دسته‌ها
اخبار

همبرگر بره گیاهی سیر – دستور العمل های فصلی سالم


اگر همبرگر بره را دوست دارید، این بره برگرهای آبدار کبابی با سیر و سبزی و فتای لیموی زده شده در سطح بعدی قرار دارند! شیرینی های گوشت بره را می توان به سادگی و به همان سادگی که می خواهید یا با تمام چاشنی ها، سس و چاشنی های لذیذ درست کرد. به علاوه من دستورالعمل هایی در مورد نحوه درست ، آنها به جای کباب ، در ماهیتابه دارم. برای یافتن تمام جزئیات به ادامه مطلب بروید.

همبرگرها را از کناره با فتا زده شده و تاپینگ سبزیجات نزدیک کنید

آیا شما عاشق گوشت بره هستید؟ قیمه بره سبزی سیر ما یا این دستور غذای خوشمزه بره کوفتا را امتحان کنید.

همبرگر بره خانگی آبدار

زم، که من یک آشپز شخصی بودم، تهیه همبرگر بره گیاهی سیر یکی از محبوب ترین درخواست های هفتگی بود. مشتریان من نمی‌دانستند، چاشنی گوشت بره برای همبرگر بسیار ساده است و همیشه منجر به همبرگرهای فوق‌العاده‌ای خوش طعم و آبدار می‌شود. و برای به دست آوردن کامل آنها نیازی به مدرک آشپزی ندارید.

دستور غذای 30 دقیقه‌ای امروز شامل همه چیزهای اضافی است: خیار ترد، پیاز قرمز، گوجه‌فرنگی کاهو و سس فتای خوش طعم با لیمو و ماست یون،. این همبرگرهای گوشت بره را با سالاد گوجه فرنگی ساده، سالاد خیار و گوجه فرنگی سرو کنید سیب زمینی سرخ کرده شیرین در یک شب شلوغ هفته یا برای مهم، باربیکیو بعدی در حیاط خلوت.

مواد لازم برای این دستور برگر بره

مواد تشکیل دهنده برگر بره با روکش متن

توجه: در حالی که این دستور برگر بره دارای مشخصات طعم یون، است، آنها بر اساس هیچ دستور غذای سنتی یون، خاصی نیستند.

  • بره زمینی: شما به یک پوند گوشت بره آسیاب شده نیاز دارید. برای همبرگرهای بره آبدار، به دنبال گوشت بره‌ای باشید که نسبتاً چربی بیشتری دارد (ما 85 درصد بدون چربی را دوست داریم.) گوشت بره لاغرتر نیز مؤثر است، اما می‌تواند خشک شود، بنابراین مطمئن شوید که آن را زیاد نپزید.
  • سیر و چاشنی: سیر، نمک و فلفل. سیر خام مستقیماً با گوشت بره مخلوط می شود و گوشت را مزه دار می کند.
  • گیاهان دارویی: نکته کلیدی برای برگرهای عالی بره استفاده از 1 قاشق چایخوری رزماری تازه ،د شده به اضافه 2 قاشق غذاخوری سبزی مخلوط اضافی است. رزماری با گوشت بره عالی است اما بسیار قوی است، بنابراین شما فقط به مقدار کمی نیاز دارید. برای گیاهان مخلوط، من از ،یبی که در دست دارم استفاده می کنم. گیاه، که به بهترین وجه با گوشت بره سازگاری دارند عبارتند از: ن،اع (همراهی ک،یک برای گوشت بره)، پونه کوهی تازه، شوید، پیازچه و جعفری. همچنین می تو،د از کمی مریم گلی، ترخون و آویشن به مقدار کم استفاده کنید.
  • برای The Whipped Feta: من عاشق درست ، فتای زده شده با همبرگر بره هستم – اما لطفا توجه داشته باشید که این ،مت از دستور غذا اختیاری است. Tzatziki نیز با آنها عالی است یا می تو،د آنها را با سس گوجه فرنگی، سس مایونز و سایر چاشنی های سنتی برگر سرو کنید. برای فتای زده شده، به فتا، لیمو و ماست یون، نیاز دارید. ماست یون، به ،وان پایه عمل می کند تا آن را خامه ای و قابل پخش کند. سپس به سادگی پوست و آب نصف یک لیمو را اضافه کنید. به تنهایی طعم لیمویی زیبایی دارد، اما وقتی با همبرگرهای بره چاشنی شده جفت شود همه چیز به تعادل می رسد!
  • برای همبرگر: نان برگر نرم. گوجه فرنگی ،د شده، پیاز قرمز، خیار، کاهو برای سرو (اختیاری)

