دسته‌ها
اخبار

هویج سرخ شده ساده – گیاهخواری با بودجه


من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

اساسی هویج سرخ شده آنها به آرامی با سیر و گیاهان تازه کارامل می شوند. این غذای گیاهی با کاربرد آسان برای شام های خانوادگی، مهم، های شام و تعطیلات عالی است و تنها در 30 دقیقه آماده می شود.

هویج ساده سرخ شده را در بشقاب کامل کنید

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

هر آشپز خانگی به فهرستی از غذاهای ساده و ساده گیاهی برای تکمیل هر وعده غذایی نیاز دارد. هویج که در تمام طول سال در دسترس است، بسیار مقرون به صرفه و همه کاره است، یک انتخاب عالی است. من قبلا هویج شیرین و سرخ شده را به اشتراک گذاشته ام، بنابراین امروز قصد دارم در مورد این دستور ساده و خوشمزه هویج سرخ شده صحبت کنم.

این دستور پخت هویج آسان به شما می آموزد که چگونه هویج را روی اجاق گاز بپزید و فقط در یک قابلمه با استفاده از چند ماده غذایی ارزان قیمت برای آشپزی استفاده کنید. این دستور دو مرحله ای ابتدا هویج ها را آب پز یا بخارپز می کند تا نرم شوند، سپس با کمی روغن و سیر تفت می دهند تا کاراملی شوند. با گیاهان تازه و وویلا تمام کنید! یک طرف خوشمزه و دلپذیر (که به طور طبیعی گیاهخواری، گیاهخواری، بدون گلوتن و سرخپوشان است!).

من همچنین چندین ایده چاشنی اضافی برای سفارشی ، این هویج های مسطح برای هر وعده غذایی یا من،تی گنجانده ام. به دنبال راه های بیشتری برای لذت بردن از هویج همه کاره هستید؟ هویج سرخ کرده، سس پاستا هویج، سالاد هویج خام و سوپ زنجبیل هویج کاری شده را امتحان کنید.

اجزاء

برای لیست کامل مواد، جایگزین ها و مقادیر به کارت دستور غذا مراجعه کنید.

مواد لازم برای هویج سرخ شده ساده روی یک سطح سفید اندازه گیری می شودمواد لازم برای هویج سرخ شده ساده روی یک سطح سفید اندازه گیری می شود

تغییرات دستور غذا

  • ادویه جات دیگر (مانند دارچین، پاپریکا دودی، زیره، و/یا پودر زنجبیل)
  • تکه های فلفل قرمز (یا فلفل قرمز/پودر چیلی – برای حرارت)
  • آب لیمو یا سرکه با،امیک (برای یک لمس روشن در انتها یک اسپل اضافه کنید)
  • شربت افرا یا شکر قهوه ای (فقط یک لمس شیرینی پنهان)
  • آجیل / دانه ها (بادام بو داده، گردو، آجیل کاج و تخمه آفتابگردان را اضافه کنید)
  • گیاهان تازه (کمی آویشن یا رزماری ،د شده اضافه کنید)
  • هویج و کلم بروکلی سرخ شده (از گلچه های کوچک استفاده کنید – آنها در یک بازه زم، مشابه طبخ می کنند)

نحوه سرخ ، هویج

مرحله 1: هویج ها را خوب بشویید، سپس پوست آنها را بگیرید و در صورت تمایل آنها را به ورقه های 1/4 اینچی برش دهید (چوب های نازک نیز باید کار کنند) – در صورت تمایل به صورت مورب برش دهید. برش های هویج را با یک چهارم پیمانه آب، نمک و فلفل در یک قابلمه بزرگ بریزید و بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد.

مرحله 2: پس از جوش آمدن، درب آن را بپوش،د و بگذارید بجوشد و به مدت 5 دقیقه بپزید. تا زم، که هویج ها نرم و ترد شوند (تازه پخته شوند). درب آن را باز کنید، روغن را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. دوباره حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و روی حرارت ملایم بدون درب بگذارید تا تمام آب بخار شود.

ع،ی کاربردی از پخت هویج در ماهیتابهع،ی کاربردی از پخت هویج در ماهیتابه

مرحله 3: پخت را ادامه دهید تا هویج نرم و کمی کاراملی شود (بعد از 1-2 دقیقه و بعد از آن هر 30 ث،ه یکبار چک کنید). در نهایت، هویج تفت داده شده را با شوید تازه و نمک و فلفل بیشتر برای طعم دادن سرو کنید – لذت ببرید!

را زمان دقیق پخت متفاوت خواهد بود بسته به ضخامت هویج و دمای تابه.

سوالات متداول

آیا می توانم از انواع مختلف هویج استفاده کنم؟

بله، این دستور ساده هویج با هویج معمولی یا هویج رنگین کم، کار می کند (این دومی برای سرو عالی است!). این دستور غذا با هویج بچه هم کار می کند.

آیا باید هویج را قبل از پختن پوست بگیرید؟

نه – تا زم، که آنها را به خوبی مالش دهید، پوست کاملاً خوراکی است (و حاوی ویتامین های زیادی است). آنها اغلب برای اه، بصری حذف می شوند.

آیا هویج سالم است؟

هویج یک سبزی بی ادعا اما سرشار از مواد مغذی است که کا،ی کمی دارد اما سرشار از فیبر، بتاکاروتن، پتاسیم، ویتامین K1 و بسیاری از آنتی ا،یدان ها است.

