یادداشت مواد تشکیل دهنده
اگر از نمک الماس کوشر استفاده می کنید، می تو،د تا 1 قاشق چایخوری برای چاشنی ماهی استفاده کنید. برای مورتون فقط از ½ تا ¾ قاشق چایخوری استفاده کنید زیرا سدیم بیشتری دارد.
برای از بین بردن پوست
برای جدا ، پوست ماهی قزل آلا، پوست فیله ماهی سالمون را به سمت پایین روی تخته برش قرار دهید. چاقوی سرآشپز را بین گوشت و پوست بکشید اما نه از طریق پوست. شما باید چاقوی خود را تقریباً عمود بر تخته برش بگیرید. با حرکت ملایم اره و فشار رو به پایین، پوست را با دست غیر غالب خود بگیرید و محکم در برابر فشار چاقو بکشید. راه خود را تا انتهای فیله کار کنید.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/crispy-pan-seared-salmon/