بروزرسانی: 31 خرداد 1404
مرغ سوخاری واقعا خوشمزه
اگر غذای چینی را دوست دارید، دست خود را بالا ببرید. ما انجام می دهیم. من از 10 سالگی مرغ سوخاری درست می کنم (بدون شوخی) زیرا خوردن غذاهای چینی مورد علاقه من است.
از اولین لحظه ای که این دستور مرغ سوخاری را در آشپزخانه خودم درست کردم، حسابی غافلگیر شدم. اگر یک کودک 10 ساله می تواند این کار را انجام دهد، شما هم می تو،د! چیزی که من شخصاً در مورد این دستور پخت مرغ سرخ شده آسان دوست دارم سس آن است. این خوشمزه است، با 5 ماده اولیه ساخته شده است و شامل دوز سخاوتمندانه زنجبیل تازه است.
بهتر از خوردن مرغ سوخاری
مرغ سوخاری خانگی این یک جایگزین آسان برای غذا خوردن است و برای شما بهتر است. در کمتر از 30 دقیقه آماده استفاده است و بچه ها آن را دوست خواهند داشت.
دستور پخت ما با سینه مرغ، بروکلی و هویج و سس با زنجبیل تازه، سس سویا/تاماری، عسل و سریراچا درست می شود. هیچ قند تصفیه شده ای وجود ندارد و ما تنظیماتی را انجام می دهیم تا آنها را فاقد گلوتن کنیم!
مواد لازم برای سرخ ، مرغ در خانه
- سینه مرغ – برای تهیه آسان سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست حتما ب،ید! در صورت تمایل می تو،د از ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید یا پروتئین را به طور کامل با میگو، گوشت ، یا توفو جایگزین کنید!
- روغن زیتون -می د،م که بسیاری از دستور العمل ها به روغن کنجد نیاز دارند، بنابراین اگر می خواهید از آن استفاده کنید، از آن استفاده کنید! ما با استفاده از رایج ترین روغن پخت و پز - روغن زیتون، همه چیز را بسیار ابتدایی نگه داشتیم.
- کلم بروکلی کلم بروکلی سبزی ستاره ای در این سرخ ،ی است. به 8 فنجان گل کلم بروکلی نیاز دارید.
- هویج – ما برای این دستور از هویج رنده شده استفاده کردیم، اما اگر یک هویج کامل در خانه دارید به راحتی می تو،د برش ها را جایگزین کنید.
هر گونه سبزیجاتی که دلتان می خواهد اضافه کنید! از آنجایی که این مقدار برای 4 نفر سرو می شود، پیشنهاد ما برای هر نفر حدود 2 فنجان است. آنها غذا را می پزند تا کمتر از 2 فنجان برای هر نفر بیرون بیاید! در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:
- نخود فرنگی قندی
- لوبیا سبز
- فلفل دلمه ای (فلفل قرمز یا سبز)
- پیاز سبز
- گل کلم
در حالی که می تو،د به طور کامل از سبزیجات منجمد استفاده کنید، ما 100% استفاده از سبزیجات تازه را پیشنهاد می کنیم. تکرار می کنیم -> از سبزیجات تازه استفاده کنید! سبزیجات تازه ترد، رنگ روشن و طعمی بسیار بهتر از منجمد دارند!
در سس سرخ ،ی چیست؟
اکنون که می د،د برای خود سرخی به چه چیزهایی نیاز دارید، وقت آن است که همه چیز را با سس همزن صحبت کنید! این سس با سیر و زنجبیل درست می شود و بسیار خوشمزه است.
وقتی ،ت به دستور العمل های مرغ سرخ شده می رسد، همه ما در مورد سس و استفاده از مواد مختلف هستیم تا آن را کمی برای شما بهتر کنیم. نگران نباشید، هیچ طعمی در طول ساخت قرب، نشد!
- عسل: عسل یک راه عالی برای تهیه سس شیرین و الهام گرفته از آسیایی است، اما بدون شکر تصفیه شده. سعی کنید عسل را با شربت افرا جایگزین کنید تا طعمی گرمتر اما به همان اندازه خوشمزه داشته باشید. توجه: ما ترجیح می دهیم به جای شکر قهوه ای از عسل استفاده کنیم زیرا نه تنها طعم بهتری دارد، بلکه برای شما نیز بهتر است.
- سس سویا: کمی سس سویا خیلی تاثیرگذار است. اگر مراقب میزان مصرف سدیم خود هستید، سعی کنید از سس سویا کم سدیم استفاده کنید یا حتی آن را با تاماری به جای یک گزینه بدون گلوتن جایگزین کنید.
- زنجبیل: زنجبیل تازه یکی از مواد مورد علاقه من برای استفاده در این دستور مرغ سرخ شده سالم است. اگر شما هم مثل ما زنجبیل را دوست دارید، سعی کنید آن را در این دستور دو برابر کنید!
- سیر: من از آن دسته افرادی هستم که سیر را در هر دستور غذا دو برابر می کنم. او انجام می دهد. نه پرش می کند. را سیر عمق زیادی به این سس می دهد! به راحتی می تو،د از سیر ،د شده تازه، سیر ،د شده یا حتی رب سیر استفاده کنید.
- سریراچا: Sriracha کمی گرما اضافه می کند، اما نه بیش از حد! اگر داغ دوست دارید به اندازه دلخواه اضافه کنید!
- سس هویسین: سس هویسین برای این دستور غذا اختیاری است، اما اگر طعم اصیل چینی را دوست دارید، فقط یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و آماده هستید.
