توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد
این مارچوبه بخارپز لطیف و خوش طعم است این یک غذای ساده است که بخارپز می شود و سپس با کره قهوه ای می ریزند تا طعمی غنی و خوش طعم داشته باشد.
این دستور پخت مارچوبه بخارپز بسیار ساده و در عین حال بسیار خوش طعم است. ساقههای مارچوبه را به میزان من، بخارپز میکنند، سپس نمک میزنند و روی آن کره قهوهای غنی و مغزدار میریزند. طعم ها کاملاً لذیذ هستند و می تو،د به راحتی آن را به ،وان یک غذای جانبی حتی در شلوغ ترین شب ها درست کنید. سبد بخارپز به شما این امکان را می دهد که میزان لطافت من، را به دست آورید تا بتو،د این غذا را در حین تهیه غذای اصلی بپزید.
این ،مت سالم پر از ویتامین ها و مواد معدنی است و بخارپز ، آنها را مانند جوشاندن یا سایر روش های پخت از دست نمی دهد. این یک راه عالی برای لذت بردن از یک سبزی واقعاً مفید در رژیم غذایی شما است و بسیار آسان است. خواهید دید که می خواهید بارها و بارها این غذا را درست کنید. بیایید ببینیم برای درست ، این مارچوبه بخارپز به چه چیزهایی نیاز دارید.
آموزش تصویری
محتویات اصلی
- مارچوبه. می تو،د از مارچوبه معمولی یا سفید استفاده کنید.
- نمک. بسته به ترجیحات شخصی، بیشتر یا کمتر استفاده کنید.
- کره. من دوست دارم کره را برای طعم بیشتر سرخ کنم.
طرز تهیه مارچوبه بخارپز
1. حدود 1 اینچ آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و یک بخارپز قابل جمع شدن را در داخل آن قرار دهید. آن را به جوش بیاورید. (در این فاصله مارچوبه ها را در صورت نیاز ،د کنید).
2. حالا مارچوبه ها را در بخارپز بگذارید، روی آن را بپوش،د و حدود 6 تا 8 دقیقه بخارپز کنید (بسته به اینکه چقدر مارچوبه را دوست دارید).
3. مارچوبه ها را در ظرف سرو بریزید، نمک بزنید و با کره قهوه ای آب شده بریزید. در صورت تمایل می تو،د مقداری آب لیمو نیز اضافه کنید.
نکات و ترفندهای مفید
- مارچوبه مرغوب را انتخاب کنید. هنگام انتخاب مارچوبه، به دنبال مارچوبه هایی باشید که سبز و تازه هستند.
- مارچوبه را ،د کنید. انتهای ساقه ها سفت و فیبری هستند، بنابراین بهتر است قبل از بخارپز ،، آن تکه های چوبی را جدا کنید.
- بخارپز را بیش از حد بار نکنید. برای اینکه بخار یکنواخت داشته باشید، مطمئن شوید که بخارپز را بیش از حد بار نمی کنید. در غیر این صورت، حتی نمی تو،د در تمام مدت آشپزی کنید.
- کره را قهوه ای کنید. انجام این مرحله طعم غلیظ و آجیلی را به مارچوبه بخارپز شده اضافه می کند که شما عاشق آن خواهید شد.
تغییرات این دستور غذا
- سبزیجات دیگر را اضافه کنید. می تو،د این غذا را با انواع سبزیجات دیگر مانند کلم برو،ل، قارچ، کدو سبز، پیاز یا کلم بروکلی نیز درست کنید.
- چاشنی های مختلف را امتحان کنید. مقداری پودر پیاز، چاشنی کاجون، چاشنی ایتالیایی، پاپریکا یا فلفل کاین را به این مارچوبه بخارپز اضافه کنید.
- سیر را اضافه کنید. برای طعم بیشتر این را با سیر ،د شده امتحان کنید. در صورت تمایل می تو،د پودر سیر را نیز اضافه کنید.
- آن را وگان کنید. به جای کره، از کره گیاهی یا روغن زیتون روی این ساقه های مارچوبه استفاده کنید تا طعمی غنی داشته باشید که همچنین گیاهی است.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
باقیمانده این مارچوبه بخارپز را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا 5 روز. برای گرم ، دوباره آنها، کافی است مقداری آب در تابه بریزید و برای چند دقیقه روی اجاق گاز قرار دهید.
