دسته‌ها
اخبار

ماریناد گوشت خوک آبدار (5 ماده)


گوشت خوک

در صورت شک، این 5 ماده را درست کنید ماریناد گوشت خوک تا گوشت خوک خود را با خوبی های شیرین، شور و سیر دم کنید!

گوشت خوک در بشقاب.

به طور جدی ماریناد گوشت خوک خوشمزه

چه به دنبال درست ، گوشت خوک کبابی، یا تکه های گوشت خوک فوری یا گوشت خوک پخته شده باشید، همیشه ایده خوبی است که گوشت خوک ترشی شده را تهیه کنید.

این ماریناد گوشت خوک از شکر قهوه ای شیرین، نمکی از سس سویا و شور از سس Worcester،re است. همه اینها با کمی مرکبات و سیر ،یب شده تا این یک ماریناد خوشمزه با گوشت خوک درست شود!

مواد روی میز

ماریناد چیست؟

ماریناد در اصل یک حمام طعم دهنده برای گوشت / غذای شما است. هنگام خواباندن گوشت خوک، هرچه بیشتر در ماریناد بماند، طعم بیشتری به گوشت تزریق می شود.

چرا گوشت خوک را روی مالش خشک مرینیت کنید؟

در حالی که این واقعاً به اولویت بستگی دارد، ما عاشق ترشی ، گوشت خوک هستیم زیرا نتیجه نهایی بسیار خوش طعم، لطیف و آبدار است. به علاوه، کل تکه گوشت دم می‌شود، نه فقط لایه بیرونی مانند مالش خشک.

PS: اگر ترجیح می دهید از مالش خشک استفاده کنید، مالش خشک همه منظوره گوشت خوک ما را بررسی کنید. روی گوشت خوک فوق العاده است!

ماریناد در کاسه با قاشق.

آنچه برای یک ماریناد آبدار گوشت خوک نیاز دارید

این واقعا بهترین ماریناد گوشت خوک است. این در واقع ماریناد گوشت خوک کبابی مورد علاقه ما نیز هست، زیرا نتایج پای، فقط آب خوری است!

  • من بید هستم: متوجه خواهید شد که نمک در لیست مواد موجود نیست و دلیل آن این است که ا،ریت آن از سس سویا می آید! با خیال راحت با تاماری تعویض کنید.
  • شکر قهوهای: شکر قهوه ای به این ماریناد شیرین و شور شیرینی می بخشد. هر نوع کار می کند.
  • سس ووسترشر: من عاشق سس Worcester،re در مارینادها هستم زیرا تند و خوش طعم است.
  • سیر: سیر موجود در این واقعا ماریناد را به هم می‌کشد.
  • لیمو: کمی مرکبات واقعاً گی، بالای سر است!

،یب مخفی این ماریناد گوشت خوک چیست؟ سس Worcester،re قطعا ماده مخفی است. کمی لذیذ، طعم و طعم بسیار زیادی به آن اضافه می کند.

طعم های دیگر برای اضافه ،

به دنبال استفاده از آنچه در دست دارید؟ با خیال راحت از کمی فلفل سیاه، ،دل دیژون، عسل، روغن زیتون فوق بکر یا سرکه با،امیک استفاده کنید. همه طعم های خوشمزه را اضافه می کنند.

هر نوع سبزی تازه مانند رزماری، آویشن یا ریحان نیز یک افزودنی خوشمزه خواهد بود!

چه نوع گوشت خوک را باید ب،م؟

انواع مختلفی از گوشت خوک در بازار وجود دارد -> ضخیم، نازک، استخو،، بدون استخوان.

این ماریناد گوشت خوک برای هر برش گوشت خوک من، است.

در ع،‌های این پست، از گوشت خوک با استخوان ضخیم که مستقیماً از قصابی در یک فروشگاه مواد غذایی محلی تهیه کردیم، استفاده کردیم.

گوشت خوک ترشی شده را در چه چیزی نگهداری کنیم؟

هنگام ترشی ، هر نوع گوشت، معمولاً از 2 ظرف مختلف استفاده می کنیم:

  1. ظرف کاسرول: اگر از کاسرول استفاده می کنید، توصیه می کنیم گوشت خوک را چند بار برگرد،د تا مطمئن شوید که همه چیز خوب و روکش شده است. شما همچنین می تو،د از هر نوع تابه عمیقی که در دست دارید استفاده کنید.
  2. کیسه پ،تیکی به اندازه گالن: من ترجیح می دهم از کیسه پ،تیکی استفاده کنم زیرا متوجه می شوم که بیشتر گوشت پوشیده می شود.

چه مدت می توان گوشت خوک را مرینیت کرد؟

وقتی صحبت از این ماریناد ساده گوشت خوک می شود، طول، تر بهتر با توجه به زمان مارینینگ!

توصیه می کنیم گوشت خوک را به مدت 12 تا 24 ساعت مرینیت کنید. با این حال، اگر وقتتان کم است، 2 تا 4 ساعت کار خواهد کرد.