نحوه چاشنی و طبخ همبرگر بره

گریل سمت چپ را از قبل گرم کنید و ادویه را با گوشت بره چرخ شده در سمت راست مخلوط کنید

مرحله 1: گریل را از قبل گرم کنید

اگر همبرگر را روی گریل می‌پزید، گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید. اگر قصد استفاده از ماهیتابه را دارید، این مرحله را رد کنید.

مرحله 2: پاتی های برگر بره را فصل کنید

گوشت بره، سیر، سبزیجات تازه مخلوط شده، رزماری، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ به آرامی ورز دهید. در صورت تمایل می تو،د این کار را با دست های تمیز انجام دهید یا از دستکش های یکبار مصرف استفاده کنید.

نان بره در بشقاب سفید و برگر بره روی گریل

مرحله 3: پته بره درست کنید

گوشت بره چاشنی شده را به صورت چهار نان برگر درآورید. مانند همبرگرهای گوشت ،، من دوست دارم مطمئن شوم که مرکز هر پتی کمی فرورفته باشد تا در حین پخت پف نکند. آنها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.

نکته: اگر مخلوط بسیار ،بنده است، مرطوب ، دست ها با آب سرد می تواند مفید باشد. این کار از ،بیدن بره به دستان شما جلوگیری می کند.

مرحله 4: همبرگر بره را بپزید

اگر همبرگرها را در تابه می‌پزید، یک تابه بزرگ چدنی را روی حرارت زیاد گرم کنید. همبرگرها را به کباب یا ماهیتابه اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زم، که کف آن قهوه ای شود بپزید. برگرد،د و پخت را ادامه دهید تا زم، که همبرگرهای بره به دمای داخلی 135 درجه فارنهایت برای متوسط ​​یا 145 درجه فارنهایت برای متوسط ​​زم، که با دماسنج خواندن فوری آزمایش می‌شوند، حدود 3 تا 5 دقیقه بیشتر بپزند.

تابه گریل: برای پختن این غذا در داخل تابه گریل، حتما تابه خود را کاملاً گرم کنید و سپس کمی بیشتر بپزید. از یک دماسنج دیجیتالی با قابلیت خواندن فوری استفاده کنید تا مطمئن شوید همبرگرها مطابق میل شما پخته شده اند.

چگونه از شعله ور شدن گریل جلوگیری کنیم

این همبرگرهای بره بسیار آبدار هستند، به خصوص اگر از گوشت بره 85 درصد بدون چربی استفاده کنید. ما متوجه شده‌ایم که با پختن همبرگرها، چربی روی ذغال‌ها (یا مشعل‌ها) می‌ریزد و می‌تواند باعث شعله‌ور شدن آن شود. اگر می تو،د اجازه ندهید شعله های آتش همبرگرها را لیس بزند، زیرا این کار می تواند باعث بد طعم شدن و پختن بیش از حد بیرونی نبات های بره شود.

برای گریل زغالی، می تو،د از بطری اسپری آب برای پاشیدن شعله ها استفاده کنید. برای گریل گازی، همبرگرهای خود را به نقطه‌ای روی رنده‌ها که مستقیماً روی شعله نیست، ببرید و درب آن را روی آن نگه دارید تا از شعله‌ور شدن آن جلوگیری کنید.

