دسته‌ها
اخبار

میگو و بلغور کاجون (42 گرم پروتئین!)

Cajun Shrimp and Grits زم، که می خواهید چیزی سرشار از پروتئین و فوق العاده راحت می خواهید به نقطه من،ی برسد. میگوی کاجون با ،یبی ساده از ادویه‌های کاجون خانگی تهیه می‌شود و در کنار بلغورهای خامه‌ای که با کمی ماست یون، تهیه می‌شود برای پروتئین اضافی سرو می‌شود.

یک کاسه میگو کبابی با رنده خامه ای، تزئین شده با گشنیز ،د شده و در کنار کلم ،د شده و پیاز قرمز سرو می شود.

به شام ​​پرپروتئین مورد علاقه لینلی – Cajun Shrimp and Grits سلام کنید! این یک دستور غذای OG Fit است و ما اخیراً آن را در آشپزخانه Fit Foodie دوباره آزمایش کردیم و چیزی تغییر نکرده است، بسیار خوب است!

مواد تشکیل دهنده میگو کاجون آسان

خب اینم دستور تهیه میگو. ذبح. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • میگو جامبو
  • ادویه جات کاجون
  • تکه های فلفل قرمز
  • حبه سیر
  • نمک
  • روغن آووکادو

ما برای این کار از چاشنی Cajun خانگی خود استفاده کردیم و بسیار ملایم است. اگر از چاشنی های از پیش ساخته شده استفاده می کنید، حتماً بسته به مقدار چاشنی که ترجیح می دهید، آنها را کاهش دهید!

طرز تهیه میگو

این یک فرآیند دو مرحله ای است – آنها را خیس کنید و سپس در تابه سرخ کنید!

  1. با چاشنی می،ا با چاشنی کاجون، تکه های فلفل قرمز، نمک و حبه های سیر شروع کنید. وقتی بقیه دستور پخت را آماده کردید، آن را در یخچال بگذارید تا آن همه لذیذ به خود بگیرد.
  2. وقتی آماده سرخ ، میگو هستید، روغن آووکادو را در یک تابه ن،ب روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. سپس می،ا را به مدت 2 دقیقه از هر طرف یا تا زم، که دمای آنها به 145 درجه فارنهایت برسد سرخ کنید.

آیا می،ای سرخ شده با هوا را ترجیح می دهید؟ دستور العمل میگو سرخ کن ما را بررسی کنید!

شش ع، خلاقیت میگو و بلغور کاجون با سالاد کلم را به نمایش می گذارد: میگو خام، میگو پخته شده با ترشی کاجون، تهیه بلغور با مواد تشکیل دهنده، بلغور مخلوط، مواد تشکیل دهنده سالاد، و یک غذای پخته با میگوی خوشمزه.

آنچه برای شن نیاز دارید

این فریکه خوشمزه با 4 ماده ساده درست می شود.

  • آرد ذرت
  • آبگوشت
  • ماست یون،
  • پنیر پارمزان

گاهی اوقات غلات می توانند کمی ترسناک باشند، اما نترسید. درست ،ش خیلی راحته! تنها کاری که باید انجام دهید این است که آرد ذرت و آبگوشت را بجوش،د و روی حرارت ملایم بجوش،د تا آرد ذرت حل شود و ، رنگ شود. بعد، ماست یون، را اضافه کنید (گاهی اوقات ماست یون، بیشتری برای ،ی شدن بیشتر اضافه می کنم) و پنیر پارمزان را برای خامه زدن غلات اضافه کنید. آنها شگفت انگیز هستند.

جایگزینی مواد تشکیل دهنده

با خیال راحت این قلیان را خودتان درست کنید.

  • اگرچه استفاده کردیم آب مرغ، می تو،د از هر آبگوشتی که می خواهید استفاده کنید! می تو،د از آب هم استفاده کنید، بلغورهایتان آنقدرها هم خوشمزه نمی شود!
  • تمیز ماست یون، برای قوام و قوام آن، اما می تو،د از کمی خامه غلیظ استفاده کنید یا همه را با هم حذف کنید!
  • همانطور که برای پارمزان، می تو،د از هر نوع پنیری که دوست دارید استفاده کنید. لازم نیست پارمزان باشد! پنیر بز یا چدار رنده شده نیز خوشمزه خواهد بود!
کاسه ای که روی سطحی روشن قرار دارد حاوی دانه های ضخیم زرد رنگی است که با قاشق چوبی هم زده می شود.

