این یک روز مهارت زندگی تابست، است! این پست ساده ترین و بهترین روش را به شما نشان می دهد نحوه ب، هندوانه به مکعب در هر اندازه.
ساده ترین راه برای ب، هندوانه
خوردن هندوانه سرد بیرون از یخچال یکی از بزرگترین لذت های تابستان است.
با این حال، علیرغم علاقه من به این میوه طبیعی آبرسان و فوق طراوت، من به ندرت هندوانه می ،م و برش می دهم. چرا؟ چون درد داره یا اینطور فکر می کردم.
به لطف این روش آسان برای برش هندوانه، همه چیز تغییر کرد.
همانطور که معلوم است، من همیشه هندوانه را اشتباه بریده ام.
حالا که می توانم هندوانه را درست برش بزنم، تقریباً هر روز آن را در یخچال داریم و من یک دختر تابست، خوشحال هستم.
من کشف بهترین روش برای ب، هندوانه را مدیون خواهرم هستم. دختران 2 و 4 ساله او کاملاً به آن علاقه دارند (خانم های کوچک باهوش هستند)، بنابراین او تصمیم گرفت تا روند برش را به خاطر همه، به خصوص خودش به ،وان مسئول برش هندوانه، سرعت بخشد.
در زیر، آموزش گام به گام ب، هندوانه را خواهید دید. من هم ع، و هم یک ویدیو قرار داده ام.
این بدون شک ساده ترین راه برای ب، هندوانه است!
استفاده و نگهداری هندوانه بریده شده
وقتی هندوانه را تکه تکه کردم، دوست دارم فضلم را به دو ،مت ت،یم کنم.
- نیمی از آن را برای خوردن میان وعده در یخچال نگه می دارم. هندوانهی خنک و تازه هیچوقت بهجا نمیآید.
- نصف دیگر را در یک کیسه زیپپی فریز میکنم تا اسموتی هندوانهای خامهای درست کنم. نکات زیر را برای انجماد هندوانه ببینید.
سایر امکانات مکعب هندوانه: می تو،د از آنها برای ایجاد یک سالاد میوه ای بزرگ استفاده کنید، یا با این سالاد فتا هندوانه با آووکادوی ن،اع و لیمو ترش کمی شیرین و خوش طعم شوید.
این پست علاوه بر توضیح نحوه صحیح ب، هندوانه، نکات مفیدی برای نحوه چیدن هندوانه، نحوه فهمیدن رسیده بودن هندوانه، بهترین راه برای نگهداری آن و موارد دیگر نیز ارائه می دهد.
چیدن هندوانه عالی
یکی از کلیدهای هندوانه خوشمزه، چیدن هندوانه من، است. در اینجا چند نکته برای انتخاب هندوانه عالی آورده شده است:
- به دنبال هندوانه ای باشید که مات باشد، نه براق، زیرا هندوانه های براق اغلب بیش از حد رشد می کنند.
- یکی را بدون هیچ گونه برجستگی یا سوراخ قابل مشاهده انتخاب کنید، زیرا این امر می تواند نشان دهنده مشکلات آبیاری یا اشکال باشد.
- هندوانه سنگین یک هندوانه آبدار است. تعدادی از آنها را بردارید تا ببینید کدام یک نسبت به اندازه اش سنگین تر است.
چگونه بفهمیم هندوانه رسیده است
این نکات به شما کمک می کند هندوانه ای کاملا رسیده و آبدار را انتخاب کنید.
- یک هندوانه رسیده باید هنگام ضربه زدن یا ضربه زدن به پوست آن صدای توخالی بدهد.
- پوست نباید به راحتی ،اشیده شود یا تحت فشار کم جای خود را بدهد.
- ته هندوانه دارای چیزی است که به آن “لکه مزرعه” می گویند. هنگامی که هندوانه رسیده است، این نقطه باید زرد باشد.
