رستوران دلیجان کیفیت غذای بسیار عالی دارد و از بهترین مواد اولیه در طبخ غذاهای خود استفاده میکند. به این ترتیب میتوانید انواع غذاهای خوشمزه شمال را با کیفیت عالی بچشید. ماهی کولی یکی از خوشمزهترین ماهیهای شمال به حساب میآید که بهصورت شور شده آن را سرو میکنند. همان طور که تصور میکنید، تمرکز این رستوران بیشتر روی ارائه انواع غذاهای سنتی است. این رستوران غذاهای مختلف از جمله میرزاقاسمی، باقلاقاتوق، گمج کباب و انواع ماهی را سرو میکند.
البته خوش طعم بوده و مزه متفاوتی از قرمهسبزی اصیل را تجربه خواهید کرد. نمیشود اهل گیلان بود یا به گیلان سفر کرد و از خیر غذاهای خوشمزه با مرغ و گوشت آن گذشت. پس شما هم آماده باشید تا از طعم دستهای از غذاهای خوش طعم مرغ و گوشتدار برایتان بگوییم. کافیست برای یکبار هم که شده کولهبار سفرگردیتان را بردارید و راهی یکی از روستاهای گیلان شوید تا از نزدیک با هنر آشپزی و خلاق باصفای مردم این شهر آشنا شوید.
علاوه بر این، انواع طعم های لذیذ مانند سس انار، سیر، روغن زیتون را نباید نادیده گرفت زیرا از مواد ثابت غذاهای گیلکی هستند و اصالت آن را مشخص میکنند. غذاهای این منطقه اغلب از سیر، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه میشوند که ارزش غذایی بسیار بالایی دارند. آب و هوای مناسب و رویش انواع گیاهان و محصولات ارگانیک باعث شده است شهرهای شمالی ایران مملو از غذاهای رنگارنگ با طعمهای بی نظیر و منحصر به فرد باشد.
- ببينيد در منطقه كه شما هستيد چى رايج هست و به مزاجتان مطلوب.
- غذاهای محلی که در منو گیلار وجود دارد شمال مرغ ترش، فسنجان با اردک و ماهی سفید شکم پر و کباب ترش است.
- یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران را میتوان خورشت بادمجان کباب معرفی کرد که در تهیه آن از مواد غذایی همانند بادمجان، گردو، رب انار، گوجه فرنگی و سبزیهای معطر استفاده میشود.
- اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید.
- طراحی داخلی آن به سبک خانههای ماسوله است و وقتی وارد میشوید حس و حال خوب خانههای سنتی شمالی به شما منتقل میشود.
در کنار تمام عجایبی که سرزمین هفتاد و دو ملت دارد، غذاهای هندی جایگاهی ویژه دارند و برای گرشگران کشورهای مختلف (خصوصاً کشورهای غربی) بسیار شگفت انگیز هستند. اگر قصد سفر به هند دارید (چه تور هند و چه به صورت شخصی)، اولین چیزی که باید در مورد غذا، مدنظر داشته باشید این است که غذای هند بسیار متنوع است و کسب اطلاعات در مورد آنها از ضروریات قبل از سفر شماست. اما جای نگرانی نیست، زیرا غذاهای هندی فاصله زیادی با ذائقه ایرانی ندارند و احتمال دارد طعم بعضی غذاها برایتان آشنا باشد. شما زمانی که به رستوران زیر آسمان شهر می رسید، ابتدا با رستورانی مواجه می شوید که نمایی لوکس و دوست داشتنی دارد.
معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی یزد
موسیقی زنده پیانو هم لذت نوش جان کردن غذاهای خوشمزه را دوچندان میکند. خلاصه اگر در رستوران های گیلان دنبال رستورانی شیک و باکیفیت میگردید و قیمت هم زیاد برایتان مهم نیست حتما به رستوران رازقی سر بزنید. این رستوران با پارکینگ اختصاصیاش نگرانی جای پارک را هم از مشتریهایش گرفته است. از ویژهترین و بهترین غذاهای شمالی است که در گیلان و مازندران بشدت پرطرفدار است. در طبخ این غذای دریایی از ماهی سفید بعلاوه سبزیجات معطر، رب انار و مغز گردو استفاده میشود. در گذشته ماهی شکم پر مالابیج را بر روی زغال و آتش کبابی میشد؛ هرچند که امروزه از فر نیز برای طبخ آن استفاده میشود.
در آماده سازی سبزی غذاهای شمالی چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
باقلاقاتوق یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی گیلان است. تلفیق باقالی تازه شمالی با شوید، سیر و تخممرغ بافت نرم و طعم بینظیری به این غذای سنتی گیلانی میبخشد. این غذا که به آن خورش باقالی نیز میگویند به طور معمول با برنج شمالی سرو میشود. یکی دیگر از غذاهای اصیل مازندرانی که بسیار پرطرفدار است و خیلی سریع هم آماده میشود را میتوان هاوریش کدو معرفی کرد.
غذاهای ایرانی فارغ از هر شهر یا استانی که به آن تعلق دارند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. تنوع غذا در ایران بسیار زیاد بوده و در این میان غذاهای محلی هر استان در جایگاه ویژهای قرار دارند. یکی از معروفترین و لذیذترین غذاهای محلی مربوط به استان مازندران بوده که رنگ و بوی آن هوش از سر آدمی میبرد.
شمال غذاهای دریایی زیادی دارد که برای درست کردن آن ها از چاشنی هایی استفاده می شود که طعم آن ها را منحصربفرد کرده است. مالابیج یکی از آن غذاهای شمالی دریایی است که هم در گیلان و هم در مازنداران پرطرفدار است و برای درست کردن آن از ماهی سفید، سبزی های معطر، مغز گردو و رب انار استفاده می شود. ماهی ها بر روی آتش یا ذغال درست می شوند اما از آنجایی که امروز بیشتر خانواده ها فر دارند تهیه ی آن کمی راحت تر شده است.
این غذا برای جاافتادن و خوشمزه شدن باید مدت زمان زیادی روی شعله کم قرار بگیرد. این خورشت بسیار خوشمزه با گوشت قلقلی، سبزیجات معطر نظیر تره، جعفری، گشنیز ، گردو، رب انار و خود دانه های انار تهیه می شود. ظاهر این خورشت مثل فسنجان به نظر می رسد و باید حسابی غلیظ و جا افتاده باشد. عطر و طعم برنج گیلان در کنار این خورش، آن را خواستنی تر می کند. جزییات و مراحل طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی با مرغ یا گوشت و آموزش ترکیب دقیق سبزی آن را در لینک مربوطه مطالعه کنید. سبزی که خود گیلانیها برای پخت این غذا استفاده می کنند شامل نعنا، خالواش، چوچاق و گشنیز است.
بعد از جا افتادن مواد به آن آب نارنج زده شده و تخم مرغ به آن افزوده میشود. ترکیبات این غذا تخم مرغ، برنج، سیر، سبزیهای اسفناج، جعفری، گشنیز، نعناع خالواش و آب نارنج است. این غذا از ترکیب سبزیجات خرده شده، گردوی چرخ شده، رب انار و سیر رنده شده با گوشت درست میشود. برای درست کردن آن مواد به خوبی با هم ترکیب شده و روی حرارت زغال پخته میشود.