و رزماری را به یک قابلمه بزرگ قابل اجاق گاز منتقل کنید. پونه کوهی، پاپریکا، فلفل قرمز، آب سبزیجات و پاستا را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پاستا را به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید، گهگاهی هم بزنید یا تا زم، که پاستا آل دنته شود و 80 درصد مایع را جذب کند. در صورت ،وم آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید.

ماکارونی را بپزیدماکارونی را بپزید

3. موزارلا را اضافه کنید. توپک های موزارلا را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به پختن و هم زدن ادامه دهید.

موزارلا را اضافه کنیدموزارلا را اضافه کنید

4. پارمزان را اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را اضافه کنید. بلافاصله با کمی پنیر اضافی سرو کنید.

پارمزان را اضافه کنیدپارمزان را اضافه کنید
پاستا کدو حلوایی روی قاشق چوبیپاستا کدو حلوایی روی قاشق چوبی

افزونه ها و جایگزین ها

  • پاستا کدو حلوایی خامه ای درست کنید. برای طعم بیشتر، کمی خامه یا نیم و نیم به ظرف اضافه کنید.
  • از پنیر بز استفاده کنید. بسته به علاقه خود می تو،د پنیرهای مختلفی را جایگزین کنید. پنیر بز یا پنیر خامه ای اینجا هم خوب است.
  • zing را اضافه کنید. قبل از سرو، کمی آب لیمو اضافه کنید.
  • گیاهان بیشتری اضافه کنید. برگ های مریم گلی تازه، آویشن و ن،اع برای این دستور عالی هستند.
  • آن را گیاهخوار کنید. از پارمزان وگان استفاده کنید و موزارلا را حذف کنید. برای جایگزینی بدون لبنیات، می‌تو،د پنیر را کاملاً حذف کنید. یکی دیگر از گزینه های عالی این است که با کمی خامه نارگیل مخلوط کنید تا بافتی صاف و طعم عالی داشته باشید!
  • از ماکارونی GF استفاده کنید. در اینجا می توان از ماکارونی بدون گلوتن استفاده کرد.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

ماکارونی باقیمانده را به ظرف دربسته منتقل کنید. آن را در یخچال نگهداری کنید. پاستا کدو حلوایی پخته شده معمولاً حدوداً ماندگاری دارد 3 تا 4 روز.

پس از آماده شدن برای خوردن، آنها را دوباره در ماهیتابه روی حرارت ملایم گرم کنید و کمی آب یا آب به آن اضافه کنید تا رقیق شوند. همچنین می تو،د آن را در یک کاسه سرپوشیده در مایکروویو قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید.

چگونه پاستا کدو حلوایی را فریز کنیم

  • بخش برای راحتی، ماکارونی را قبل از انجماد به وعده های کوچکتر ت،یم کنید. این امر باعث می شود که یخ زدایی فقط موارد مورد نیاز را آسان کنید. از یک ظرف دربسته و ایمن برای فریزر یا کیسه فریزر قابل آب بندی مجدد استفاده کنید. اگر از کیسه استفاده می کنید، سعی کنید تا حد امکان هوا را قبل از آب بندی آن خارج کنید.
  • پیوست شده است. فراموش نکنید که تاریخ را روی ظرف یا کیسه بگذارید تا بتو،د مدت زمان نگهداری آن را پیگیری کنید.
  • محل پاستا کدو حلوایی پخته شده را می توان حدوداً منجمد کرد 2 تا 3 ماه برای بهترین کیفیت.

با ماکارونی کدو حلوایی چی سرو کنیم؟

  • پروتئین ها ماکارونی کدو تنبل بو داده را با مقداری پروتئین جفت کنید تا غذای سیرکننده تر و کامل تری داشته باشید، مانند ماهی کاد پخته، فلاندر پر شده با اسفناج، سوفریتای چیپوتل یا سینه مرغ در سس فلفل بوداده.
  • اقتدار غذا را با یک شروع کنید سالاد فتا خیار و گوجه فرنگی، سالاد خیار با طراوت، سالاد فارو مدیترانه ای، یا سالاد کدو سبز کبابی.
  • سوپ از یک کاسه سوپ به ،وان پیش غذا لذت ببرید آب مرغ، سوپ عدس قرمز، و سوپ سبزیجات خامه ای.
  • سبزی برای یک میان وعده سبک، این پاستا را با مقداری سرو کنید فاهیتای گیاهی آسان، قارچ با سیر، یا مارچوبه سریع و آسان روی اجاق گاز.
پاستا کدو حلوایی در ظرفی که با پارمزان و جعفری تزیین شده استپاستا کدو حلوایی در ظرفی که با پارمزان و جعفری تزیین شده است

امیدوارم این پاستا کدو تنبل برشته را امتحان کنید، دوستان!