آیا بلغورها بدون گلوتن هستند؟

بله، بلغور از ذرت درست می شود نه از گندم! بنابراین برای ،، از شما که فاقد گلوتن هستند، بلغورها یک گزینه جانبی عالی برای شما هستند.

چگونه بلغور مانده را بخورم؟

بلغورهای باقی مانده بیش از حد غلیظ می شوند! تمام رطوبت جذب می شود و شما با یک توده بزرگ و عجیب باقی می ماند! نترسید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که بلغور را دوباره گرم کنید و آب گوشت را اضافه کنید تا به قوام اولیه خود برسد!

یک کاسه سفید پر از میگو کبابی روی تختی از بلغور خامه ای، که با جعفری ،د شده تزئین شده است.

گلو را فراموش نکنید!

راستش را بخواهید، این سالاد کلم در این دستور پخت میگو و بلغور کاجون یک غذای ضروری است! کاملا سبک است و سنگینی دانه ها را با ادویه میگو متعادل می کند!

ما همچنین از طرفداران پر و پا قرص ،یب غذاهای سرد و گرم هستیم. سالاد کلم سرد با دو ،مت دیگر این غذای گرم بسیار خوب است!

ما با استفاده از مخلوط کلم کلم مورد علاقه خود (ما این یکی را دوست داریم) سالاد درست می کنیم. با این حال، با خیال راحت از ،یب کلم ،د شده و کلم قرمز استفاده کنید!

یک کاسه میگوی ترشی شده روی پولنتا خامه ای، تزئین شده با گیاهان تازه، کلم ،د شده، پیاز قرمز و گشنیز. ، آهک تا حدی در کناره قابل مشاهده است.

  • تهیه میگو. همه مواد (به جز روغن آووکادو) را به یک کاسه همزن اضافه کنید. همه چیز را کنار هم بیاورید و با پ،تیک بپوش،د. در حالی که بقیه غذا را آماده می کنید، در یخچال قرار دهید تا مارینه شود.

  • سالاد را آماده کنید سالاد، گشنیز و پیاز بنفش مورد علاقه خود را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. سس را با مخلوط ، عسل، سرکه سیب و آب لیمو آماده کنید. سس را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید. آن را در یخچال قرار دهید.

  • بعد، ماسه را آماده کنید با جوشاندن آبگوشت در یک قابلمه متوسط. آرد ذرت را اضافه کنید و کم کم بپزید. حدود 5 دقیقه یا تا زم، که غلیظ شود بپزید. پولنتا را از روی حرارت بردارید و ماست یون، و پارمزان را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و روی آنها را با فویل بپوش،د و کنار بگذارید. در نهایت، میگو را با حرارت دادن روغن آووکادو در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​آماده کنید. وقتی روغن آووکادو معطر شد، میگو و چاشنی اضافی را به تابه اضافه کنید. میگو را از هر طرف حدود 2 دقیقه بپزید*. از روی حرارت بردارید.

  • در نهایت میگو را آماده کنید با گرم ، روغن آووکادو در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط. وقتی روغن آووکادو معطر شد، میگو و چاشنی اضافی را به تابه اضافه کنید. میگو را از هر طرف حدود 2 دقیقه بپزید*. از روی حرارت بردارید.

  • پولنتا، میگو و سالاد را به طور مساوی در شش کاسه یا ظرف ت،یم کنید. لذت ببرید!

  • میگو به سرعت پخته می شود. مراقب باشید که تابه چقدر داغ است و میگو با چه سرعتی پخته می شود. زمان پخت بسته به سطح اجاق گاز متفاوت است.
  • بلغور: حتما از آرد ذرت ریز آسیاب شده استفاده کنید تا به سرعت روی اجاق بپزد! ما از آرد ذرت زرد کواکر استفاده کردیم. به راحتی می تو،د کمی شیر یا خامه اضافه کنید تا همه چیز شل شود.

کا،ی: 537 Kcal، کربوهیدرات ها: 58 g، پروتئین: 42 g، چربی: 15 g، فیبر: 8 g، شکر: 14 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از تابه چوبی گرفته شده است.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/cajun-shrimp-and-grits/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D