استفاده از مواد اولیه تازه و طبیعی نظیر دانههای انار جنگلی در رب انار، گردو، شیر، کره، ماست، دوغ و روغن حیوانی باعث شدهاند که غذاهای سنتی این منطقه، ارگانیک و سالم باشند. مصرف کم نمک، شکر و روغن و استفاده زیاد از سیر و پیاز نیز از جمله ویژگیهای این غذاها هستند. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان مازندران و طرز تهیه آنها آشنا شوید. لیست غذاهای آذری از انواع آش و کوفته گرفته تا خورش و کوکو معروف تبریز ادامه دارد. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای تبریز و طرز تهیه آنها آشنا شوید. بیشتر غذاهای قزوینی، طعمی شیرین و ملس دارند و با حبوبات، گوشت، انواع مغزهای خوراکی و خلالها و ادویههای خوشعطر محلی درست میشوند.
- برای تهیه کوفته تبریزی، گوشت چرخکرده، لپه، برنج و سبزی استفاده میشود.
- در نهایت نعنا خشک را به آنها اضافه کنید و آنها را برای ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
- تهران، پایتخت و پرجمعیتترین شهر ایران است و قدمت آن به دوران نوسنگی برمیشود.
- در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد.
- رستوران بابا قدرت در زمره رستورانهای لوکس و گرانقیمت سنتی تهران قرار میگیرد و کیفیت خدمات بسیار مطلوبی دارد.
- آشی مخصوص شب یلدا که ترکیبی از آب انار، نخود، لوبیا چیتی، دانه های انار، برنج، سبزی آش، پیاز، گوشت چرخ کرده و نمک است.
این غذا ها منبع فوق العاده ای از انواع ویتامین ها، پروتئین و کلسیم هستند.خوراک ها را می توان با سبزیجات یا گوشت، مرغ و ماهی طبخ کرد. سرای مهر که برخلاف شلوغی بازار اطراف بسیار دنج است، پس از خرید از محصولات سنتی ایرانی، استراحتگاهی آرام برای گردشگران است. میهمانان میتوانند از طیف وسیعی از چایهای سنتی در کنار غذاهایی از جمله کباب جوجه، مرغ ترش، دیزی، خورش سنتی بره و نخود در این رستوران لذت ببرند. در میان هتلهای شیراز اگر هتل بزرگ شیراز را انتخاب کرده باشید با توجه به رستورانهای متعدد این هتل حتی احتیاجی نخواهید داشت که برای چشیدن طعم غذاهای محلی شیراز از هتل خود خارج شوید. اما ما در ادامه لیستی از بهترین رستوران های شیراز را نیز ارائه میکنیم تا در هر کجای شهر که بودید در مواقع گرسنگی خودتان را سریعاً به یکی از آنها برسانید.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان لرستان
لپهای را که از سه ساعت قبل خیساندهاید، همراه با دو پیمانه آب و قدری نمک بپزید. برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید و بعد آن را به روش آبکشی بپزید. فقط یادتان باشد، قبل از آبکشی برنج، رشته پلویی و لپه پخته را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد دو تا سه دقیقه روی حرارت ماند، آنها را آبکش کنید.
طرز تهیه کباب مرغ تند
این آش در بیشتر مراسم مذهبی و اعیاد ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. کوفته تبریزی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهی سنتی که مخصوص تبریز است. در رابطه با زرشک موجود در تهچین هم باید بدانید که این مادهی غذایی، ضد سرطان و تشنج و برطرفکنندهی کمبود ویتامین ث. با این حال بهتر است در مصرف آن زیادهروی نکنید؛ مصرف بیش از حد زرشک موجب افت فشار خون، خارش و حالت تهوع خواهد شد. علاوه بر این توصیه میشود کسانی که سابقه سنگ کلیه یا صفرا دارند هم به سراغ این ماده غذایی نروند، چراکه مشکلشان را تشدید خواهد کرد. همین مسئله باعث میشود اغلب به زنان باردار توصیه شود از خوردن این ماده غذایی خودداری کنند.
انواع خورش
پس از پخت حبوبات و بلغورها، سبزی خرد شده را در آش بریزید. در این مرحله اگر احساس کردید که آب آش کم است، کمی آب جوش در آش بریزید. در حین پخت سبزی، پیازهای خلالی خرد شده را در روغن با نمک، فلفل و زردچوبه سرخ کنید تا طلایی و سرخ شوند. در انتها آرد را با نصف لیوان آب حل کنید و در آش بریزید تا آش غلیظ شود. پس از پخت آش، آن را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کنید. گشنیز و جعفری خرد شده و تفت داده شده را پس از یک ساعت پخت گوشت و حبوبات در قابلمه بریزید.