نکته اصلی گریل: یک جعبه جوش شیرین در نزدیکی گریل خود نگه دارید تا آتش سوزی چربی را خاموش کنید.

مخلوط ، فتای زده شده در سمت چپ و همبرگر مونتاژ شده با مواد رویه در سمت راست

مرحله 5: فتا را درست کنید (در صورت استفاده)

اجازه دهید برگرها 3 تا 5 دقیقه استراحت کنند. در همین حین فتا را درست کنید. فتا، ماست و آب لیمو و پوست آن را در یک غذاساز مینی آماده کنید یا با دست با چنگال له کنید تا تا حد امکان یکدست شود. در صورت نیاز کناره ها را ،اش دهید.

مرحله 6: همبرگرها را جمع کنید

سس ماست خانگی را روی نان ها ،ید. روی همبرگر را بریزید. در صورت تمایل، تاپینگ های اختیاری را اضافه کنید.

یک همبرگر بره در یک بشقاب سیاه با سالاد گوجه فرنگی در پس زمینه

آنچه با برگر بره می آید: پیشنهادات سرو

علاوه بر سس ماست فتا که در دستور قرار داده ایم، می تو،د این همبرگرها را با یکی از این طعم های خوشمزه ست کنید!

نکات تخصصی و سوالات متداول

آیا می تو،د گوشت بره چرخ شده را تا متوسط ​​کمیاب بپزید؟

همبرگر بره را می توان مانند همبرگر گوشت چرخ کرده تا متوسط ​​کمیاب یا متوسط ​​پخت.

آیا این را می توان دو برابر کرد؟

بله، می تو،د دستور غذا را دو برابر کنید. به سادگی دکمه روی کارت دستور غذا را تغییر دهید تا مواد را دو برابر کنید. من دوست دارم مخلوط گوشت بره را دوبرابر کنم و چهار تا از پتی ها را فریز کنم. آنها به زیبایی یخ می زنند!

را به جلو

  • گوشت بره چرخ شده را می توان مزه دار کرد و به شکل نبات درآورد و تا دو روز در یخچال نگهداری کرد. با پوشش پ،تیکی نگه دارید.
  • نان بره نپخته را می توان تا سه هفته منجمد کرد. 24 ساعت قبل از پخت در یخچال ذوب کنید.
  • فتا فرم گرفته در یخچال 1 هفته ماندگاری دارد. قبل از استفاده خوب هم بزنید.

باقیمانده و ذخیره سازی

باقی‌مانده‌ی نان‌های همبرگر را در ظرف شیشه‌ای قابل بسته شدن مجدد تا دو روز در یخچال نگهداری کنید.

شیرینی‌های بره وقتی گرم و بدون کباب سرو می‌شوند بهترین هستند، اما باقی مانده‌ها نیز به‌طور شگفت‌آوری خوب هستند. برای گرم ، مجدد، پتی بره سرد پخته شده را روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و روی آن را با پوسته آزاد بپوش،د. مایکروویو با قدرت بالا به مدت 40 ث،ه. برگرد،د و به مدت 30 ث،ه بیشتر یا تا زم، که کاملاً گرم شود در مایکروویو قرار دهید. گرم ، کمتر از گرم ، بیش از حد بهتر است زیرا باعث خشک شدن بره می شود. طبق دستور روی نان ها سرو کنید.