این دستور غذا به خوبی ماهیت پاییز را به تصویر می کشد و آن را به انتخابی عالی برای یک شام دنج تبدیل می کند. گرم و دنج است و حال و هوای فصلی را به میز شما می آورد. پرتقال کدو تنبل پر جنب و جوش مخلوط با پنیر خامه ای یک غذای خیره کننده را ایجاد می کند که به همان اندازه که برای کام دلپذیر است، برای چشم نیز دلپذیر است.

اگر این دستور را درست کردید، به من بگویید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید یا یک ایمیل ارسال کنید. دستور پخت و اطلاعات تغذیه قابل چاپ در کارت دستور زیر موجود است.

دستور العمل های ماکارونی خوشمزه تر را می تو،د امتحان کنید:

پاستا کدو تنبل کبابی

ت،ا شیف

از این دل،ب و خوشمزه لذت ببرید پاستا کدو تنبل کبابی دستور غذا! تهیه شده با سیر و گیاهان، مطمئناً به یکی از محبوب ترین غذاهای پاییز تبدیل خواهد شد.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت و پز 1 ساعت 5 دقیقه

کل زمان 1 ساعت 20 دقیقه

،ت دوره اصلی

آشپزخانه آمریکایی

سهام 4 سهام

کا،ی 382 Kcal

مواد تشکیل دهنده

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="25359" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="25359" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="25359" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 پوند کدو تنبل، به قطعات متوسط ​​بریده شده است حدود 3 فنجان
  • 1 میانجیگری سر سیر
  • 2 میانجیگری شاخه های رزماری
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریا یا طبق سلیقه
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • 2 فنجان ماکارونی کوچک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ½ قاشق چای خوری مرزنجوش
  • ½ قاشق چای خوری تکه های فلفل قرمز یا طبق سلیقه
  • 3 فنجان آب سبزیجات
  • 4 اونس توپ های موزارلا
  • 2 اونس پنیر پارمزان، رنده شده

جهت ها

  • کدو تنبل کبابی. ،مت بالای پیاز سیر را حدود 1 اینچ از بالا ببرید تا حبه ها در معرض دید قرار گیرند. سیر، کدو حلوایی ،د شده و رزماری را در ظرف مخصوص فر بریزید و با روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید. به مدت 45-50 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. پس از تفت دادن سیر، آن را سرد کنید، سپس حبه ها را فشار داده و پوست آن را جدا کنید. برگ های رزماری را از ساقه جدا کنید.

    1 پوند کدو تنبل، به قطعات متوسط ​​،د شده، 1 سر متوسط ​​سیر، 2 شاخه رزماری متوسط، 3 قاشق غذاخوری. روغن زیتون، 1 قاشق چایخوری. نمک دریا، ½ قاشق چای خوری. فلفل

  • ماکارونی را بپزید. برگ های سیر، کدو تنبل و رزماری را به یک قابلمه بزرگ قابل اجاق گاز منتقل کنید. پونه کوهی، پاپریکا، فلفل قرمز، آب سبزیجات و پاستا را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پاستا را به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید، گاهی اوقات هم بزنید یا تا زم، که پاستا آل دنته شود و 80 درصد مایع آن را جذب کند. در صورت ،وم آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید.

    2 فنجان پاستا کوچک، ½ قاشق چای خوری. فلفل قرمز، ½ قاشق چای خوری. مرزنجوش، ½ قاشق چای خوری. تکه های فلفل قرمز، 3 فنجان آب سبزیجات

  • موزارلا را اضافه کنید. توپک های موزارلا را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به پختن و هم زدن ادامه دهید.

    4 اونس توپ های موزارلا

  • پارمزان را اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را اضافه کنید. بلافاصله با کمی پنیر اضافی سرو کنید.

    2 اونس پنیر پارمزان، رنده شده

تغذیه

کا،ی: 382Kcalکربوهیدرات ها: 34gپروتئین: 16gچربی: 22gچربی اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی های تک غیر اشباع: 9gکلسترول: 20میلی گرمسدیم: 1444میلی گرمپتاسیم: 511میلی گرمفیبر: 2gشکر: 6gویتامین A: 10641IUویتامین C: 10میلی گرمکلسیم: 318میلی گرمآهن: 2میلی گرم

آیا این دستور را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، بی صبرانه منتظر شنیدن نظر شما هستم!

منبع: https://cooktoria.com/roasted-pumpkin-pasta/