وقتی می گوییم هر چه طول، تر بهتر به ما اعتماد کنید. تکه های گوشت خوک هر چه بیشتر بنشینند بسیار آبدار و خوش طعم می شوند،

گوشت خوک مرینیت در ظرف.

نحوه ترشی ، گوشت خوک (دستورالعمل های سریع)

  1. ماریناد را هم بزنید: تمام مواد تشکیل دهنده ماریناد گوشت خوک را در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنید تا ،یب شوند،
  2. انتقال: تکه های گوشت خوک را در یک کیسه پ،تیکی یا ظرف بزرگ به اندازه گالن قرار دهید و ماریناد را روی آن بریزید. تکه های گوشت خوک را در اطراف له کنید تا کاملا پوشش داده شوند.
  3. مهر: تا آنجا که ممکن است هوا را خارج کنید و آب بندی کنید.
  4. Marinate: گوشت خوک را حداقل 2-4 ساعت یا حدا،ر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

روش های پخت گوشت خوک ترشی شده

اشاره کردم که این یک ماریناد گوشت خوک کبابی فوق العاده است، اما برای انواع روش های پخت دیگر نیز عالی است.

گریل: تکه های گوشت خوک را در دمای 400 درجه فارنهایت (حرارت متوسط ​​رو به بالا) روی حرارت مستقیم به مدت 6 تا 8 دقیقه در هر طرف یا تا زم، که کاملا پخته شوند، گریل کنید. دستور پخت گوشت خوک کبابی را بررسی کنید.

فر: بسته به ضخامت گوشت خوک شما، حدود 15 تا 20 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت تفت دهید. دستور پخت گوشت خوک در فر را بررسی کنید.

قابلمه فوری: گوشت خوک را با فشار به مدت 10 دقیقه با فشار بالا بپزید. دستور پخت گوشت خوک قابلمه فوری ما را بررسی کنید.

سرخ کن با هوا: تکه های گوشت خوک را به مدت 10 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید و تا نیمه برگرد،د. دستور پخت گوشت خوک سرخ کن ما را بررسی کنید.

دمای داخلی گوشت خوک

مطابق با FoodSaftey.govحداقل دمای داخلی ایمن گوشت خوک حداقل است 145 درجه فارنهایت

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. را ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

گوشت خوک در کیسه مرینیت می شود.

پرسش و پاسخ

بهترین راه برای نرم ، گوشت خوک چیست؟

بهترین راه برای نرم ، گوشت خوک یا استفاده از نرم کننده گوشت برای ش،تن تاندون ها و/یا استفاده از ماریناد برای تزریق رطوبت به گوشت است.

چه مدت می تو،د گوشت خوک را ترشی نگه دارید؟

می‌تو،د اجازه دهید تا 24 ساعت گوشت خوک‌های گوشت خوک مارینت شوند.

چگونه گوشت خوک را نرم و لطیف می کنید؟

بهترین راه برای نرم و لطیف ، گوشت خوک این است که آن را مرینیت کنید، روی حرارت زیاد تفت دهید و بگذارید 5 دقیقه قبل از سرو بماند.

آیا می تو،د گوشت خوک ترشی شده را فریز کنید؟

این ماریناد گوشت خوک برای انجماد بسیار عالی است! به جای اینکه گوشت خوک را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت مرینیت کنید، کیسه پ،تیکی را درست در فریزر قرار دهید. تا 3 ماه فریز کنید.

قبل از پخت، اجازه دهید گوشت خوک کاملاً آب شود و سپس روش پخت مورد علاقه خود را دنبال کنید.

گوشت خوک در بشقاب

ماریناد گوشت خوک شگفت انگیز

ماریناد گوشت خوک شیرین و شور که فقط با 5 ماده تهیه شده است. این با سس سویا، شکر قهوه ای، آب لیمو، سیر و ورسسترشایر درست می شود.

آمادگی:12 ساعت ها

پختن:0 دقایق

جمع:12 ساعت ها

چربی 9

کربوهیدرات ها 13

پروتئین 48

دستورالعمل ها

  • سس سویا، شکر قهوه ای روشن، سس ورسترشایر، سیر ،د شده و آب لیمو را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.

  • تکه های گوشت خوک را در یک کیسه پ،تیکی بزرگ به اندازه گالن قرار دهید و سپس ماریناد را در کیسه بریزید.

  • هوا را از کیسه پ،تیکی خارج کنید و ماریناد را با دقت روی گوشت خوک ماساژ دهید.

  • تکه های گوشت خوک را در یخچال قرار دهید و به مدت 12-24 ساعت یا حداقل 2-4 ساعت خوابانده کنید.

  • هنگامی که آماده پختن گوشت خوک هستید، از روش پخت مورد علاقه خود مانند این گوشت خوک کبابی پیروی کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 307کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 13g پروتئین: 48g چربی: 9g فیبر: 0g قند: 3g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط ارین از The Wooden S،et است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/pork-c،p-mari،e-recipe/