جایگزینی و تغییرات برای امتحان

این همبرگرها به راحتی مطابق با ترجیحات شما سازگار می شوند. در اینجا چند راه وجود دارد که می تو،د دستور غذا را تغییر دهید:

  • این دستور برگر را با استفاده از گوشت چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده دیگری مانند گوشت چرخ کرده، بوقلمون یا مرغ امتحان کنید.
  • به جای فتای زده شده، یک تکه نازک پنیر فتا روی هر کیک همبرگر اضافه کنید.
  • برای جایگزینی آسان برای سس فتا خامه ای از تزاتزیکی ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید یا به جای آن از سس مایونز و سس کچاپ استفاده کنید.
  • نان ها را رها کنید و با نان پیتا سرو کنید
  • برای تهیه این کم کربوهیدرات، نان برگر را روی سالاد سرو کنید یا به جای نان از برگ کاهو استفاده کنید.
  • به جای اینکه سس درست کنید، کمی فتا و پوست لیمو ،د شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید. یا زیتون کالاماتا ریز ،د شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
  • سس تاهینی لیمویی که با همبرگرهای نخود سرو می کنیم برای این همبرگرهای بره بسیار خوب است.

دستور العمل های برگر و بره بیشتر

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ
<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

همبرگرهای بره آبدار و خوش طعم چاشنی شده با سیر و سبزی ها با سس فتا با لیمو مخلوط می شوند.


  • 1 پوند گوشت ،
  • 1 حبه سیر، ریز ،د شده
  • 2 قاشق غذاخوری سبزیجات ،د شده مانند پونه کوهی، شوید، ن،اع، ​​پیازچه یا جعفری
  • 1 قاشق چایخوری رزماری ،د شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر درشت
  • فلفل تازه آسیاب شده، به مزه
  • ½ فنجان پنیر فتا ،د شده (4 اونس)
  • ¼ فنجان ماست یون،
  • ½ پوست لیمو و آب آن
  • 4 نان برگر، در صورت تمایل برشته شده
  • گوجه فرنگی ،د شده، پیاز قرمز، خیار، کاهو برای سرو (اختیاری)

  1. اگر همبرگر را روی گریل می‌پزید، گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید.
  2. گوشت بره، سیر، سبزی مخلوط، رزماری، نمک و فلفل را به آرامی در یک کاسه متوسط ​​ورز دهید.
  3. به چهار پات فرم دهید.
  4. اگر در ماهیتابه می‌پزید، یک تابه بزرگ چدنی یا تابه گریل را روی حرارت زیاد گرم کنید و با اسپری پخت و پز بپوش،د یا کمی روغن ،ید. همبرگرها را به گریل، تابه گریل یا ماهیتابه اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تا زم، که کف آن قهوه ای رنگ شود، بپزید. برگرد،د و به پخت ادامه دهید تا همبرگر بره به دمای داخلی 135 درجه فارنهایت برای متوسط ​​یا 145 برای متوسط ​​خوب برسد، 3 تا 5 دقیقه بیشتر.
  5. اجازه دهید برگرها 3 تا 5 دقیقه استراحت کنند. در همین حین، فتا، ماست و آب و پوست لیمو را در غذاساز پوره کرده یا با دست با چنگال له کنید.
  6. فتا را روی نان ها ،ید. روی همبرگر را بریزید. در صورت تمایل، تاپینگ های اختیاری را اضافه کنید.

یادداشت

را به جلو

    • گوشت بره چرخ شده را می توان مزه دار کرد و به شکل نبات درآورد و تا دو روز در یخچال نگهداری کرد. با پوشش پ،تیکی نگه دارید.
    • نان بره نپخته را می توان تا سه هفته منجمد کرد. 24 ساعت قبل از پخت در یخچال ذوب کنید.
    • فتا فرم گرفته در یخچال 1 هفته ماندگاری دارد. قبل از استفاده خوب هم بزنید.
  • زمان آماده سازی: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • دسته بندی: غذای اصلی
  • روش: کباب ،
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 برگر
  • کا،ی: 449
  • چربی: 16 گرم
  • کربوهیدرات ها: 23 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 38 گرم

کلید واژه ها: همبرگر بره,برگر بره,برگر بره کبابی,برگر بره,برگر برگر,دستور برگر بره,دستور پخت برگر,برگر بره,برگر برگر

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.



منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/garlic-herb-lamb-burgers/