چگونه هندوانه را برش دهیم
این بهترین راه برای تکه تکه ، هندوانه است. همچنین می تو،د از آن برای تهیه مکعب های هندوانه در هر اندازه و همچنین برای برش چوب هندوانه استفاده کنید.
- تمام هندوانه را بشویید و خشک کنید.
- آن را به صورت ضربدری به نصف برش دهید (در پایان با دو تکه دایره ای و مستطیلی خواهید رسید).
- انتهای ساقه را قطع کنید.
- طرف برش خورده هندوانه را روی تخته برش قرار دهید.
- چاقوی خود را به صورت زاویه دار نگه دارید، به سمت تخته برش ببرید تا پوست و گوشت سفید آن جدا شود. بعد از اینکه برش ها را انجام دادید، باید داخل هندوانه صورتی تیره (تصویر بالا) را ببینید.
- برش را ادامه دهید تا تمام پوست آن جدا شود.
- هندوانه را به سه ،مت ت،یم کنید و 3 تکه دایره کامل درست کنید.
- دایره ها را به چوب برش دهید.
- چوب ها را به صورت مکعبی برش دهید.
- این کار را با تکه های دایره ای دیگر و سپس با نیمه دیگر هندوانه تکرار کنید.
- مکعب ها را در یخچال سرد کنید (در صورت تمایل). لذت ببرید!
نکته!
اگر به دنبال روش های جالب تری برای ب، هندوانه هستید، در مرحله 7 (زم، که هندوانه یک سوم است)، به جای برش دادن ،بزه به مکعب یا چوب، شکل ها را با کاتر بیسکویت پاک کنید. ستاره ها برای چهارم ژوئیه یا روز کارگر جشن می گیرند، یا قلب ها را برای یک جشن خاص امتحان کنید.
نکات نگهداری هندوانه
- برای نگهداری یک هندوانه کامل. یک هندوانه کامل را تا 2 هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.
- برای نگهداری مکعب های هندوانه. مکعب های هندوانه را تا 4 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
برای فریز ، تکه های هندوانه
- یخ زدن. تکه های هندوانه را در یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی یا مومی قرار دهید و فریز کنید تا جامد شود. پس از یخ زدگی، قطعات را به یک ظرف نگهداری هوا در فریزر یا کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.
ب، هندوانه برای مهم،
اگر به دنبال نحوه ب، هندوانه برای مهم، هستید، این روش نیز به خوبی جواب می دهد. یک کاسه مکعب هندوانه بچینید، سپس چشمان همه را تماشا کنید.
اگر میخواهید این هندوانه را در مهم، سرو کنید، توصیه میکنم حداقل ۴ ساعت زمان بگذارید تا در یخچال خنک شود (۸ ساعت حتی بهتر است) تا مطمئن شوید که قطعات سرد و تا حد ممکن با طراوت هستند.
ممنون از خواهرم برای این هک برش هندوانه که بازی را تغییر می دهد. امیدوارم این روش آسان برای ب، هندوانه منجر به خوردن ،بزه بیشتر و در نتیجه شادی تابست، بیشتری برای شما شود، همانطور که برای من دارد.
- 1 هندوانه
- تخته برش و چاقو
- برای نگهداری مکعب های هندوانه: مکعب های هندوانه را تا 4 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
- یخ زدن: تکه های هندوانه را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید و فریز کنید تا جامد شود.
- پس از یخ زدگی، قطعات را به یک ظرف نگهداری هوا در فریزر یا کیسه زیپ دار منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.
خدمت: 1فنجان مکعبیکا،ی: 46کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gپتاسیم: 170میلی گرمفیبر: 1gقند: 9gویتامین A: 865IUویتامین سی: 12میلی گرمکلسیم: 11میلی گرماهن: 1میلی گرم
امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید
یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.
ثبت نام من
منبع: https://www.wellplated.com/،w-to-cut-a-watermelon/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D