برای خوشمزهتر شدن این غذا و به طریق بازاری بعد از آبکش کردن برنج کباب را در لا به لای برنج قرار دهید و بر روی برنج زعفران دمکرده بریزید. برای تهیه سماق پلو ابتدا پیاز و فلفل دلمهای را رنده میکنیم. آب پیاز را نگه دارید تا در مراحل بعد از آن استفاده کنیم. شیرین پلو یک غذای خوشمزه آذری است که معمولاً با مرغ درست میشود.
تنوع این هنر غذایی ایران شامل خیساندن، آبکش کردن، جوشیدن، دم کشیدن، پخت و پز با مواد اولیه متنوع مثل اضافه کردن زعفران، انواع گیاهان، ادویهها و گوشت است. در ایران به برنج پخته شده بسته به نوع پخت آن، پلو، چلو یا کته هم گفته میشود. آب دوغ خیار نام یک غذای ساده و سنتی ایرانی اصیل است که به صورت سرد در کاسه سرو میشود.
در طرز پخت غذای ایرانی خورش آلو، میتوانید از آلو جنگلی یا خورشی و آلو بخارا استفاده کنید. در منوی غذای ایرانی، نمیتوان از «کوفته تبریزی» چشم پوشی کرد. در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده میشود. البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فنهایی دارد که کدبانوهای ترکزبان، به خوبی آن را بلد هستند. کوفته تبریزی با سویا هم درست میشود که میتوان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است. یک غذای خوشمزه ایرانی و در عین حال مقوی و ساده، «آبگوشت شله بریون» است.
- برای مثال آش ترخینه دوغ که در بسیاری از مناطق این استان به آش سیرابی نیز شهرت دارد، که یکی از رایجترین غذاهایی است که در شهرهای این استان طبخ میشود.
- برای ادامهی طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ اینجا کلیک کنید.
- اگر می خواهید یکی از لوکس ترین و مجلسی ترین غذاهای ایرانی را داشته باشید، می توانید باقالی پلو را با ماهیچه تهیه کنید.
- بهعلاوه دلمه از غذاهایی است که میتوانید از یک روز قبل از روز مهمانی آن را تهیه کنید تا روز اصلی، وقت کمتری را برای پختن غذا صرف کنید.
- با برنج تو همراه باشی تا بهترین تصمیمات را در رنگین کردن سفره خود بگیرید.
بسته به سلیقه آشپز میتوان رشته پلو را با مواد مختلفی مانند پیاز، خرما یا کشمش پخت. بزقرمه از غذاهای اصلی و قدیمی ایرانی است که خیلی خوشمزه است و به نوعی یکی از آبگوشت های شهر کرمان محسوب می شود. اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرستان گلوگاه می باشد. کتلت گوشت که با نام شامی کباب هم شناخته می شود یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که مطمئنا در میان غذاهای ایرانی از جایگاه خاصی برخوردار است.
کباب لم چاپس با برنج
برای ادامهی مطلب طرز تهیه سالاد الویه بر روی لینک کلیک کنید. اگر گوشت چرخ کرده شما در فریز بوده و یخ زده است از ۱ ساعت قبل بیرون بگذارید و بزارید با دمای محیط یخ آن آب شود. یک عدد تخم مرغ را شسکته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود.
آلبالو پلو به عنوان یکی از بهترین غذای برنجی، در انواع رسمی، در سفره های ایرانی شناخته می شود. این غذا دارای تنوع رنگ بسیار عالی بوده و در فصل تابستان طبخ می گردد. در واقع اگر آلبالوها را به شکل فریز کرده در یخچال نگه داریم، می توانیم در هر موقعی از سال از آن استفاده کنیم. استانبولی یا لوبیاپلو با ادویه های مختلف تهیه می گردد. لوبیا پلو در واقع همان استانبولی بوده که با لوبیا سبز و به همراه گوشت چرخ کرده آماده می شود.
نحوه نگهداری گیاهان پرطرفدار
گوشت دنده برشی است از گوشت پشت بدن حیوانات که به طور عمودی بریده شده و معمولا شامل بخشی از دنده نیز میشود. پس پیشنهاد میکنیم این وعده غذایی نسبتا سنگین را برای شام میل نکنید. سلامت شما در سفر مهمترین اصل است که باید به آن توجه کنید.
ته چین مرغ
غذای سنتی و محبوب شهر زنجان، جغور بغور است که اصالت آن به کشور روسیه باز میگردد اما مردم زنجان تغییراتی در غذای اصلی روسی داده و نام جغور بغور زنجانی را بر روی آن گذاشتند. شله غذای اختصاصی شهر مشهد است که در ایام عزاداری محرم و صفر، در دیگهای بزرگ پخته میشود. مواد اصلی تشکیل دهنده شله مشهدی حبوبات، گوشت و ادویه است.