مرغ عسلی داغ – WellPated.com
انتشار: مهر 13، 1403
بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1404

مرغ عسلی داغ – WellPated.com


اگر از ،یب شیرینی، شور و تند در زانوها احساس ضعف می کنید، این کار آسان است مرغ عسلی تند دستور پخت برای شما دوست من است. سینه های مرغ ترد که با پنکو پوشیده شده و با عسل داغ ریخته شده اند، ترد، لطیف و غیرممکن هستند. فقط در 30 دقیقه انجام شد!

مرغ پخته عسلی تند در بشقاب با سالاد

دستور غذا را برای من ایمیل کنید

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.

هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید

چرا این دستور العمل مرغ کبابی عسلی داغ را دوست خواهید داشت؟

  • مرغ ترد، بدون نیاز به سرخ ،. من عاشق دستور العمل مرغ ترد هستم، چه سینه مرغ سوخاری یا ناگت مرغ، بنابراین در طول سال ها، تکنیک خود را کامل کرده ام. می تو،د مطمئن باشید که حتی در فر، این مرغ عسلی داغ، بافت تردی را ارائه می دهد که به ،وان دوستداران مرغ ترد انتظار دارید.
  • روشی جدید و سرگرم کننده برای استفاده از عسل داغ. چه خودتان با استفاده از دستور العمل عسل داغ من درست کنید یا یک بطری از فروشگاه در انباری خود داشته باشید، احتمالاً تشنه روش های بیشتری برای استفاده از آن هستید زیرا عسل داغ خوشمزه است. این دستور العمل مرغ عسلی داغ همراه با پیتزای داغ عسلی مورد علاقه خواهد بود.
  • تعادل کامل طعم ها. هنگام افزودن عسل به مرغ، باید تعادل من،ی را ایجاد کنید تا از طعم تلخ آن جلوگیری کنید. گرمای عسل داغ به رسیدن به این تعادل کمک می کند و لایه دیگری از طعم را به مخلوط اضافه می کند تا احساس نکنید که در حال خوردن مرغ شیرین برای شام هستید.
مرغ عسلی داغ روی توری سیمی

طرز تهیه مرغ داغ با عسل

اجزاء

  • سینه مرغ. اگرچه می تو،د هر تکه مرغ را به مرغ عسلی داغ تبدیل کنید، اما من دوست دارم از سینه مرغ استفاده کنم و آنها را به صورت نوارهای نازک ،د کنم (مانند این دستور برای نوارهای مرغ پخته شده).
  • آرد همه منظوره. این به ایجاد "،ب" کمک می کند که پانکو و چاشنی را روی مرغ نگه می دارد.
  • تخم مرغ. توقف دوم بیل زدن!
  • آرد نان پانکو. استفاده از پانکو مهم است! آرد سوخاری های معمولی که از فروشگاه ،یداری می شوند بافت کافی را اضافه نمی کنند، به این م،ی که مرغ شما فاقد آن بیرونی فوق العاده ترد است. (و این را گفت: خانگی آرد سوخاری جایگزین خوبی برای پانکو است زیرا درشت تر است.)
  • ادویه جات ترشی جات. پودر سیر، پودر پیاز و فلفل کاین.
  • اسپری روغن زیتون. شما می تو،د از اسپری پخت و پز یا روغن زیتون در مه روغن استفاده کنید.
  • عسل داغ. من از دستور العمل آسان (و مقرون به صرفه!) خود برای عسل داغ استفاده می کنم، اما ،ید از فروشگاه نیز خوب است.

مسیرها

روی مرغ را با آرد بپوش،دروی مرغ را با آرد بپوش،د
  1. شروع به بیل زدن کنید. ایستگاه های لایروبی را راه اندازی کنید و شروع به پوشاندن سینه های مرغ آردپاشی کنید.
سینه مرغ را با مخلوط تخم مرغ بپوش،دسینه مرغ را با مخلوط تخم مرغ بپوش،د
  1. در تخم مرغ بپوش،د. مرغ را در تخم مرغ آغشته کرده و اجازه دهید تا آب اضافی آن بریزد.
سینه مرغ را در مخلوط پانکو فرو کنیدسینه مرغ را در مخلوط پانکو فرو کنید
  1. آن را ترد کنید. مرغ را در پانکو و چاشنی آغشته کنید و آن را کمی فشار دهید تا مطمئن شوید مقدار من،ی از پوشش به دست می آید.
مرغ پخته نشده با پوشش پانکو روی توری سیمی که روی سینی قرار داده شده استمرغ پخته نشده با پوشش پانکو روی توری سیمی که روی سینی قرار داده شده است
  1. نان. مرغ را روی توری سیمی روی یک ورقه پخت قرار دهید، سطح آن را با روغن زیتون اسپری کنید و در فر با دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا به دمای 155 درجه فارنهایت بر روی دماسنج قابل خواندن فوری برسد.
مرغ پخته شده عسلی داغ روی توری سیمیمرغ پخته شده عسلی داغ روی توری سیمی
  1. او تمام می کند. مرغ را برای یک یا دو دقیقه کباب کنید (سلام ترد!) سپس با عسل گرم بریزید. مرغ عسلی را داغ بپزید و لذت ببرید!
سینه مرغ ترد داغ با عسل در بشقابسینه مرغ ترد داغ با عسل در بشقاب