نکات حرفه ای دستور العمل

  • از بهترین انواع هویج استفاده کنید: هویج متوسط ​​بهترین نتیجه را دارد. قوی و پر جنب و جوش، بدون لکه / چین و چروک نرم و یک سگک برجسته (بدون کشس،/بافت ،تیکی).
  • قطعات با اندازه مساوی را برش دهید: بنابراین آنها به طور یکنواخت طبخ می کنند.
  • برای بهترین کارامل: هویج ها را بعد از تبخیر آب زیاد حرکت ندهید تا زم، که هویج ها قهوه ای شوند.
  • زمان پخت را تنظیم کنید: بسته به میزان دوست داشتن هویج، آنها را کمی کمتر یا بیشتر بپزید.
هویج ساده سرخ شده را در بشقاب کامل کنیدهویج ساده سرخ شده را در بشقاب کامل کنید

چه چیزی را با هویج سرخ شده سرو کنید

این هویج پخته شده در ماهیتابه یک غذای جانبی خوشمزه و مغذی برای تقریباً هر غذای اصلی است، از جمله:

  • غذاهای پاستا: مانند لاز،ا وگان، پوسته های وگان شکم پر، مک و پنیر وگان و غیره.
  • پای: مانند پای پولنتا اسفناج یا پای سبزیجات مخلوط.
  • پروتئین: دستور تهیه استیک توفو کبابی، استیک توفو لعابی آناناس، چوب ماهی گیاهی و توفو سرخ شده «مرغ».
  • کاسرول: مانند کاسرول سیب زمینی کدو سبز، کاسه کینوا لوبیا سیاه آسان، کاسرول انچیلادا گیاهی و غیره.
  • لوله های قلبی: مانند پای چوپان عدس وگان یا گوشت وگان.
  • روی میز تعطیلات: (مانند عید پاک، شکرگزاری یا کریسمس) همراه با پوره سیب زمینی گیاهی، پر ، آسان نان ذرت، کاسه لوبیا سبز وگان و غیره.

دستورالعمل های ذخیره سازی

اجازه دهید هویج سرخ شده خنک شود، سپس باقیمانده آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. به مدت 4-5 روز در یخچال قرار دهید.

همچنین می تو،د آنها را به مدت 3-4 ماه در یک Ziplock/Stasher منجمد کنید. با این حال، زم، که ذوب می شوند (یک شب در یخچال) بسیار نرم خواهند بود.

گرم ، مجدد این هویج ها را در ظرف 30 ث،ه یا در اجاق گاز با حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو برگرد،د و در این بین هم بزنید.

هویج ساده تفت داده شده را در ظرف نگهداری کامل کنیدهویج ساده تفت داده شده را در ظرف نگهداری کامل کنید
  • هویج ها را به صورت گرد به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید.

  • هویج ها را در یک ماهیتابه بزرگ با درب قرار دهید. یک چهارم فنجان آب، نمک و فلفل اضافه کنید. به جوش بیاورید، درب را بپوش،د، حرارت را کم کنید و 5 دقیقه بجوش،د.

  • درب آن را باز کنید، روغن را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده، آن را به جوش بیاورید و بجوش،د تا تمام آب آن تبخیر شود و روغن باقی بماند. برای یک یا دو دقیقه دیگر بپزید تا زم، که مقداری از هویج های ته آن شروع به قهوه ای روشن شدن کنند. پخت را تا نرم شدن ادامه دهید.

  • سرو کنید و با شوید تازه بپاشید.

  • از بهترین انواع هویج استفاده کنید: هویج متوسط ​​بهترین نتیجه را دارد. قوی و پر جنب و جوش، بدون لکه / چین و چروک نرم و یک سگک برجسته (بدون کشس،/بافت ،تیکی).
  • قطعات با اندازه مساوی را برش دهید: بنابراین آنها به طور یکنواخت طبخ می کنند.
  • برای بهترین کارامل: هویج ها را بعد از تبخیر آب زیاد حرکت ندهید تا زم، که هویج ها قهوه ای شوند.
  • زمان پخت را تنظیم کنید: بسته به میزان دوست داشتن هویج، آنها را کمی کمتر یا بیشتر بپزید.

کا،ی: 141Kcalکربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 1gچربی: 11gچربی اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی های تک غیر اشباع: 8gسدیم: 370میلی گرمپتاسیم: 369میلی گرمفیبر: 3gشکر: 5gویتامین A: 18960IUویتامین C: 7میلی گرمکلسیم: 40میلی گرمآهن: 0.4میلی گرم

سلب مسئولیت: اگرچه plantbasedonabudget.com تلاش می کند اطلاعات دقیق تغذیه ای را ارائه دهد، لطفاً توجه داشته باشید که اینها فقط ،ن هستند. اطلاعات تغذیه ای ممکن است بر اساس نوع محصول و برند ،یداری شده و به روش های غیرمنتظره دیگری تحت تأثیر قرار گیرد. Plantbasedonabudget.com هیچ مسئولیتی در قبال ضرر و زیان ناشی از اتکای شما به اطلاعات تغذیه ای نخواهد داشت. اگر نیاز به پیروی از رژیم کا،ی خاصی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

،ت: ظرف جانبی

آشپزخانه: آمریکایی

جاده: اجاق گاز

رژیم غذایی: سبزی


منبع: https://plantbasedonabudget.com/simple-sauteed-carrots/