این مارچوبه بخارپز را با چه چیزی سرو کنیم
- پاستا. این مارچوبه بخارپز را با غذاهای ماکارونی مورد علاقه خود به این شکل سرو کنید پاستا قارچ اسفناج، پاستا با نخود، اسپاگتی با روغن زیتون و سیر، یا پاستا مو فرشته آسان.
- دانه ها. این غذا را با غلات مغذی مانند برنج، سورگوم، بلغور و کینوا میل کنید. به خوبی پیش می رود برنج با قارچ، کینوا با تخم مرغ و سبزیجات، و سالاد بلغور آسان.
- پروتئین ها آن را به غذای جانبی برای بعضی ها تبدیل کنید برگر مرغ با سالسا ذرت آووکادو، سینه مرغ پر شده با اسفناج، سرخ کن، یا سرخ ،ی هوا تکه های گوشت خوک.
- سوپ. این سبزی با سوپ خوشمزه است، مانند این سوپ جو گوشت ، دل،ب، سوپ قارچ دل،ب، سوپ سریع اورزو، سوپ عدس لیمو آسان، یا سوپ رشته نخود.
این یک غذای عالی است که می تو،د در برنامه غذایی خود داشته باشید. این ساده، خوش طعم است و فقط به 3 ماده نیاز دارد. این همراهی عالی برای بسیاری از غذاهای اصلی یا حتی سایر غذاهای جانبی برای یک وعده غذایی سبک است. شما دوست دارید این دستور غذای سالم را برای خانواده و دوستان خود سرو کنید. لذت ببرید!
دستور العمل های سبزیجات خوشمزه تر:
مارچوبه بخارپز
ت،ا شف
این مارچوبه بخارپز لطیف و خوش طعم است این یک غذای ساده است که بخارپز می شود و سپس با کره قهوه ای می ریزند تا طعمی غنی و خوش طعم داشته باشد.
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان پخت 10 دقیقه
زمان کل 15 دقیقه
دوره ظرف جانبی
غذا آمریکایی
خدمات 2 وعده های غذایی
کا،ی 98 کیلو کا،ی
،اصر
<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="2" data-recipe="21708" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="2" data-recipe="21708" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="2" data-recipe="21708" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر،on>
- 1 پوند. مارچوبه، انتها بریده شده
- 2 فنجان ها آب تمیز
- 1 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده و قهوه ای شده است
- ⅓ قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
یادداشت
نکات و ترفندهای مفید
- مارچوبه مرغوب را انتخاب کنید. هنگام انتخاب مارچوبه، به دنبال مارچوبه هایی باشید که سبز و تازه هستند.
- مارچوبه را ،د کنید. انتهای ساقه ها سفت و فیبری هستند، بنابراین بهتر است قبل از بخارپز ،، آن تکه های چوبی را جدا کنید.
- بخارپز را زیاد بار نکنید. برای اینکه بخار یکنواخت داشته باشید، مطمئن شوید که بخارپز را بیش از حد بار نمی کنید. در غیر این صورت، حتی نمی تو،د در تمام مدت آشپزی کنید.
- کره را قهوه ای کنید. انجام این مرحله طعم غلیظ و آجیلی را به مارچوبه بخارپز شده اضافه می کند که شما عاشق آن خواهید شد.
نکات و ترفندهای مفید
- مارچوبه مرغوب را انتخاب کنید. هنگام انتخاب مارچوبه، به دنبال مارچوبه هایی باشید که سبز و تازه هستند.
- مارچوبه را ،د کنید. انتهای ساقه ها سفت و فیبری هستند، بنابراین بهتر است قبل از بخارپز ،، آن تکه های چوبی را جدا کنید.
- بخارپز را زیاد بار نکنید. برای اینکه بخار یکنواخت داشته باشید، مطمئن شوید که بخارپز را بیش از حد بار نمی کنید. در غیر این صورت، حتی نمی تو،د در تمام مدت آشپزی کنید.
- کره را قهوه ای کنید. انجام این مرحله طعم غلیظ و آجیلی را به مارچوبه بخارپز شده اضافه می کند که شما عاشق آن خواهید شد.
تغذیه
کا،ی: 98کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 9gپروتئین: 5gچربی: 6gچربی های اشباع شده: 4gچربی های چند غیر اشباع: 0.3gچربی اشباع شده: 2gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 16میلی گرمسدیم: 382میلی گرمپتاسیم: 460میلی گرمفیبر: 5gقند: 4gویتامین A: 1899IUویتامین سی: 13میلی گرمکلسیم: 64میلی گرماهن: 5میلی گرم
منبع: https://cooktoria.com/steamed-asparagus/