در اصفهان این غذا به همراه مقداری جگر سفید پخته و چرخ شده، آب گوشت ، نان سنگک، ریحان و دوغ خنک سرو می شود. قنبر پلو هم یکی از غذاهای اصیل و اعیانی شیرازی است که اغلب در مجالس و مهمانی های مهم سرو می شود. به یاد داشته باشید که حتما این غذای خوشمزه را با سالاد شیرازی سرو کنید.
- غذاهای سنتی ایرانی را قطعا همه ی شما امتحان کرده اید و در مهمانی ها و دورهمی ها یکی از گزینه های انتخابی شماست.
- به طور کلی لیست غذاهای ایرانی با برنج را میتوان در لیست زیر خلاصه کرد.
- میهمانان میتوانند غذاهای سنتی محلی مانند کباب بختیاری، غذاهای بینالمللی یا مجموعهای از نوشیدنیهای گرم و اسموتیها را در کنار دسرهای خوشمزه نوش جان کنند.
- علاوه بر گوشت، هویج و آلو، از پیاز و رب و ادویههای مختلف هم برای پخت این غذا استفاده میشود.
- در آخر هم کمی آبلیمو برای خوش عطر و طعم شدن خورشت به آن اضافه میشود.
به دستور پخت غذاهای ایرانی، خورش میگو را هم اضافه کنید. جنوبیها در طرز تهیه خورش میگو، از سس گوجه فرنگی هم استفاده میکنند. البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید. در فهرست غذاهای ایرانی «آبگوشت بز قورمه» از غذاهای محلی کرمانیهاست.
معروف ترین غذاهای محلی ایران
این نوع آبگوشت بهعنوان نذری در ایام محرم و صفر و بهخصوص روزهای تاسوعا و عاشورا در هیئتهای عزاداری کرمان و بم طبخ میشود و برخی افراد آن را با نام آبگوشت امام حسینی میشناسند. کلم قمری را میتوان پس از نیمپز شدن مواد آبگوشت در غذا ریخت. گوشت سردست گوسفند بهترین انتخاب برای تهیه این آبگوشت است.
دمپخت ماهی بوشهری (لخ لاخ)
برای درست کردن این غذا گوشت چرخکرده را با آردنخودچی ترکیب و کوفتههای ریز از آن درست میکنند. این کوفتهها را همراه با سیبزمینی در آب و رب میپزند. بریان را هم در خانه و هم در رستورانها تهیه و سرو میکنند.
شما میتوانید مرغ را با پیاز خلالی شده بپزید تا طعم بهتری پیدا کند. برخی افراد خرما پلو را بهجای برنج ساده با رشته پلو سرو میکنند. اگر احساس کردید که آش شما غلظت کافی را دارد، آرد را از طرز تهیه حذف کنید. در برخی طرز تهیهها در قابلی پلو از هویج هم استفاده میشود. ساطریپلو در بخشهای مختلفی از خراسان رضوی طبخ میشود؛ البته پخت این غذا در استانهای خراسان جنوبی و شمالی نیز رایج است. سرو گوجه کبابی و سبزیجات کبابی یا گریل شده در کنار این غذا، آن را مجلسیتر میکند.