بروزرسانی: 27 خرداد 1404
نان پروتئینی میمون در سرخ کن هوا
این ،بنده، شیرین، خوشمزه و سرشار از پروتئین است نان میمون دستور العمل یک پیچ و تاب سالم در درمان ک،یک است. راز؟ پنیر کوتیج مخلوط! نه تنها مقدار زیادی پروتئین اضافه می کند، بلکه بافتی کاملاً صاف و مرطوب ایجاد می کند مقاومت ناپذیر.
برای من، فقط چند سناریو وجود دارد که انگشتان ،بنده چیز خوبی هستند: وقتی دارم پروتئین کره بادام زمینی یخ زده، دنده های کنجد سیر ،بنده... و این نان میمون پرپروتئین را می خورم! هه درست ، آن ها بسیار آسان است، و حتی خوردن آن ها آسان تر است، و آنها را به گزینه ای عالی برای هر میز برانچ یا دسر تبدیل می کند.
با یک لایه پنیر خامه ای بپاشید و هر تکه جویدنی را ،د کنید. وای خدای من خیلی خوبه
- 2% پنیر کوتیج مخلوط: برای مخلوط ، پنیر کوتیج کافی است آن را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این باعث افزایش پروتئین و رطوبت به نان میمون می شود. برای لعاب دادن هم استفاده میکنید😃
- - کره بدون نمک ذوب شده: این به نان غنا و طعم می بخشد و در عین حال به ،بیدن شکر دارچین به خمیر کمک می کند.
- شکر قهوه ای: ما از شکر قهوه ای به جای شکر سفید برای طعم عمیق تر و غنی تر استفاده کردیم.
- دارچین: یک ،صر ضروری در هر دستور پخت نان میمون. آن طعم گرم و آرامش بخش را اضافه می کند!
- پنیر خامه ای: حتما از پنیر خامه ای نرم شده برای لعاب استفاده کنید.
- شربت افرا: چه چیزی این نان میمون را اینقدر لطیف و شیرین می کند!
مورد علاقه ما
مخلوط کن هیولا
Beast Blender مخلوط کن مورد علاقه ما برای اسموتی ها، دیپ ها، سوپ ها و هر چیز دیگری است. این اندازه عالی و قیمت متوسط \u200b\u200bاست. اوه، و اوه خیلی قدرتمند!
برای این دستور از سرخ کن بادی 4 لیتری استفاده کردیم. حتماً اندازه سرخ کن بادی خود را بررسی کنید و اگر از اندازه بزرگتر یا کوچکتر استفاده می کنید، دستور غذا را بر اساس آن تنظیم کنید.
مورد علاقه
سرخ کن بادی
آیا به دنبال بهترین سرخ کن بادی هستید؟ مورد علاقه ما سرخ کن بادی نینجا کیچن است که قابل اعتماد و قیمت متوسطی است.
به جای پنیر رنده شده می توان از ماست یون، استفاده کرد. این کمی بافت را تغییر می دهد، اما پروتئین لازم را به دستور پخت نان میمون با پروتئین بالا اضافه می کند.
در اینجا یک نکته است!
برای سرخ کن هوا، توصیه می کنیم از کاغذ روغنی گرد استفاده کنید. اگر یکی ندارید، ممکن است لازم باشد دو تکه کاغذ بچینید تا به شکل کاسه در بیاید.
باقیمانده نان میمون را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید 3 روز. برای گرم ، مجدد، چند دقیقه در سرخ کن هوا قرار دهید تا گرم شود یا از مایکروفر استفاده کنید.
سرخ کن هوا را تا 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
ماست، آرد، بکینگ پودر و نمک دریا را در یک کاسه بزرگ بریزید. با قاشق سیلی، یا چوبی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس با استفاده از دستان خود، به هم فشار دهید تا یک توپ تشکیل شود.
خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده منتقل کنید. با هم ورز دهید تا یکدست شود. ممکن است لازم باشد آرد بیشتری روی سطح بپاشید تا زیاد ،بنده نشود.
خمیر را به 4 ،مت مساوی ت،یم کنید. به شکل کنده ای به طول حدود 6 اینچ بغلط،د. هر کنده را به 5 ،مت برش دهید. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید. کنار بگذارید.
شکر قهوه ای و دارچین را در یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
هر توپ چوب شور را در کره ذوب شده بغلت،د، سپس به شکر دارچینی منتقل کنید. کنار بگذارید.
سرخ کن هوا را با کاغذ روغنی بپوش،د. توصیه می کنیم از کاغذ پوستی گرد استفاده کنید. اگر یکی ندارید، ممکن است لازم باشد دو تکه کاغذ بچینید تا به شکل کاسه در بیاید. تمام توپ ها را در ضمیمه قرار دهید. لمس خواهند کرد.
20 تا 25 دقیقه در هوا سرخ کنید. پس از اتمام، مقدار کمی مایع در پایین وجود خواهد داشت. شکر قهوه ای را آب می کند.
فراستینگ را آماده کنید: در حالی که نان میمون در حال پخت است، همه مواد را در ظرفی بریزید و با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید. مطمئن شوید که پنیر خامه ای نرم باشد، در غیر این صورت با یک گلوله فراست مواجه خواهید شد.
قبل از سرو با خامه 10 دقیقه استراحت دهید. می تو،د فراستینگ را روی نان میمون بریزید یا از آن به ،وان دیپ استفاده کنید.
- به جای پنیر رنده شده می توان از ماست یون، استفاده کرد. کمی بافت را تغییر می دهد.
- ما از 4 qt استفاده کردیم. سرخ کن هوا برای این دستور پخت.
کا،ی: 284 Kcal، کربوهیدرات ها: 42 g، پروتئین: 10 g، چربی: 8 g، فیبر: 1 g، شکر: 17 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود، بنابراین فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/protein-monkey-bread/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D