با مرغ عسلی داغ چی سرو کنیم؟

نکات و ترفندهای دستور غذا

  • انگشتان خود را تمیز نگه دارید. با استفاده از انبر یا چاپستیک مرغ را در حین سوهان زدن از یک کاسه به ظرف دیگر منتقل کنید. بدون انگشتان براق!
  • مرغ را به طور مساوی بپاشید. روغن برای یک بیرون ترد ضروری است، پس حتما مرغ را خوب بپاشید و آن را به طور یکنواخت بپوش،د.
  • از قفسه سیمی استفاده کنید. قرار دادن مرغ روی توری سیمی روی ورقه پخت اجازه می دهد تا هوا در اطراف مرغ به گردش درآید و به آن کمک می کند تا همه جا ترد بماند.
  • کباب ، را نادیده نگیرید (اما آن را از نزدیک تماشا کنید). کباب ، سریع در پایان پخت به مرغ عسلی داغ ظاهری ترد می دهد. اما مراقب باشید، زیرا کباب ، می تواند به سرعت به سوختن تبدیل شود! در حالی که گریل روشن است از فر دور نشوید.
مرغ عسلی داغ در بشقاب با سالادمرغ عسلی داغ در بشقاب با سالاد

مرغ عسلی ترد داغ یک دستور پخت آسان 30 دقیقه ای است که خوشمزه، شیرین، خوش طعم و تند است. از عسل داغ ،یداری شده در فروشگاه استفاده کنید یا خودتان درست کنید!

دستور غذا را برای من ایمیل کنید

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا این دستور غذا را در جعبه دستور غذای خوب آبکاری شده رایگان خود ذخیره کنید.

هر از چند گاهی، ما بهترین های Well Plated را برای شما ارسال می کنیم. قبلا ثبت نام کرده اید؟ اینجا وارد شوید

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید


  • توری را در مرکز فر خود قرار دهید. از قبل تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک توری سیمی را با اسپری ن،ب بپوش،د و روی یک ورقه فر لبه دار بزرگ قرار دهید.

  • هر سینه مرغ را از طول نصف کنید تا 6 تکه نازک داشته باشید. هر قطعه را به آرامی بکوبید تا ضخامت آن 1/2 اینچ شود (ابتدا با پوشش پ،تیکی بپوش،د تا همه چیز مرتب بماند). همه چیز را با یک قاشق چایخوری نمک کوشر مزه دار کنید.

  • ایستگاه های بیل زدن خود را راه اندازی کنید: آرد را در یک ظرف پهن و کم عمق قرار دهید (یک ظرف پای خوب کار می کند). تخم مرغ ها را در ظرف کم عمق دوم هم بزنید. در ظرف سوم، پودر نان را با پودر سیر، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.

  • با استفاده از انبر، یک سر تکه مرغ را بگیرید. به آرامی هر دو طرف را در آرد، سپس تخم مرغ و سپس مخلوط آرد سوخاری را آغشته کنید و در حین حرکت، مقدار اضافی آن را از بین ببرید. به ورقه پخت آماده شده منتقل کنید.

  • روی مرغ را کمی با اسپری روغن زیتون اسپری کنید. بپزید تا مرغ به دمای داخلی 155 درجه فارنهایت بر روی یک دماسنج فوری برسد و ،ده های آن قهوه ای طلایی شود، حدود 12 تا 14 دقیقه. مرغ را به طبقه سوم بالا منتقل کنید و فر را روشن کنید تا بپزد. کباب کنید تا قهوه ای طلایی شود، 1 تا 2 دقیقه - مراقب باشید، پودر سوخاری به سرعت می سوزد!

  • در حالی که مرغ در حال پختن است، عسل داغ را گرم کنید. بلافاصله قبل از سرو روی مرغ بپاشید.

  • برای ذخیره سازی: مرغ عسلی داغ را تا 3 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: باقیمانده غذا را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت، در سرخ کن با هوا یا در تابه روی حرارت متوسط \u200b\u200bگرم کنید. می تو،د از مایکروفر استفاده کنید، اما مرغ ترد نمی شود.
  • برای یخ زدن: مرغ را روی سینی فر که کاغذ آن را پوشانده اید قرار دهید. فریز کنید تا جامد شود، سپس به ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کنید. تا 3 ماه در یخچال نگهداری شود. می تو،د مرغ منجمد را دوباره گرم کنید. فقط چند دقیقه به زمان گرم ، مجدد خود اضافه کنید.

ارسال: 1(از 4)کا،ی: 375Kcalکربوهیدرات ها: 33gپروتئین: 42gچربی: 7gچربی اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی های تک غیر اشباع: 2gچربی های ترانس: 0.03gکلسترول: 190میلی گرمپتاسیم: 725میلی گرمفیبر: 1gشکر: 14gویتامین A: 274IUویتامین C: 2میلی گرمکلسیم: 54میلی گرمآهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی پیدا کنید.

من را ثبت نام کن

منبع: https://www.wellplated.com/،t-،ney-chicken/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D