طعم های دیگر برای افزودنی ها
به دنبال اضافه ، مقداری حرارت یا شاید کمی مرکبات هستید؟ در اینجا چند گزینه برای شما وجود دارد:
- تکه های فلفل قرمز ،د شده
- سس تند
- دانه های کنجد
- روغن کنجد
نحوه غلیظ ، سس همزن
هیچ ، سس مرغ سرخ شده آبکی را دوست ندارد و این یک واقعیت است. در این دستور سس را با استفاده از دوغاب نشاسته ذرت غلیظ می کنیم. برای انجام این کار، شما نیاز دارید نشاسته ذرت و آب.
- در یک کاسه کوچک آب بریزید و سپس روی آن نشاسته ذرت بپاشید.
- نشاسته ذرت را هم بزنید تا حل شود.
- سپس دوغاب را مستقیماً در ماهیتابه به سرخ شده اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که حرارت را حداقل متوسط \u200b\u200bنگه دارید تا بتو،د نشاسته ذرت را برای غلیظ شدن سس فعال کنید.
با 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت شروع کنید و از آنجا بروید. نشاسته ذرت بیش از حد می تواند به راحتی یک غذا را ،اب کند، پس کم شروع کنید!
طرز تهیه مرغ سوخاری
می پرسید چطور می تو،د مرغ سوخاری را از ابتدا درست کنید؟ مرغ و سبزیجات یک ایده شام \u200b\u200bسریع و آسان است زیرا کمتر از 30 دقیقه طول می کشد!
پس از اتمام ،د ، سبزیجات و مرغ و تهیه سس، تنها چند مرحله باقی مانده است.
- تهیه مرغ و سبزیجات: مرغ و سبزیجات را به اندازه لقمه ،د کنید، مطمئن شوید که همه چیز تقریباً به یک اندازه باشد.
- سس را درست کنید: مواد سس سرخ شده را در یک کاسه کوچک بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. آب و نشاسته ذرت را کنار بگذارید.
- مرغ سوخاری: سینه مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت متوسط/بالا بپزید.
- سبزیجات سرخ شده و سس را اضافه کنید: سبزیجات و سس خود را اضافه کنید. مرغ و سبزیجات را قبل از اضافه ، سس، 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. سس را بجوش،د، سپس حرارت را کم کنید و 6 تا 8 دقیقه بجوش،د. گزینه ای برای پوشاندن مرغ و سبزیجات برای چند دقیقه برای کمک به پخت سریعتر.
- سس غلیظ: با هم زدن نشاسته ذرت و آب یک دوغاب نشاسته ذرت درست کنید. سپس آن را به سرخ کرده اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه یا تا زم، که غلیظ شود به پخت ادامه دهید.
با مرغ سرخ شده چه می شود؟
مرغ سرخ شده به طور ک،یک با یک طرف برنج سفید خورده می شود. در اینجا چند گزینه دیگر وجود دارد که می تو،د امتحان کنید!
اجازه دهید سرخ شده کاملا خنک شود سپس به ظرف در بسته منتقل کنید و حدا،ر 3 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
تهیه غذای آسان
خوشبختانه برای شما، هر نوع دستور پخت غذای خانگی برای تهیه غذا عالی است. برای این دستور، لوبیا مورد علاقه خود را اضافه کنید و آماده خوردن 4 وعده هستید.
اگر به جمعیتی غذا می دهید، می تو،د به راحتی این دستور را دو برابر کنید تا به راحتی 8 وعده درست کنید. ظروف آماده سازی غذای شیشه ای مورد علاقه ما را در اینجا برای یک گزینه آماده سازی غذای قابل استفاده مجدد و سازگار با محیط زیست بررسی کنید.
ابتدا سس سرخ شده را با هم زدن همه مواد به جز آب و نشاسته ذرت آماده کنید.
سپس روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. وقتی روغن زیتون بوی معطر گرفت، برش های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
سپس سبزیجات سرخ شده (به جز هویج) را اضافه کنید و قبل از اضافه ، سس، 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. سس را به جوش بیاورید، سپس آن را کم یا متوسط \u200b\u200bکنید، هویج را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه بجوش،د. اگر گلچه های کلم بروکلی بزرگی دارید، می تو،د روی سرخ شده را بپوش،د و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بخار شود تا سریعتر بپزد.
در حالی که مرغ سرخ شده در حال پختن است، دوغاب نشاسته ذرت را آماده کنید. نشاسته ذرت را در 2 قاشق غذاخوری آب هم بزنید تا حل شود. سپس دوغاب نشاسته ذرت را به تابه اضافه کنید و با حرارت متوسط \u200b\u200bبه پخت ادامه دهید تا فعال شود. 1 تا 2 دقیقه طول می کشد تا نشاسته ذرت شروع به غلیظ شدن سس کند.
مرغ سرخ شده را روی دانه های مورد علاقه خود مانند برنج سفید، برنج قهوه ای یا برنج سرخ شده سرو کنید! می تو،د آجیل مورد علاقه خود مانند بادام هندی، بادام زمینی یا دانه کنجد را اضافه کنید.
- برنج در اطلاعات غذایی گنجانده نشده است.
- خانگی مرغ سرخ شده این یک جایگزین آسان برای غذا خوردن است و برای شما بهتر است. در کمتر از 30 دقیقه آماده استفاده است و بچه ها آن را دوست خواهند داشت. این دستور پخت مرغ سرخ شده این سس با سینه مرغ، کلم بروکلی و هویج تهیه شده و با زنجبیل تازه، سس سویا/تاماری، عسل و سریراچا درست می شود.
کا،ی: 305 Kcal، کربوهیدرات ها: 34 g، پروتئین: 28 g، چربی: 9 g، فیبر: 5 g، شکر: 20 g
اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.
منبع: https://fitfoodiefinds.com/meal-prep-،ney-،-chicken-stir-fry/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D